Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ (!) ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΙ», ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ - ΚΟΛΟΣΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ. ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Ο κ. Ali Vezvaei, CEO της επενδυτικής που «διασώζει» την e.Go, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της… Siemens». ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ.

 Μονάδα ηλεκτρικών αυτοκινήτων θέλει να φτιάξει στην Ελλάδα η γερμανική Next e.Go. Οι «Αυτόχθονες Έλληνες» βάζουν στοίχημα: η γερμανική βιομηχανία θα βρει - άγνωστα - εμπόδια και θα πάει τελικά στην Τουρκία ή στην Βουλγαρία, (μπορεί και στα Σκόπια ή στην Αλβανία). Δεν γνωρίζει η καημένη ότι στην Ελλάδα επικρατεί το όργιο των πρακτόρων των ξένων πρεσβειών, η διαφθορά και η ανύπαρκτη (κομμουνιστική) δικαιοσύνη. 

 

 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ: «Το μίσος των ελληνικών κυβερνήσεων για τον ορυκτό μας πλούτο». 

 

Ali Vezvaei: New Horizons - The Business Year

Ο  Ali Vezvaei, CEO της επενδυτικής που «διασώζει» την e.Go, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της... Siemens.

 

Κυριάκος Βελόπουλος:  «Αντί η ΝΔ να επενδύσει στο ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στηρίζει γερμανική εταιρεία που χρεoκόπησε»;

 

O συνεργάτης του Κούλη και του Άδωνι «φέρελπις αυτοκινητοβιομήχανος»  αλβανοσκοπιανος  Nazif Destani.  Κατηιγορείται  για  σχέσεις  με το  οργανωμένο έγκλημα  και  για  διακίνηση  ναρκωτικών  μέσω  Αφγανιστάν.

 

 


 Ο Αλβανός αρχιλογιστής Islam Ceka

 

 

Ο Βελόπουλος αποκαλύπτει ότι πίσω από την εταιρία βρίσκεται ο Σκοπιανός αλβανικής καταγωγής Nazif Destani, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευτεί και από τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νικολά Γκρουέφσκι και μαζί με το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS Ali Vezvai διευθύνουν το Ολλανδικό fund ND GROUP Industrial BV το οποίο αγόρασε την πτωχευμένη μητρική «e.GO Mobile AG» και δημιούργησε τη «Next e.go», η οποία υποτίθεται θα επενδύσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό συνέβη μόλις πριν 3 μήνες, τον Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα στην ND GROUP υπάρχει έντονο αλβανικό άρωμα καθώς πολλά στελέχη είναι εμφανώς αλβανικής καταγωγής όπως ο αρχιλογιστής Islam Ceka.  Η  συγκεκριμένη  εταιρεία  κατηγορείται  και  για σχέσεις με το οργανωμένο  έγκλημα  και για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Αφγανιστάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία"...

Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπονοεί πως όλα γίνονται για να αλιευτούν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια πράσινης ανάπτυξης (100 εκ. ευρώ), ενώ τίθενται και εύλογα ερωτήματα πως θα δουλέψουν εδώ 1000 εργαζόμενοι και 5000 συνεργαζόμενοι όταν στην Γερμανία η εταιρία απασχολούσε μόλις 300 άτομα πριν πτωχεύσει. 

Επίσης πως είναι δυνατόν με 100 εκατομμύρια ευρώ να υπάρξει αυτοκινητοβιομηχανία, όταν η Wolkswagen επρόκειτο να επενδύσει για νέο εργοστάσιο στη Σμύρνη 2,4 δισ. ευρώ; Τα 100 εκατομμύρια όχι για εργοστάσιο, ούτε για τα μπετά στη γραμμή παραγωγής δεν φτάνουν.

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν πήρε άδεια στην Γερμανία. 

 

Για ακόμα μια φορά οι κυβερνώντες δείχνουν ότι δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος, αλλά αντίθετα τα επαναλαμβάνουν με ακόμα πιο προκλητικό τρόπο.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τα εγκληματικά λάθη της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι δήθεν θα σώσει τη χώρα φέρνοντας μία εταιρεία που στη Γερμανία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και της κατάρρευσης. Όπως προκύπτει από μια απλή έρευνα στην γερμανική  Wikipedia.

Μπορεί να κοροϊδέψεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί να κοροϊδέψεις λίγους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την Ελληνική Λύση όμως δεν μπορεί να την κοροϊδέψει ουδείς.

Με ψέματα και με μισές αλήθειες λοιπόν, δεν ασκείται σοβαρή πολιτική. Και τα ερωτήματα είναι συντριπτικά: Έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία αίτηση πτώχευσης στην Γερμανία;

Γιατί η ελληνική κυβέρνηση δε στηρίζει την ελληνική εταιρεία η οποία ήδη κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στηρίζει μια γερμανική εταιρεία η οποία είναι στο καθεστώς της «ομπρελοχρεοκοπίας» κατά την γερμανική ορολογία; Ήτοι έχει καταθέσει αίτηση χρεωκοπίας και βρίσκεται σε αναμονή;

Αληθεύει επίσης ότι οι δήθεν «Γερμανοί» επενδυτές είναι στην ουσία Αλβανοί των Σκοπίων, που μάλιστα έχουν βραβευθεί προσωπικά από τον ανθέλληνα Γκρούεφσκι;
Διότι, εάν όντως ισχύουν τα διεθνή δημοσιεύματα, τότε η ελληνική κυβέρνηση φέρνει εδώ μία αποτυχημένη Γερμανική εταιρεία, για να την σώσει με τα κονδύλια της «πράσινης ανάπτυξης» από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης!

Αντί λοιπόν να «ανακάμψουν» οι ελληνικές εταιρείες, βοηθάμε να αναστηθούν γερμανικές.

Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει αντίστοιχη, αμιγώς ελληνική εταιρεία με έτοιμο προϊόν, που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αποσπώντας μάλιστα διθυραμβικές κριτικές.

Καιρός λοιπόν να σοβαρευτούμε, διότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Εάν δεν στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, την ελληνική δημιουργικότητα, την ελληνική οικονομία με εθνικό προστατευτισμό και αναπτυξιακό πατριωτισμό, θα μείνουμε έρμαια του χρέους εις το διηνεκές. Και ο χρεωμένος, παύει να είναι κυρίαρχος.

ΥΓ. Μία απλή ανάγνωση στην Wikipedia αρκεί ώστε να διαπιστώσει οποιοσδήποτε το ιστορικό της συγκεκριμένης εταιρείας. Αλλά φαίνεται ότι η κυβέρνηση μας περνά για ιθαγενείς που θαμπωνόμαστε με χάντρες.

ΥΓ2. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι ο κ. Ali Vezvaei, CEO της επενδυτικής που «διασώζει» την e.Go, υπήρξε κορυφαίο στέλεχος της Siemens;

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

7 σχόλια :

 1. Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ».
  «Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ευθύνη για το συγκεκριμένο καλώδιο, που σε κάποια επίμαχα σημεία ήταν γυμνό, φέρουν τόσο η δημοτική Αρχή όσο και το υπουργείο Πολιτισμού, που ηλεκτροδοτούσε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, όπως ο τάφος του Ατρέα, με κλεμμένο από γεώτρηση ρεύμα».
  Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει η εφημερίδα δημοκρατία:
  "Βαρύτατα εκτεθειμένη είναι η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και προσωπικά η κυρία Μενδώνη έπειτα από το πόρισμα-κόλαφο της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στις Μυκήνες. Οι εμπειρογνώμονες, που πήραν καταθέσεις από 60 άτομα, στο 90 σελίδων κείμενο που παρέδωσαν στον εισαγγελέα Ναυπλίου διαπιστώνουν παράνομη ρευματοκλοπή από γεώτρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών στο φυλάκιο του τάφου του Ατρέα, στις καντίνες που λειτουργούν στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου αλλά και στο περίπτερο των ΕΛ.ΤΑ.!
  Η έκθεση των εμπειρογνωμόνων ξεκάθαρα δείχνει ως αίτιο της πυρκαγιάς γυμνό καλώδιο από ρευματοκλοπή. Αυτό, δηλαδή, που μας έλεγε το υπουργείο Πολιτισμού ότι… δεν υπάρχει. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ευθύνη για το συγκεκριμένο καλώδιο, που σε κάποια επίμαχα σημεία ήταν γυμνό, φέρουν τόσο η δημοτική Αρχή όσο και το υπουργείο Πολιτισμού, που ηλεκτροδοτούσε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, όπως ο τάφος του Ατρέα, με κλεμμένο από γεώτρηση ρεύμα. Επίσης, στο πόρισμα περιλαμβάνονται μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν ότι στο πίσω μέρος του αρχαιολογικού χώρου, ανατολικά, όπου καταλήγει η χαράδρα του Χάβου, υπήρχαν ξερά χόρτα, τα οποία επέτρεψαν την είσοδο του πύρινου μετώπου στον περιφραγμένο χώρο. Σε όλο αυτό το τόξο η πρόσβαση των οχημάτων και των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής ήταν αδύνατη, αφού δεν υπήρξε ποτέ πρόβλεψη για τη δημιουργία αντιπυρικής ζώνης, την οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι πυροσβέστες για να δημιουργήσουν «προγεφύρωμα» απέναντι σε μια πιθανή πυρκαγιά που θα «κατέβαινε» από γειτονικό λόφο. Επομένως, και γι’ αυτό το ζήτημα το υπουργείο είπε ψέματα! Πλέον ο εισαγγελέας αναμένεται να ανοίξει τον κύκλο των δικαστικών ερευνών για την αναζήτηση ευθυνών. Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού θα πρέπει να απολογηθεί για όλες αυτές τις απίστευτες απάτες σε έναν από τους κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας. Οφείλει όμως να απολογηθεί και πολιτικά για τα ψέματα που επικαλέστηκε και για την άθλια επικοινωνιακή διαχείρηση αμέσως μετά τη φωτιά."
  Η εγκληματική αμέλεια των κυβερνώντων, θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα των αρχαιολογικών μας χώρων και είναι θέμα χρόνου το να επέλθουν ανεπανόρθωτες βλάβες σ' αυτούς, η ακόμα και το να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, δεδομένου του ότι εκατομμύρια άνθρωποι τους επισκέπτονται (η τουλάχιστον επισκεπτόταν) κάθε χρόνο.
  Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση και καλούμε την κυβέρνηση να καθαιρέσει άμεσα την επικίνδυνα ακατάλληλη υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, πριν να είναι πολύ αργά.
  Ζ.Π.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Βελόπουλος αποκαλύπτει ότι πίσω από την εταιρία βρίσκεται ο Σκοπιανός αλβανικής καταγωγής Nazif Destani, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευτεί και από τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νικολά Γκρουέφσκι και μαζί με το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS Ali Vezvai διευθύνουν το Ολλανδικό fund ND GROUP Industrial BV το οποίο αγόρασε την πτωχευμένη μητρική «e.GO Mobile AG» και δημιούργησε τη «Next e.go», η οποία υποτίθεται θα επενδύσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό συνέβη μόλις πριν 3 μήνες, τον Σεπτέμβριο.
  Μάλιστα στην ND GROUP υπάρχει έντονο αλβανικό άρωμα καθώς πολλά στελέχη είναι εμφανώς αλβανικής καταγωγής όπως ο αρχιλογιστής Islam Ceka. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατηγορείται και για σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα και για διακίνηση ναρκωτικών μέσω Αφγανιστάν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία"...
  Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπονοεί πως όλα γίνονται για να αλιευτούν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια πράσινης ανάπτυξης (100 εκ. ευρώ), ενώ τίθενται και εύλογα ερωτήματα πως θα δουλέψουν εδώ 1000 εργαζόμενοι και 5000 συνεργαζόμενοι όταν στην Γερμανία η εταιρία απασχολούσε μόλις 300 άτομα πριν πτωχεύσει.
  Επίσης πως είναι δυνατόν με 100 εκατομμύρια ευρώ να υπάρξει αυτοβιομηχανία, όταν η Wolkswagen επρόκειτο να επενδύσει για νέο εργοστάσιο στη Σμύρνη 2,4 δισ. ευρώ; Τα 100 εκατομμύρια όχι για εργοστάσιο, ούτε για τα μπετά στη γραμμή παραγωγής δεν φτάνουν.
  Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν πήρε άδεια στην Γερμανία.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η γνωστή ρήση "το κακό δεν αργεί να γίνει" συνεπάγεται πως το καλό αργεί. Άρα, το να εξέλθουμε από την αρνητική δίνη που, δύο και πλέον χιλιετίες, ταλανίζει την Ελληνική Οντότητα, σύμφωνα με μία εκτίμηση του Ιωάννου Τσάτσαρη, θα απαιτηθεί χρόνος 10.000 ετών. Το μόνο που μπορεί κάποιος να κάνει, σύμφωνα με τον ίδιον, είναι να διασώσει την δική του θέση και να συνδράμει στην διάσωση εκείνων με τους οποίους συγγενεύει πνευματικά. Έτσι, ο ένας με τον άλλον θα πληθαίνουν, όσο απομακρύνονται από εκείνους που έχουν μολυνθεί, με ελάχιστες πιθανότητες να εξελίξουν τους εαυτούς των. Σκεφτείτε μόνο, πόσοι βουλιάζουν αυτή την ώρα στο facebook, twitter, isntagram, πειθήνιοι στις οδηγίες ενασχόλησης με την "υιοθεσία" ζώων, με τα "δικαιώματα" των παραφιλικών, την αδικία του ΕΝΦΙΑ κ.ο.κ. Ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο του περιβάλλοντος MATRIX αισθησιοκρατίας στο οποίο ρέουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η Άγκυρα απαιτεί από την Αθήνα να επιστρέψει τις ηλεκτρονικές συσκευές των κατασκόπων: «Δώστε τις πίσω αμέσως». Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ.
  Μετά το πρωτοφανές «κάζο» που υπέστη η Αθήνα, η οποία άφησε ελεύθερους τους δύο κατασκόπους της Τουρκίας να καταφύγουν στο τουρκικό προξενείο Ρόδου, η Άγκυρα απαιτεί από τις ελληνικές αρχές να επιστρέψουν άμεσα τις ηλεκτρονικές συσκευές των κατασκόπων, που έχουν κατασχέσει.
  Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόξενος έχει απευθύνει σε αυστηρό τόνο επιστολή στις ελληνικές αρχές και ζητά να αποδοθούν στο προξενείο ένας υπολογιστής και ένα τηλέφωνο, που κατασχέθηκαν από την οικία του 35χρονου κατασκόπου, επισημαίνοντας ότι δεν του ανήκουν αλλά του είχαν δοθεί για να τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της εργασίας του!
  Σημειώνεται ότι χθες το πρωί, κατασχέθηκαν και ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου 4 ηλεκτρονικών υπολογιστών, 8 κινητών (δεν είναι όλα λειτουργικά) και 3 σκληρών δίσκων, που κατασχέθηκαν από την οικία του 35χρονου (βρέθηκε και μια φωτογραφική μηχανή) αλλά και των δύο κινητών τηλεφώνων που κατασχέθηκαν από τον 52χρονο (στο δωμάτιο του στο πλοίο βρέθηκε και ένα ζευγάρι κυάλια).
  Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, θα διενεργήσει ταυτόχρονα έρευνες σε όλους τους λογαριασμούς των social media που χρησιμοποιούν αμφότεροι όσο και σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εφαρμογές τηλεπικοινωνιών όπως viber, what’s up κλπ.
  Έχει επίσης κινηθεί η διαδικασία πλήρους ελέγχου των τηλεφωνικών τους συνδιαλέξεων με την άρση κινητών και σταθερών τηλεφώνων καθώς και τον εντοπισμό του στίγματος αυτών στις μεταξύ τους συνομιλίες αλλά και αλλού και την καταγραφή των μηνυμάτων sms και mms.
  Βέβαια όλα αυτά μικρή σημασία έχουν, καθώς οι ελληνικές Αρχές έχουν υποστεί ένα άνευ προηγουμένου στραπάτσο, αφού και οι δύο κατάσκοποι τους οποίους κυριολεκτικά παρέδωσαν στην Άγκυρα, πήραν διπλωματικά διαβατήρια και σε λίγες μέρες θα φύγουν σαν κύριοι για την Τουρκία.
  Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο συνέβη η απελευθέρωσή τους αφήνει ερωτήματα για το αν πρόκειται για ανικανότητα ή για κάτι άλλο.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πούτιν: «Το Ναγκόρνο Καραμπάχ είναι τμήμα του Αζερμπαϊτζάν». Κάποια η ύποπτη αλεπού κάποια μέρα θα πει: «Το Καστελόριζο και τα νησιά του Αιγαίου είναι τμήματα του Τουρκμενιστάν».
  Χωρίς να αφήνει αιχμές για την τουρκική παρέμβαση και αναφερόμενος στο στάτους του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να παραμείνει ως έχει. «Τα εδάφη του Ναγκόρνο Καραμπάχ από την άποψη του διεθνούς δικαίου είναι τμήματα του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης Τύπου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η έξωθεν παρέμβαση δεν οφείλεται για την εκτός ελέγχου κατάσταση στην περιοχή.
  «Από την άποψη του διεθνούς δικαίου, το έχω επίσης πει, όλα αυτά τα εδάφη αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο Πούτιν.
  Επισήμανε επίσης ότι «η ίδια η Αρμενία δεν αναγνώριζε την ανεξαρτησία του Ναγκόρνο Καραμπάχ» και έχοντας υπ’ όψιν αυτό το δεδομένο «το Ναγκόρνο Καραμπάχ από την άποψη του διεθνούς δικαίου είναι επίσης Αζερμπαϊτζάν».
  Ο Πούτιν ανέφερε ότι αυτή ήταν και η θέση της Ρωσίας στο πλαίσιο τη δραστηριότητάς της στην ομάδα του Μινσκ του ΟΑΣΕ για την διευθέτηση της διένεξης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. «Αυτήν ήταν η θέση μας και στην ομάδα του Μινσκ όπου συμπροεδρεύουσες είναι η Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Εμείς πάντα επί σειρά πολλών ετών ξεκινούσαμε από το ότι στο Αζερμπαϊτζάν πρέπει να επιστραφούν 7 περιοχές γύρω από το Ναγκόρνο Καραμπάχ», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
  Αναφερόμενος στην στάση της Τουρκίας στο ζήτημα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε την υποστήριξη της Άγκυρας προς το Μπακού στο θέμα της επιστροφής των εδαφών τα οποία έχει χάσει από την δεκαετία του 1990. «Η στάση της Τουρκίας βασίζεται στο ότι είχε ειπωθεί δημόσια, ότι η Τουρκία υπερασπιζόταν, όπως πιστεύουν, την δίκαια υπόθεση του Αζερμπαϊτζάν και συγκεκριμένα την επιστροφή των εδαφών που είχαν καταληφθεί κατά την διάρκεια των πολεμικών συγκρούσεων στην δεκαετία του 1990», είπε ο Πούτιν.
  Ο Ρώσος πρόεδρος θεωρεί επίσης ότι «η κατάσταση (στο Ναγκόρνο Καραμπάχ) βγήκε εκτός ελέγχου, αλλά όχι λόγω κάποιας έξωθεν παρέμβασης. Πολλές φορές δημιουργούνταν τριβές, ανταλλαγή πυρών και μικροσυγκρούσεις. Το αποτέλεσμα ήταν όλα αυτά να μετατραπούν σε διένεξη».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. «ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;»
  Διαβάστε όλο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:
  «Αξιοπρεπής αποχώρηση ή εκλογική συντριβή;
  Ασχέτως αν οι ακραιφνείς υποστηρικτές του μητσοτακισμού που αποτελούν περίπου το 2% του εκλογικού σώματος βαυκαλίζονται ότι ο ηγέτης τους θα κρατάει για αρκετά χρόνια το τιμόνι της χώρας, όλα συνηγορούν ότι ο παραλίγο… νέος Μωυσής έχει αρχίσει να παίρνει την άγουσα προς την ανυποληψία.
  Επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα.
  Και δυστυχώς με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική καθημερινή προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες.
  Πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο.
  Κοινώς… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.
  Πως τα φέρνει η ζωή…
  Ο δεινός ηγέτης που υποτίθεται ότι είχε και έχει όλες τις λύσεις στο τσεπάκι του να εξαρτάται από ένα εμβόλιο που ούτε καν αυτοί που το έφτιαξαν δεν το εμπιστεύονται απόλυτα.
  Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο και θα επιτευχθεί η ανάσχεση της αόρατης απειλής.
  Με τον Κυριάκο να πανηγυρίζει για την ανέλπιστη επιτυχία του πάνω στα συντρίμμια του κορονοϊού έτοιμος να πατήσει πρόωρα το κουμπί της κάλπης, διότι αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου ενδεχομένως η ΝΔ να λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας.
  Και ρωτάμε: Αρκούν η προσωρινή τιθάσευση του κορονοϊού (οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν θα βάλει τέλος στην πανδημία) σε συνδυασμό με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον συναισθηματικό εκβιασμό των νεοδημοκρατών, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω από την κάλπη;
  Προφανώς όχι.
  Εκτός κι αν η γυάλα της εξουσίας έχει θολώσει εντελώς την κρίση του κυρίου Μητσοτάκη και πιστεύει ότι το… μη χείρον βέλτιστον δύναται να του δώσει πάλι τη νίκη.
  Τώρα αν ο κύριος Μητσοτάκης όντως πιστεύει ότι μπορεί να επισκιάσει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα με ακόμη μεγαλύτερα, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.
  Δεν θα πρέπει όμως να εκπλαγεί δυσάρεστα όταν ο λαός θα τον… μαυρίσει επειδή… ανέμελος μαύρισε τη ζωή του.
  Δημιουργώντας τετελεσμένα που οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπερνώντας μέχρι και τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ.
  Μπολιάζοντας την Ελλάδα με «πρόσφυγες» από χώρες που δεν έχουν πόλεμο, γιατί έτσι τον διέταξε η ανάλγητη Ευρώπη που δεν τολμάει να τσακίσει το σύγχρονο δουλεμπόριο για ευνόητους λόγους.
  Κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους εκμεταλλευόμενος ανήθικα τον κορονοϊό, περνώντας… νύχτα με τηλεδιάσκεψη και τα υπόλοιπα αντιλαϊκά και αντιεργατικά πτωχευτικά μέτρα που δεν κατάφεραν να επιβάλλουν οι προκάτοχοί του.
  Συνάπτοντας ανίερες συμμαχίες με το πιο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, ευτελίζοντας τους αγώνες που έδωσε η παράταξη στο παρελθόν για να απαλλάξει τη χώρα από την παρουσία του.
  Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λοιπόν κύριε Μητσοτάκη, όπως θα έλεγε κι ο… προηγούμενος λαοπρόβλητος.
  Τολμάτε να διακινδυνεύσετε να ξεπεράσετε ακόμη και τη ντροπή των εκλογών του ’12;
  Γιατί αυτό προμηνύεται αν επιχειρήσετε να κοροϊδέψετε πάλι τον λαό μπας και απεμπλακείτε από τα τραγικά σας αδιέξοδα.
  Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα.
  Είστε αντιμέτωπος με ένα σκηνικό lose – lose, κι όσο επιμένετε να παραπλανάστε ότι έχετε ελπίδες να το απομακρύνετε τόσο μεγαλύτερο το κακό που προκαλείτε στη χώρα.
  Ωστόσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια.
  Σαφώς καλύτερη επιλογή από την αναπόφευκτη εκλογική συντριβή και τα λοιπά δυσάρεστα επακόλουθα.
  Ευελπιστούμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική…»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ως «Μακεδονία» αναφέρουν τα Σκόπια οι «εκλεκτοί» Αλβανοσκοπιανοί αυτοβιομήχανοι-επενδυτές της κυβέρνησης!
  Τα γνώριζαν αυτά πριν τους βάλλουν στο Μαξίμου;
  Συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία που προκαλούν προβληματισμό, σχετικά με τα κριτήρια που επιλέχθηκε από την κυβέρνηση η πτωχευμένη αυτοβιομηχανία «φάντασμα» «Next e.go» για να φτιάξει... εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού όπως φαίνεται οι Αλβανοσκοπιανοί χρηματοδότες της, οι οποίοι έχουν βραβευτεί από τον ανθέλληνα, Νικολά Γρουέφσκι αναφέρουν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» στην ιστοσελίδα τους.
  Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ND GROUP του «ολλανδικού» (στην πραγματικότητα αλβανικού) fund το οποίο αγόρασε και επανασύστησε την χρεοκοπημένη γερμανική εταιρία «Next e.go» και του οποίου ιδρυτής είναι ο Αλβανός Nazif Destani και CEO το πρώην στέλεχος της SIEMENS, Ali Vezvai.
  «Ο Όμιλος ND έχει εστιάσει στις αναδυόμενες αγορές στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΝΑΕ), ιδίως στις χώρες του Κοσσυφοπεδίου, της Μακεδονίας και της Αλβανίας. Έχουμε μια βαθιά κατανόηση της ΝΑΕ και ένα ισχυρό ιστορικό στην περιοχή, ιδιαίτερα στους τομείς της εφοδιαστικής, των υπηρεσιών και των ακινήτων».
  Μάλιστα αυτό σε μία εποχή που όλες οι πολυεθνικές εταιρίες και διεθνείς οργανισμοί αναφέρουν τα Σκόπια τουλάχιστον ως «Βόρεια Μακεδονία».
  Το βασικό ερώτημα σε όλη αυτή την υπόθεση είναι αν ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί για όλα αυτά πριν βάλει του συγκεκριμένους «επενδυτές» στο Μαξίμου (έστω και διαδικτυακά) και δεχθεί να συνομιλήσει μαζί τους.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...