Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζουράρις στην βουλή: «Αλλαχού Άκμπαρ, μουσουλμάνοι αδέλφια μας». Και από κάτω χειροκροτούσαν.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΣΤΙΑ»: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠτΔ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ». 

 

 

 

 

 

Υιός κομμουνιστή μεγαλογιατρού της Θεσσαλονίκης με κρητικές καταβολές,ουρολόγος που διαφήμιζε ότι θεραπεύει την σεξουαλική διαστροφή.
Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, αυτός και οι δύο αδελφοί του διέθεταν από μία ξένη νταντά, γερμανίδα, γαλλίδα.


Τόσο προλετάριος…
Το 1996 είχε πολιτευτεί με το ΚΚΕ εξωτερικού,  όχι  ΚΚΕ  εσωτερικου.  Εκεί  ανήκε  η  «πρόεδρος  της  δημοκρατίας»  και  πρόεδρος  του  Συμβουλίου  της  Επικρατείας – τρομάρα μας  Σακελλαροπούλου.
Επολιτεύθη κι εξελέγη με το κόμμα του «ακροδεξιού» του  συνεργάτη   των  κομμουνιστών  Π.Καμμένου,  ο  οποίος  παλιά  καταδίκαζε  τον  ξενοκίνητο κομμουνισμό.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
1 σχόλιο :

  1. Με την ιαχή «Αλλάχ Ακμπάρ» οι λαθρομετανάστες που στέλνει η Τουρκία επιτίθενται στα ελληνικά σύνορα.
    Oι Τούρκοι έχουν σχέδιο και πλέον απροκάλυπτα βάζουν μπροστά ακραίους ισλαμιστές που φωνάζουν ''Αλλάχ Ακμπάρ'', ενώ στο ''παιχνίδι'' έχουν μπει και οι Τουρκικές ΕΔ που συνοδεύουν τα λεωφορεία με τους μετανάστες αλλά και χορηγούν υλικά για να κάνουν επιθέσεις οι μετανάστες στις ελληνικές δυνάμεις. Ζωηρή ανησυχία εγείρει το γεγονός ότι η γειτονική χώρα βοηθά μετανάστες στις μετακινήσεις τους προς τις Καστανιές. Εκτός από αυτό, δακρυγόνα χειρός δίνουν οι Τούρκοι σε κάποιους από τους μετανάστες.
    «Προσοχή! Πρόκειται για στρατιωτικό πολεμοφόδιο. Διανεμήθηκε προς της Jandarmaya (η στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας)», αναγράφεται πάνω στο δακρυγόνο. Οι μετανάστες, με τη σειρά τους, τα πετούν στο ελληνικό έδαφος και στους αστυνομικούς. Τραβούν την περόνη και τα ρίχνουν περίπου όπως λειτουργεί η χειροβομβίδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...