Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Toυρκικά υποβρύχια: Το μοιραίο λάθος των Τούρκων με τα έξι γερμανικά υποβρύχια 214, σαν τα δικά μας, που όμως θα τους κοστίσει.

 

Πως η τουρκική διασπορά ελέγχει την πολιτική των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Έβρος: Οι Τούρκοι έφτιαξαν κινητές γέφυρες για να περάσουν στην Ελλάδα;

Έβρος: Οι Τούρκοι έφτιαξαν κινητές γέφυρες για να περάσουν στην Ελλάδα;

Νέο παραλήρημα Τούρκων: «Θα δώσουμε στα νησιά του Αιγαίου τα τουρκικά τους ονόματα»! ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  Εικόνα

Ακάρ: «Πήραμε τους S-400 για να τους χρησιμοποιήσουμε και όχι για να τους έχουμε σε αποθήκες».

 Toυρκικά υποβρύχια: Το μοιραίο λάθος των Τούρκων με τα 214 που θα τους κοστίσει

 

Διονύσης Αντωνέλλος,  sportime.gr

Toυρκικά υποβρύχια: Οι Τούρκοι παραλαμβάνουν έξι 214 υποβρύχια από την Γερμανία όμως έχουν κάνει ένα μοιραίο λάθος.

Οι Τούρκοι για να προμηθεύσουν τα 214 με τουρκικό εξοπλισμό έχουν αυξήσει το μέγεθος των «αόρατων» γερμανικών υποβρυχίων.

Το μήκος των τουρκικών 214 θα είναι κατά κάτι μεγαλύτερο από αυτό των ελληνικών 214.

To μεγαλύτερο μέγεθος ενός υποβρυχίου το κάνει πιο εύκολο στο να ανιχνευτεί.

Έτσι οι Τούρκοι ενώ έχουν υπολογίσει να διαθέτουν έξι «αόρατα» υποβρύχια, υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι αόρατα για τους Έλληνες. 

 

Φυσικά και στις Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν αυτή την ιδιαιτερότητα και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα τουρκικά 214 όταν τα παραλάβουν οι Τούρκοι.

Ειδικά στο Αιγαίο τα ελληνικά πληρώματα έχουν τον πλήρη έλεγχο, ακόμα και αν οι Τούρκοι βγάλουν στην περιοχή τα 214 όταν τα ετοιμάσουν.

Οι ηχοσημαντήρες που έχουν ποντίσει οι Έλληνες στο Αιγαίο δίνουν τον πλήρη έλεγχο στην Αθήνα στην περιοχή, η οποία έχει μετατραπεί σε «ελληνική λίμνη».

Το μικρό μέγεθος των γερμανικών 214 τα κάνει ιδανικά για να επιχειρούν «αόρατα» στο Αιγαίο.

Η όποια ελπίδα των Τούρκων αφορά στην ανοιχτή θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου και αυτός είναι ο λόγος που η Τουρκία έχει μεταφέρει την ένταση από το Αιγαίο στην περιοχή μεταξύ Κρήτη, Καστελόριζου και Κύπρου. 

 

 

 

 

Τα γερμανικά «Πάντσερ» που διαθέτει η Ελλάδα στον Έβρο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Τούρκους. Τα Ελληνικά Πάντσερ του Έβρου σκορπούν τον τρόμο. Κατασκευάζουν 500 FIRTINA-II – Θέλουν να διαλύσουν τα ελληνικά πάντσερ.

 

Τουρκικά drone: Το σχέδιο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την καταστροφή τους.

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Jerusalem Institute for Strategy and Security): Πώς τα UAV, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, θα επισκιάσουν τους πολέμους – To πλεονέκτημα της Τουρκίας στην Μεσόγειο.

 

Κατά εκατοντάδες περνούν οι παράνομοι μετανάστες από τον «θωρακισμένο» Έβρο. Η χαρά του Κούλη και του Προδότη. Γιατί οι τούρκοι περνάνε όπλα στην Θράκη; Όπλα τουρκικής κατασκευής εντοπίζουν οι αρχές στον Έβρο. ΤΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.


 

ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: 14χρονος και 12χρονος ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 86χρονο στην Θεσσαλονίκη για 200 ευρώ. Τον χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και να πεθάνει στο νοσοκομείο. Τσιλιαδόροι οι παππούδες τους 40 και 45 ετών. Δεν μας λένε την εθνικότητα των δολοφόνων. 

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...