Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Agenda 21: Άρχισαν οι καταγραφές και οι ανακοινώσεις


Όπως έχουμε γράψει τα υβρίδια φτιάχνονται σε παγκόσμια κλίμακα από συγκεκριμένες πολυεθνικές με σκοπό τον έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής. Αρχικά οι σπόροι Terminator μπήκαν για να χορτάσουν δήθεν οι πεινασμένοι του κόσμου. Τελικά όμως όλοι οι αγρότες υποχρεώθηκαν να αγοράζουν κάθε χρόνο υβριδικούς σπόρους μαζί με ειδικό λίπασμα που χρειάζονται για να φυτρώσουν αλλά και ειδικά ζιζανιοκτόνα. Όλα τα πουλάνε όλως τυχαίως οι πολυεθνικές.

Η ελίτ της παγκόσμια διαπλοκής, αποτελούμενη από μεγάλο-ιδιώτες και πολλών ειδών μεγάλα ψάρια, γνωρίζει ότι η τροφή αλλά και η έλλειψή της μεταφράζεται σε δύναμη.

Έτσι θα προκληθούν τεχνητές ελλείψεις τροφίμων και εν συνεχεία, αφού επικρατήσει χάος, τότε θεωρούν πως θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία και ο έλεγχος των μαζών. Ordo ab chao, που λένε στα λατινικά, δηλαδή θα επιβληθεί τάξη μέσω του χάους.

Ήδη ανακοινώθηκε η πιθανότητα μιας νέας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, καθώς οι ΗΠΑ, όπως λέγεται, βιώνουν τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 50 ετών με αποτέλεσμα οι τιμές των αγροτικών εμπορευμάτων να ωθούνται σε επίπεδα ρεκόρ.

Η τιμή του καλαμποκιού και της σόγιας εκτινάχθηκαν την Πέμπτη σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας ακόμη και τα υψηλά επίπεδα της επισιτιστικής κρίσης 2007 – 2008 που οδήγησε σε εξεγέρσεις σε περισσότερες από 30 χώρες.

Η ξηρασία στις ΗΠΑ, η οποία προμηθεύει περίπου το ήμισυ των παγκόσμιων εξαγωγών καλαμποκιού και πολύ μεγάλο μέρος των εξαγωγών σόγιας και σιταριού, θα έχει αντίκτυπο πέρα από τα αμερικανικά σύνορα, επηρεάζοντας τους καταναλωτές από την Αίγυπτο μέχρι την Κίνα.

Όπως βλέπετε όλα προετοιμάζονται, αλλά κάπως πρέπει να καταχωρηθούν αυτοί, οι οποίοι έχουν αποθέματα, ώστε μετά με πρότυπο τις «σοσιαλιστικές» ευαισθησίες της Agenda 21, να δεχτούν ανακατανομή του πλούτου, αφού «θα είναι εγωιστικό να κρατούν τροφές τη στιγμή που συνάνθρωποι μας πεινάνε». Όλα βέβαια θα συγκεντρωθούν στην υπέρ-πολυεθνική εταιρεία, προκειμένου να είναι όλοι εξαρτημένοι από αυτή. Όσο για τον πλούτο της ελίτ δεν θα αγγιχτεί ούτε σπυρί. Η ανακατανομή θα αφορά ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη.

Για του λόγου το αληθές το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της πολιτείας Utah των ΗΠΑ προωθεί ένα πρόγραμμα με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή τροφής που είναι ανεξάρτητη από τον έλεγχό του. Η συλλογή πληροφοριών έχει γενικότερο ενδιαφέρον για να καταγράψει κάθε «πηγή» που παράγει τροφή.

«Είτε καλλιεργείτε μία ντοματιά σε μία μικρή γλάστρα, ολόκληρο παρτέρι σε δημόσιο κήπο ή έχετε στο πίσω μέρος του σπιτιού σας, ή έχετε μία εν ενεργεία φάρμα φρούτων και λαχανικών, θα θέλαμε να το καταγράψουμε γιατί είστε μία σημαντική πηγή σαν παραγωγός τροφής». Σύμφωνα με την Επίσημη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της Αγροτικής Παραγωγής, αναφέρονται τα εξής: «Πρέπει να γνωρίσουμε πόση ποσότητα τροφής παράγεται στη Utah. Η απογραφή που γίνεται σε αυτόν τον τομέα επαναλαμβάνεται κάθε πέντε χρόνια. Κάθε αγροτική δραστηριότητα στη Utah ανεξάρτητα από το μέγεθός της υπόκειται σε αυτή την καταγραφή.

Η ανάθεση όλης της αλυσίδας διανομής τροφίμων σ’ ένα κέντρο, το οποίο ενδέχεται να αντικαταστήσει όλες τις ήδη απαξιωμένες κυβερνήσεις συνεχίζεται. Ακόμα και στο, υποτίθεται σοβαρό, γερμανικό κοινοβούλιο, ξεκίνησαν «μαλλιοτραβήγματα». Οι σοσιαλδημοκράτες κατηγορούν τη Μέρκελ για καταστροφή της Ευρώπης, ενώ οι χριστιανοδημοκράτες, ως απάντηση, τους χαρακτήρισαν γαλλικό δάκτυλο. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι κατάσταση μιλάμε.

Σ’ αυτό το δρόμο υπάρχουν βέβαια και χώρες-εμπόδια και πολλά κρίνονται αυτή τη στιγμή στη Συρία. Ειδικά η Ρωσία αρνείται πεισματικά την αναδιανομή του πλούτου και την αποβιομηχανοποίηση. Τα σχέδια καθυστερεί επίσης ο ατίθασος ελληνικός λαός, που δε «λέει να βάλει μυαλό και αρνείται να σκύψει το κεφάλι». Γιατί έτσι μας αρέσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.