Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοφανές: Εγκρίθηκε στην Αγγλία το εμβόλιο της Pfizer χωρίς δημοσίευση και επαλήθευση των δεδομένων των κλινικών δοκιμών. Οι ανακοινώσεις των εταιρειών για τα υποψήφια εμβόλια δεν περιλαμβάνουν διάρκεια τεχνητής ανοσίας. Οι Βρετανοί (ευτυχώς) τα πρώτα πειραματόζωα για το εμβόλιο του κορωνοϊού. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Αν δεν δω τις μελέτες, δεν υπάρχει εμβόλιο».

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΦΑΟΥΤΣΙ: «ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER; Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ». ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ. Σταματά το εμβόλιο την εξάπλωση του ιού; «Δεν ξέρουμε» λέει ο Αλβέρτος Μπουρλάς της Pfizer.

Δ.Κούβελας: Γίνεται ΥΠΕΡΔΙΑΓΝΩΣΗ! Οι θετικοί κατά 99.9% ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ  θανατηφόρο ιό – «Τα κρούσματα δεν είναι πραγματικά» (ΗΧΗΤΙΚΟ) – Makeleio.gr

Τα "περίεργα" συνεχίζονται. Η βρετανική ρυθμιστική αρχή MHRA, αντίστοιχη του ΕΟΦ (εθνικός οργανισμός φαρμάκων), ανακοίνωσε ότι παρέλαβε τα δεδομένα του εμβολίου από την Pfizer, τα επεξεργάστηκε, και κατέληξε ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Αντί να δημοσιευθούν τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της Pfizer σε επιστημονικά περιοδικά, ώστε να γίνει επαλήθευση από ομότιμους (peer-review), η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώνει ότι το ενέκρινε ο αντίστοιχος βρετανικός ΕΟΦ, και όλα είναι εντάξει.

 

Κοροϊδευόμαστε; Η αλητεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι αυτή η πρέπουσα διαδικασία.

Μέχρι τώρα, τα πρακτικά των κρατικών επιτροπών των λοιμωξιολόγων για την κορωνο-επιδημία στην Ελλάδα, στην Βρετανία, και σε άλλες χώρες, δεν δημοσιοποιούντο. Άγνωστο γιατί. Λες και είναι προσωπική τους υπόθεση.

Είναι κρατικό μυστικό η "πανδημία"; Μήπως δεν πρέπει να μάθουμε πόσο άχρηστοι και ψεύτες είναι; Μάλλον γι' αυτό δεν τα δημοσιοποιούν.

Τώρα μας λένε ότι μία επιτροπή ειδικών, ήτοι μία κλειστή ομάδα-κλίκα, είδε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών και απεφάνθη! Πάει και η επαλήθευση μέσω peer-review. Καταργήθηκε.

Μέχρι χθες, άκουγα διάφορους συστημικούς επιστήμονες, οι οποίοι είναι υπέρ των εμβολιασμών, να δηλώνουν ότι ακόμη δεν έχουν δει τα δεδομένα της Pfizer. Μέχρι στιγμής έχουν ακούσει μόνον ανακοινώσεις από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας.

Εκτός από τα απόρρητα πρακτικά των διαφορών επιτροπών λοιμωξιολόγων, τώρα θα πρέπει να αποδεχθούμε τυφλά το τί λέει ο βρετανικός ΕΟΦ;

Αυτά για τους ευκολόπιστους που μας λένε ότι, "δεν πρέπει να υπερβάλλουμε για τις φαρμακευτικές εταιρείες", διότι τάχα ο αμερικανικός FDA, ο ελληνικός ΕΟΦ, ο βρετανικός MHRA, κ.α., έχουν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Ανοησίες.

Από την στιγμή που δεν έχουν δημοσιευθεί τα ακατέργαστα δεδομένα των κλινικών δοκιμών στο παγκόσμιο κοινό, ό,τι και να λέει ο MHRA είναι εκ προοιμίου ίσης αξίας όσο και οι ανοησίες του κάθε Τσιόδρα.

Είναι σαν να παρουσιαστεί η επιτροπή του Τσιόδρα, και σε μία κλειστή σύσκεψη, να αποφασίσει ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, χωρίς καμία δημοσίευση των ακατέργαστων δεδομένων στο κοινό.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9008767/Coronavirus-vaccine-Pfizer-BioNTech-approved-regulators-use-UK-an.html

The Government has today accepted the recommendation from the independent Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) to approve Pfizer/BioNTech's Covid-19 vaccine for use.

'This follows months of rigorous clinical trials and a thorough analysis of the data by experts at the MHRA who have concluded that the vaccine has met its strict standards of safety, quality and effectiveness.

And the MHRA confirmed last Monday it had received the necessary data to progress its review into whether the Pfizer/BioNTech vaccine meets the required standards.

 

 

 

 

Οι ανακοινώσεις των εταιρειών για τα υποψήφια εμβόλια δεν περιλαμβάνουν διάρκεια τεχνητής ανοσίας.

 

Ενώ δεν έχει εξακριβωθεί το μέγεθος και η διάρκεια της τεχνητής ανοσίας των υποψηφίων εμβολίων για κορωνοϊό, εν τούτοις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο προ-αγοράζουν εμβόλια. Η αυτοκτονική ηλιθιότητα είναι μαζικό φαινόμενο. 

Οι κουτοπόνηρες εταιρίες ανταγωνίζονται σε λεκτικά πυροτεχνήματα του τύπου, "το δικό μας εμβόλιο έχει 94% αποτελεσματικότητα", μετά από λίγο η ανταγωνιστική εταιρεία απαντά με δελτίο τύπου, "το δικό μας έχει 95% αποτελεσματικότητα", αποδεικνύοντας την επικινδυνότητα της κωμικοτραγωδίας που ζούμε. 

"Παραδόξως" ουδεμία εταιρεία αναφέρει την διάρκεια της τεχνητής ανοσίας που έχουν επιτύχει με τα υποψήφια εμβόλια. Αν οι εταιρείες πουν ότι διαρκεί 3 μήνες, τότε όσοι ανεγκέφαλοι υποστηρίζουν τα εμβόλια, θα απαιτήσουν κάθε 3 μήνες να εμβολιάζεται όλος ο πληθυσμός; 

Επιπλέον οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν συμφέρον η διάρκεια της τεχνητής ανοσίας να είναι βραχεία, για να διατηρούν την πελατεία τους.

 

 

 

Οι Βρετανοί τα πρώτα πειραματόζωα για το εμβόλιο του κορωνοϊού

 

Οι εκβιασμοί του καρτέλ των εταιρειών, της συμμορίας των "λοιμωξιολόγων", και των καθεστωτικών μμε, πέτυχαν. Καλλιέργησαν κλίμα υστερίας και απέσπασαν αυτό που ήθελαν στην Βρετανία.

Οι Βρετανοί θα καταστούν παγκοσμίως τα πρώτα πειραματόζωα για το εμβόλιο του κορωνοϊού της εταιρείας Pfizer. Σε λίγο θα καταστούν μόνιμοι πελάτες του καρτέλ των φαρμακευτικών εταιρειών, ως μόνιμοι ασθενείς.

Όμως η Νέμεσις δεν αργεί. Η πρώτη ομάδα πειραματοζώων που θα εμβολιαστεί, θα είναι το υγειονομικό προσωπικό. Και θα πληρώσουν πολύ ακριβά την τρομοϋστερία που προξένησαν είτε ενεργητικώς, είτε παθητικώς. Είτε δια της ρητής αποδοχής του επίσημου κορωνο-αφηγήματος, είτε δια της σιωπηρής αποδοχής.

https://www.newsit.gr/kosmos/vretania-i-proti-prasino-fos-sto-emvolio-tis-Pfizer-ksekinoun-oi-emvoliasmoi/3173310/

 

 

Θα ανθίσει μία μεγάλη βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού

 

Ένα σωρό θρασύδειλα ανθρωπάκια απειλούν τους λαούς ότι όποιος δεν εμβολιαστεί, δεν θα έχει πρόσβαση στην κοινωνία, δεν θα έχει κανονική ζωή. 

Νομίζουν ότι έτσι θα φοβίσουν τους λαούς. Ο ανόητος Μακρόν, πέρασε έναν νόμο που απαγόρευε την βιντεοσκόπηση των αστυνομικών δυνάμεων στις διαδηλώσεις. 

Μέσα σε λίγες μέρες αναγκάστηκε να τον αποσύρει διότι ένα βίντεο έδειξε αστυνομικούς να ξυλοφορτώνουν έναν μαύρο πολίτη επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό. Ο Μακρόν φοβούμενος τις μαζικές αντιδράσεις, ανακάλεσε τον νόμο. Τόσο θρασύδειλος είναι. 

Το ίδιο θα γίνει με τις γελοίες απειλές που εκστομίζουν θρασύδειλοι σαν τον Βρετανό υπουργό Nadhim Zahawi. Θα ανθίσει μία μεγάλη βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, και όσοι ενδιαφέρονται για την ελευθερία και την υγεία τους, θα πληρώνουν ένα μικρό αντίτιμο, και θα παρακάμπτουν τους βλακώδεις αντικοινωνικούς περιορισμούς. 

Ταυτοχρόνως θα αναπτυχθεί ένα τεράστιο κίνημα κατά των κοινωνικών διακρίσεων με βάση τον εμβολιασμό. Είναι αδιανόητο να στιγματίζωνται όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό, την στιγμή που δεν επιτρέπεται στιγματισμός σε άτομα που πάσχουν από ασθένειες πχ HIV. 

Δηλαδή θα στιγματίζωνται υγιείς ενώ δεν επιτρέπεται ο στιγματισμός ασθενών; 

Είναι αδιανόητο να θεωρεί κάποιος πολιτικός ότι με τέτοιες γελοίες απειλές θα υποχρεώσει τους πάντες να εμβολιαστούν. 

Επί δεκαετίες στην ΕΕ εισβάλλουν εκατομμύρια λαθροεποίκων χωρίς έγγραφα, χωρίς διατυπώσεις, χωρίς αιτήσεις, με ψεύτικα στοιχεία, άτομα 40 ετών που δηλώνουν ανήλικοι, και όλα αυτά τα καλοδεχόταν η ΕΕ. 

Τώρα τί θα κάνει η ΕΕ; θα ζητά από τους λαθροεποίκους να είναι εμβολιασμένοι πριν παραβιάσουν τα σύνορά της; 

Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτε οι θρασύδειλοι κορωνό-πληκτοι. Σε λίγο καιρό διάφορα κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες, και παρέχουν πλαστά διαβατήρια και πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, θα παρέχουν και πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Το πιό γελοίο στις δηλώσεις του συγκεκριμένου βρετανού πολιτικού είναι ότι θεωρεί ότι οι κοινωνικές διακρίσεις θα επιβάλλωνται εμμέσως, ώστε να μην εμφανίζεται η κυβέρνηση ως αυταρχική. Δηλώνει ότι οι πάροχοι υπηρεσιών θα απαιτούν επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού πριν εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή. Είναι δυνατόν να λέγωνται τέτοιες ανοησίες;

Στον κινηματογράφο, στην πιτσαρία, στην μπυραρία, στο γυμναστήριο, στο γήπεδο θα ζητείται επίδειξη πιστοποιητικού; 

Με εξαίρεση κάποια καταστήματα όπου απαγορεύεται η είσοδος σε ανηλίκους, ουδείς ζητά ταυτότητα ή άλλο έγγραφο από τον οιονδήποτε καταναλωτή προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημά του. Και θα ζητά τώρα επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού; 

Προφανώς η ηλιθιότητα συνάδει με την αλαζονεία. 

..............................................................................................................

Nadhim Zahawi, the newly appointed minister to oversee the UK’s COVID-19 vaccine deployment, says the proof of vaccination could be held on a phone application already used in Britain as part of the government’s track and trace system. 

“… I think you’d probably find that restaurants and bars and cinemas and other venues, sports venues, will probably also use that system as they’ve done with the app,” Zahawi told the BBC on Monday. 

“The sort of pressure will come both ways: from service providers – who will say ‘look, demonstrate to us that you have been vaccinated’ – but also we will make the technology as easy and accessible as possible.” 

Zahawi explained that while the vaccine should be voluntary, he believes Brits will find that most businesses will require proof of vaccination before providing service.

“I think people have to make a decision but I think you’ll probably find many service providers will want to engage in this in the way they did with the app,” he said.

ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ  ΑΜΥΡΑΣ 

 

 

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Αν δεν δω τις μελέτες, δεν υπάρχει εμβόλιο».

«Κατ’ επείγουσα διαδικασία για όλα τα φάρμακα, αλλιώς κάτι περίεργο συμβαίνει»
«Εάν δεν δω τις μελέτες να καταλάβω τι έγινε και πως προχώρησε, είμαι επιφυλακτικός, στο δικό μου μυαλό δεν υπάρχει το εμβόλιο».

Αυτό δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.
«Άρα κακώς η ΕΕ αγόρασε όλα αυτά τα εμβόλια», ρώτησε η δημοσιογράφος.
«Το πώς διατίθενται τα χρήματα του πολίτη είναι πολιτικές αποφάσεις. …
Εγώ ήμουν για αρκετά χρόνια ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) που εγκρίνει τα φάρμακα οπότε είμαι εξοικειωμένος και με τις διαδικασίες και με τον τρόπο που γίνεται, τι διαβάζουμε. Αν οι συνάδελφοι στην επιτροπή πουν ότι το προϊόν είναι εντάξει, είναι εντάξει τελείωσε. Όταν θα το πουν θα το ακούσουμε όλοι», εξήγησε.


Ερωτηθείς αν θα έχουμε τη γνώση για το εμβόλιο πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός, απάντησε:
«Εγώ δεν δέχομαι την λογική των εξαιρέσεων αν υπάρχει επείγον τότε θα έπρεπε να κάνουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία σε όλα τα επείγοντα φάρμακα.
Κι επείγοντα φάρμακα είναι αυτά που χαρακτηρίζονται ως φάρμακα που είναι για καταστάσεις που άμεσα πλήττουν τη ζωή, τέτοια είναι ο καρκίνος. 


Όταν εγώ ως αξιολογητής έλεγχα ένα φάρμακο για τον καρκίνο που από την στιγμή που ήταν καλό θα σωζόντουσαν μερικά εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη και το κρατούσαμε ένα χρόνο και το μελετούσαμε γιατί όντως είχε προβλήματα, δεν είχαμε κάνει ποτέ μια κατ’ επείγουσα διαδικασία να το πάρουν όλοι οι ασθενείς και να γλυτώσουν.
Την κάναμε τώρα αυτή την διαδικασία.
Θα πρέπει να γίνουν και για τα άλλα, αν δεν γίνει και για τα άλλα εμένα μου φαίνεται κάτι περίεργο».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...