Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ Η NSA (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 Επαρχία στην πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το λογισμικό καταχώρησης!  Ο Ν.Τραμπ έσπασε το ρεκόρ ψήφων του Μ.Ομπάμα - Συνεχίζεται η καταμέτρηση.   Ν.Τραμπ: «Συνέβησαν περίεργα πράγματα στις εκλογές - Οχήματα μπλόκαραν πόρτες και  παράθυρα σε κέντρα καταμέτρησης».  Νεβάδα: Ανήλικοι ψηφίζουν με επιστολές και δίνουν το προβάδισμα στον Τ.Μπάιντεν! Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία».

 Lt. Gen. Thomas McInerney USAF (Ret) And The American Report's Mary Fanning Discuss SCORECARD And THE HAMMER Election Hack On Wolrdview Weekend With Brannon Howse - The American Report

 Ο Αντιπτέραρχος της Αμερικανικής Αεροπορίας Thomas McInerney

Άρθρο του Αμερικανού τέως  υπουργού  και  οικονομολόγου Paul Craig Roberts:

Ο Αντιπτέραρχος της Αμερικανικής Αεροπορίας Thomas McInerney αποκάλυψε ένα ειδικό λογισμικό που αναπτύχθηκε από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές. Εξηγεί το λογισμικό και τη χρήση του σε αυτό το βίντεο 7λεπτών. Πατήστε εδώ

(Στο τέταρτο λεπτό και 30 δευτερόλεπτα  του οποίου αποκαλύπτει ότι ο μηχανισμός αυτός νόθευσης των εκλογών έχει χρησιμοποιηθεί από την CIA σε χώρες του εξωτερικού!).

Σε αυτό το άρθρο, (η ηλεκτρονική εφημερίδα) Off-Guardian εξηγεί τη χρήση του λογισμικού για να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Ουισκόνσιν και το Μίτσιγκαν: https://off-guardian.org/2020/11/03/discuss-election-day/

 

Το τηλεοπτικό κανάλι ψευδών ειδήσεων CNN, επιχειρεί να συγκαλύψει την προφανή νόθευση της ψήφου με παραπειστικές εξηγήσεις:

https://www.cnn.com/2020/11/04/politics/why-mail-in-ballots-were-counted-late-in-states-like-pennsylvania-and-michigan/index.html

Η ταχυδρομική ψήφος διευκολύνει σημαντικά την χρήση αυτού του λογισμικού νοθείας όπως και την κλασσική μέθοδο βιασμού της κάλπης. Ένας λόγος για την επιβολή της μάσκας και της φοβίας το Κορωναιού ήταν η δικαιολόγηση της μαζικής ταχυδρομικής ψηφοφορίας.

Τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» μιλούν με μία φωνή. Τα έντυπα, η τηλεόραση, το εθνικό ραδιοφωνικό δίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εχθρικές κατά του Τραμπ ιστοσελίδες ασκούν λογοκρισία και ελέγχουν τις εξηγήσεις (προφανών ανωμαλιών)..

Βιώνουμε ένα καλά σχεδιασμένο και επιτυχημένο πραξικόπημα κατά της αμερικανικής δημοκρατίας και της υπεύθυνης κυβέρνησης.

Όχι,  εδώ δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Είναι μια επανάσταση κατά της συντηρητικής παράταξης της Αμερικής.

Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πολύ παραδοσιακοί για να αντεπιτεθούνε αποτελεσματικά. Φοβούνται ότι η αποκάλυψη και η αντίσταση σε κλεμμένες εκλογές θα δυσφημούσαν την αμερικανική δημοκρατία. Στην πραγματικότητα, ο πατριωτισμός τούς καθιστά ανίκανους.

Οι Ρεπουμπλικάνοι θα έπρεπε αντίθετα να σκεφτούνε  τι σημαίνει να κυβερνώνται από έναν Πρόεδρο που βαρύνεται με εγκληματικό σκάνδαλο,  ο οποίος φαίνεται επίσης να υποφέρει από πνευματική σύγχυση και είναι πιθανό, για έναν ή και τους δύο από αυτούς τους λόγους,  να παραμεριστεί. Αν η Καμάλα Χάρις ( αντιπρόεδρος του  Μπάϊντεν) γίνει πρόεδρος, θα έχουμε στο Οβάλ Γραφείο μιαν έγχρωμη που μισεί τους λευκούς και είναι εκδικητική εναντίον τους.

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται τώρα στα χέρια των κατηχημένων αριστερών που περιφρονούν την εργατική τάξη και υπερασπίζονται τις «καταπιεσμένες μειονότητες». Οι πύλες της μετανάστευσης θα ανοίξουν. Οι πολιτείες που ψήφισαν Τραμπ θα αποκοπούν από τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Οι μαχητικοί Ρεπουμπλικάνοι όπως ο Devin Nunes και ο Jim Jorden θα κατηγορηθούν με ψεύδη και θα παραπεμφθούν σε ανακρίσεις και ο Tραμπ θα διωχθεί με ψευδείς κατηγορίες. Οι υπόλοιποι θα σιωπήσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σκεφτείτε πόσο απίθανο για επιτυχία είναι το δίδυμο Μπάϊντεν-Χάρις.. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Μπάϊντεν υποφέρει από πνευματική σύγχυση. Οι εκδηλώσεις της εκστρατείας του ελάχιστους συγκέντρωσαν . Η Χάρις είχε τόσο λίγη υποστήριξη στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών που ήταν η πρώτη που τα παράτησε. Ακόμα και οι Δημοκρατικοί δεν την ήθελαν, ωστόσο καταλήγει να είναι η επιλογή τους για αντιπρόεδρο. Οι Αμερικανοί παρακολούθησαν πως δημοκρατικές ηγεσίες σε Μινεάπολη, Σιάτλ, Πόρτλαντ, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Ατλάντα, και άλλες πόλεις ανταποκρίθηκαν σε ταραχές και λεηλασίες με την παρεμπόδιση και την υποχρηματοδότηση της αστυνομίας.

Πώς μπορεί ένα τέτοιο μη ελκυστικό κόμμα, του οποίου οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να επιβάλουν το νόμο και την τάξη, να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές;

Η απάντηση είναι: Με την απάτη.

Είτε πιστεύετε είτε όχι, αυτή η καταγγελία από έναν υπάλληλο της ταχυδρομικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, ότι διατάχθηκε να χρονολογήσει εκπρόθεσμες  ταχυδρομικές ψήφους στο Μίσιγκαν, χρησιμεύει ως παράδειγμα για το πόσο εύκολη  γίνεται η νοθεία του αποτελέσματος με την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου: https://www.rt.com/usa/505653-project-veritas-whistleblower-mailin-ballots/

Η απειλή που αντιπροσωπεύει για τη δημοκρατία το λογισμικό που περιγράφεται από τον πτέραρχο McInerney είναι τρομακτική. Με ένα τέτοιο λογισμικό στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών , κάθε εκλογή σε κάθε χώρα μπορεί να αποφασιστεί στα παρασκήνια.

Αυτό διευκολύνει τις ελίτ να κυβερνούν. Το λογισμικό αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας μετατρέπει τη δημοκρατία σε προκάλυμμα για ιδιοτελή διακυβέρνηση. Ναι, οι ελίτ πάντα προσπαθούσαν να αγοράσουν εκλογές, αλλά τώρα μπορούν να τις προγραμματίσουν.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι η ψηφιακή επανάσταση ήταν η μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Οι αποδείξεις συσσωρεύονται κάθε μέρα.

Οι πόρνες του Τύπου εκτίθενται ως ηλίθιοι προσπαθώντας να καλύψουν  την εκλογική απάτη υπέρ των Δημοκρατικών.

Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείς τις πόρνες του Τύπου να αγωνίζονται να συγκαλύψουν την εκλογική απάτη. 

Ιδού ένα παράδειγμα από το πουλημένο BBC, του οποίου η «‘Ομάδα Εξακρίβωσης της Πραγματικότητας», ανέλαβε να ερευνήσει την «φήμη», για μιαν ξαφνική  «γόμωση» κάλπης στο Μίσιγκαν με 138.000 ψήφους, τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν δεν υπήρχε ψηφοφόρος μάρτυρας.

https://www.bbc.com/news/election-us-2020-54811410

Το BBC ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για ένα “σφάλμα καταγραφής δεδομένων” που διορθώθηκε. Το “σφάλμα καταχώρησης δεδομένων” (αν υπήρξε) δεν διορθώθηκε μέχρι να γίνει  θόρυβος. Πώς ξέρει το BBC ότι το ξαφνικό άλμα στις ψήφους για τον Μπάιντεν δεν ήταν απάτη που, όταν αποκαλύφθηκε έσπευσαν να συγκαλύψουν διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, ως «λάθος εισαγωγής στοιχείων».

Σημειώστε επίσης ότι ακριβώς το ίδιο συνέβη περίπου την ίδια στιγμή στο γειτονικό Ουισκόνσιν. Έτσι είχαμε δύο ταυτόχρονα “σφάλματα εισαγωγής δεδομένων”, σε δύο κρίσιμες αμφισβητούμενες πολιτείες, που εξάλειψαν το προβάδισμα του Τραμπ; Πόσο είναι αυτό πιθανό;

Σημειώστε ακόμη ότι η διόρθωση του “σφάλματος εισαγωγής δεδομένων” δεν είχε ως αποτέλεσμα την επανεμφάνιση του Tραμπ ως πλειοψηφούντος... Έτσι, πώς διορθώθηκε το σφάλμα;

Αυτό δείχνει πόσο εντελώς ηλίθιοι είναι οι υπεύθυνοι Τύπου που αναφέρουν ότι ένα σφάλμα εισαγωγής δεδομένων που διέγραψε το προβάδισμα του Τραμπ “διορθώθηκε”, αλλά το προβάδισμα παρέμεινε χαμένο. Και γιατί μια βρετανική υπηρεσία ειδήσεων έχει μια “Ομάδα Ελέγχου Γεγονότων” για την προστασία ενός αμερικανικού πολιτικού κόμματος; Είναι η εκστρατεία κατά της προεδρίας του Τραμπ οργανωμένη σε παγκόσμιο επίπεδο;

Σημειώστε δύο άλλα ανώμαλα χαρακτηριστικά ψηφοφορίας. Στις κρίσιμες αμφίρροπες πολιτείες οι δημοκρατικές ψήφοι για τους γερουσιαστές δεν αντιστοιχούν με τις ψήφους για  τον Μπάιντεν, και παρά αυτό που μοιάζει σαν ρεκόρ δημοκρατικών ψήφων στις προεδρικές, οι Δημοκρατικοί  απώλεσαν έδρες στις βουλευτικές εκλογές! Τι εξηγεί αυτήν την  αναντιστοιχία με το έλλειμμα των Δημοκρατών στην ψηφοφορία στη Βουλή και στη Γερουσία ; Η απάτη στην ψηφοφορία του Μπάιντεν είναι η  προφανής απάντηση.

 

 

 

Επαρχία στην πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το λογισμικό καταχώρησης!

Τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών στην επαρχία Άντριμ στο Μίσιγκαν αποκάλυψαν τα λάθη του λογισμικού. Έτσι η επαρχία αυτή πέρασε ξανά στα χέρια του Ν.Τραμπ όταν διορθώθηκε το σφάλμα στο λογισμικό που είχε οδηγήσει τις ψήφους να καταχωρηθούν στο λάθος υποψήφιο.

Τα αρχικά αποτελέσματα έδειχναν την επαρχία στα χέρια του Τ.Μπάιντεν στις 9&10 η ώρα. Αλλά εκείνη την ώρα το σφάλμα διορθώθηκε και η καταχώρηση έδωσε την επαρχία στον Ν.Τραμπ με διαφορά 2.000 ψήφων.

Το σημαντικό είναι ότι αυτό το λογισμικό είναι σε χρήση σε 47 επαρχίες στο Μίσιγκαν και αυτό σίγουρα θα οδηγήσει σε επανακαταμέτρησης/έλεγχο των ψήφων όπως δηλώνουν στο επιτελείο του Ν.Τραμπ. 

Η υπεύθυνη των Ρεπουμπλικάνων στο Μίσιγκαν Λάουρα Κοξ ανέφερε σε συνέντευξή τύπου ότι αυτές οι πρακτικές στοίχισαν χιλιάδες ψήφους στο κόμμα τους.

Στο Άντιρμ πρέπει να ξαναμετρηθούν οι ψήφοι. Την Παρασκευή στην ίδια πολιτεία αλλά στην επαρχία του Όκλαντ ρεπουμπλικάνος αξιωματούχος δήλωσε ότι ξανακέρδισε την θέση του όταν διορθώθηκε αυτό το λάθος στον υπολογιστή.

Πόσα τέτοια λάθη άραγε έχουν γίνει ακόμα;

 

 

Ο Ν.Τραμπ έσπασε το ρεκόρ ψήφων του Μ.Ομπάμα - Συνεχίζεται η καταμέτρηση.

Ο Ν.Τραμπ έχει καταφέρει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Μ.Ομπάμα σε ψήφους που διατηρούσε από το 2008 κατά 50χιλιάδες μέχρι τώρα.

Έτσι ξεπερνώντας τα 70εκατομμύρια ψήφους ο νυν πρόεδρος πηγαίνει σε υψηλά ποσοστά παρά τον πόλεμο των ΜΜΕ αλλά και των κολοσσών των κοινωνικών δικτύων που έχει δεχθεί στην προεκλογική του εκστρατεία και μέχρι τώρα έχει λάβει 70,554,537 ψήφους.

 

 

Ν.Τραμπ: «Συνέβησαν περίεργα πράγματα στις εκλογές - Οχήματα μπλόκαραν πόρτες και παράθυρα σε κέντρα καταμέτρησης».

Οι αμερικανικές εκλογές οδεύουν προς το τέλος τους και ο Ντόναλντ Τραμπ μέσα από αναρτήσεις στα social media μίλησε για αλλοίωση του αποτελέσματος, ενώ αναφέρθηκε σε περίεργα πράγματα που συνέβησαν μέσα στα κέντρα καταμέτρησης των ψήφων.

«Δεκάδες χιλιάδες ψήφοι έγιναν παρανόμως δεκτές μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης, της ημέρας των εκλογών, αλλάζοντας τελείως και εύκολα το αποτέλεσμα στην Πενσιλβάνια και σε ορισμένες άλλες κρίσιμες πολιτείες. Ακόμα ένα θέμα ήταν και το ότι δεν επετράπηκε η παρατήρηση της καταμέτρησης χιλιάδων εκατοντάδων ψήφων», έγραψε αρχικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό θα άλλαζε επίσης και το εκλογικό αποτέλεσμα σε αρκετές πολιτείες, ανάμεσα σε αυτές και η Πενσιλβάνια, την οποία όλοι σκεφτήκαμε ότι κερδίσαμε εύκολα τη νύχτα των εκλογών, μόνο και μόνο για να δούμε το τεράστιο προβάδισμα να εξαφανίζεται, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να επιτρέπεται να παρατηρήσει την καταμέτρηση, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Κατά τη διάρκεια των ωρών που, κακώς και βιαίως, δεν επιτράπηκε η είσοδος στους δικαστικούς αντιπροσώπους (σ.σ. στις καταμετρήσεις), συνέβησαν κακά πράγματα. Οχήματα μπλόκαραν τις πόρτες και τα παράθυρα ήταν καλυμμένα με χοντρά χαρτόνια, έτσι ώστε οι παρατηρητές να μην μπορούν να δουν μέσα στα δωμάτια. ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕΣΑ. ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ», πρόσθεσε.

 «Άνθρωποι φώναζαν ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (ως νόμιμοι παρατηρητές, τους αρνήθηκε η είσοδος στις αίθουσες)!», κατέληξε. 

Νεβάδα: Ανήλικοι ψηφίζουν με επιστολές και δίνουν το προβάδισμα στον Τ.Μπάιντεν!

Ακόμα και ανήλικοι έχουν «επιστρατευθεί» στην Πολιτεία της Νεβάδα (και προφανώς και στις άλλες Πολιτείες) προκειμένουν να κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν την Πολιτεία και εν τέλει την προεδρία των ΗΠΑ.

Φυσικά οι ανήλικοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα ψήφου.

Το παράρτημα των Ρεπουμπλικάνων στη Nevada έστειλαν μηνυτήρια αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, William Barr, που αφορά χιλιάδες περιπτώσεις εκλογικής αλλοίωσης αποτελέσματος δηλαδή νοθείας.

«Οι δικηγόροι μας μόλις έστειλαν μια μηνυτήρια αναφορά στον Γενικό Εισαγγελέα Barr που αφορούν τουλάχιστον 3,062 περιπτώσεις εκλογικής απάτης” αναφέρει το παράρτημα των Ρεπουμπλικάνων στην Nevada.

“Αναμένουμε το νούμερο αυτό να μεγαλώσει σημαντικά. Χιλιάδες άτομα έχουν ταυτοποιηθεί να έχουν παραβιάσει το νόμο, ψηφίζοντας μετά την μετακόμισή τους από την Νεβάδα»

Το Fox News αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε ότι η μηνυτήρια αναφορά έχει παραληφθεί και ότι «οι εισαγγελείς θα ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία ερευνών»

Η ρεπόρτερ του CBS Catherine Herridge με tweet δημοσίευσε μέρος της αναφοράς που στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

«Αυτή η υπογραφή, αντιπροσωπεύει τον Donald J. Trump. Γράφουμε για να σας επιστήσουμε την προσοχή στην εγκληματική εκλογική απάτη που έλαβε χώρα στην Πολιτεία της Nevada στις γενικές εκλογές του 2020»

«Ειδικότερα καταρχήν έχουμε ταυτοποιήσει 3,062 άτομα που εμφανίζονται να έχουν παράτυπα ψηφίσει με επιστολικές ψήφους στις εκλογές»

«Το επιβεβαιώσαμε με διασταύρωση ονομάτων και διευθύνσεων των ψηφοφόρων με στοιχεία του National Change/of Address database (δηλαδή η βάση δεδομένων όσων μετακομίζουν σε άλλες Πολιτείες και Κομητείες»

«Επίσης περιμένουν την τελική λίστα των εκλογικών απατών να αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και θα σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση μόλις μαθαίνουμε περισσότερα»

«Φυσικά η εκλογική απάτη αποτελεί σοβαρό ομοσπονδιακό ποινικό αδίκημα και χτυπάει την καρδιά της αντιπροσωπευτικής μας δημοκρατίας. Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες και δεν τις κάνουμε με ελαφρότητα»

Το ρεπουμπλικανικό παράρτημα δημοσίευσε «φωτογραφίες επιστολικών ψήφων από την Κομητεία του Washoe οι οποίες φαίνεται να έχουν υπογραφεί από άτομα κάτω των 18 ετών»

«“NV ψήφοι για παιδιά; 4 επιστολικοί ψήφοι στην καταμέτρηση του Washoe Co από άτομα κάτω των 18” λένε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πολιτεία της Νεβάδα η οποία μπορεί και να κρίνει την προεδρία των ΗΠΑ με τους έξι εκλέκτορες της απομένουν να μετρηθούν 190,150 ψήφοι περίπου. Από αυτές οι 123,554 είναι επιστολικές και οι υπόλοιπες 66,596 επιδόθηκαν αυτοπροσώπως με την παραδοσιακή διαδικασία.

Συνεπώς όπως γίνεται κατανοητό, αν οι επιστολικές ψήφοι είναι «πειραγμένες» όλοι ξέρουν που θα καταλήξει η Πολιτεία της Νεβάδα...

Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία».

Σε πλήρη παραδοχή της νοθείας που διέπραξε προχώρησε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζόε Μπάιντεν στο διάγγελμά του.

Προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά το φθαρμένο από το Αλτσχάιμερ μυαλό του, μπέρδεψε την αλήθεια με αυτό το κάτι άλλο και κατέληξε να πει την αλήθεια:

«Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».

 

 

 

Κερδίζει τις εκλογές ο Τράμπ ισχυρίζονται οι Ρεπουμπλικάνοι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία

Την πεποίθηση ότι ο Ντόναλντ Τράμπ εξασφαλίζει την δεύτερη τετραετία του στον Λευκό Οίκο εκφράζει το ελληνικό παράρτημα του ρεπουμπλικάνικου κόμματος στην Ελλάδα, με τον προεδρό του Jonathan Κωνσταντίνου να αναλύει διεξοδικά το ποιά είναι η κατάσταση στις κρίσιμες πολιτείες αυτή την στιγμή. Καταγγέλεται μάλιστα νοθεία στην πολιτεία του Μίτσιγκαν.

Στην ανάλυση παρά το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε επίσημα αποτελέσματα, καθώς οι ψήφοι εξακολουθούν να μετρώνται, γίνονται οι παρακάτω εκτιμήσεις σχετικά με τις πολιτείες - κλειδιά για το αποτέλεσμα:

ΝΕΒΑΔΑ
Οι μη ακόμα καταγεγραμμένες επιστολικές ψήφους δίνουν στον Τραμπ νίκη με περιθώριο άνω των 5.500 ψήφων. Ο Τζο Μπάιντεν ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τη Νεβάδα για να κερδίσει, χωρίς αυτήν δεν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος

ΑΡΙΖΟΝΑ
Το Facebook και το Twitter έχουν καταργήσει σωστά την Αριζόνα από τη στήλη του εκλογικού αποτελεσμάτων του Μπάιντεν στον επίσημο χάρτη εκλογών τους και το CNN δεν το ανακοίνωσε ποτέ. Οι Ρεπουμπλικάνοι παραμένουν διεκδικητές αυτής της πολιτείας, η οποία (11 εκλέκτορες) θα προσμετρηθούν υπέρ Τράμπ.  Η κομητεία Maricopa μέσα στην νύχτα μας έδωσε +50.000 ψήφους υπέρ Τραμπ. Ο Biden προηγείται τώρα 90χιλ ψήφους με 520χιλ ακαταμέτρητα ψηφοδέλτια. Αναμένουμε να κερδίσουμε το 70% αυτών των ψήφων. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τώρα το AZ με 30.000 ψήφους.

 ΓΕΩΡΓΙΑ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα άνω των 100.000 ψήφων που οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν να ισοφαρίσουν. Τέλος.

ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αποκτήσει ένα ανυπέρβλητο προβάδισμα πάνω από 76.000 ψήφους που δεν μπορούν να νικήσουν οι Δημοκρατικοί. Τέλος

ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει υποβάλει επίσημη αίτηση για ανακαταμέτρηση των ψήφων, καθώς τα τρέχοντα αποτελέσματα εμπίπτουν στο νομικό περιθώριο σφάλματος 1%.
Αρκετές απομακρυσμένες κομητείες κλίνουν έντονα προς τους Ρεπουμπλικάνους, συμπεριλαμβανομένων των Kenosha, Green Bay, Pierce & Richland. Ωστόσο, τα ανεπίσημα αποτελέσματα ψηφοφορίας φαίνεται να «απονέμουν» αυτές τις κομητείες στο κόμμα Dem.

ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ
Ο Πρόεδρος Τραμπ πιστεύει ότι θα κερδίσουμε αυτήν την Πολιτεία με σχετικά άνετη πλειοψηφία, καθώς αρκετές απομακρυσμένες κομητείες που κλίνουν προς το κόμμα μας δεν έχουν ακόμη μετρηθεί και ήδη ακολουθείται η νομική οδός για να σταματήσουμε οποιαδήποτε δήλωση νικητή έως ότου τροποποιηθούν δεόντως οι πίνακες αποτελεσμάτων

ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ
Ο Τραμπ έχει διαφορά στην PA με σχεδόν 700.000 ψήφους, με πάνω από τα 3/4 των ψήφων καταμετρημένων. 1,5 εκατομμύριο επιστολικών ψήφων παραμένουν σε εκκρεμότητα, μαζί με 5 κομητείες. Ακόμα κι αν το 95% των επιστολικών ψηφοδελτίων κατακυρωθούν στον Μπάιντεν, ο Τραμπ εξακολουθεί να κερδίζει την Πολιτεία με πάνω από 40.000 ψήφους. Η εκστρατεία θα δημοσιεύσει σύντομα μια δημόσια δήλωση σχετικά με αποδεικτικά στοιχεία για απάτη.

 

Καταγγελίες για νοθεία
Ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να "κέρδισε" τεράστια περιθώρια την Τρίτη στην πόλη του Μιλγουόκι. Αλλά πού είναι πραγματικές οι ψήφοι; Μετρήθηκαν περισσότερες ψήφοι από τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά από τα ψηφοδέλτια δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα… δείτε τα ποσοστά συμμετοχής σε σχέση με τους εγγεγραμμένους ψηφοφόρους…
εκλογικό κέντρο 274-εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 640-Ψήφισαν Biden 688-Trump
602- ΣΥΝΟΛΟ 1.290- Συμμετοχή 202% - ποσοστό Μπάιντεν 53%
Εκλογικό κέντρο 273- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 634- Ψήφοι Μπάιντεν 672- ψήφοι Τραμπ
600- ΣΥΝΟΛΟ 1.272 - συμμετοχή 201% - Ποσοστό Biden 53%
Εκλογικό κέντρο 272 - Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.123- Ψήφοι Μπάιντεν 772- Ψήφοι Τραμπ
633- ΣΥΝΟΛΟ 1.405- Συμμετοχή 125% - ποσοστό Biden 55%
Εκλογικό κέντρο 277- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 1.372- Ψήφοι Μπάιντεν 1.124- Ψήφοι Τραμπ 481- ΣΥΝΟΛΟ 1.605- Συμμετοχή 117% -  ποσοστό Μπάιντεν 70%
Εκλογικό κέντρο 269- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 941- Ψήφοι Μπάιντεν 512- Ψήφοι Τραμπ 567- ΣΥΝΟΛΟ 1.079- Συμμετοχή 115% - ποσοστό Biden 47%
Εκλογικό κέντρο 234- Εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι 532- Ψήφοι Μπάιντεν 458- Ψήφοι Τραμπ
114- ΣΥΝΟΛΟ 572- Συμμετοχή 108% - ποσοστό Biden 80%
Στις 10:00 τοπική ώρα, οι εκπρόσωποι των εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεν είχαν πρόσβαση στο εκλογικό κέντρο. Στις 10:30 εγγράφηκε σε μία ταυτόχρονα αριθμός 133.886 ψήφων, όλα για το τον Μπάιντεν, την ώρα που το εκλογικό τμήμα διαλογής  ήταν αποκλεισμένο για τους εκπροσώπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος οι οποίοι συμπλεκόντουσαν με τους φύλακες για να μπούνε. Πρίν εγγραφούν οι «ψήφοι φαντάσματα» το προβάδισμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μίσιγκαν ήταν 84.000 ψήφοι.
Η εκστρατεία του Trump ζήτησε από το δικαστήριο να παύσει η καταμέτρηση ψήφων έως ότου ο Μίσιγκαν συμμορφωθεί με τους εκλογικούς νόμους του και να επιτρέψει στους παρατηρητές και των δύο κομμάτων να μετρούν τα τις επιστολικές ψήφους. Η εκστρατεία Trump ζήτησε να ελεγχεί η γνησιότητα και να επανακαταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν όσο οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του Κόμματος ήσαν αποκλεισμένοι από το κέντρο διαλογής ψήφων.

"Συνοπτικά, ενώ τα επίσημα αποτελέσματα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, διαβεβαιώνουμε τον Αμερικανικό Λαό ότι αυτός και το Κόμμα μας κέρδισε αυτές τις εκλογές, και σύντομα αυτό θα αποδειχθεί και θα ανακοινωθεί επίσημα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα κλέψει αυτές τις εκλογές από τον Αμερικανικό Λαό" καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

21 σχόλια :

 1. Πρώτος παγκοσμίως ο Κούλης έσπευσε να συγχαρεί τον (με Αλτσχάϊμερ) παιδόφιλο Μπάϊντεν.
  Τα συγχαρητήριά του στον Τζο Μπάιντεν μέσω twitter εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που χαρακτήρισε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ ως «πραγματικό φίλο της Ελλάδας».
  «Συγχαρητήρια στον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Τζο Μπάιντεν έχει υπάρξει πραγματικός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του οι σχέσεις μεταξύ των χωρών μας θα γίνουν ακόμη πιο ισχυρές», γράφει στο μήνυμά του.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεύτερος ο προδότης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.
   «Συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν που αναδεικνύεται 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Η χωρίς προηγούμενο συμμετοχή στις εκλογές απέδειξε πως η Δημοκρατία θα ανθεί εκεί όπου ο λαός είναι αποφασισμένος να συμμετέχει και να ψηφίζει για το μέλλον του. Η υποστήριξη του εκλεγμένου προέδρου στην προώθηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων θα είναι σημαντική για την ενδυνάμωση αυτών των σχέσεων αλλά και για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων προκλήσεων στην περιοχή», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. ΤΡΑΜΠ: «Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης (του Σόρος).
  «Όλοι γνωρίζουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να αυτοανακηρυχθεί ψευδώς ως νικητής και γιατί οι σύμμαχοί του στα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν τόσο σκληρά να τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Το απλό γεγονός είναι ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει.
  Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει πιστοποιηθεί ως ο νικητής οποιωνδήποτε πολιτειών, πόσο μάλλον κάποια από τις πολιτείες που αμφισβητήθηκαν οδήγησαν σε υποχρεωτικές επαναμετρήσεις ή πολιτείες όπου η εκστρατεία μας έχει έγκυρες και νόμιμες νομικές προκλήσεις που θα μπορούσαν να καθορίσουν τον απόλυτο νικητή.
  Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται στους νόμιμους παρατηρητές μας να έχουν ουσιαστική πρόσβαση για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία καταμέτρησης.
  Οι νόμιμες ψήφοι αποφασίζουν ποιος είναι πρόεδρος και όχι τα μέσα ενημέρωσης.
  «Από τη Δευτέρα, η εκστρατεία μας θα αρχίσει να διεκδικεί την υπόθεσή στο δικαστήριο για να διασφαλίσει την πλήρη τήρηση των εκλογικών νόμων και να καθοριστεί ο νόμιμος νικητής. Οι Αμερικανοί δικαιούνται ειλικρινείς εκλογές: αυτό σημαίνει την καταμέτρηση όλων των νόμιμων εκλογών και όχι την καταμέτρηση παράνομων ψηφοδελτίων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι το κοινό έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις εκλογές μας.
  Παραμένει σοκαριστικό το γεγονός ότι η εκστρατεία του Μπάιντεν αρνείται να συμφωνήσει με αυτήν τη βασική αρχή και θέλει τα ψηφοδέλτια να υπολογίζονται ακόμη και αν είναι ψεύτικα, κατασκευάζονται ή ρίχνονται από μη επιλέξιμους ή νεκρούς ψηφοφόρους. Μόνο ένα μέρος που διαπράττει αδίκημα θα κρατούσε παράνομα τους παρατηρητές έξω από την αίθουσα μετρήσεων - και στη συνέχεια θα πολεμούσε στο δικαστήριο για να εμποδίσει την πρόσβασή τους.
  «Τι κρύβει λοιπόν ο Μπάιντεν; Δεν θα ξεκουραστώ έως ότου ο Αμερικανός Λαός μετρήσει τις νόμιμες ψήφους που αξίζει και που απαιτεί η Δημοκρατία».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρεπουμπλικάνοι Ελλάδας: «Ο νικητής των εκλογών ανακηρύσσεται τον Δεκέμβριο από τους εκλέκτορες και όχι από τα ΜΜΕ».
  Το Ελληνικό Παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ ξεκαθαρίζει ότι ο νικητής των εκλογών θα ανακηρυχθεί από τους εκλέκτορες μετά την 14η Δεκεμβρίου, και προμηνύει ότι θα υπάρξουν σφοδρότερες αντιδράσεις από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ.
  Τι αναφέρει αναλυτικά:
  «Νικητής των εκλογών ανακηρύσσεται ΜΟΝΟΝ από το εκλεκτορικό σώμα που συγκαλείται ΜΕΤΑ από την 14η Δεκεμβρίου, μετά τις εκλογές, ΑΦΟΥ έχει επικυρωθεί το αποτέλεσμά τους από τις αρμόδιες Πολιτειακές Αρχές, δηλαδή τις Βουλές των Αντιπροσώπων εκάστης πολιτείας, κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί όσο ακόμα συνεχίζεται η καταμέτρηση.
  Εν όψει της απίστευτης νοθείας που αλλοίωσε την βούληση του Αμερικανικού Λαού και της μη καταγραφής εκατοντάδων χιλιάδων ψήφων για το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά και της παράνομης προσμέτρησης ψήφων νεκρών, ανήλικων, μεταναστών, διπλοψηφίες, “λαθών” λογισμικού, όπως αυτές των 120.000 και 133.886 ψήφων υπέρ Μπάιντεν στις Πολιτείες Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν κτλ, θα περιμένουμε την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων, αλλά κυρίως τις αποφάσεις των Δικαστικών Αρχών, τις ανακαταμετρήσεις ψήφων που θα γίνουν σε πολλές πολιτείες και μετά θα πανηγυρίσουμε την νίκη του Προέδρου Τράμπ, ενάντια σε ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο στηρίζεται στην σαπίλα των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης.
  Η μάχη αυτή θα κερδηθεί, όπως κερδήθηκε το 2000 όταν αποκαλύφθηκε η νοθεία του AlGore και εξελέγη πρόεδρος ο Bush.
  Μήν μασάτε από τα ψέμματα των αναρχοάπλυτων και των πουλημένων δημοσιογράφων
  Η Δημοκρατία θα νικήσει ! Ο Αμερικανικός Λαός θα νικήσει !
  Υστερόγραφο για μάς τους Έλληνες : ήδη ο Μπάιντεν άρχισε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας……. τώρα πια δεν χρειάζεται τις ψήφους των Ομογενών μας….».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο πρωθυπουργός ποιας «μπανανίας» συνεχάρη πρώτος τον Τ.Μπάιντεν; Tων νησιών Φίτζι ή της Ελλάδας;
  Σαν να έκανε «διαγωνισμό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό των νησιών Φίτζι, Φρανκ Μπαϊνιμαράμα, για το ποιος ηγέτης θα συγχαρεί πρώτος τον Τζο Μπάιντεν για τη «νίκη» του.
  Έστω χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα αποτελέσματα (στις 14 Δεκεμβρίου ανακοινώνεται πάντα ο νικητής και αφού αποφασίσουν σχετικά τα δικαστήρια), εκτός αν θεωρούνται επίσημες ανακοινώσεις των ΗΠΑ, οι ανακοινώσεις του... CNN.
  Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μπαϊνιμαράμα φαίνεται πως πρόλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς ο πρωθυπουργός των νησιών Φίτζι στα πρότυπα των οποίων μεταλλάσσεται ταχέως η Ελλάδα, (δηλαδή σε τουριστική «μπανανία») ευχήθηκε στον κ.Μπάιντεν από το πρωί, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός το απόγευμα λίγο μετά την ανακοίνωση του CNN, όντας ίσως και ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης που το έκανε.
  Μάλιστα για το θέμα η Αθήνα έβγαλε τρεις ανακοινώσεις, καθώς τοποθετήθηκε και το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και η Προεδρία της Δημοκρατίας.
  Σε κάθε περίπτωση ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δεν βρίσκεται ακόμα σε πνευματική κατάσταση για να μιλήσει και γι'αυτό αρκέστηκε να βγάλει μία γραπτή δήλωση «χαιρετώντας» το αποτέλεσμα που έβγαλαν τα ΜΜΕ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Πρόεδρος του Μεξικού αρνείται να δώσει συγχαρητήρια στον Μπάιντεν. «Είναι πρόωρο».
  Ο πρόεδρος του Μεξικού, Αντρες Μάνουελ Λόπες Ομπραδόρ δήλωσε πως είναι πρόωρο να συγχαρεί τον Τζο Μπάιντεν για την νίκη του στις αμερικανικές εκλογές.
  Ο Μεξικανός πρόεδρος σχολίασε πως είναι «πολιτικά συνετό» να περιμένει να ολοκληρωθούν όλες οι νομικές διαδικασίες στις ΗΠΑ.
  Ο Τζο Μπάιντεν κέρδισε την αναμέτρηση για τον Λευκό Οίκο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον 273 μεγάλους εκλέκτορες, εξασφαλίζοντας χθες την νίκη στην πολιτεία-κλειδί της Πενσυλβάνια, σύμφωνα με μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων το CNN και οι New York Times.
  Το επιτελείο του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα έχει εξαπολύσει πολυμέτωπο νομικό αγώνα αμφισβητώντας εκλογικά αποτελέσματα σε κρίσιμες πολιτείες που κέρδισε ο Μπάιντεν καταθέτοντας σειρά μηνύσεων για παρατυπίες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  Δύο φίλοι, αν και πολιτικοί αντίπαλοι, εξελέγησαν στις αμερικανικές εκλογές, οι οποίες βρίσκονται ακόμη εν εξελίξει.
  Οι Ελληνοαμερικανοί Λου Ραπτάκης και Νικόλ Μαλλιωτάκη (φίλοι κολλητοί), ο ένας με τους Δημοκρατικούς και ο άλλη με τους Ρεπουμπλικάνους, εξελέγησαν ως εκπρόσωποι των πολιτειών τους σε Γερουσία και Κογκρέσο.
  Στην Περιφέρεια 11, της Νέας Υόρκης, η υποψήφια ομοσπονδιακή βουλευτής Νικόλ Μαλλιωτάκη εξασφάλισε την εκλογή της, με διαφορά της τάξεως των 15 ποσοστιαίων μονάδων, έναντι του αντιπάλου της Μαξ Ρόουζ. Το ίδιο και ο Λου, ο οποίος επανεξελέγη γερουσιαστής στο Ρόουντ Αϊλαντ.
  Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης Νικόλ Μαλλιωτάκη και ο γερουσιαστής του Ρόουντ Αϊλαντ Λεωνίδας (Λου) Ραπτάκης,είναι μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (World Hellenic Inter-parliamentary Association), μιας οργάνωσης της διασποράς, αποτελούμενης από εκλεγμένους αξιωματούχους ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι υπηρετούν σε νομοθετικά σώματα και Κοινοβούλια ανά τον κόσμο.
  Με αυτήν την ιδιότητά τους έχουν έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα, κοινό τόπο καταγωγής τους. Ο Λου από την Άνδρο και η Νικόλ από την Κρήτη.
  Γεννημένη το 1980 και με καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, η Νικόλ Μαλλιωτάκη είναι το ανερχόμενο αστέρι της αμερικανικής Βουλής. Κατάφερε να ξεχωρίσει και να διακριθεί για το έργο της ανάμεσα σε εκατοντάδες νομοθέτες και πολιτικούς και παρότι μεγάλωσε στις ΗΠΑ, στο αίμα της κυλά ελληνικό αίμα.
  Το ίδιο και ο Λου, ο οποίος λίγο καιρό πριν μας έλεγε ότι «μπορείς να με βγάλεις έξω από την Ελλάδα, όμως δεν μπορείς να βγάλεις την Ελλάδα από μέσα μου».
  Οι δυο τους επικοινώνησαν την Τετάρτη και ο ένας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον άλλον.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το Σχέδιο Περικλής κατά του Τραμπ. Σπ. Χατζάρας

  Η Cia εφάρμοσε και στα «Κεντρικά» το σχέδιο «Παραγέμισμα της Κάλπης» του Τομ Καραμεσίνη. Εκλογές βίας και νοθείας αλά 1961 και σχέδιο «Περικλής». Ψήφισαν και τα δέντρα τον Μπάιντεν.
  Εκτός από τα πλαστά ψηφοδέλτια «made in China» που ταχυδρομήθηκαν είχαν και πρόγραμμα υποκλοπής των ψήφων από τα «μηχανάκια» της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Άλλο ψήφιζε ο ψηφοφόρος και άλλο έβγαινε στον υπολογιστή.
  Αυτό που παρακολουθούμε με αγωνία, από τα βωθροκάναλα είναι το «σενάριο της παρέλασης», για την «μάχη» της καταμέτρησης..
  ΥΓ. Το επιχειρησιακό δόγμα της Cia λέει ότι δεν γίνεται πραξικόπημα χωρίς «φάκελο συνθημάτων» που θα μεταδίδουν το ραδιόφωνο και την τηλεόραση οι πραξικοπηματίες. Συνθήματα από το φάκελο διαβάζει η Cia Κωθώνι μπροστά από τον Λευκό Οίκο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ζάεφ προς Βουλγαρία: «Αναγνωρίστε μας ως Μακεδόνες, όπως έκανε η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη».

  «Δεν θα διαπραγματευτούμε την ταυτότητα των «Μακεδόνων» και της «Μακεδονικής» γλώσσας. Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές μας» δήλωσε ο Ζάεφ τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ήδη αναγνωρίσει το δικαίωμα των «Μακεδόνων» στην αυτοδιάθεση και ότι αναμένει από τους Βούλγαρους ηγέτες να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα σχετικά με τη «μακεδονική» γλώσσα και το «μακεδονικό» έθνος.
  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠ. Όσοι έβλεπαν τον "τροχό της τύχης" την Πέμπτη 5/11 στο STAR και έτυχε να υπηρετούν στην Ε.Υ.Π. δεν πίστευαν στα μάτια τους. Του Άρη Σπίνου
  Μια επιχειρησιακή υπάλληλος, που θα πρέπει κατεξοχήν να κρύβει το πρόσωπο της, ήταν παρούσα στο παιχνίδι με γελάκια και πολύ όρεξη! Τα όσα συμβαίνουν στην Ε.Υ.Π. αυτήν την περίοδο δεν έχουν προηγούμενο. Τα καμώματα της γνωστής Ιωάννας Αλ. που είχε απασχολήσει την υπηρεσία της και στο παρελθόν με φωτογραφίες που διέρρευσαν και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικές, (είναι στην διάθεση του edolio5) έγιναν ακόμη πιο έντονα. Τα email και τα τηλεφωνήματα στο edolio5 κατά την διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού έπεσαν βροχή "Κοιτάξτε το κατάντημα μας". Αυτό ήταν σχεδόν το πανομοιότυπο περιεχόμενο των μυνημάτων. Σε μια περίοδο που η Ε.Υ.Π. θα πρέπει να βρίσκετε με το δάχτυλο στην σκανδάλη, μια επιχειρησιακή πράκτορας "φάτσα κάρτα" συμμετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι πανελλήνιας εμβέλειας ακόμη και με το πραγματικό της όνομα κρεμασμένο με ταμπελάκι στο στήθος! Όπως ενημερωθήκαμε η συγκεκριμένη κυρία Ιωάννα Αλ. έχει ανοιχτή γραμμή με το μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα με τον διευθυντή του γραφείου του Προθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη. Ίσως αυτό να αποτελεί και το όπλο της, αφού παραμένει στην θέση της χωρίς κανείς να τολμά να της πει κουβέντα. Στο παρελθόν βέβαια, όπως μάθαμε, η σχέση της με συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έλυνε και έδενε στην υπηρεσία της έδινε τότε αντίστοιχη υπεροπλία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  Με τις κατηγορίες της «Υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων κατά συρροή» και «κατάχρησης εξουσίας κατά συρροή», παραπέμπεται στον Ανακριτή, από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας Διονύση Λαμπρίδη, η πρώην εισαγγελέας Κέρκυρας Μαρία Τατάκη για την υπόθεση των εξαφανισμένων δικογραφιών.
  Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα Λαμπρίδη που διεξάγει την έρευνα της υπόθεσης, σε συνεργασία με τον Εισαγγελέα Εφετών κ. Κουκούτση και τον Άρειο Πάγο.
  Στις υποθέσεις που… βρέθηκαν τελικώς μετά από έρευνα παρουσία του Λαμπρίδη σε σπίτι στον Γαρουνα, σύμφωνα με πληροφορίες δικαστικών κύκλων, ανάμεσα στις εκατοντάδες υποθέσεις συγκαταλέγονται και αποσπάσματα της δικογραφίας του ΧΥΤΑ Τεμπλονιου, υπόθεση που θα επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα, αφού ήδη ο κ. Λαμπρίδης έχει επικοινωνήσει με τον Σύλλογο Τεμπλονίου όπου αναμενόταν και συνάντηση μεταξύ τους, η οποία αναβλήθηκε λόγω του lockdown.
  Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν ο Λαμπρίδης να ανοίγει ξανά την υπόθεση του ΧΥΤΑ, εξετάζοντας και το απαλλακτικό βούλευμα αιρετών αλλά και τις οχτώ μηνύσεις που ο Σύλλογος Τεμπλονίου είχε υποβάλλει.
  Άλλες υποθέσεις, αφορούν δικογραφίες υπεξαίρεσης χρημάτων, μεγάλα χρέη προς το Δημόσιο από Κερκυραίους επιχειρηματίες, όπως μη απόδοση ΦΠΑ ή πληρωμή εισφορών εργαζομένων, καταγγελίες εναντίον πρώην δημάρχου κ.λ.π.
  Δεν ήταν για καταστροφή!
  Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε πολλές από τις δικογραφίες δεν υπάρχει καν χαρακτηρισμός.
  Αυτό σημαίνει ότι οι δικογραφίες αυτές δεν οδηγήθηκαν ποτέ στο ακροατήριο και επομένως δεν θα μπορούσαν να είναι προς καταστροφή.
  Εύκολα λοιπόν μπορεί κανείς να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο ισχυρισμός της κας. Τατάκη, μεταξύ άλλων, στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που προχώρησε σε δηλώσεις ερωτηθείσα σχετικά, ότι δηλαδή οι υποθέσεις αυτές ήταν προς καταστροφή, αφού προς καταστροφή πηγαίνουν μόνον όσες έχουν εκδικαστεί και βρίσκονται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία είναι και αρμόδια για την καταστροφή τους, αφού ωστόσο, παρέλθει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και εφόσον κριθεί ότι είναι προς καταστροφή !
  Τέλος, να υπογραμμιστεί ότι έως τώρα, δεν έχει ελεγχθεί εάν οι υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους.

  Απόσπασμα της δήλωσης Τατάκη στο START

  "Τον Οκτώβριο του 2017 πήρα ένα μικρό γατάκι και το σπίτι μου γέμισε ψύλλους.
  Αναγκάστηκα να μείνω αλλού και να απομακρύνθηκα από την οικία μου.
  Επίσης από το σπίτι μου απομακρύνθηκαν σχεδόν όλα τα έπιπλα και η οικοσκευή (ρούχα και σχετικά).
  Στο σπίτι ήρθαν πολλοί άνθρωποι, το έβαψα και ήρθε ο άνθρωπος να ψεκάσει έξι φορές.
  Θα τον βρω και θα τον προτείνω μάρτυρα.
  Τότε μια στενή οικογενειακή φίλη με βοήθησε και μετέφερα ό,τι υπήρχε στο σπίτι μου, στο δικό της σπίτι στο χωριό.
  Κυρίως ρούχα, αλλά και κάποια έπιπλα, τότε μεταφέρθηκαν και αυτές οι δικογραφίες οι οποίες βρίσκονταν στο σπίτι μου μετά την μετακόμιση του 2012 από την παλαιά εισαγγελία στο νέο κτίριο.
  Αυτά ήταν για καταστροφή όπως και πολλά άλλα τα οποία καταστράφηκαν.
  Εγώ δεν τα κατέστρεψα τα μετέφερα. Τα περισσότερα ήταν άνω δεκαετίας..
  Προϊσταμένη ανέλαβα τον Σεπτέμβριου του 2014. Μέσα στην αναστάτωση αυτά ξεχάστηκαν εκεί στον Γαρούνα.
  Όπως σας είπα η πλειοψηφία των υποθέσεων ήταν παλιές αλλά μέσα βρισκόταν όπως φαίνεται και άλλες από ο,τι μου είπαν μέχρι χρόνο τέλεσης το 2016.
  Αυτές όντως μου είχαν διαφύγει και ούτε καν όσο και αν είναι ανόητο, δεν σκέφτηκα αυτή τη μετακίνηση ή τι εμπεριείχαν όλα αυτά.
  Αν το είχα σκεφτεί θα τα είχα επιστρέψει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μπλόκαρα. Αυτό το ξέρουν όλοι αυτό να το πληρώσω, αλλά θεωρώ άδικο και οδυνηρό να μου καταλογίζουν δόλο".
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε την Πενσυλβάνια να διαχωρίσει τις επιστολικές ψήφους που ήρθαν μετά τις 3 Νοεμβρίου.
  Ν.Τραμπ: «Που είναι οι ψήφοι των στρατιωτικών στην Τζιόρτζια; Τι έχουν γίνει;»
  Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εξέδωσε προσωρινή διαταγή που απαιτεί από την Πενσυλβανία να διαχωρίσει τις ψήφους που ελήφθησαν μετά την Ημέρα των Εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.
  "Όλα τα εκλογικά συμβούλια της κομητείας διατάσσονται, εν αναμονή περαιτέρω διαταγής του Δικαστηρίου, να συμμορφωθούν με τις ακόλουθες οδηγίες που παρέσχε ο Γραμματέας της Κοινοπολιτείας στις 28 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου, δηλαδή, ότι όλα τα ψηφοδέλτια που ελήφθησαν ταχυδρομικώς μετά τις 8 : 00:00 στις 3 Νοεμβρίου να διαχωριστούν και να διατηρηθούν «σε ένα ασφαλές και σφραγισμένο εμπορευματοκιβώτιο χωριστό από τα άλλα ψηφοδέλτια», έγραψε o αναπληρωτής δικαστής Samuel Alito στην δικαστική απόφαση την Παρασκευή.
  Αίτηση μη καταμέτρησης ψηφοδελτίων νωρίτερα ειχε κατατεθεί απο τους Ρεπουμπλικάνους στην Πενσυλβάνια. «Λαμβάνοντας υπόψη αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, η ψήφος στην Πενσυλβάνια ίσως να κρίνει τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ – και δεν είναι ξεκάθαρο αυτή την ώρα κατά πόσο τα 67 εκλογικά κέντρα διαχωρίζουν τις επιστολικές ψήφους που καταφθάνουν μετά την ημέρα των εκλογών» ανέφεραν.
  "Που είναι οι ψήφοι των στρατιωτικών στην Τζιόρτζια; Τι έχουν γίνει;" Δήλωσε στο twitter ο Ν.Τραμπ.
  Δικαστική διαμάχη σε 4 πολιτείες, προανήγγειλε η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών. «Ο αμερικανικός λαός δικαιούται να μάθει αν αυτές οι παρατυπίες στοιχειοθετούν απάτη ή όχι» σημείωσε η εκπρόσωπος της επιτροπής, Ρόνα ΜακΝτάνιελ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Η Cia και νεκρούς ανασταίνει διότι και οι αποθαμένοι στις ΗΠΑ έχουν δημοκρατικά δικαιώματα .
  Η Μαίρη Ντάντλευ , (Mary Dudley) είχε γεννηθεί το 1916 και ζούσε στο Κάλαμαν Ζού ( Kalamazoo), στο Μίσιγκαν, όπου και ψήφιζε. Το Ιούλιο του 1987 πέθανε στο Σέβιερ της Γιούτα.
  Η αποθαμένη ψηφοφόρος , σε ηλικία 114 ετών έκανε αίτηση από τον Άλλο Κόσμο και της ταχυδρομήθηκε αυθημερόν ο φάκελος για επιστολική ψήφο τον Σεπτέμβριο και η ψήφος της παρελήφθη τον Οκτώβριο.
  Οι νεκροί και τα δέντρα σχημάτισαν την Νέα πλειοψηφία του Σόρος.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Μάζης: «Η - νέγρα - αντιπρόεδρος του Μπάιντεν υπέρ της Τουρκίας – Σχέσεις Δημοκρατικών και Μουσουλμανικής Αδελφότητας».
  Ο Καθηγητής προβληματίζεται από τη η σχέση της αντιπροέδρου του Μπάιντεν Καμάλα Χάρις με τις οργανώσεις των Αμερικανών μουσουλμάνων, οι οποίες μπορεί να επηρεάζονται υπέρ της Τουρκίας από του Αδελφούς
  Γεωπολιτικά μιλώντας ο καθηγητής δεν θα δει διαφορά στις σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία, αν εκλεγεί ο Μπάιντεν. Αντίθετα ίσως θα μέσω της αντιπροέδρου του Μπάιντεν, θα δούμε αναβάθμιση των σχέσεων των ΗΠΑ με την μουσουλμανική αδελφότητα.
  Σχέσεις Δημοκρατικών με την Μουσουλμανική Αδελφότητα
  Τον Απρίλιο του 2009, δύο μήνες πριν από την ομιλία του στο Κάιρο, ο πρόεδρος Ομπάμα δέχθηκε κρυφά μια αντιπροσωπεία της Αδελφότητας στο Οβάλ Γραφείο. Είχε ήδη καλέσει, κατά τη διάρκεια της ενθρόνισης του, την Ingrid Mattson, πρόεδρο του Συλλόγου των Μουσουλμάνων Αδελφών και γυναικών Αδελφών των Ηνωμένων Πολιτειών. Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Κλίντον χρησιμοποίησε ως υπεύθυνο του σχεδίου “Κλίμα” τον Gehad el-Haddad, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της Αδελφότητας ο οποίος μέχρι τότε ήταν υπεύθυνος μιας τηλεοπτικής κορανικής εκπομπής.
  Ο πατέρας του ήταν ένας από τους συνιδρυτές της Αδελφότητας το 1951 όταν αναδημιουργήθηκε από τη CIA και το MI6. Ο Gehad αποχώρησε από το Ίδρυμα το 2012, όταν έγινε εκπρόσωπος στο Καΐρο του υποψηφίου Μοχάμεντ Μόρσι, και ύστερα επίσημος εκπρόσωπος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε παγκόσμια κλίμακα. Γνωρίζοντας ότι όλοι οι τζιχαντιστές ηγέτες του κόσμου είτε προέρχονται από την Αδελφότητα είτε από το σουφικό Τάγμα των Naqshbandi -τις δύο συνιστώσες του Μουσουλμανικού Παγκόσμιου Συνδέσμου, ήτοι της σαουδαραβικής αντι-αραβικής εθνικιστικής οργάνωσης- θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις σχέσεις της κας Κλίντον με τη Σαουδική Αραβία και τους Αδελφούς.
  Έτυχε στην ομάδα του αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ, να υπάρχει ο στρατηγός Michael T. Flynn, ο οποίος προσπάθησε να αντιταχθεί στην ίδρυση του Χαλιφάτου από τον Λευκό Οίκο και παραιτήθηκε από την ηγεσία της Defense Intelligence Agency (DIA, στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών) για να τονίσει την αποδοκιμασία του. Συνδιαλέγεται με τον Frank Gaffney, έναν ιστορικό του ψυχρού πολέμου», ο οποίος χαρακτηρίζεται «συνωμοσιολόγος» επειδή κατήγγειλε την παρουσία των Αδελφών στο Ομοσπονδιακό Κράτος.
  .
  Είναι αυτονόητο ότι, κατά την άποψη του FBI, κάθε υποστήριξη σε τζιχαντιστικές οργανώσεις είναι έγκλημα, ανεξάρτητα από την πολιτική της CIA. Το 1991, οι αστυνομικοί -και ο γερουσιαστής Τζον Κέρι- είχαν προκαλέσει την πτώχευση της πακιστανικής τράπεζας BCCI (παρότι έδρευε στα νησιά Καϋμάν) την οποία χρησιμοποιούσε η CIA για ποίκιλες μυστικές επιχειρήσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, καθώς και με τα Λατίνο-καρτέλ των ναρκωτικών.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. "Ψήφισαν και πεθαμένοι" καταγγέλλει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Φιλαδέλφεια Philadelphia GOP Alleges Dead People Voted in Pennsylvania
  The Republican Party in Philadelphia, Pennsylvania, is alleging that hundreds of dead people voted in the presidential election.
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
  Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (GOP) στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, ισχυρίζεται ότι εκατοντάδες νεκροί ψήφισαν στις προεδρικές εκλογές.
  Σε post που δημοσίευσε το Σάββατο το απόγευμα, το GOP της Φιλαδέλφειας δήλωσε ότι διαπίστωσε στον ιστότοπο της πολιτείας ότι τουλάχιστον 840 νεκροί ψήφισαν στις εκλογές. Ο ιστότοπος περιγράφει πότε ένας ψηφοφόρος στέλνει την ψήφο του και πότε κατατίθεται.
  Τουλάχιστον 840 ψηφοφόροι που αναφέρονται στον ιστότοπο της πολιτείας ότι έχουν ψηφίσει στις εκλογές είναι 101 ετών και άνω. Τουλάχιστον 39 από αυτούς τους ψηφοφόρους ήταν τόσο μεγάλοι που θα είχαν ζήσει τον εμφύλιο πόλεμο (!) και τουλάχιστον 45 γεννήθηκαν κάποια στιγμή το 1800:
  Αγωγή που κατατέθηκε από το "Νομικό Ίδρυμα Δημοσίου Συμφέροντος" (PILF) ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 21.000 νεκροί περιλήφθηκαν στους ψηφοφόρους της Πενσυλβάνιας και δεν απομακρύνθηκαν πριν από τις εκλογές.
  Κατά τη διάρκεια των εκλογών στους Δημοκρατικούς στο Μίτσιγκαν, απορρίφθηκαν περισσότερα από 840 ψηφοδέλτια, επειδή οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν νεκροί.
  Δικηγόροι του PILF έχουν δηλώσει ότι περίπου 350.000 νεκροί είναι ψηφοφόροι σε 41 πολιτείες, καθώς και σημαντικός αριθμός διπλών ψηφοφόρων. Περίπου το 51% αυτών βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια και το Τέξας, εκτός από τις πολιτείες του Μίσιγκαν και της Φλόριντα.
  Για περισσότερο από ένα χρόνο, ο διευθυντής ερευνών του κυβερνητικού ινστιτούτου υπευθυνότητας (GAI) Eric Eggers προειδοποίησε ότι η εκλογική διαδικασία θα μπορούσε να υπόκειται σε μαζική απάτη ψηφοφόρων λόγω των χαλαρών κατευθυντήριων γραμμών στην ταχυδρομική ψήφο και εκλογικούς καταλόγους που δεν καθαρίστηκαν.
  Μια μελέτη του Pew Research Center του 2012 αποκάλυψε ότι 24 εκατομμύρια μη επιλέξιμες ή ανακριβείς εγγραφές ψηφοφόρων βρίσκονται σε πολιτειακούς καταλόγους ψηφοφόρων. Αυτό σημαίνει ότι μία στις οκτώ εγγραφές ψηφοφόρων δεν ήταν ποτέ έγκυρη ή δεν είναι πλέον έγκυρη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μεγάλη άσκηση της Τουρκίας για κατάληψη ελληνικών νησιών: Τούρκοι πεζοναύτες σε αμφίβιες επιχειρήσεις.
  Στην "κόκκινη ζώνη" εισέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά την διαφαινόμενη ήττα του Ν.Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ακυβερνησία μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων από το νέο Αμερικανό πρόεδρο.
  Έτσι μετά την νέα τουρκική NAVTEX που εκδόθηκε την επομένη των αμερικανικών εκλογών και έχει χρόνο υλοποίησης από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και 2 Φεβρουαρίου, η τουρκική στρατιωτική ηγεσία επέλεξε σε μια "εκτός εποχής" περίοδο για ασκήσεις τέτοιου μεγέθους να προβεί σε μεγάλη άσκηση των πεζοναυτών στο Αιγαίο με σενάριο την προσομοίωση αποβατικής ενέργειας κατά των ελληνικών νησιών.
  Εκατοντάδες Τούρκοι πεζοναύτες στα πλαίσια καθαρής επιχείρησης ψυχολογικού πολέμου, απέναντι στην Ελλάδα, καθώς η Τουρκία δεν έχει κανένα άλλο «μέτωπο» πραγματοποίησης αποβατικών επιχειρήσεων πλην αυτό του Αιγαίου, πραγματοποίησαν αποβατική ενέργεια στα τουρκικά παράλια με την συμμετοχή και των αποβατικών σκαφών LCT για την μεταφορά και βαρέως υλικού.
  Η έδρα της Τουρκικής Ταξιαρχίας Πεζοναυτών βρίσκεται στη Φώκαια της Σμύρνης, απ’όπου μπορούν να επιβιβαστούν άμεσα σε κατάλληλα μέσα και να πλησιάσουν ταχέως κάποιο Ελληνικό νησί και εκτός των οργανικών της τμημάτων από τα τάγματα πεζοναυτών με την υποστήριξη αρμάτων θέτει πάντα και ως υποδιοίκηση και μονάδες εξοπλισμένες με Επιθετικά Ελικόπτερα ΑΗ-1W, T-129 ATAK και μεταφορικά Ελικόπτερα αλλά και drones.
  Είναι η τέταρτη άσκηση μετά τις αντίστοιχες ασκήσεις φέτος απέναντι από την Χίο, στον κόλπο του Ξηρού μια "ανάσα" από την Αλεξνδρούπολη και την αντίστοιχη στην περιοχή της Σμύρνης και σε συνδυασμό με τις συνεχείς δηλώσεις της Τουρκίας για αποστρατικοποίηση των νησιών ότι η κατάληψη ελληνικών νησιών είναι πάντα μέσα στους άμεσους σχεδιασμούς τους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Οι Δημοκρατικοί φτιάχνουν «μαύρες» λίστες υποστηρικτών & αξιωματούχων της κυβέρνησης Τραμπ για να «πληρώσουν». Άρης Δημητρακόπουλος
  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ όπου μετά την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και οι διώξεις περνούν πλέον σε επίπεδα Σοβιετικής Ένωσης και Βόρειας Κορέας, καθώς οι Δημοκρατικοί αφού μετά από εκτεταμένη νοθεία πήραν τις εκλογές καταρτούν τώρα «μαύρες» λίστες με υποστηρικτές και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ τους οποίους θέλουν να κάνουν να «λογοδοτήσουν».
  Συγκεκριμένα το νέο «αστέρι» του Δημοκρατικού κόμματος Αλεσάντρια Οκάσιο Κορτέζ, η οποία ήταν σερβιτόρα στο επάγγελμα πριν γίνει βουλευτής με την βοήθεια ακροαριστερής ΜΚΟ που οργάνωσε και χρηματοδότησε όλη της την εκστρατεία, ζητά από τους υποστηρικτές της να καταρτήσουν μαύρες λίστες με όσους υποστήριξαν τον Τραμπ, με κάποιους να ανταποκρίνονται και να δημιουργούν μία δημόσια «μαύρη λίστα» με την ονομασία «Trump accountability project» δηλαδή «σχέδιο λογοδοσίας Τραμπ».
  «Υπάρχει κάποιος που αρχειοθετεί τους συκοφάντες (σσ υποστηρικτές) του Trump όταν προσπαθούν να υποβαθμίσουν ή να αρνηθούν τη συνενοχή τους στο μέλλον; Προβλέπω πιθανότητα πολλών διαγραμμένων Tweets, γραπτών, φωτογραφιών στο μέλλον»
  «Λολ το "κόμμα της προσωπικής ευθύνης" είναι αναστατωμένο με την ιδέα να καθιστούν υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια», έγραψε η πρώην σερβιτόρα και νυν βουλευτής των Δημοκρατικών.
  Το συκγκεριμένο tweet έχει πάρει πάνω από 200.000 Likes, δείχνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος των Δημοκρατικών το υποστηρίζει..
  Βέβαια η κ.Κορτέζ δεν μας είπε με ποιον τρόπο, θα τους «καταστήσει υπεύθυνους» με εξορία, φυλακίσεις, απαγχονισμό ή μήπως θα τους βάλει σε στρατόπεδα «επανεκπαίδευσης» και καταναγκαστικής εργασίας;
  Στο κάλεσμα πάντως ανταποκρίθηκε πρώην μέλος της κυβέρνηση Ομπάμα o Μάικλ Σίμον ο οποίος κοινοποίησε τη σελίδα του «σχέδιου λογοδοσίας Τραμπ»
  Στη σελίδα του ιστότοπου, αναφέρει ότι « δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε αυτούς που βοήθησαν στην προώθηση της ατζέντας του Τραμπ», προσθέτοντας ότι «ο κόσμος δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει εκείνους που, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μια απόφαση, επέλεξαν να βάλουν τα χρήματά τους, τον χρόνο τους, και τη φήμη τους πίσω από το διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους, ενθαρρύνοντας τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό, και προκαλώντας αμελητέα την περιττή απώλεια ζωής και οικονομική καταστροφή από την αποτυχημένη απάντηση της χώρας μας στην πανδημία COVID-19».
  Ο ιστότοπος δηλώνει πως είναι μία «μόνιμη λίστα» όσων εξέλεξαν τον πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της εκστρατείας του, των μελών της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών και των συνδεδεμένων PACs το 2016 ή το 2020, όσων δώρισαν ένα «σημαντικό ποσό» - 1000 $ ή περισσότερα, όσων εργάστηκαν στη διοίκηση Τραμπ υπερασπίστηκαν τον πρόεδρο δημόσια,• διορίστηκαν σε ομοσπονδιακά συμβούλια, επιτροπές ή στο δικαστικό σώμα και στελέχη δικηγορικών εταιρειών που εκπροσωπούσαν το όνομα Trump με οποιαδήποτε ιδιότητα.
  Δυστυχώς τα φαινόμενα μαζικών διώξεων όσων δεν συμφωνούν με μία συγκεκριμένη «προοδευτική» αντζέντα, τα οποία άλλωστε είδαμε και στην Ελλάδα με εκκλήσεις να διωχθούν μέχρι και οι ψηφοφόροι (!) κομμάτων, δυστυχώς θα ενταθούν το επόμενο διάστημα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Στη Σλοβακία το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύχθηκε παράνομο, ως εγκληματική οργάνωση.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Η Τουρκία θα δοκιμάσει νέο πύραυλο αέρος-αέρος εγχώριας παραγωγής
  Η τουρκική Αεροπορία θα δοκιμάσει πυραύλους αέρος-αέρος εγχώριας κατασκευής, υποκατάστατα του αμερικάνικου AIM-120 AMRAAM αργότερα αυτό το μήνα.
  Μιλώντας στην εικονική έκθεση SAHA EXPO που ξεκίνησε σήμερα, ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαράνκ δήλωσε ότι αναμένεται οι εγχώριοι πύραυλοι αέρος-αέρος (Gökdoğan και Bozdoğan) να δοκιμαστούν στα τέλη του μήνα.
  Οι πύραυλοι θα δοκιμαστούν από αεροσκάφη F-16 της τουρκικής Αεροπορίας. Όλες οι δοκιμές εδάφους έχουν ολοκληρωθεί και οι πύραυλοι θα τεθούν σε μαζική παραγωγή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος δοκιμών πτήσης.
  Το Gökdoğan είναι ένας εξελιγμένος πύραυλος αέρα προς αέρα μεσαίου βεληνεκούς (AMRAAM) πέραν της οπτικής εμβέλειας παρόμοιος με τον AIM-120, ενώ ο Bozdoğan είναι ένας πύραυλος οπτικής γωνίας μικρής εμβέλειας.
  Αναπτύχθηκε από το τοπικό ερευνητικό ινστιτούτο, TUBITAK SAGE, οι πύραυλοι βρίσκονται υπό ανάπτυξη από το 2013.
  defencenet.gr
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Τραμπ: «Η Νεβάδα αποδεικνύεται καταβόθρα πλαστών ψήφων - Θα ανακοινωθούν σοκαριστικά πράγματα».
  Την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ και οι περισσότεροι πολιτικοί «κλείνουν τα μάτια» στην νοθεία που φέρεται να έγινε σε αυτές τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ, δεν καταθέτει τα όπλα και τονίζει πως τα όσα έχουν βρεθεί είναι σοκαριστικά.
  «Το όριο της επικύρωσης των ψηφοδελτίων αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερο από ότι αναμενόταν. Επηρεάζεται μεγάλος αριθμός ψηφοδελτίων. Μείνετε συντονισμένοι» σημείωσε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ.
  Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε πως «η Νεβάδα αποδεικνύεται καταβόθρα πλαστών ψήφων. Νομικοί εκπρόσωποι βρίσκουν πράγματα, που όταν ανακοινωθούν, θα είναι απολύτως σοκαριστικά» είπε.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ο Τραμπ αναπτύσσει επίθεση. Η νίκη του Trump δεν είναι μόνο η νίκη στις εκλογές, αλλά και η τιμωρία των υπευθύνων για απάτη.

  Ο Τραμπ αναπτύσσει επίθεση. Ο διευθυντής της CIA δεν έχει ακόμη απολυθεί.
  Ο Γενικός Εισαγγελέας Μπαρ εκδίδει μνημόνιο στο οποίο απαιτεί από περιφερειακούς εισαγγελείς να ξεκινήσουν έρευνα για απάτη μεγάλης κλίμακας κατά την καταμέτρηση ψήφων.
  Ορισμένοι από τους Κλίντον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης παραιτήθηκαν.
  Στο Μίσιγκαν, υπήρχε μια προηγούμενη «δυσλειτουργία» που ξαφνικά έβαλε τον Μπάιντεν στην πρώτη θέση. Το Μίτσιγκαν έχει πάει στο πλευρό του Τραμπ. Η ίδια κατάσταση αναπτύσσεται στην Αριζόνα, την Πενσυλβανία και σε άλλες πολιτείες.
  Στις 14 Νοεμβρίου, ο Τραμπ συγκεντρώνει ένα ράλι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων των υποστηρικτών του στην Ουάσιγκτον.
  Η νίκη του Trump δεν είναι μόνο η νίκη στις εκλογές, αλλά και η τιμωρία των υπευθύνων για απάτη.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...