Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ, Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΩΝ SCYTL ΝΟΘΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Επιδρομή των Αμερικανών στην Γερμανία - Κατασχέθηκαν servers που εμπλέκονται με τις αμερικανικές εκλογές. Η εταιρεία Scytl που εδρεύει στην Βαρκελώνη και έχει ως κύριο αντικείμενο να παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες καταμέτρησης ψήφων σε παγκόσμιο επίπεδο, αρκετές φορές έχει αποκαλυφθεί ότι έχει κάνει χειραγώγηση στο ηλεκτρονικό σύστημα. Η εταιρεία Scytl αναφέρει ότι έχει διασυνδέσεις με τον Τ.Σόρος και το κόμμα των Δημοκρατικών! Η αμερικανική κυβέρνηση έχει στοιχεία ότι ο κύριος σέρβερ της εταιρείας Scytl είχε εμπλοκή με την αλλαγή ψήφων, μέσω των μυστικών υπηρεσιών ανακάλυψε ότι είχε έδρα την Γερμανία. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ» ΕΚΛΟΓΕΣ.

  ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΨΗΦΙΣΑΝ 1,8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ William Bar ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Στην Κομητεία Fulton της Τζόρτζια, βρέθηκαν 132.000 ψηφοδέλτια με διαφορετική διεύθυνση, γεγονός που σημαίνει, ότι είναι πιθανόν άκυρα. Σε συνέντευξή του στη Μαρία Μπαρτιρόμο του Fox News την Κυριακή, ο Τζουλιάνι είπε ότι οι αγωγές που κατατέθηκαν από την εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ ενδέχεται να δείχνουν ότι 900.000 άκυρα ψηφοδέλτια μετρήθηκαν στην πολιτεία της Πενσυλβάνιας. Ο Τζουλιάνι ανέφερε πως μεταξύ αυτών που ψήφισαν στη Φιλαδέλφεια είναι ο μακαρίτης πυγμάχος Τζο Φρέιζερ και ο πατέρας του Έντι Μέρφι, επίσης, μακαρίτης.

 

Ο  Ρεμπουπλικανός βουλευτής Louie Gohmert είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Newsmax ότι δικοί του άνθρωποι στην Γερμανία ανέφεραν ότι στα γραφεία της εταιρείας Scytl η οποία είναι υπεύθυνη και για τις εκλογές, έγινε επιδρομή από μεγάλη ομάδα του αμερικανικού στρατού στην Φρανκφούρτη και έγινε και κατάσχεση των σέρβερ.

Επίσης η Andrea Widburg (αμερικανίδα δημοσιογράφος) είχε αναφέρει ότι η εταιρεία Scytl που εδρεύει στην Βαρκελώνη και έχει ως κύριο αντικείμενο να παρέχει ηλεκτρονικές υπηρεσίες καταμέτρησης ψήφων σε παγκόσμιο επίπεδο, αρκετές φορές έχει αποκαλυφθεί ότι έχει γίνει χειραγώγηση στο ηλεκτρονικό σύστημα. 

"Η εταιρεία Scytl αναφέρει ότι έχει (ή είχε ) διασυνδέσεις με τον Τ.Σόρος και το κόμμα των Δημοκρατικών!

ΑΠΟ ΤΟ  PRONEWS

 

Ο συνιδρυτής της  Microsoft Paul Allen μέσω του δικού του οικονομικού οργανισμού έχει επενδύσει μέχρι στιγμής 40εκατομμύρια στην Scytl. Και σήμερα μάθαμε (σημειώνει η δημοσιογράφος) από τις δικές μας πηγές ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει μερίδιο των μετοχών στην επίμαχη εταιρεία Scytl".

 

Δείτε τον βουλευτή Louie Gohmert του Τέξας τι έχει αναφέρει για την αναφερόμενη επιδρομή.  

 

 


 

"Σήμερα μάθαμε για την επιδρομή στην Γερμανία από πηγές μας"

Η αμερικανική κυβέρνηση από την στιγμή που έχει στοιχεία ότι ο κύριος σέρβερ της εταιρείας είχε εμπλοκή με την αλλαγή ψήφων, μέσω των μυστικών υπηρεσιών ανακάλυψε ότι είχε έδρα την Γερμανία. Με σκοπό να διελευκανθεί η υπόθεση και να αποκτηθεί πρόσβαση στο ποιος και αν έκανε αλλαγές στις ψήφους με νόμιμο τρόπο έγινε συνεργασία των αμερικανικών υπουργείων Δικαιοσύνης και Εξωτερικών για να ζητηθεί ταχύτατα από την γερμανική κυβέρνηση για να δώσει άδεια για την επιχείρηση.

 
 

Τα απαραίτητα έγγραφα υπογράφηκαν ενώ έγινε γνωστό ότι έγινε και χρήση μονάδων του αμερικανικού στρατού. Βέβαια δεν ήταν επικεφαλής ο ο στρατός στην επιχείρηση. Όμως αυτή η κίνηση βοηθά στο να εξηγηθεί γιατί απολύθηκε ο Έσπερ και μπήκε στην θέση του ο Μίλλερ καθώς ο πρώτος δεν ήθελε να βοηθήσει στις αρχές σε καμία περίπτωση.

Με τους σέρβερς στα χέρια πλέον οι ρεμπουπλικανοί έχουν την δυνατότητα να βρουν ποιοι σταμάτησαν την καταμέτρηση και ποιοι εμπλέκονται με τον αλγόριθμό που ξεκίνησε να αλλάζει τις ψήφους από τον έναν υποψήφιο στον άλλον.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή της CIA ενώ για το θέμα η δικηγόρος του ΝΤραμπ Λιν Γουντ έκανε σχετική αναφορά.

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

15 σχόλια :

 1. Αποκάλυψη Κουρτς : Η Μέρκελ δεν θα στηρίξει κυρώσεις κατά της Τουρκίας στη Σύνοδο του Δεκεμβρίου.
  Στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς θα επιμείνει ότι η μέχρι τώρα διστακτική Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να στείλει ομόφωνο μήνυμα – «στοπ» – προς την Αγκυρα. Ο ίδιος, ωστόσο, αποκαλύπτει ότι η Μέρκελ δεν θα δεχθεί.
  Υπέρ της επιβολής κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας τάσσεται ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου, στο οποίο θα εξετασθεί η συμπεριφορά της Αγκυρας.
  «Ενωμένοι και αποφασισμένοι»
  «Πρέπει να δείξουμε στον [πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ] Ερντογάν ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι», δηλώνει ο κ. Κουρτς στο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα και τονίζει ότι «η οικονομική δύναμη Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει επιτέλους να δείξει τη δύναμή της».
  Σύμφωνα με το περιοδικό, στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής ο αυστριακός καγκελάριος θα επιμείνει ότι η μέχρι τώρα διστακτική Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να στείλει ομόφωνο μήνυμα – «στοπ» – προς την Αγκυρα.
  «Με ενέργειες (της Τουρκίας) αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο διακυβεύεται η φήμη της Ευρώπης, ακόμη και αν πρόκειται για εταίρο του ΝΑΤΟ, όπως η Τουρκία», αναφέρει το Spiegel και προσθέτει ότι ο Σεμπάστιαν Κουρτς θέλει «να σφίξει τα λουριά» στην Αγκυρα.
  «Δεν θα στηρίξει η Μέρκελ»
  «Ο Ερντογάν βάζει φιτιλιές στην περιφέρεια της ΕΕ, στη Συρία, στη Λιβύη, στο Αζερμπαϊτζάν, στο Αιγαίο – αν δεν επιβληθούν τώρα κυρώσεις εναντίον της Αγκυρας, τότε πότε, βροντοφωνάζει ο Κουρτς. Θέλει τελικά η ΕΕ ‘να την γονατίσουν’;
  »Ο Αυστριακός θέλει να δει ‘κόκκινες γραμμές’, παρότι γνωρίζει ότι η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δεν θα στηρίξει κυρώσεις – κυρίως από φόβο ότι η Τουρκία, όπου ζουν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια σύροι πρόσφυγες, θα μπορούσε να ανοίξει και πάλι τις πύλες στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ», γράφει το περιοδικό.
  Πηγή: ΑΠΕ
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η Αυστρία ανακοίνωσε το κλείσιμο δύο τζαμιών στη Βιέννη.
   Η υπουργός Ενσωμάτωσης και Θρησκευμάτων Σουζάνε Ράαμπ ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου πως πέντε ημέρες μετά τη φονική τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της Βιέννης κλείνουν δύο τζαμιά στην αυστριακή πρωτεύουσα.
   Το κλείσιμο των δύο τζαμιών, στον 12ο και στον 16ο τομέα της Βιέννης, διατάχθηκε μετά από συνάντηση της Σουζάνε Ράαμπ και του υπουργού Εσωτερικών Καρλ Νέχαμερ με τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας Ουμίτ Βουράλ, και αφορά την αφαίρεση της άδειας λειτουργίας τους (νομικού καθεστώτος) και τη διάλυση συλλόγων.
   Η υπουργός Ενσωμάτωσης και Θρησκευμάτων ανέφερε ότι η Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα ενημερώθηκε την Πέμπτη από το υπουργείο Εσωτερικών ότι ο δράστης επισκεπτόταν συχνά τα δύο τζαμιά, το ένα από τα οποία, εκείνο στον 12ο τομέα, είχε ιδρυθεί ως ενορία από την Ισλαμική Θρησκευτική Κοινότητα το 2016.
   Το άμεσο κλείσιμο είναι προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, καθώς, δεν υφίσταται η "θετική στάση απέναντι στην κοινωνία και το κράτος" που απαιτείται από τον νόμο περί Ισλάμ, σημείωσε η ίδια.
   Η υπουργός ανακοίνωσε, ότι το άλλο τζαμί στον 16ο τομέα της αυστριακής πρωτεύουσας, δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας, και στην περίπτωση αυτή ξεκίνησε μια διαδικασία διάλυσης, βάσει του νόμου περί συλλόγων.
   Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος, αυτό το τζαμί ευνόησε επίσης τη ριζοσπαστικοποίηση του δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης, και σε αυτό το τζαμί φέρεται να βρίσκονταν σε τακτικά διαστήματα, μεταξύ άλλων, ο Ισλαμιστής Μωάμεθ Μ. και ο Λόρεντζ Κ., ο οποίος έχει καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκισης ως τρομοκράτης του Ισλαμικού Κράτους.
   Η υπουργός διευκρίνισε ότι το κλείσιμο των δύο τζαμιών δεν αποτελεί επίθεση κατά μίας θρησκείας, αλλά "κοινό αγώνα κατά της εκμετάλλευσης της θρησκείας για τον ριζοσπαστισμό".
   Σε σχέση με τη ριζοσπαστικοποίηση σε αυτά τα τζαμιά, αυτή αφορά κυρίως την ιδεολογία που μεταφέρεται, η οποία μπορεί να μην έχει ακόμη εγκληματική σημασία, ωστόσο πρέπει κανείς να αναλάβει επίσης "προληπτική δράση εναντίον αυτού του εύφορου εδάφους της ιδεολογίας", επισήμανε η Αυστριακή υπουργός Ενσωμάτωσης και Θρησκευμάτων Σουζάνε Ράαμπ.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
  2. Η Αυστρία μετά τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις συλλαμβάνει... πατριωτικές οργανώσεις.
   H Αυστρία που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βιέννη από φανατικούς ισλαμιστές προχώρησε σε εφόδους και έρευνες εναντίον... πατριωτών σε επτά ομόσπονδα κρατίδια.
   Στην επιχείρηση μεγάλης κλίμακας σε όλη την Αυστρία η Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος έλαβε μέτρα κατά της πατριωτικής σκηνής. Σε επτά από τα εννέα ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, έγιναν 11 έρευνες σε σπίτια με εντολή διαφόρων εισαγγελέων, ανακοίνωσε σήμερα (10.11.2020) το απόγευμα το υπουργείο Εσωτερικών στη Βιέννη.
   Όλοι οι ύποπτοι κατηγορούνται ότι ενήργησαν κατά παραβίαση του αποκαλούμενου «Νόμου περί απαγόρευσης», έχοντας στην πλειονότητα τους προβεί σε «διάδοση μίσους μέσω του Διαδικτύου».
   Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, στο σύνολο των 40 υπόπτων εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα, φορείς δεδομένων και αντικείμενα που σχετίζονται με τα ποινικά αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται, όπως ναζιστικά αναμνηστικά και σύμβολα.
   Οι 14 από τους 40 είναι νόμιμοι κάτοχοι άδειας οπλοφορίας, εναντίον δύο ισχύει απαγόρευση κατοχής όπλων, τέσσερις έχουν ποινικό μητρώο, ενώ, σε επτά περιπτώσεις, η κατηγορία της διασποράς μίσους ήταν επιπλέον αιτία για τον εντοπισμό τους.
   Όπως αναφερόταν σχετικά από το υπουργείο Εσωτερικών, τα περιστατικά έχουν συμβεί σε ομάδες WhatsApp, στο Facebook και σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια διαδικτυακού παιχνιδιού, και αυτή την στιγμή συνεχίζονται διάφορες ανακρίσεις των κατηγορουμένων, ενώ θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των κατασχεθέντων κινητών τηλεφώνων και φορέων δεδομένων, καθώς και των εγγράφων και του προπαγανδιστικού υλικού.
   Αυστρία: Στο στόχαστρο οι πατριωτικές οργανώσεις
   Συνολικά, περίπου 150 υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών συμμετείχαν στην επιχείρηση, στην οποία, εκτός από στελέχη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος και Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας, όπως και των εννέα Ομόσπονδων Υπηρεσιών Προστασίας Συντάγματος, πήραν μέρος η Ειδική Ομάδα Cobra, οι αστυνομικές διευθύνσεις και οι εγκληματολογικές υπηρεσίες των αυστριακών ομόσπονδων κρατιδίων.
   Εναντίον των 40 ατόμων έχει απαγγελθεί κατηγορία για παραβίαση του αποκαλούμενου «Νόμου Απαγόρευσης», ο οποίος είχε ψηφιστεί αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από την πρώτη αυστριακή κυβέρνηση, και με αυτόν απαγορευόταν το ναζιστικό κόμμα και ρυθμιζόταν νομικά η αποναζιστικοποίηση της Αυστρίας.
   Ο νόμος, που περιλαμβάνεται στο αυστριακό Σύνταγμα και είχε τροποποιηθεί το 1947 και τελευταία το 1992, προβλέπει την επιβολή αυστηρών ποινών για οποιαδήποτε δράση σχετιζόμενη με τον εθνικοσοσιαλισμό (σ.σ. από “απλή” συνθηματολογία, σύμβολα και εμβλήματα) και εφαρμόζεται αμείλικτα σχεδόν πάντα από τα αυστριακά δικαστήρια σε τέτοιες περιπτώσεις.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 2. «Εξαφανίστηκαν» 32.000 λαθρομετανάστες που δεν πήραν άσυλο! ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
  Θέμα εθνικής ασφάλειας συνιστά το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες κινούνται ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκονται και τι κάνουν.
  Είναι πραγματικά αδιανόητο και εκθέτει κυβέρνηση και κράτος το γεγονός ότι 32.000 παράνομοι μετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα ως δήθεν δικαιούντες άσυλο, κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν και κανένας δε γνωρίζει που βρίσκονται. Ο αριθμός είναι τεράστιος και φυσικά το γεγονός ότι απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου όλων αυτών, τους καθιστά πραγματικό κίνδυνο για την Ελλάδα. Ένας κίνδυνος ο οποίος σε συνδυασμό με τα γεγονότα στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, την τακτική της Τουρκίας να ενεργοποιεί ισλαμιστές για να προωθεί τα συμφέροντα της και να τους χρησιμοποιεί ακόμα και σε πολεμικές επιχειρήσεις, πρέπει να αντιμετωπιστεί τάχιστα.
  Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβουμε τον κίνδυνο που αποτελούν δεκάδες χιλιάδες εξαθλιωμένοι, προερχόμενοι από ισλαμικές χώρες στην πλειοψηφία τους, παράνομοι πλέον μετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι χωρίς την δυνατότητα άμεσου εντοπισμό τους. Οι ευθύνες του κράτους και της κυβέρνησης είναι τεράστιες διότι γνώριζαν πολύ καλά ότι ένα μεγάλο μέρος των αιτούντων άσυλο δεν το δικαιούταν! Έπρεπε τουλάχιστον να είχαν ενεργοποιηθεί προαναχωρησιακά κέντρα κλειστού τύπου, ώστε αυτοί που οι αιτήσεις ασύλου τους δεν θα γινόντουσαν δεκτές, θα απελαύνονταν οργανωμένα.
  Ειδικά τώρα με τα κατασταλτικά μέτρα συνολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, είναι μοναδική ευκαιρία για τον εντοπισμό τους, πριν ζήσουμε καταστάσεις τις οποίες δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί οι ξένοι επενδυτές εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα; olympia.gr
  Τις τελευταίες ημέρες ένα εξαιρετικά ανησυχητικό σημάδι χτυπάει την ελληνική οικονομία. Μιλάμε για μαζικές εκροές κεφαλαίων από τους ξένους επενδυτές.
  Προκαλεί μεγάλη απορία η έντονη κινητικότητα ξένων επενδυτών, θεσμικών και ιδιωτών, που φαίνεται ότι αποσύρουν μαζικά τα κεφάλαιά τους από την Ελλάδα. Το φαινόμενο αυτό δεν έχει οικονομική εξήγηση. Τα χάλια της ελληνικής οικονομίας τα γνώριζαν και πριν. Τα χάλια της κυβέρνησης και τις κωμικές προσωπικότητες που είχαν αναλάβει τα ηνία της ανάπτυξης και της οικονομίας, επίσης. Δεν έγινε κάποια αλλαγή το τελευταίο διάστημα ώστε να θεωρήσει κάποιος ότι ανησύχησαν από ενδογενείς παράγοντες.
  Αντίθετα, με την ψήφιση του νέου πτωχευτικού που θα εξαθλιώσει τους έλληνες, παρουσιάζεται μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους έχουν κεφάλαια προκειμένου να τα πολλαπλασιάσουν με απόλυτη ασυλία έναντι ακόμα και του Δημοσίου!
  Υποτίθεται μάλιστα ότι έρχονται και τα επενδυτικά πακέτα με την περιβόητη βοήθεια από την ΕΕ, που τόσο πολύ διαφήμισε η κυβέρνηση.
  Το γεγονός λοιπόν της μαζικής φυγής επενδυτών υπό τέτοιες συνθήκες, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και ανησυχία. Τι γνωρίζουν και φεύγουν;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάλι φαντασιώνεται «αμερικανικές επενδύσεις»: «Έρχονται σύντομα πολύ μεγάλες».
   Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας από το βήμα του Thessaloniki Summit 2020 ερωτηθείς αν η τεχνολογική και επιστημονική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ, που υπεγράφη με την ευκαιρία της επίσκεψης Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, θα φέρει νέους επενδυτές απάντησε: «Ασφαλώς. Μέσα στο (τεχνολογικό πάρκο 4ης γενιάς) ThessINTEC και την Τεχνόπολη θα έχουμε πολύ μεγάλες αμερικανικές επενδύσεις και σύντομα».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 4. 14η Τροπολογία - Το “Μυστικό” Όπλο του Τραμπ

  του Mike Adams
  Ένα άρθρο της 6ης Σεπτεμβρίου 2020 (αποσπάσματα) μετάφραση: Μάρη Λιώκη
  Η 14η Τροπολογία απευθύνεται στις εξουσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση αξιωματούχων, ατόμων και πολιτειών που εμπλέκονται σε "εξέγερση" εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
  Συγκεκριμένα, η 14η Τροπολογία παρέχει στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την εξουσία:
  Να συλλάβει και να θέσει υπό κράτηση επ’ αόριστον όλους τους δημόσιους αξιωματούχους - συμπεριλαμβανομένων δήμαρχων, κυβερνητών, πολιτειακών νομοθετών, ομοσπονδιακών δικαστών και αξιωματούχων επιβολής του νόμου - που υποστηρίζουν την «εξέγερση» ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή που έχουν «δώσει βοήθεια ή παρηγοριά» στους εχθρούς της Αμερικής. (Τμήμα 3)
  Να εξαλείψει τις έδρες της Βουλής των Αντιπροσώπων για την Καλιφόρνια και άλλες πολιτείες που ασχολούνται με την υποστήριξη πλατφορμών λογοκρισίας Big Tech που υποστηρίζουν την εξέγερση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής . Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι του Electoral College (Σώμα Εκλεκτόρων) θα μειωθούν επίσης αναλογικά σε αυτές τις πολιτείες. (Τομέας 2)
  Ακυρώνει κάθε ομοσπονδιακή οικονομική υποστήριξη για πόλεις και πολιτείες που ασχολούνται με «εξέγερση ή ανταρσία» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Τμήμα 3 δηλώνει συγκεκριμένα ότι όλες αυτές οι αξιώσεις ομοσπονδιακών χρηματικών υποχρεώσεων προς τις πολιτείες «θα θεωρούνται παράνομες και άκυρες». (Τμήμα 4)
  Στην ουσία, η 14η Τροπολογία παρέχει στους Αμερικανούς πολίτες «ίση προστασία» βάσει του νόμου, αλλά για δημόσιους αξιωματούχους ή πολιτείες που εμπλέκονται σε «εξέγερση ή ανταρσία» εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτή η ίση προστασία ανακαλείται.
  Σύμφωνα με τη 14η Τροπολογία, ο Τραμπ πρέπει απλώς να αναγγείλει ότι λαμβάνει χώρα εξέγερση και τότε μπορεί να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμά τους για παραβίαση του όρκου τους.Όλοι αυτοί (δήμαρχοι και πολλοί άλλοι) έχουν ορκιστεί να υποστηρίξουν και να υπερασπιστούν το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά παραβίασαν τους όρκους τους και σύμφωνα με τη 14η Τροπολογία σημαίνει ότι έχουν ακυρώσει το δικό τους δικαίωμα ίσης προστασίας σύμφωνα με το νόμο.
  Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να εξαλείψει τις έδρες του Κογκρέσου για τις πολιτείες που υποστηρίζουν την εξέγερση, μειώνοντας την κατανομή τους στο Σώμα. Αυτό σημαίνει ότι οι ψήφοι των εκλεκτόρων των πολιτειών μειώνονται επίσης, καθώς αυτοί οι αριθμοί βασίζονται στον αριθμό των εκπροσώπων της Βουλής + της Γερουσίας για κάθε πολιτεία. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι αυτές οι πολιτείες βοηθούν τις προσπάθειες του Big Tech να αρνηθούν τα δικαιώματα των συντηρητικών να συμμετέχουν στις εκλογές και τις ψηφοφορίες, μέσω πολιτικά στοχευμένης λογοκρισίας και τακτικής καταστολής ψηφοφόρων που χρησιμοποιούνται συνήθως από την Google, το Facebook και άλλους τεχνολογικούς γίγαντες.
  Επιπλέον, ο Πρόεδρος Τραμπ μπορεί να συλλάβει και να φυλακίσει όλους τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς δικαστές που έχουν χορηγήσει «βοήθεια ή παρηγοριά» σε εξεγερμένους, για παράδειγμα, απελευθερώνοντάς τους χωρίς κατηγορία μετά τη σύλληψή τους για συμμετοχή σε ταραχές ή επίθεση σε αστυνομικούς. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι περιφερειακοί εισαγγελείς και δικαστές κατά της Αμερικής που χρηματοδοτούνται από τον Soros, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει την εξέγερση, μπορούν τώρα να συλληφθούν και να απομακρυνθούν από το αξίωμά τους με ένα πλήγμα.
  Για να τα ξεκινήσει όλα αυτά, ο Τραμπ πρέπει απλώς να δηλώσει επίσημα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια εξέγερση!!!!!!!!
  σημ. μτφρ: Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα Πρόεδρε...
  πηγή: https://beforeitsnews.com

  Απο: https://www.facebook.com/notes
  http://dionios.blogspot.com/2020/11/14.html
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. «Οι νεκροί τείνουν να ψηφίζουν συχνότερα όταν τους το κάνεις πιο εύκολο».
  Ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, αποκάλυψε μακρά λίστα νεκρών Αμερικανών που «ψήφισαν» στις εκλογές.
  Η λίστα, η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το βράδυ της Τετάρτης, περιείχε ονόματα και ημερομηνίες θανάτων δεκάδων Αμερικανών πολιτών, κάποιοι από τους οποίους είχαν αποβιώσει ακόμα και από το 2003.
  Δίχως να ξεκαθαρίζεται επακριβώς ποιανού υποψηφίου το όνομα είχαν πάνω τους (του Τραμπ ή του Μπάιντεν), ο παρουσιαστής του Fox News υπέθεσε ότι είχαν «ψηφίσει» τον αριστερό Μπάιντεν.
  Ο ίδιος κατηγόρησε τα λεγόμενα “mainstream” ΜΜΕ ότι «έχουν πλήρως προσδεθεί σε προεδρία Τζο Μπάιντεν» και πως «δεν κάλυψαν εσκεμμένα την απάτη στις εκλογές».
  Ο γνωστός στο αμερικανικό κοινό παρουσιαστής συμπαίρανε ότι η απάτη διευκολύνθηκε με την επιστολική ψήφο.
  «Οι νεκροί τείνουν να ψηφίζουν συχνότερα όταν τους το κάνεις πιο εύκολο», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας:
  «Το πρόσχημα ήταν ο κορονοϊός. “Πρέπει να το κάνουμε για λόγους δημόσιας υγείας” θυμάστε; Δεν είχαμε επιλογή! Ήταν ζήτημα δημόσιας υγείας!”.Το αποτέλεσμα ήταν να ενθαρρυνθεί η απάτη».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και εγένετο Ανάσταση Νεκρών…
  O παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, αποκάλυψε κατάλογο νεκρών Αμερικανών που «ψήφισαν» στις εκλογές κάτι που σημαίνει ότι πλέον οι εκλογές παίρνουν την μορφή "θρίλερ".
  Ο κατάλογος που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του το βράδυ της Τετάρτης, περιείχαν ονόματα και ημερομηνίες θανάτων δεκάδων Αμερικανών πολιτών, κάποιοι από τους οποίους είχαν αποβιώσει ακόμα και από το 2003.
  Παρότι οι επιστολικές ψήφοι των νεκρών δεν αποκαλύφθηκαν, ο παρουσιαστής προχώρησε σε εικασίες ότι είχαν ψηφίσει υπέρ του Μπάιντεν. Ο ίδιος κατηγόρησε τα κραταιά ΜΜΕ ότι «έχουν πλήρως προσδεθεί σε προεδρία Τζο Μπάιντεν» και γιατί δεν κάλυψαν ειδησεογραφικά την φερόμενη απάτη στις εκλογές, ισχυριζόμενα ότι το κάνουν εσκεμμένα. Ο Κάρλσον ισχυρίστηκε ότι η φερόμενη απάτη διευκολύνθηκε με την επιστολική ψήφο. «Οι νεκροί τείνουν να ψηφίζουν συχνότερα όταν τους το κάνεις πιο εύκολο» εξήγησε.
  «Το πρόσχημα ήταν ο κορωνοϊός. “Πρέπει να το κάνουμε για λόγους δημόσιας υγείας” θυμάστε; Δεν είχαμε επιλογή! Ήταν ζήτημα δημόσιας υγείας!”» ανέφερε, προφανώς ειρωνευόμενος τοπικούς κυβερνήτες. «Το αποτέλεσμα ήταν να ενθαρρυνθεί η απάτη» συμπεραίνει ο Κάρλσον.
  Έφερε ως παράδειγμα τη Νεβάδα, όπου οι επιστολικές ψήφοι εστάλησαν «σε κάθε εγγεγραμμένο ψηφοφόρο» της Πολιτείας, άσχετα αν το είχαν ζητήσει ή όχι και υπήρξαν περισσότερες από 40.000 εγγραφές που δεν είχαν επικαιροποιηθεί εδώ και μία 10ετία.
  Ο Κάρλσον υποθέτει ότι αυτές οι επιστολικές ψήφοι θα μπορούσαν να είχαν σταλεί σε νεκρούς, να είχαν παραληφθεί και μετά να τις έριξε κάποιος άλλος. Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Fox News, οι ψεύτικοι ισχυρισμοί για την εκλογική απάτη θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα.
  Οι νεκροί ψηφοφόροι
  Οι εκλογές στις ΗΠΑ διεξάχθηκαν στις 3 Νοεμβρίου με αντίπαλους διεκδικητές τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν και χρειάστηκαν πέντε ημέρες καταμέτρησης ψήφων, πριν τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδώσουν ότι νικητής είναι ο πρώην αντιπρόεδρος. Ο Μπάιντεν γρήγορα δέχτηκε τον ρόλο του εκλεγμένου Προέδρου, ωστόσο, ο Τραμπ αρνήθηκε να συναινέσει και δεσμεύθηκε να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα σε αρκετές Πολιτείες-κλειδιά, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε απάτη στη διαδικασία.
  Συγκεκριμένα, η ομάδα Τραμπ υποστηρίζει ότι σημαντικός αριθμός νεκρών φέρονται να ψήφισαν, επικαλούμενη ως παράδειγμα την Πενσιλβάνια. Πιο πρόσφατα, η πλευρά Τραμπ κατάφερε να υποχρεώσει τις αρχές της Τζόρτζια να προχωρήσουν σε επανακαταμέτρηση εξαιτίας της μικρής διαφοράς.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αποκάλυψη Fox News: Οι Δημοκρατικοί του Μπάιντεν μέτρησαν ψήφους νεκρών στις εκλογές.
  Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News σχετικά με τις εκλογές που ανέδειξαν τον Τζο Μπάιντεν ως νικητή στη μάχη για τον Λευκό Οίκο απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.
  Όπως είπε ο Tucker Carlson στην εκπομπή του στο Fox News, υπήρξε παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία η οποία δεν ήλθε από έξωθεν παράγοντες όπως η Ρωσία, αλλά από το εσωτερικό των ΗΠΑ.
  «Προσπαθήσαμε να είμαστε προσεκτικοί και ακριβείς καθώς το αναφέρουμε. Σε τέτοιες στιγμές, η αλήθεια έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Οι δημοκράτες άλλαξαν εντελώς τον τρόπο που ψηφίσαμε στις εκλογές. Έγινε προσπάθεια να σιωπήσουν οι ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επωφεληθεί ο Τζο Μπάιντεν Το σύστημά μας δεν ήταν ποτέ πιο αποδιοργανωμένο και ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτο σε χειραγώγηση», είπε ο αναλυτής.
  Σύμφωνα με τον Carlson ο άνωθεν ισχυρισμός είναι ένα γεγονός που είναι γνωστό και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι ωστόσο, επέλεξαν να μην το δημοσιοποιήσουν. «Εμείς θα σας πούμε την αλήθεια», είπε ο Carlson και συμπλήρωσε: «Λιγότερες από 15.000 ψήφους χωρίζουν τον Τραμπ από τον Μπάιντεν στη Τζώρτζια. Είναι τόσο κοντά που αξίζει να δούμε τι συνέβη εκεί. Είναι τόσο κοντά που οι αξιωματούχοι της πολιτείας αποφάσισαν να επανακαταμετρήσουν με το χέρη ψήφο ψήφο».
  Στην συνέχεια ο αναλυτής αποκαλύπτει πως ανάμεσα στις ψήφους που θα καταμετρηθούν υπάρχει και η ψήφος μίας γυναίκας με το όνομα Deborah Jean Christiansen. «Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να πει κάτι κακό για την Deborah Jean Christiansen. Ήταν γνωστή στην κοινότητά της, ασχολείτο με τον κήπο της και την ενδιέφεραν οι συνάνθρωποί της. Αυτοί που την γνωρίζουν ήταν πολύ στενοχωρημένοι όταν πέθανε τον περασμένο Μάιο. Και θα εκπλήσσονταν εάν μάθαιναν πως ακόμη και μετά τον θάνατό της η Deborah Jean Christiansen κατάφερε να εγγραφεί για να ψηφίσει, πιθανότατα υπέρ του Μπάιντεν».
  Όπως ειρωνικά συνεχίζει «σίγουρα εμπνέει η ιστορία της ψήφου ακόμη και μετά θάνατον και κανείς δεν μπορεί να την ενσαρκώσει καλύτερα από τον James Blalock. Ο κύριος Blalock ήταν ταχυδρόμος για 33 χρόνια έως τη στιγμή που πέθανε το 2006. 14 χρόνια αργότερα κατάφερε να ψηφίσει. Πώς το έκανε; Τίποτα δεν τον σταμάτησε, ούτε η βροχή, ούτε καν ο θάνατος. Ίσως στην περίπτωσή του η ψήφος μετά θάνατον δε ήταν κάποια απάτη παρά μόνον αφοσίωση στην εκλογική διαδικασία».
  Συνεχίζοντας ο αναλυτής του Fox News παραθέτει κι άλλες περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν ψηφίσει στους εκλογικούς καταλόγους. «Μια μελέτη του 2012 από την Pew διαπίστωσε ότι υπήρχαν περίπου δύο εκατομμύρια νεκροί που εξακολουθούν να συμμετέχουν σε ψηφοφόρους σε αυτήν τη χώρα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι περίπου 24 εκατομμύρια εγγραφές ψηφοφόρων - δηλαδή, μία από τις οκτώ στην Αμερική - είτε δεν ήταν πλέον έγκυρες είτε ήταν σημαντικά λανθασμένες. Σχεδόν τρία εκατομμύρια άτομα στην Αμερική είχαν εγγραφές σε περισσότερα από ένα κράτη», λέει.
  «Τι συμβαίνει λοιπόν εάν αρχίσετε να στέλνετε ψηφοδέλτια και εγγραφές σε λίστες όπως αυτή; Είστε σίγουροι ότι θα αυξήσετε το ποσό της ψευδούς ψηφοφορίας, και αυτό ακριβώς έκαναν οι Δημοκρατικοί», σημειώνει ο Carlson.
  Τέλος, όπως λέει «εάν ενδιαφερόμαστε για τη δημοκρατία μας, πρέπει να απαιτήσουμε καθαρή και ειλικρινή ψηφοφορία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το σύστημα είναι αυτό που πρέπει να προστατεύσουμε. Εάν θέλετε να δημοκρατία, χρειάζεστε ένα πράγμα πάνω απ 'όλα: Κοινωνική εμπιστοσύνη. Εάν θέλετε οι άνθρωποι να έχουν κοινωνική εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να πιστεύουν στο σύστημα, δεν αρκεί να τους φωνάζετε στην τηλεόραση και να τους πείτε ότι πρέπει να πιστέψουν. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα σύστημα που αξίζει να πιστέψετε», καταλήγει.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΟΝ ΒΟΪΤ: ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.
  «Είμαι αηδιασμένος με το ψέμα ότι ο Μπάιντεν νίκησε. Η Αμερική αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μάχη από την εποχή του εμφυλίου πολέμου. Την μάχη της νομιμότητας εναντίον του Σατανά. Οι αριστεροί είναι σατανικοί, διεφθαρμένοι και θέλουν να κατεδαφίσουν το έθνος μας».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο Joe Biden: «Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ».
  Ο Joe Biden, (Τζο Μπάιντεν) ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών του Ομπάμα, μιλώντας το 2013 σε εκδήλωση για τον "Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς" (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα.
  Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος."
  "Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.
  Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."
  Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Διασημότητες του Χόλυγουντ συγκέντρωσαν για τον Ισραηλινό στρατό ποσό ρεκόρ 53,8 εκατομμυρίων δολαρίων. 13 Νοεμβρίου 2017, Off the Record.

  Σταρ του Χόλιγουντ, ηθοποιοί, μοντέλα, παραγωγοί ταινιών και επιχειρηματικοί παράγοντες, συγκέντρωσαν το ποσό ρεκόρ των 53,8 εκατομμυρίων δολαρίων για τον Ισραηλινό στρατό σε ένα γκαλά του Μπέβερλι Χιλς.

  Περίπου 1200 άτομα συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της οργάνωσης Φίλοι των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (FIDF) που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, η οποία συγκέντρωσε αυτό που οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ήταν ένα ποσό “ρεκόρ” ποσό για τους Ισραηλινούς στρατιώτες, για υπηρεσίες όπως:
  ακαδημαϊκές υποτροφίες για βετεράνους, οικονομική βοήθεια για στρατιώτες που έχουν ανάγκη • υποστήριξη για τους μοναχικούς στρατιώτες καθ ‘όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας τους και μετά την απόλυση, βοήθεια για τραυματίες βετεράνους και οικογένειες πεσόντων στρατιωτών, εβδομάδες ανάπαυσης και ανάκτησης για ολόκληρες μονάδες της IDF (Israel Defence Forces), καθώς και εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις.
  Την εκδήλωση προήδρευε το μέλος του εθνικού συμβουλίου του FDF και σημαντικός υποστηρικτής Χαίμ Σαμπάν και η σύζυγός του Σέρυλ.

  Ο ΛΑΡΥ ΕΛΙΣΣΟΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ORACLE
  Το μεγαλύτερο δώρο στην ιστορία του FIDF ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ως 16,6 εκατομμύρια δολάρια από τον (ιουδαίο) Λάρυ Έλισον, συνιδρυτή, Εκτελεστικό Πρόεδρο και Chief Technology Officer της Oracle. Η δωρεά του θα υποστηρίξει την κατασκευή εγκαταστάσεων ευημερίας σε μια νέα πανεπιστημιούπολη για τις μονάδες πεζικού της IDF.

  Η Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο Moran Atias ήταν παρουσιάστρια των τελετών της εκδήλωσης. Η εκδήλωση περιελάμβανε ειδικές εμφανίσεις από τους τραγουδιστές Seal, The Tenors, David Foster & Friends και τον Gene Simmons από τους KISS.

  Ο ΑΡΝΟΛΝΤ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ

  Οι διάσημοι φιλοξενούμενοι στην εκδήλωση ήταν: η Μις Ισραήλ 2013 Yityish Titi Aynaw, ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ο Ντέιβιντ Φόστερ, η Τζοάνα Κρούπα, η Κάθριν Μακφί, ο Πωλ Ρούμπενς, η Μελίσα Ρίβερς και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.


  Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις στην τελευταία μαζική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας το 2014 ευθύνονται για τον θάνατο πάνω από 2.000 Παλαιστινίων, από τους οποίους πάνω από 500 ήταν παιδιά και 1.600 ήταν άμαχοι, ενώ οι άμαχοι τραυματίες ξεπέρασαν τους 10.000.
  Μία σημείωση: φανταστείτε τέτοια εκδήλωση υπέρ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις ΗΠΑ, με Έλληνες και Ελληνίδες στρατιωτικούς, με στολή και Ελληνικά εθνόσημα, να εισπράττουν άφθονο ζεστό χρήμα, ουσιαστικά των Αμερικανών φορολογουμένων.
  Και ένα άλλο: μπορεί αυτό το κράτος να χρεοκοπήσει σαν την Ελλάδα, όταν ακόμη και τα έξοδα του στρατού του τα πληρώνει ο...Σβαρτσενέγκερ;

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Νέα ανατροπή στην Τζόρτζια: Οριστικά άκυρη η ανακήρυξη ως «νικητή» του Τ.Μπάιντεν - Δεκτή η ένσταση Ν.Τραμπ.
  Η πολιτεία της Γεωργίας (Τζόρτζια) τελικά θα επανακαταμετρήσει τις ψήφους των προεδρικών εκλογών και ακυρώνει την εκλογή Τ.Μπάιντεν και την κατακύρωση σε αυτόν τους 16 εκλέκτορές της, επιβεβαιώνοντας έτσι τον Ν.Τραμπ που μόλις χθες είχε προϊδεάσει για σημαντικές εξελίξεις, μετά από την ανακήρυξη-πραξικόπημα του Τ.Μπάιντεν ως «νικητή» από τον υπουργό Εσωτερικών της Τζόρτζια, Μπραντ Ράφενσμπεργκερ!
  Να θυμίσουμε τι έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής με την πραξικοπηματική ανακήρυξη του Τ.Μπάιντεν: Ο υπουργός Εσωτερικών της Πολιτείας, ο Μπραντ Ράφενσμπεργκερ, αρχικά είπε ότι επικυρώθηκε το αποτέλεσμα και ανακηρύχθηκε νικητής ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, εξασφαλίζοντας έτσι 16 μεγάλους εκλέκτορες, εν συνεχεία το υπουργείο ανακοίνωσε ότι δεν έχουν επικυρωθεί ακόμα τα αποτελέσματα και μετά βγήκε πάλι ο Μπραντ Ράφενσμπεργκερ και είπε ότι «Νίκησε ο Μπάιντεν»!
  Τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) μετά την άρνηση της Επιτροπή των Ψηφολεκτών να επικυρώσουν τις ψήφους που έδιναν τη νίκη στον Τ.Μπάιντεν!
  Αναγκάζοντας αυτό το ανέκδοτο που λέγεται «υπουργός Εσωτερικών της Τζόρτζια» (δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα «υπουργοί-ανέκδοτα») Brad Raffensperger ενημέρωσε ότι η ανακήρυξη ως νικητή των εκλογών του Τ.Μπάιντεν δεν ισχύει και ότι «Οι εφορευτικές επιτροπές να προετοιμάσουν την επανακαταμέτρηση» και «καλώ τα κόμματα να αποστείλουν παρατηρητές στους χώρους της νέας μέτρησης και ελέγχου της γνησιότητας των ψήφων».
  Σε νέα δήλωσή του ο Ν.Τραμπ είπε: «Επικεντρωνόμαστε ότι κάθε πτυχή του συντάγματος και των νόμων της πολιτείας της Γεωργίας τηρούνται και ότι θα γίνει καταμέτρησει μόνο των νόμιμων ψήφων».
  Βέβαια, ο δικηγόρος των Ρεπουμπλικανών Ρούντι Τζουλιάνι, αναφερόμενος στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στην πολιτεία της Γεωργίας έχει δηλώσει τα εξής: «Η επανακαμέτρηση δεν είχε νόημα, καθώς οι αντιρρήσεις της καμπάνιας Τράμπ για το τι είδους ψήφοι είναι αυτοί που μετρήθηκαν συνεχίζουν να ισχύουν. Η επανακαταμέτρηση στην Γεωργία δεν μας λέει τίποτε γιατί αυτά τα πλαστά ψηφοδέλτια απλά θα μετρηθούν ξανά, καθώς δεν παρουσιάζονται οι υπογραφές που ταιριάζουν σε κάθε ψηφοδέλτιο.
  Έτσι, δεν σημαίνει τίποτε.
  Το πρόβλημα είναι η ταυτοποίηση των επιστολικών ψήφων, αφού έχουν καταμετρηθεί όλες από όπου κι αν προήλθαν, χωρίς κανέναν έλεγχο. Εκεί θεωρούμε ότι κρύβεται ο μεγάλος όγκος των παράνομων ψήφων που έκριναν το αποτέλεσμα»!
  Η επανακαταμέτρηση, όμως θα γίνει με την χρήση σκάνερ που διαβάζουν και καταχωρούν τις ψήφους αλλά όμως δεν θα γίνει χρήση διασταύρωσης υπογραφής.
  Ο νόμος επιτρέπει αίτηση επανακαταμέτρησης όταν η διαφορά είναι κάτω του 0,5% και στην Γεωργία η διαφορά ήταν ένα προβάδισμα μόλις 0,2 % ή 12,670 ψήφων υπέρ του Τ.Μπάιντεν.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έφεση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στην Πενσυλβάνια άσκησε ο Ν.Τραμπ.
   Η εκστρατεία επανεκλογής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ άσκησε χθες έφεση κατά ενός τμήματος της δικαστικής απόφασης, που άνοιξε το δρόμο στην κρίσιμη πολιτεία της Πενσιλβάνια για την επικύρωση της νίκης του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
   Καταθέτοντας τα δικαστικά έγγραφα, η εκστρατεία επανεκλογής ζήτησε από εφετείο να εξετάσει μία απόφαση που έλαβε ο δικαστής Μάθιου Μπραν.
   Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ είχε καταθέσει δικαστική αγωγή νωρίτερα μέσα στο μήνα, ζητώντας από τον Μπραν να εμποδίσει την αναφερόμενη πολιτεία να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα.
   Η απόφαση του Μπραν έγινε γνωστή το Σάββατο. Ο δικαστής αποφάνθηκε πως η υπόθεση είναι βασισμένη σε «αστήρικτα νομικά επιχειρήματα» και «αναπόδεικτες κατηγορίες».
   Ζ.Π.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...