Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Τείχος μήκους 2.600 χλμ. (δηλαδή μήκος από την Ελλάδα μέχρι την Σουηδία !) κατασκευάζει το Πακιστάν στα σύνορα με το… Αφγανιστάν. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΕΙΧΟΣ.

 Κατά εκατοντάδες περνούν οι παράνομοι μετανάστες από τον «θωρακισμένο» Έβρο. Η χαρά του Κούλη και του Προδότη. Γιατί οι τούρκοι περνάνε όπλα στην Θράκη; Όπλα τουρκικής κατασκευής εντοπίζουν οι αρχές στον Έβρο. ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. 

 

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

 


  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ; 

 

Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΕΦΤΙΑΞΕ  ΕΝΑ  ΑΠΕΡΑΝΤΟ  ΦΡΑΧΤΗ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΟΝ  ΙΟΥΔΑΪΚΟ  ΛΑΟ. 

 

Ο Μπιενιαμίν Νετανιάχου επιθεωρεί τον φράχτη στη νότια μεθόριο του Ισραήλ με την Ιορδανία.

Νετανιάχου: «Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο». 

«ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΩΡΕΣ».

Σύμμαχος σημαίνει πως σε  περίπτωση  πολέμου εγώ θα έρθω να πολεμήσω για σένα κι εσύ για μένα. Η Ελλάδα είναι χώρα που δεν έχει στομάχι για πολέμους, άρα δε θα βρει και συμμάχους πουθενά. 
Για να συμμετέχεις ισότιμα σε μια συμμαχία, πρέπει να συμβάλλεις, αν όχι ισομερώς, τουλάχιστον κατά παρόμοιο τρόπο ...όταν επαιτείς προστασία, μετατρέπεσαι σε προτεκτοράτο ....και κράτος ανυπόληπτο... μην ψάχνουμε να φορτώσουμε τις αδυναμίες μας και τις ολιγωρίες μας σε άλλους ...

 

Τείχος μήκους 2.600 χλμ. κατασκευάζει το Πακιστάν στα σύνορα με το… Αφγανιστάν.   

Πρωθυπουργός Πακιστάν: «Οι νέοι μας να βλέπουν τουρκικές σειρές για να αποκτούν πρότυπα».

 


Τελικά τείχη δεν κατασκευάζουν μόνο οι χώρες που πλήττονται από την παράνομη μετανάστευση αλλά και οι χώρες που στέλνουν εκατομμύρια μετανάστες στο εξωτερικό.
Το Πακιστάν ανακοίνωσε ότι πλησιάσει στην ολοκλήρωση του έργου κατασκευής τείχους μήκους 2.600 χλμ. κατά μήκος των συνόρων του με το Αφγανιστάν. Όπως έγινε γνωστό το έργο είναι κατά 83% έτοιμο και είναι αξίας 500 εκατ. $.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους ασφάλειας του Πακιστάν ήδη έχει σημειωθεί σημαντική μείωση στις παράνομες διελεύσεις τρομοκρατών στη χώρα.

 

Πρωθυπουργός Πακιστάν: «Οι νέοι μας να βλέπουν τουρκικές σειρές για να αποκτούν πρότυπα».


Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Χαν δήλωσε πως “Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές μεταδίδονται στο Πακιστάν για να εκπαιδεύσουν τον λαό της χώρας, ιδίως τη νεολαία, και να παρέχουν καλά πρότυπα.”
Σε συνέντευξή του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Πακιστανός πρωθυπουργός Ιμράν Κχάν επεσήμανε ότι η κοινωνία «καταστρέφεται» από την κατάχρηση κινητών τηλεφώνων και ανέφερε πως ¨Δεν μπορείτε να απαγορεύσετε τα πράγματα, αλλά μπορείτε να παρέχετε εναλλακτική ψυχαγωγία στο κοινό¨
Σημείωσε ότι το Πακιστάν θα προσπαθήσει να παράξει παραγωγές όπως “Ταξίδι αγάπης Yunus Emre” και το “Ανάσταση Ερτογρούλ” και είπε πως “Οι τουρκικές σειρές μεταδίδονται στο Πακιστάν προκειμένου να εκπαιδεύσουν τον λαό της χώρας, ιδίως τη νεολαία, και να παρέχουν καλά πρότυπα.” μίλησε.

Στο Πακιστάν, σύμφωνα με το αίτημα του Κχάν, το σίριαλ ¨Ανάσταση Ερτογρούλ¨ άρχισε να μεταδίδεται με ντουμπλάζ στα ουρντού, στην κρατική τηλεόραση PTV στον τελευταίο μήνα του Ραμαζανιού ενώ το ίδιο έγινε στις αρχές της εβδομάδας και για το ¨Ταξίδι αγάπης Yunus Emre¨
“Συνιστώ ανεπιφύλακτα την τηλεοπτική σειρά Yunus Emre, που μεταδίδεται στο PTV, σε όσους ενδιαφέρονται για τον Σουφισμό”, δήλωσε ο Κχαν την 1η Δεκεμβρίου. Σχολίασε πως “Οι νέοι του Πακιστάν μπορούν να μάθουν για την ισλαμική ιστορία και ηθική παρακολουθώντας τουρκικές τηλεοπτικές σειρές.”
Το κανάλι “TRT Ερτογρούλ από το PTV” στο YouTube της τηλεοπτικής σειράς ¨Ανάσταση Ερτογρούλ¨, αντιμετωπίζει μεγάλο ενδιαφέρον στο Πακιστάν και ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια ακόλουθους.

 

Νετανιάχου: Ο ηλεκτρικός φράχτης έσωσε το Ισραήλ από τζιχαντιστές και μετανάστες.

Newsroom , CNN Greece
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Πηγή: REUTERS/Ronen Zvulun 
 
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε σήμερα ότι ο ηλεκτρικός φράχτης που έχει τοποθετηθεί στη μεθόριο Ισραήλ-Αιγύπτου έσωσε το Ισραήλ από επιθέσεις τζιχαντιστών αλλά κι από αυτό που αποκάλεσε «χειρότερη» απειλή, τη μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική.
«Χωρίς αυτόν τον φράκτη, θα ήμασταν αντιμέτωποι με σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σινά και, το χειρότερο, με μια μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική» δήλωσε ο Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου αναφορικά με την ανάπτυξη του νότιου Ισραήλ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ, 42.000 Αφρικανοί μετανάστες διαμένουν στη χώρα, με καταγωγή κυρίως το Σουδάν και την Ερυθραία.
Αφίχθησαν μαζικά μετά το 2007, εισερχόμενοι από το Σινά της Αιγύπτου, όπου εκείνη την εποχή τα σύνορα ήταν διάτρητα.
Ένα αμφιλεγόμενο κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών μεταναστών που  είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
«Μιλάμε για ένα εβραϊκό και δημοκρατικό Κράτος, όμως πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει εβραϊκό με 50.000-100.000 μετανάστες τον χρόνο;» διερωτήθηκε ο Νετανιάχου.
«Ένα εκατομμύριο, ενάμισι εκατομμύριο και τότε "ας το κλείσουμε το μαγαζί"», συμπλήρωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, εκφράζοντας ικανοποίηση «ότι αντί να "κλείσουμε το μαγαζί", τοποθετήσαμε έναν φράκτη».
Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε το 2010 την ανέγερση ενός ηλεκτρικού φράκτη στα σύνορα της Αιγύπτου με το Ισραήλ για να εμποδίσει τη διέλευση παράτυπων μεταναστών, το εμπόριο ναρκωτικών και τις «διεισδύσεις τρομοκρατών».
Ο φράκτης, που ολοκληρώθηκε το 2014, εκτείνεται σε 242 χιλιόμετρα κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου, από το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας έως την πόλη  Εϊλάτ.

 

 

Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,  Η ΠΛΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  ΕΑΝ  ΔΕΝ  ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΜΕΛΛΟΝ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΤΟΠΟΣ.


ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.  ΠΡΟΤΑΣΗ  Ζ.Π.:  
Στο  ελληνικό  σύνταγμα  πρέπει  να  προστεθεί  το  εξής  άρθρο:  "άτομο που  επιθυμεί  να  καταλάβει  δημόσιο  αξίωμα,  δεν  πρέπει  τα  προηγούμενα  100  χρόνια  να  έχει  στενό  συγγενή,   που  κατέλαβε  οποιοδήποτε  δημόσιο  αξίωμα  στο  ελληνικό  κράτος". 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

2 σχόλια :

 1. Γνωρίζετε πώς δικαιολογούν οι έλληνες πολιτικοί την κληρονομική τους διαδοχή;
  Οι ελληνικές πολιτικές δυναστείες (Καραμανλή, Παπανδρέου,
  Μητσοτάκη, Κεφαλογιάννη, Βαρβιτσιώτη κ.λ.π.), οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, διότι εξασφάλιζαν την κληρονομική διαδοχή στην πολιτική μέσω του ονόματος και όχι μέσω της αριστείας και της αξιοκρατίας.

  Γράφει ο Χαρίδημος Τσούκας, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Warwick, στις 24/10/2010 στην “Καθημερινή” με τίτλο “Είμαι κατά της οικογενειοκρατίας αλλά….”:

  «Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη δημαρχιακή υποψηφιότητα του γιού της Κώστα Μπακογιάννη με το εξής σχόλιο: πρόκειται για “φυσική εξέλιξη ενός τέκνου που μεγαλώνει σε πολιτική οικογένεια και όπως το παιδί ενός δικηγόρου έχει πολλές πιθανότητες να γίνει δικηγόρος και ενός γιατρού να γίνει γιατρός, έτσι τα παιδιά των πολιτικών είναι πολύ πιθανόν να ασχοληθούν και αυτά με την πολιτική…».
  (Τα παιδιά των μεγάλων επιστημόνων δεν γίνονται μεγάλοι επιστήμονες αν δεν το αξίζουν, διότι στην επιστήμη πρέπει να αποδεικνύεις πάντα την αξία σου).
  Αφού ο αρθρογράφος παραθέτει πλειάδα επιχειρημάτων του, παραλληλίζει ως εξής τα παραπάνω αναφερθέντα:
  «Όπως στην Ινδία τον δολοφονηθέντα Ρατζίβ Γκάντι διαδέχτηκε στην πολιτική αρχικά η σύζυγος και τώρα τα παιδιά, έτσι και τον δολοφονηθέντα Παύλο Μπακογιάννη διαδέχτηκε η Ντόρα και τώρα ο Κώστας. Στις τριτοκοσμικές κοινωνίες το κύριο κριτήριο αναφοράς στη λειτουργία του δημόσιου βίου δεν είναι τα προσόντα αλλά η συγγένεια».


  Aν επιχειρήσει κανείς να ιχνηλατήσει τα σκοτεινά μονοπάτια και τις γραμμές αίματος που συνδέουν την πολιτική, πνευματική και επιχειρηματική «ελίτ» της χώρας θα κλάψει με δάκρυ πικρό.
  H ελληνική πολιτική σκηνή λειτουργεί σαν κάστα ή κλειστή λέσχη, στο στυλ της Μαφίας. Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα είναι κλειστά κλαμπ και φυτώρια «γόνων» και «επιγόνων» εις το διηνεκές. Εάν κανείς εγκύψει, έστω και για λίγο, μέσα στα ελληνικά πολιτικά τζάκια θα αισθανθεί μία ανυπόφορη οσμή σήψης και μια αποφορά «καμαρίλας» και ίντριγκας, που υπήρχε μόνο στα παρηκμασμένα βασιλικά παλάτια της Γαλλίας των Λουδοβίκων.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Eurostat: 150.000 Αλβανοί πήραν ελληνική υπηκοότητα από το 2003 και μετά. ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ.
  Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat αναφέρονται μεταξύ των άλλων στους Αλβανούς που έλαβαν υπηκοότητα σε χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και οι Αλβανοί που έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.
  Από το 2002 έως σήμερα, περίπου 330 χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει την Αλβανία που έχουν λάβει ιθαγένεια σε χώρες της ΕΕ. Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι 150.000 Αλβανοί έχουν γίνει «Έλληνες» και 148.000 έχουν γίνει «Ιταλοί», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.
  Ωστόσο δεκάδες χιλιάδες Αλβανοί σε όλη την Ευρώπη έχουν αποκτήσει την αγγλική, γερμανική, γαλλική και σουηδική υπηκοότητα.
  Ενώ συνολικά 1,6 εκατομμύρια Αλβανοί ζουν εκτός της επικράτειας της Αλβανίας.
  Στα στοιχεία δείχνουν ότι 5.700 Αλβανοί έχουν λάβει γερμανική υπηκοότητα.
  Η ευρωπαϊκή στατιστική αναφέρει ότι το 2017 ο αριθμός των Αλβανών που ζει στη Γερμανία μειώθηκε στο ήμισυ από 74.000 σε 49.000. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αιτούντες ασύλου των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε και επαναπατρίστηκαν στην Αλβανία.
  Από το 2011, 90.000 Αλβανοί υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γερμανία, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λάβει αρνητικές απαντήσεις.
  Στη συνέχεια, δεύτερος αριθμός υπηκοότητας εκδόθηκε από το Βέλγιο με 5000 αποδοχές.
  Η Γαλλία χορήγησε περίπου 3.400 υπηκοότητες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχει μια έλλειψη των δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των Αλβανών που ζει στη Γαλλία, αλλά πρόσφατα σημειώθηκε άνοδος στις αιτήσεις ασύλου της Αλβανίας, που κατατάσσονται στις 3 πρώτες χώρες καταγωγής.
  Από το 2011, περίπου 40.000 Αλβανοί υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γαλλία.
  Στη Σουηδία και την Αυστρία, αντίστοιχα, έχουν εκδοθεί 1.000 υπηκοότητες στους Αλβανούς πολίτες. Συνολικά, υπάρχουν περίπου 1,6 εκατομμύρια άτομα που ζουν εκτός της αλβανικής επικράτειας, σύμφωνα με στοιχεία της φόρμας «Διασπορά» της αλβανικής στατιστικής υπηρεσίας - INSTAT.
  Από τον συνολικό αριθμό των Αλβανών μεταναστών, 825 χιλιάδες άτομα (σχεδόν 53%) είναι άνδρες και 755,6 χιλιάδες είναι γυναίκες.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...