Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

«Μολών Λαβέ» λέει ο Τραμπ στον Μπάιντεν: 10 εκατομμύρια υποστηριχτές του ΤΡΑΜΠ έξω από το Κογκρέσο! Τραμπ: «Δεν κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές - Να παλέψουμε ώστε να μην κλέψει τη νίκη μας». Ο Τραμπ συζήτησε κινητοποίηση του στρατού για να ανατρέψει τις εκλογές.

 

                                   Ντόναλντ Τραμπ - Βικιπαίδεια

«Μολών Λαβέ» λέει ο Ντ.Τραμπ στον Τζ.Μπάιντεν: 10 εκατομμύρια διαδηλωτές έξω από το Κογκρέσο!

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι αποφασισμένος να πολεμήσει «μέχρις ενός» ενάντια στους Δημοκρατικούς, τις εταιρείες τεχνολογίας και του «βαθέως κράτους» που οργάνωσαν την εκτεταμένη νοθεία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, καλώντας εχθές τους Αμερικανούς να αντισταθούν με πορεία στην Ουάσιγκτον όταν το Κογκρέσο θα συνεδριάζει να αναγνωρίσει τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο στις 06 Ιανουαρίου του 2021.

Στην διαμαρτυρία αναμένεται να προσέλθουν περίπου 10 εκατομμύρια πολίτες(!), κάτι που αν συμβεί θα είναι μία από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών.

Σε ένα tweet νωρίς το Σάββατο το πρωί, ο Τραμπ κάλεσε τους Αμερικανούς να συγκεντρωθούν για μια μεγάλη διαμαρτυρία στην Ουάσινγκτον στις 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που θα συνέλθει το Κογκρέσο για να αποδεχτεί τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.

«Ο Peter Navarro δημοσίευσε έκθεση 36 σελίδων που ισχυρίζεται ότι οι εκλογικές απάτες «είναι περισσότερο από αρκετές» για να μεταφέρουν τη νίκη στον Trump. Μια υπέροχη έκθεση του Peter. Στατιστικά αδύνατο να έχασε τις εκλογές του 2020. Μεγάλη διαμαρτυρία στο D.C. στις 6 Ιανουαρίου. Να είστε όλοι εκεί, θα είναι φοβερό»! έγραψε ο Τράμπ.

 

Μάλιστα τόσο το Πεντάγωνο όσο και η κοινότητα μυστικών πληροφοριών συνεχίζουν να συνδράμουν στις προσπάθειες της κυβέρνησης Τραμπ να αποδείξει την εκτεταμένη και καλά συντονισμένη νοθεία που έγινε στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, με σκοπό να βγει πρόεδρος ο εμφανώς ακατάλληλος και με μειωμένη πνευματική αντίληψη Τζο Μπάιντεν.

 

 

Τραμπ: «Δεν κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές - Να παλέψουμε ώστε να μην κλέψει τη νίκη μας».

 

Επανέρχεται στο θέμα των εκλογών ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μέσω Twitter, αμφισβητώντας την επικράτηση Μπάιντεν.

Ο Τραμπ, σχολίασε ένα άρθρο γνώμης της New York Post, με τίτλο «Η συνέντευξη του Μπάιντεν στον Κόλμπερτ ήταν αστεία».

«Δεν κέρδισε ο Μπάιντεν τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά».

Στο τέλος καλεί τους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς να «παλέψουμε ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας», προτρέποντάς τους «να μην είναι αδύνατοι».

«Δεν κέρδισε τις Εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά. Μετά πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε κάθε μια από αυτές, και τους έπιασαν. Τώρα οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας. Μην είστε αδύνατοι ανόητοι!», αναφέρει ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

 

Ο Τραμπ συζήτησε κινητοποίηση του στρατού για να ανατρέψει τις εκλογές.

 

skal

Του Nicholas Reimann

Ο (απερχόμενος) Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε υπό συζήτηση μια επικίνδυνη ιδέα του πρώην Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Μάικλ Φλιν (στον οποίο πρόσφατα απένειμε χάρη, αφού προηγουμένως είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016).

Σύμφωνα με τον Φλιν, οι αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στις πολιτείες που κέρδισε οριακά ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν, με σκοπό να διεξαχθούν εκ νέου οι εκλογές. Ωστόσο, οι σύμβουλοι του Τραμπ απέρριψαν τη συγκεκριμένη ιδέα σε μια συνάντηση στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος φάνηκε να ενστερνίζεται ακόμη πιο περιθωριακές προτάσεις για να διαχειριστεί την εκλογική του ήττα.

Τα στοιχεία

-Η ανταποκρίτρια των New York Times στον Λευκό Οίκο μετέδωσε το Σάββατο πως ο πρόεδρος έβαλε στο τραπέζι την ιδέα του Φλιν, με τους ανώτερους συμβούλους του να ανησυχούν ιδιαίτερα για τις όλο και πιο ιδιόρρυθμες σκέψεις του Τραμπ λίγο προτού παραδώσει τον προεδρικό θώκο. 

-Δύο ημέρες πριν, την Πέμπτη, ο Φλιν ανέφερε δημοσίως πως ο Τραμπ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον στρατό στις πολιτείες που ο Μπάιντεν κέρδισε στο νήμα (σσ.: και τις οποίες αμφισβητεί τόσο καιρό ο Τραμπ), με σκοπό να επαναλάβει μόνο σε αυτές τις προεδρικές εκλογές.

Here’s Michael Flynn on Newsmax saying that Trump could order “military capabilities” to swing states and “rerun an election in each of those states.”

“People out there talk about martial law like it’s something that we’ve never done. Martial law has been instituted 64 times.” pic.twitter.com/KNmiAGGiPF

-Στην ίδια συνάντηση, μάλιστα, ο Τραμπ ανέφερε στους συμβούλους του ότι σκέφτεται να θέσει επικεφαλής των ερευνών για εκλογική απάτη τη νομική σύμβουλο, γνωστή για τις απόψεις συνωμοσιολογίας, Σίντνεϊ Πάουελ, η οποία υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές με τη βοήθεια των κομμουνιστών και του -εκλιπόντος από το 2013- Ούγκο Τσάβες. Η ομάδα νομικών του Τραμπ έχει δημοσίως αποστασιοποιηθεί από τις απόψεις της Πάουελ.

-Σύμφωνα με το axios.com, κορυφαίοι και πιστοί στον Τραμπ σύμβουλοι έχουν απογοητευτεί από τον πρόεδρο, ο οποίος δείχνει προτίμηση σε ιδέες όπως του Φλιν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας σύμβουλος του Τραμπ φέρεται να είπε πως “ο πρόεδρος ξοδεύει τον χρόνο του μιλώντας με ανόητους υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας, οι οποίοι δημοσίως λένε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο αν κηρύξει στρατιωτικό νόμο”.

Επιμένει ο Τραμπ: “Ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές”

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να αμφισβητεί τη νίκη Μπάιντεν.

Ο Τραμπ σχολίασε ένα άρθρο γνώμης της New York Post, με τίτλο “Η συνέντευξη του Μπάιντεν στον Κόλμπερτ ήταν αστεία”.

“Δεν κέρδισε (ο Μπάιντεν) τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά”. Στο τέλος μάλιστα καλεί τους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς να “παλέψουμε ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας”, προτρέποντάς τους “να μην είναι αδύνατοι”.

“Δεν κέρδισε τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά. Μετά πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε κάθε μια από αυτές, και τους έπιασαν. Τώρα οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας. Μην είστε αδύνατοι ανόητοι!” αναφέρει ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Λίγο αργότερα, το Twiter επενέβη στην ανάρτηση, βάζοντας επισήμανση ότι διαδίδει ψευδείς ειδήσεις καθώς “το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών είναι διαφορετικό”.

He didn’t win the Election. He lost all 6 Swing States, by a lot. They then dumped hundreds of thousands of votes in each one, and got caught. Now Republican politicians have to fight so that their great victory is not stolen. Don’t be weak fools! https://t.co/d9Bgu8XPIj

Η υπόθεση Μάικλ Φλιν

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απένειμε χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, ο οποίος είχε ομολογήσει την ενοχή του για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

“Με μεγάλη μου τιμή ανακοινώνω ότι χορηγήθηκε πλήρης απαλλαγή στον στρατηγό Μάικλ Φλιν. Συγχαρητήρια στον στρατηγό Φλιν και στην υπέροχη οικογένειά του, γνωρίζω ότι θα περάσετε πλέον μια πραγματικά υπέροχη Ημέρα Ευχαριστιών!” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Η σοκαριστική αυτή απόφαση έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και χωρίζεται στα δύο. Από τη μία περιλαμβάνει τη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές και από την άλλη την παράκαμψη των κυρώσεων των ΗΠΑ προς το Ιράν και το λαθρεμπόριο χρυσού από τον μεγιστάνα Τουρκο-ιρανό Ρεζά Ζαράμπ.

Πηγή: Forbes, capital.gr

 

 

 

Η Επιβεβαίωση του Ratcliffe για Ξένη Εμπλοκή δίνει στον Τραμπ το Έναυσμα να Κατάσχει τα Ψηφοδέλτια

 

  Υπάρχει μια απίστευτη δυναμική που ξεδιπλώνεται σήμερα, καθώς το βαθύ κράτος πιέζει τον Διευθυντή της ΕΥΠ( DNI)  Ratcliffe να προσπαθήσει να καθυστερήσει την έκθεση περί ξένων παρεμβολών που αναμένεται να παραδοθεί αυτή την Παρασκευή (18η).

Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία της σημερινής ενημέρωσης  κατάστασης (17 Δεκ.), που είναι ενσωματωμένα παρακάτω.

Η ξένη παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ επιβεβαιώνεται από τον DNI John Ratcliffe.

 

Οι οντότητες του βαθέως κράτους μέσα  στην Κοινότητα Υπηρεσιών Πληροφοριών (IC) προσπαθούν να καθυστερήσουν την έκθεση.

 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραδέχονται τώρα ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν λειτουργούν και δεν προστατεύουν κανέναν. Οι μάσκες εξακολουθούν να θεωρούνται απαραίτητες.

 

Ο Fauci λέει ότι το 85% των Αμερικανών πρέπει να εμβολιαστεί με εμβόλιο που δεν λειτουργεί και δεν προσφέρει προστασία.

 

Εργαζόμενος στον τομέα της υγείας της Αλάσκας υποφέρει από σοβαρή αντίδραση εμβολίου.

 

Τα θερμόμετρα μετώπου αποκαλύφθηκαν ως άχρηστα.

 

Το Twitter απαγορεύει όλο το περιεχόμενο που είναι κρίσιμο για τα εμβόλια. Δεν μπορείτε πλέον να αναφέρετε ανεπιθύμητα συμβάντα  με την απειλή του αποκλεισμού από το μέσο. (Το Twitter συνεργάζεται με το Big Pharma (μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες) για να διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.)

 

Οι κορυφαίοι αξιωματούχοι  υγείας του Οντάριο πιάστηκαν στα πράσα μπροστά από ανοιχτό μικρόφωνο πριν από την ενημέρωση του COVID: «απλά θα τα πω ό, τι κι αν γράφουν για μένα – ένα θέατρο στην κυριολεξία, είναι όλα σκηνοθετημένα.»

 

Η Candace Owens δίνει τους Bill Gates, Big Pharma και Fauci, αποκαλώντας τους «κακούς.”

 

Το Τμήμα Υγείας της Πενσυλβάνια προσφέρει στο κοινό ξεκαρδιστικές συμβουλές για το πώς να αποτρέψουν τη διάδοση του covid-19  κατά τη διάρκεια οργίων: «Χτυπήστε» όποιον θέλετε, αλλά να φοράτε μάσκα.» Αυτή είναι η νέα παραφροσύνη της «δημόσιας υγείας.»

 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν πολλά στοιχεία  στη διάθεσή τους για την παρέμβαση της Κίνας στις εκλογές του 2020.

 

«Πηγή Intel » (πηγή  με διαβαθμισμένη πληροφόρηση) λέει στην Maria Martiromo ότι ο Trump κέρδισε τις εκλογές, βασίζονται σε SCOTUS(Ανώτατο Δικαστήριο) για να «σταματήσει το ρολόι.» (Καλή τύχη με αυτό, το SCOTUS διακυβεύεται από τον Roberts.)

 

Rand Paul: «H νοθεία «συνέβη» και οι εκλογές έχουν κλαπεί με ποικίλους τρόπους».

 

Ο Πρόεδρος Trump σχολιάζει  την ακρόαση στη  Γερουσία σχετικά με τη νοθεία και επιβεβαιώνει ότι ο Krebs (από CISA)έλεγε ψέματα.

 

Δικηγόρος του Trump Jenna Ellis: «θα αγωνιστούμε ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί τον Ιανουάριο.»

 

Οι λόγοι για τους οποίους ο Trump πρόκειται να κερδίσει το Wisconsin καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών ανατρέπεται.

 

Κλήτευση για να παρουσιαστούν οι Μηχανές Ψηφοφορίας στο Μίτσιγκαν και την Αριζόνα.

 

Το Πεντάγωνο εκδίδει έκτακτη ειδοποίηση  διακοπής λειτουργίας του δικτύου υπολογιστών που χειρίζονται διαβαθμισμένο υλικό. (Siprnet backdoor).

 

Η πραγματική ιστορία πίσω από το χακάρισμα της SolarWinds : Τα Λευκά Καπέλα συγκεντρώνουν αποδείξεις της εκλογικής νοθείας.

 

Οι ιδιοκτήτες της SolarWinds αποκάλυψαν ότι έχουν διασύνδεση με τον Ομπάμα και τους Κλίντον.

 

Ο γερουσιαστής Μακόνελ πήρε χρήματα από την Dominion με τη μορφή προεκλογικών συνεισφορών.

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ γερουσιαστές τώρα πρόθυμοι να εξετάσουν αντιρρήσεις για τις εκλογικές ψήφους στις 6 Ιανουαρίου(μέρα που συνεδριάζει το Κογκρέσο). ΠΕΝΤΕ μέλη του σώματος τώρα πρόθυμα να αντιταχθούν. Απαιτείται μόνο 1 από το καθένα.

 

Η επιχείρηση Snowglobe και πώς ο Patrick Byrne συμμετείχε σε μια επιχείρηση του Ομπάμα για να παγιδεύσει τη Χίλαρι Κλίντον με κατηγορίες δωροδοκίας, ώστε ο Ομπάμα να μπορέσει να τρέξει την «τρίτη θητεία» του μέσω της Προέδρου Κλίντον το 2016.

 

 

https://sinomosiologos.blogspot.com

 

 

 

 

Χρήματα από τον Ζάκερμπεργκ του Facebook χρησιμοποιήθηκαν για να υπονομεύσουν τις εκλογές, να παραβιάσουν τον νόμο: Έκθεση

  

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ χρησιμοποιήθηκαν

για παραβίαση των εκλογικών νόμων, σύμφωνα με νέα έκθεση.

Το Amistad Project της Thomas More Society, ένας εθνικός νομικός οργανισμός που παρατηρεί συνταγματικές παραβιάσεις, δημοσίευσε την έκθεση 39 σελίδων, ισχυριζόμενος ότι τα 500

εκατομμύρια δολάρια του Ζάκερμπεργκ που δόθηκαν σε εκλογικούς αξιωματούχους χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταχείριση των ψηφοφόρων άνισα και για να επηρεάσουν ακατάλληλα τις εκλογές προς όφελος του Δημοκρατικού προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν.

Το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων πήγε στο Κέντρο Τεχνολογικής και Πολιτικής Ζωής (CTCL), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ξεκίνησε από πρώην διευθυντές και προσωπικό του New Organising Institute, ενός προοδευτικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Σύμφωνα με την ερευνητική έκθεση, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός νωρίτερα φέτος «άρχισε να στέλνει πράκτορες σε πολιτείες για να προσλάβει [άτομα σε] ορισμένα οχυρά των Δημοκρατικών, ώστε να ετοιμαστούν επιχορηγήσεις που θα ζητούσαν χρήματα από» αυτόν.

Για παράδειγμα, το κέντρο έδωσε $100.000 στον Κόρυ Μέισον, δήμαρχο του Racine, Ουισκόνσιν, για να προσλάβει τέσσερις άλλες πόλεις για να αναπτύξουν ένα σχέδιο, και να ζητήσουν μεγαλύτερη επιχορήγηση από αυτό. Αυτές οι πέντε πόλεις υπέβαλαν ένα τέτοιο σχέδιο τον Ιούνιο και έλαβαν 6,3 εκατομμύρια δολάρια για να το εφαρμόσουν.

Αυτού του είδους η ιδιωτικοποίηση των εκλογών «υπονομεύει τον νόμο «Βοήθησε την Αμερική να Ψηφίσει» (HAVA), ο οποίος απαιτεί την υποβολή εκλογικών σχεδίων των πολιτειών σε ομοσπονδιακούς αξιωματούχους και την λήψη έγκρισης, και απαιτεί σεβασμό για ίση προστασία καθιστώντας όλους τους πόρους διαθέσιμους εξίσου σε όλους τους ψηφοφόρους», αναφέρει η έκθεση.

«Η παροχή κεφαλαίων από τους Ζάκερμπεργκ-CTCL επέτρεψε σε αυτά τα προπύργια των Δημοκρατικών να δαπανήσουν περίπου $47 ανά ψηφοφόρο, σε σύγκριση με $4 έως $7 ανά ψηφοφόρο σε παραδοσιακά Ρεπουμπλικανικές περιοχές της πολιτείας. Επιπλέον, αυτή η πρόσληψη στοχευμένης δημιουργίας αρμοδιοτήτων για συγκεκριμένη κυβερνητική δράση και χρηματοδότηση, έρχεται σε αντίθεση με τα νομοθετικά εκλογικά σχέδια, και προσκαλεί την κυβέρνηση να κάνει διακρίσεις στην προεκλογική διαδικασία.»

 


 

Ο εκπρόσωπος του Μέισον δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό, ούτε εκπρόσωπος του Facebook, ούτε το γραφείο μέσων ενημέρωσης της CTCL.

«Αυτό είναι ουσιαστικά να έχουμε μια μυστική κυβέρνηση που διεξάγει τις εκλογές μας», δήλωσε ο Φιλ Κλάιν, διευθυντής του Amistad Project, σε συνέντευξη Τύπου στην Βιρτζίνια.

«Η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη της διαχείρισης των εκλογών. Δεν βγάζουμε τις εκλογές σε πλειστηριασμό. Δεν έχουμε εκλογές που διενεργούνται από την Coca Cola. Είναι καθήκον της κυβέρνησης να διαχειρίζεται τις εκλογές και πρέπει να το κάνει χωρίς να βάζει το δάχτυλο στην ζυγαριά.»

Το Πρότζεκτ Amistad ανέφερε ότι τα βασικά ιδρύματαπου χρηματοδοτούν τις προσπάθειες είναι το Ταμείο Δημοκρατίας, το Ταμείο New Venture, το Ίδρυμα Skoll και το Ίδρυμα Knight.

Άλλοι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που θεωρήθηκαν κρίσιμοι για τη διανομή των χρημάτων εκτός από το CTCL ήταν οι: Κέντρο Έρευνας για την Ηλεκτρονική Καινοτομία, το Κέντρο Κοινωνικού Σχεδιασμού, το Εθνικό Ινστιτούτο Ψηφοφορίας από το Σπίτι, το Κέντρο Ασφαλών και Σύγχρονων Εκλογών, και το Rock the Vote.

Κανένας δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα σχολιασμού.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

https://sinomosiologos.blogspot.com

 

 

 

Nομική σύμβουλος του Τραμπ, Τζέννα Έλλις: «Μην απογοητεύεστε. Αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

 

Της Janita Kan

Η νομική σύμβουλος του Τραμπ, Τζέννα Έλλις, προέτρεψε την Τετάρτη τον αμερικανικό λαό που ενδιαφέρεται για την ακεραιότητα των εκλογών να έχει ελπίδα στις συνεχιζόμενες προσπάθειες που στοχεύουν στην αποκάλυψη παρατυπιών και ισχυρισμών απάτης.

«Θα ήθελα απλώς να πω στον αμερικανικό λαό: Μην απογοητεύεστε. Αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και έχουμε απολύτως κάθε πρόθεση να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ακεραιότητα των εκλογών», δήλωσε η Έλλις στους Ηγέτες της Αμερικανικής Σκέψης, της Epoch Times.

Η νομική ομάδα του Τραμπ, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι, αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο για να διασφαλίσει την διατήρηση της αξίας της κάλπης. Η ομάδα και οι συνεργάτες της συλλέγουν στοιχεία προς παρουσίαση σε δικαστήρια, για να διασφαλίσουν ότι όλες οι ανησυχίες σχετικά με τις εκλογικές παρατυπίες και τους ισχυρισμούς αντισυνταγματικών ενεργειών που ανέφεραν κρατικοί και εκλογικοί αξιωματούχοι στις εκλογές του 2020, διερευνώνται για να εξασφαλιστεί εμπιστοσύνη στο εκλογικό αποτέλεσμα για όλους.

Το Κολλέγιο Εκλεκτόρων ψήφισε στις 14 Δεκεμβρίου, με τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν να λαμβάνει 306 ψήφους, ενώ ο Τραμπ 232. Ρεπουμπλικανοί εκλέκτορες σε αρκετές υπό δικαστικές έρευνες πολιτείες, ψήφισαν για τον Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, ώστε να διατηρήσουν τις νομικές επιλογές του προέδρου ανοιχτές από τώρα έως τον Ιανουάριο.

Και τα δύο τμήματα του Κογκρέσου συναντώνται στις 6 Ιανουαρίου για την καταμέτρηση των ψήφων του Κολλεγίου Εκλεκτόρων. Η ημέρα ονομασίας προέδρου είναι στις 20 Ιανουαρίου, όπου σύμφωνα με το Αμερικανικό Σύνταγμα, λαμβάνει χώρα η μετάβαση εξουσίας.

Παρόλο που η 14η Δεκεμβρίου, ημέρα που οι εκλέκτορες του προέδρου των ΗΠΑ εκδίδουν τις ψήφους τους για τον πρόεδρο, έχει περάσει, η Έλλις υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ακόμη χρόνο να αμφισβητήσει τα εκλογικά αποτελέσματα και ότι τα νομοθετικά σώματα των πολιτειών έχουν ακόμη χρόνο να αποφασίσουν ποια ομάδα ψήφων από διαμαχόμενες ομάδες βουλευτών θα στείλουν στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου, την ημέρα κατά την οποία μετρώνται οι ψήφοι του Κολλεγίου Εκλεκτόρων.

Αυτό γίνεται αφότου Ρεπουμπλικανοί εκλέκτορες σε επτά πολιτείες έδωσαν μια δεύτερη εναλλακτική ομάδα ψήφων υπέρ του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δημιουργώντας μια νέα πρόκληση για το Κογκρέσο όταν πρόκειται να καταμετρήσει τις ψήφους τον επόμενο μήνα. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτές οι ψήφοι είναι απλώς συμβολικές και δεν έχουν νομική ισχύ. Ωστόσο, οι εναλλακτικές ψήφοι έχουν γίνει αποδεκτές από το Κογκρέσο στο παρελθόν.

Στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα, οι πολίτες επιλέγουν τους εκλέκτορες, Δημοκρατικούς ή Ρεπουμπλικανούς για παράδειγμα, και στην συνέχεια οι εκλέκτορες ψηφίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το 1960, οι Δημοκρατικοί έδωσαν με επιτυχία ένα εναλλακτικό σύνολο ψήφων για τον Τζον Φ. Κένεντι στη Χαβάη, αφού ο κυβερνήτης της πολιτείας πιστοποίησε τους εκλέκτορες για τον Ρίτσαρντ Νίξον εν μέσω δεύτερης καταμέτρησης. Το Κογκρέσο μέτρησε τελικά τις ψήφους των εκλεκτόρων του Κένεντι, οι οποίες επίσης υπογράφηκαν από τον κυβερνήτη, παρόλο που δεν είχε ανακηρυχθεί νικητής στις εκλογές μέχρι 11 ημέρες μετά την πιστοποίηση των εκλεκτόρων του Νίξον.

Οι Ρεπουμπλικανοί στις επτά πολιτείες δήλωσαν ότι το σκεπτικό τους για την αποστολή διαμαχόμενων εκλεκτόρων στο Κογκρέσο ήταν να διατηρήσουν τη νομική αξίωση του Τραμπ στις εκλογές, καθώς η ομάδα του εργάζεται σε νομικές αγωγές σχετικά με την καταμέτρηση «παράνομων ψήφων». Τα γραφεία του υπουργού Εξωτερικών της Νεβάδας και της Πενσυλβανίας είπαν στην Epoch Times ότι έλαβαν μόνο τα πιστοποιητικά ψήφων των Δημοκρατικών και όχι των Ρεπουμπλικανών.

Η Έλλις καλεί τους πολιτειακούς νομοθέτες στις αμφισβητούμενες πολιτείες να διεξαγάγουν εκλεκτορική σύνοδο για να εξετάσουν ενοχοποιητικά στοιχεία για πιθανή εκλογική απάτη και να εγκρίνουν ψήφισμα για αποστολή των ψήφων των Ρεπουμπλικανών εκλεκτόρων.

«Εάν μια πολιτεία είναι πρόθυμη να το κάνει αυτό, νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες», είπε.

Πιστεύει επίσης ότι είναι ευθύνη κάθε Αμερικανού να προστατεύει τις ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια ομάδα Αμερικανών που θα ήθελαν να αποδείξουν την αλήθεια ή μη των ισχυρισμών.

«Είναι καθήκον, ωστόσο, για κάθε Αμερικανό – ανεξάρτητα από το ποιον ψηφίσατε, είτε σας αρέσει είτε όχι το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών – να σταματήσετε οποιαδήποτε εξαπάτηση, να σταματήσετε οποιαδήποτε ανομία, να σταματήσετε οτιδήποτε παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ για να διασφαλίσετε ότι θα υπάρχουν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές», είπε. «Νομίζω ότι υπάρχει μια κίνηση μεταξύ του αμερικανικού λαού που θέλει πραγματικά να βρει την αλήθεια αυτών των ερωτήσεων.»

Πρόσθεσε ότι κάθε πολιτειακό νομοθετικό σώμα πρέπει επίσης να εξετάσει τους δικούς του νόμους και τη δική του διοίκηση για να διασφαλίσει την ακεραιότητα των ψήφων.

Η Έλλις είπε ότι οι Αμερικανοί έχουν τον τελικό λόγο στο να κρατούν τους ηγέτες τους υπόλογους για τις πράξεις τους, και υπάρχει μια σειρά ενεργειών που μπορούν να ληφθούν για να διασφαλιστεί ότι οι πολιτικοί θα υπόκεινται τις συνέπειες άνομων πράξεων.

«Μπορούμε να το κάνουμε αυτό όχι μόνο επικοινωνώντας μαζί τους και πιέζοντάς τους να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και να διασφαλίσουμε ότι οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας γνωρίζουν ότι αυτό περιμένουμε από αυτούς – να πάρουν στα σοβαρά την ακεραιότητα των εκλογών», είπε.

Είπε ότι οι Αμερικανοί σε ορισμένες από τις αμφισβητούμενες πολιτείες θα μπορούσαν επίσης να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εκκινήσουν αιτήσεις ανάκλησης – μια διαδικασία που επιτρέπει στους πολίτες να ανακαλούν και να αντικαθιστούν κρατικούς υπαλλήλους πριν από τη λήξη της θητείας τους. Η αίτηση απαιτεί έναν συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Εάν συλλεχθεί ένας έγκυρος αριθμός υπογραφών, τότε μπορεί να πραγματοποιηθεί εκλογική διαδικασία ανάκλησης. Διαφορετικές πολιτείες έχουν διαφορετικούς κανόνες για αυτήν τη διαδικασία.

«Και λοιπόν τώρα, όταν εξετάζουμε τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα, εάν αυτός ο κλάδος αποτύχει, τότε εναπόκειται σε «Εμάς τους Ανθρώπους»* να διασφαλίσουμε ότι θα λάβουν χώρα οι συνταγματικές διαδικασίες, ότι στη συνέχεια μπορούμε να αλλάξουμε εκείνους που έχουν την εξουσία, διότι κανένα άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν δικαιούται εξ ορισμού κρατική εξουσία», είπε.

 

*: Η εναρκτήρια φράση του Αμερικανικού Συντάγματος

 

Πηγή: theepochtimes.gr

https://theflagreport.com/nomiki-symvoulos-tou-trab-tzenna-ellis-min-apogoiteveste-afto-den-echei-teleiosei-akoma/

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...