Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;


Δείτε επίσης:

Βίντεο - Χτυπήθηκε από πύραυλο το εργοστάσιο στην Αμερική; Δείτε την δεύτερη έκρηξη μυστήριο


Η τραγωδία του Γουάκο στην επέτειο της σφαγής του '93 και του χτυπήματος στην Οκλαχόμα!
Δραματικές διαστάσεις αποκτά η νέα τραγωδία που χτύπησε τις ΗΠΑ, με την έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Γουάκο, κοντά στο Τέξας. Η περιοχή εκκενώνεται καθώς αναπτύσσεται τοξικό νέφος, εκφράζονται φόβοι και για άλλες εκρήξεις δεξαμενών με εύφλεκτα υλικά, ενώ ο αριθμός των
νεκρών είναι ακόμη απροσδιόριστος, με τους τραυματίες πάντων να ανέρχονται εκατοντάδες.

Η νέα αυτή τραγωδία, δύο ημέρες μετά το αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστώνης προκαλεί ερωτήματα. Ερωτήματα που γίνονται εφιάλτης από τις συμπτώσεις που προκρίνουν την πιθανότητα εμπρηστικού χτυπήματος, που έχει άμεση σχέση με την "σφαγή του Γουάκο" στις 20 Απριλίου του 1993, καθώς και με την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο κτίριο Murrah στην Οκλαχόμα (από όπου και η φωτογραφία), όπου στεγάζονταν τα γραφεία του ΒΑΤF. Ενέργεια που είχε αποδοθεί στον χαρακτηριζόμενο ως ακροδεξιό Τίμοθι Μακ Βέιν στις 19 Απριλίου του 1995!
Δύο αιματηρές επέτειοι ταυτίζονται με την σημερινή τραγωδία, και όλοι αναρωτιούνται εάν αυτό είναι απλή σύμπτωση, ή κρύβει κάποιο σκοτεινό σχέδιο, συνδυαζόμενο και με το περιστατικό της Βοστώνης. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί που θέλουν να επιτύχουν αποσταθεροποίηση σε μια χώρα, πάντοτε επιλέγουν ισχυρούς συμβολισμούς, και το στοιχείο αυτό προκύπτει πλέον από σειρά αιματηρών συμπτώσεων.

Από το βιβλίο «Νέα Παγκόσμια Τάξη - Η Αθέατη Όψη», εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ διαβάζουμε: "Η αμερικάνικη κοινή γνώμη πάγωσε τον χειμώνα του 1993 από τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στο Γουάκο του Τέξας. Ο «Κλάδος του Δαβίδ» ήταν παρακλάδι των «Αντβεντιστών της Έβδομης ημέρας», μιας από τις χριστιανικές αιρέσεις που αναδύθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα και επαναπροσδιόριζαν κατά καιρούς τον χρόνο που θα ερχόταν το τέλος του κόσμου."
Το 1988 ο Βέρνον Χάουελ αναλαμβάνει την ηγεσία της σέχτας. "Μέσα στον επόμενο χρόνο άλλαξε το όνομά του σε Ντέιβιντ Κορές (David Coresh), από τον βιβλικό Δαβίδ και από τον Πέρση βασιλιά Κύρο που είχε ελευθερώσει τον λαό του Ισραήλ από τη βαβυλώνια αιχμαλωσία, για να γίνει έτσι ο μόνος μη ισραηλίτης στον οποίο δόθηκε ο τίτλος του Μεσσία".

"Μετά το 1990, η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει δραματικά και να γίνεται έντονα παρανοϊκή. Ορισμένα πρώην μέλη της Ομάδας του Κορές διατύπωσαν κατηγορίες για παιδεραστία και κακοποίηση ανηλίκων. Δύο χρόνια αργότερα η τοπική εφημερίδα Waco Tribune Herald ασχολήθηκε με την υπόθεση. Μια παραγγελία από τον Κορές μεγάλου αριθμού όπλων, πυρομαχικών, χημικών και νυχτερινών τηλεσκοπίων, κίνησε την περιέργεια των Αρχών. Έχει διατυπωθεί η άποψη ότι αφορμή της παραγγελίας ήταν μια τριήμερη άσκηση της αστυνομίας κοντά στο Mount Carmel, την οποία ο ίδιος θεώρησε ως μέρος ενός σχεδίου επίθεσης εναντίον της ομάδας του. Κάποια στιγμή, η ΒΑΤF (αστυνομική υπηρεσία υπεύθυνη για αλκοόλ, καπνό και πυρομαχικά) αποφάσισε να δράσει και σχεδίασε επέμβαση στο αρχηγείο της σέκτας."
"Οι προθέσεις της ΒΑΤF όμως διέρρευσαν και έγιναν γνωστές στην οργάνωση. Είχε ήδη δημιουργηθεί ένα κλίμα μέσα στο οποίο ο Κορές ανατροφοδοτούσε την παράνοιά του από την απειλή που έβλεπε να έρχεται. Η ΒΑΤF, έχοντας στα χέρια ένταλμα έρευνας για παράνομα όπλα, επενέβη, παρόλο που απ’ ό,τι φαίνεται γνώριζε ότι είχε χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Ακολούθησε το φιάσκο της 28ης Φεβρουαρίου του 1993, με έξι νεκρούς από την πλευρά της οργάνωσης και τέσσερις από την πλευρά των αστυνομικών, μετά από το οποίο ανέλαβε την υπόθεση το FΒΙ. Την 1η Μαρτίου, 14 ενήλικες και 21 παιδιά εγκατέλειψαν το Mount Carmel. Έπειτα από μια μακρά πολιορκία, στις 19 Απριλίου, ήρθε το τραγικό τέλος, όταν ύστερα από επέμβαση του FΒΙ με δακρυγόνα ξέσπασε φωτιά. Ο τελικός απολογισμός ήταν περισσότεροι από εβδομήντα νεκροί, περίπου εικοσιπέντε εκ των οποίων ήταν παιδιά."
Στον απόηχο της τραγωδίας, έλαβε χώρα μια τεράστια διαμάχη για το αν η στάση των αρχών ήταν η ενδεδειγμένη ή όχι.
Δεν τελείωσε όμως εκεί ο κύκλος του αίματος. Δύο χρόνια μετά τη "σφαγή του Γουάκο" έρχεται οΤίμοθι Μακ Βέιν να αναζητήσει εκδίκηση για τους νεκρούς της σέκτας. Η Βομβιστική επίθεση της Οκλαχόμα Σίτι είχε στόχο το Ομοσπονδιακό κτίριο Alfred P. Murrah στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ και διεξήχθη στις 19 Απριλίου 1995. Ήταν η πιο καταστροφική τρομοκρατική ενέργεια σε αμερικανικό έδαφος μέχρι τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Η έκρηξη στην Οκλαχόμα Σίτι κόστισε 168 ανθρώπινες ζωές, συμπεριλαμβανομένων 19 παιδιών ηλικίας κάτω των 6 ετών,και τον τραυματισμό πάνω από 680 ατόμων.
Κινούμενος από το μίσος του για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και εξοργισμένος από αυτό που αντιλαμβανόταν ως κακό χειρισμό της Πολιορκίας του Γουέηκο (Waco Siege) το 1993 και του περιστατικού του Ruby Ridge το 1992, ο Μακβέι προσδιόρισε χρονικά την επίθεσή του να συμπέσει με τη δεύτερη επέτειο από τους θανάτους στο Γουέηκο.
Τώρα εγκαινιάζεται μια ακόμα επάιτιος αίματος, ενός πολύνεκρου δυστυχήματος(;) όπου όπως είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, «η αιτία είναι άγνωστη προς το παρόν». Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.
Οι "συμπτώσεις" είναι πάρα πολλές, το αίμα στην Βοστώνη είναι ακόμα νωπό, πρόκειται περί σχεδίου αποσταθεροποίησης μιας χώρας με ισχυρούς συμβολισμούς η για σατανικές συμπτώσεις;Μην ξεχνάμε ότι ο διάβολος κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.