Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».

 

ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟ  ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ  ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ.  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ  ΓΙΟΡΤΑΖΕ  ΜΕ  ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ  ΤΗΝ  «ΧΑΝΟΥΚΑ»  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ  ΣΤΟΝ  ΛΕΥΚΟ  ΟΙΚΟ. 
Πέρυσι  είχε  δηλώσει:  « 
«Η ιστορία του Χανουκά με τους Μακκαβαίους μας υπενθυμίζει, ότι η πίστη και η επιμονή είναι ισχυρές δυνάμεις, που μπορούν να μας στηρίξουν σε δύσκολους καιρούς και να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ακόμη και τις μεγαλύτερες αντιξοότητες».  




Η  ΙΣΛΑΜΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΩΓΗ  ΤΟΥ  ΜΠΑΡΑΚ  ΧΟΥΣΕΪΝ  ΟΜΠΑΜΑ


Ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ μεγάλωσε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μαμά και Κενυάτη μουσουλμάνο μπαμπά, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν ο μικρός Ομπάμα ήταν δύο ετών.
Λίγο αργότερα, η μητέρα του Άνν (Ann), ξαναπαντρεύτηκε έναν Ινδονήσιο. Ο Ομπάμα έζησε στην Ινδονησία -μια μουσουλμανική χώρα- για τέσσερα χρόνια.
Ο Ομπάμα φοίτησε και σε μουσουλμανικά και σε καθολικά σχολεία, πριν επιστρέψει και ζήσει στη Χαβάη με τους παππούδες του, που δεν πίστευαν σε κάποια θρησκεία και όπως έχει πει ο ίδιος του έδωσαν κοσμική ανατροφή.


 
Βάναυσος και μέθυσος ο πατέρας Ομπάμα

Ο ετεροθαλής αδελφός του ενοίκου του Λευκού Οίκου αποκαλύπτει σε βιβλίο τη ζωή με τον κενυάτη γεννήτορά του


Δύο εβδομάδες πριν από την πρώτη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα (φωτογραφία αριστερά) στο Πεκίνο, ο ετεροθαλής αδελφός του Μαρκ Ομπάμα Ντεσάντζο (φωτογραφία δεξιά), μόνιμος κάτοικος Κίνας, εξέδωσε βιβλίο με τις κακές αναμνήσεις από τον βίαιο και αλκοολικό πατέρα τους, ο οποίος εικονίζεται (φωτογραφία στο μέσον) με τον ηλικίας 10 ετών τότε πρόεδρο των ΗΠΑ

Ενας αποτυχημένος και σκληρός άνθρωπος, βάναυσος και μέθυσος, που χτυπούσε αλύπητα τη γυναίκα και τον γιο του, ήταν ο κενυάτης πατέρας του Μπαράκ Ομπάμα. Το αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο ετεροθαλής αδελφός του, γιος του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα από άλλη μητέρα.

Ο 43χρονος Μαρκ Οκοθ Ομπάμα Ντεσάντζο παρουσίασε το ημιαυτοβιογραφικό μυθιστόρημα στην Κίνα, όπου ζει και εργάζεται ως επιχειρηματίας και μουσικός.
« Ο πατέρας μου με χτυπούσε, και εμένα και τη μητέρα μου... Καταχώνιαζα αυτές τις αναμνήσεις στο βάθος του μυαλού μου, για πολλά χρόνια» αφηγείται ο ήρωας του μυθιστορήματος «Από το Ναϊρόμπι στη Σενζέν».

Ο Μαρκ περιγράφει έναν πατέρα που του προκάλεσε ψυχικά τραύματα « με τα οποία κατάφερε να συμφιλιωθεί πολύ πρόσφατα».

Οταν ο Ομπάμα πατήρ γνώρισε τη μητέρα του προέδρου, τη Στάνλεϊ Αν Ντάνχαμ στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, είχε ήδη παντρευτεί και εγκαταλείψει την Κέζια Αόκο στην Κένυα, με τέσσερα παιδιά.

Γρήγορα εγκατέλειψε και τη δεύτερη οικογένεια, την Αν και τον μικρό σε ηλικία δύο ετών. Ο Μπαράκ ξαναείδε τον πατέρα του μόνο άλλη μία φορά στη ζωή, το 1971, όταν ήταν 10 ετών.

Πολύ σύντομα μετά το διαζύγιό του, το 1964, ο Μπαράκ Χουσεΐν γνώρισε και παντρεύτηκε για τρίτη φορά, τη Ρουθ Νίντεσαντ, μητέρα του Μαρκ.

Αντίθετα από τον Μπαράκ τζούνιορ, ο Μαρκ Οκοθ μεγάλωσε έχοντας τον πατέρα του στο σπίτι.

« Ηταν πανέξυπνος άνθρωπος, αλλά όπως έλεγε η μητέρα μου, αποτυχημένος κοινωνικά. Οταν ήμουν μικρός άκουγα συχνά καβγάδες στο σπίτι. Εβλεπα φως στο σαλόνι και τον άκουγα που τη χτύπαγε... Θυμάμαι τις φωνές του. Τη χτυπούσε και άκουγα πόσο την πονούσε. Ημουν παιδί. Δεν μπορούσα να την προστατεύσω. Θυμάμαι μια νύχταπου δεν άντεξε άλλο. Ανοιξε την πόρτα και βγήκε έξω τρέχοντας για να γλιτώσει...».

Ο Μαρκ θυμάται τον πατέρα τους ως « έναν επιβλητικό άνδρα,  με βαθιά φωνή και συχνά ξεσπάσματα έπαρσης και βίας».

O ήρωας του βιβλίου, ονόματι «Ντέιβιντ», « θυμόταν την αναπνοή του πατέρα του που μύριζε φτηνή μπίρα. Δεν ξέχασε ποτέ ότι κακοποιούσε τη μητέρα του. Εψαχνε για καιρό να βρει μερικές καλές αναμνήσεις από τον μπαμπά του, αλλά δεν βρήκε ούτε μία ». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει γράψει ότι όταν ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο, το 1982, επιχείρησε να ανακαλύψει την ταυτότητά του, στην Κένυα. Αλλά εκεί διαπίστωσε ότι ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα ήταν ένας αποτυχημένος, ένας άνδρας που δεν ρίζωσε πουθενά αν και έσπειρε παιδιά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ η κυβέρνηση της Κένυας τον είχε «προγράψει» επειδή είχε ταχθεί κατά της διαφθοράς και εκείνος το είχε ρίξει στο ποτό.


Δεν είναι ο μόνος από τους συγγενείς που εξαργυρώνει τη δημοσιότητα της σχέσης με τον πρόεδρο γράφοντας βιβλίο. Επί το έργον βρίσκονται άλλα δύο ετεροθαλή αδέλφια του, ο 27χρονος Τζορτζ Ομπάμα από τη Χουρούμα της Κένυας και η Μάγια Σοετόρο, κόρη της μητέρας του από τον δεύτερο γάμο της με έναν Ινδονήσιο. Βιβλίο γράφει και ο αδελφός της Μισέλ Ομπάμα, κουνιάδος του προέδρου Κρεγκ Ρόμπινσον.


Ο πατέρας του καταγόταν από την Κένυα και η μητέρα του από το Κάνσας. Ο Ομπάμα μεγάλωσε στη Χαβάη, όπου οι γονείς του γνωρίστηκαν, και στην Ινδονησία, όπου πήγε η μητέρα του για να συνεχίσει τις έρευνές της στο πλαίσιο του διδακτορικού διπλώματός της στην ανθρωπολογία, και όπου ξαναπαντρεύτηκε, προσφέροντάς του έναν ινδονήσιο πατριό. Έκανε τις ανώτερες σπουδές του στην Καλιφόρνια (Δυτικό Κολέγιο) και στη Νέα Υόρκη (Κολούμπια), και μετά εργάστηκε ως στέλεχος ενώσεων στις συνοικίες των μαύρων στο Σικάγο πριν πάρει το πτυχίο του στο δίκαιο στη Μασαχουσέτη (Χάρβαρντ).
 
 
  Μπαράκ Ομπάμα:
Ο πρώτος Εβραίος
Πρόεδρος της Αμερικής;
Η προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα στηρίχθηκε στην αφρικανική καταγωγή του (από την πλευρά του πατέρα του) και το μαύρο χρώμα του, ενώ ταυτίστηκε με τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, προκειμένου να αποσπάσει τη συμπάθεια και μαζί τις ψήφους, πολλών μαύρων -και όχι μόνον- της Αμερικής.
Αυτό, που αποσιωπήθηκε εσκεμμένα, ήταν η εβραϊκή καταγωγή του Ομπάμα, από την πλευρά της μητέρας του, ούτως ώστε το Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής να ανεβάσει «απαρατήρητα» στον προεδρικό θώκο, τον «εκλεκτό» του!
Η μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα ονομαζόταν Stanley Ann Dunham (1942-1995) και ήταν κόρη των Εβραίων, Stanley Armour Dunham (1918-1992) και Madelyn Lee Payne (1922-2008).
Ο παππούς του Ομπάμα, ο Stanley Armour Dunham, ήταν γυιός του Εβραίου Ralph Waldo Emerson Dunham (1894-1970) και της Εβραίας Ruth Lucille Armour (1900-1926).
Ο Ralph Waldo Emerson Dunham είχε γονείς τους Εβραίους, Jacob William Dunham και την Mary Ann Kearney.
Η Ruth Lucille Armour είχε γονείς, τον Harry Ellington Armour κα την Gabriella Clark.
Ο Jacob William Dunham είχε γονείς, τον Jacob Mackey Dunham και την Louisa Eliza Stroup.
Η γιαγιά του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, η Madelyn Lee Payne (1922-2008) είχε γονείς, τον Rolla Charles Payne (1892-1968) και την Leona McCurry (1897-μετά το 1930). Σημειώνουμε, ότι και το «γενεαλογικό δέντρο» της γιαγιάς του Ομπάμα είναι εβραϊκό.
Υπενθυμίζουμε, ότι, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση που στηρίζεται στο Ταλμούδ, οι Εβραίες γυναίκες απαγορεύεται να παντρευτούν με μη Εβραίο.
Όπως έγραψε ο Εβραίος δημοσιογράφος Martin Lewis στην εφημερίδα «The Huffington Post» (14-11-2008), ο Μπαράκ Ομπάμα είναι «ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος της Αμερικής».
Εξ άλλου, και η «Πρώτη Κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle, έχει εβραϊκές ρίζες. Είναι πρώτη εξαδέλφη του Ραββίνου Capers Funneye, της εβραϊκής συναγωγής «Beth Shalom B΄nai Zaken Ethiopian Hebrew Congregation», στο Σικάγο.



Σε ομιλία του ο Αμερικανός πρόεδρος είχε πει για τα παιδικά του χρόνια:


«Μεγάλωσα σαν ένα παιδί της Ινδονησίας, της Χαβάης, σαν μαύρο και σαν λευκό. Επωφελήθηκα από την πολλαπλότητα των πολιτισμών».



Ο ρεπουμπλι­κανικός ιστότοπος Drudge Report, τον αναφέρει πάντοτε και με το μεσαίο του όνομα (Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα) και υπεν­θυμίζει πως ο Κενυάτης πατέρας του είναι μουσουλμάνος όπως και ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, ο οποίος ήταν Ινδονή­σιος και είχε γίνει μουσουλμάνος. 




Επισήμως ο  Ομπάμα ανήκε από το 1988 στη Ενωμένη Εκκλησία του Χριστού, την οποίο εγκατέλειψε πριν από λίγα χρόνια, όταν διαφώνησε με τον πνευματικό του, και τώρα δηλώνει απλώς χριστιανός.




Ο Μπάρακ Ομπάμα με μουσουλμανική κελεμπία στα νιάτα του.  Ο  Ομπάμα  Φοίτησε για τέσσερα χρόνια σε μαντράσα (σχολείο για κατήχηση μουσουλ­μάνων). Όταν μεγάλωνε στην Ινδονησία με τον πατριό του, είχε καταγραφεί στα αρχεία του σχολείου ως μουσουλμάνος λόγω του θρησκεύματος του πατριού, ωστόσο ο  ίδιος  ισχυρίζεται  ότι  δεν παρακολούθησε μαντράσα.



Στη σύνοδο του G-20 στο Λονδίνο το 2009 ο Πρόεδρος Ομπάμα υποκλίθηκε βαθιά στον Αμπντάλα, γεγονός που, εκτός των άλλων, συνιστά και παραβίαση του πρωτοκόλλου.

Ποτέ πριν Αμερικανός Πρόεδρος δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο.

 Ο Πρόεδρος Ρούσβελτ, π.χ., είχε χαιρετίσει διά χειραψίας το Σαουδά­ραβα Αμπντουλαζίζ το 1945. Με την κίνηση αυτή, όπως έγραψαν οι Washington Times, το μόνο που κατάφερε ο Πρόεδρος Ομπάμα ήταν να φουντώσουν και πάλι οι φήμες για την «κρυφή» πίστη του στο Ισλάμ. 


Ο πρώην Αιγύπτιος ΥΠΕΞ Αμπντούλ Γκεΐτ (2005 2011) είχε δηλώσει ότι ο Πρό­εδρος Ομπάμα τον διαβεβαίωσε σε συνάντησή τους το 2010 ότι είναι μουσουλμά­νος. Σύμφωνα πάντα με τον Γκεΐτ, ο Ομπάμα του είχε πει πως αισθάνεται πολύ φιλικά απέναντι στους μουσουλμάνους, καθώς και ο ίδιος προέρχεται από μουσουλμα­νική οικογένεια. Άγνωστο αν ο Γκεΐτ είπε όλη την αλήθεια όμως γεγονός είναι ότι το πρώτο ταξίδι του Προέδρου αμέσως μετά την εκλογή του, το 2008, ήταν στο Κάϊρο και η πρώτη ομιλία του ήταν προς το μου­σουλμανικό κόσμο, στον οποίο έτεινε χεί­ρα φιλίας. 




Ο  Τούρκος  πρωθυπουργός  και  πρόεδρος  Ταγίπ Ερντογάν, επισκέ­φθηκε το Λευκό Οίκο  συνολικά  πάνω  από  είκοσι  φορές.

Ο  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ  ΜΠΑΡΑΚ  ΟΜΠΑΜΑ  ΣΕ  ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ:  «ΣΑΣ  ΣΕΒΟΜΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΜΕ  ΑΓΩΝΕΣ  ΚΑΙ  ΘΥΣΙΕΣ  ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΥ  ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ  ΝΑ  ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ  ΜΙΑ  ΑΡΧΑΙΑ  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».   



ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΠΑΡΑΚ
ΣΤΑ  ΕΒΡΑΪΚΑ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  "ΘΑΝΑΤΟΣ  ΣΤΟΥΣ  ΜΗ  ΕΒΡΑIΟΥΣ".


Ο  ίδιος  είπε  για  το  όνομά  του: « Οι γονείς μου μού έδωσαν ένα αφρικανικό όνομα, το Μπάρακ, που σημαίνει "ευλογημένος", σκεπτόμενοι ότι σε μια ανεκτική Αμερική το όνομα που φέρει ο καθένας δεν είναι εμπόδιο για την επιτυχία. Φαντάστηκαν ότι θα πήγαινα στα καλύτερα σχολεία της χώρας, μολονότι δεν υπήρξαν πλούσιοι, γιατί σε μια γενναιόδωρη Αμερική δεν έχει κανείς ανάγκη να είναι πλούσιος για να εκμεταλλευτεί όλες του τις δυνατότητες».


ΤΟ ΜΠΑΡΑΚ  είναι  γνωστό  εβραϊκό  όνομα  που  προέρχεται  από  το  Μπαρούχ.  (Πρώην  πρωθυπουργός  του  Ισραήλ  ήταν  ο  Εχούντ  Μπάρακ).  Στα  εβραϊκά,  σε  ελεύθερη  μετάφραση  σημαίνει:  «θάνατος  στους  μη  εβραίους».  Στην  συγγενική  σημιτική  γλώσσα  των  αράβων  σημαίνει:  «ο  ευλογημένος».


Στην  γλώσσα  της  φυλής  Λούο  της  Κένυας,  από  όπου  κατάγεται  ο  μουσουλμάνος  πατέρας  του  σημαίνει  «  ο  σκυφτός»,  «ο  υποταγμένος».


Ο δημοσιογράφος Μπιλ Οράιλι (Bill O’Reilly), του τηλεοπτικού σταθμού FOX, δημοσίευσε παλιές ανέκδοτες φωτογραφίες του Μπάρακ Ομπάμα με παραδοσιακή μουσουλμανική κελεμπία στο γάμο του ετεροθαλούς αδερφού του.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο εικονιζόμενος νεαρός με την κελεμπία είναι ο Αμερικανός Πρόεδρος και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.


Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η γνησιότητα των φωτογραφιών δεν έχει ελεγχθεί και ο Οράιλι τις δημοσίευσε για να αποδείξει ότι ο Ομπάμα τρέφει «βαθιά συναισθήματα για τους μουσουλμάνους».


Πολλοί Ρεπουμπλικανοί είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Ομπάμα είναι στην πραγματικότητα μουσουλμάνος.



Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα πήγε για προσκύνημα στη Μέκκα



Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα, Σάρα Ομάρ, η οποία είναι μουσουλμάνα όπως και όλη η οικογένεια του Προέδρου των ΗΠΑ, πήγε για προσκύνημα (Umrah) στη Μέκκα.


Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα συνοδευόταν από τον γιο της Σαέεντ Ομπάμα (Saeed Obama), θείο του Προέδρου, και τον εγγονό της και ξάδελφο του Μπάρακ Ομπάμα, Μούσα Ομπάμα (Mousa Obama), όπως γράφει το Arab News.


Η γιαγιά έκανε και δηλώσεις.


 Μίλησε υπέρ του μετριοπαθούς Ισλάμ το οποίο καλεί σε ανοχή και αρνείται τη βία.


Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα επισκέφθηκε και παρακολούθησε ειδικό δίωρο σόου που παρουσιάζεται στη Μέκκα με θέμα τη ζωή του Προφήτη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που επισκέφθηκα αυτή την έκθεση, η οποία αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τη διάδοση του Ισλάμ με ένα σύγχρονο τρόπο, υποστηριζόμενο από επιστημονικές αποδείξεις».


Η γιαγιά του Μπάρακ Ομπάμα επίσης εξέφρασε την ελπίδα ότι η έκθεση – σόου στη Μέκκα θα μπορούσε να παρουσιαστεί και σε άλλες χώρες, με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας, ώστε να διαλυθούν οι παρανοήσεις για τη θρησκεία του Ισλάμ.


 
ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2009


Ο Μπάρακ Ομπάμα μόλις  εξελέγη  πρόεδρος  των  ΗΠΑ  προγραμμάτισε  σαν  ένα  από  τα  πρώτα  του  ταξίδια  στο  εξωτερικό  να  πάει  στην Τουρκία.  Στους  συνεργάτες  του  είπε  ότι  η  Τουρκία  είναι  η  "απόλυτη  συμπάθειά"  του  γιατί  συνδυάζει  το  Ισλάμ  με  την  δυτική  κουλτούρα.


Ο  Μπάρακ  Ομπάμα  προσκύνησε  στο μαυσωλείο του Ατατούρκ.  Στο πρόγραμμα του Μπάρακ Ομπάμα, εκτός από τις επαφές με την τουρκική ηγεσία,  ήταν  μία  σημαντική  ομιλία στο τουρκικό κοινοβούλιο, μία  επίσκεψη στο μουσείο ισλαμικής τέχνης καθώς και μια συζήτηση με τούρκους φοιτητές.


Ο  Διευθυντής του  Τουρκικού  Διεθνούς Ινστιτούτου Πολιτικών Μελετών (IPRI) Μουσταφά Αϋντίν: «Εκτιμώ ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες επισκέψεις Αμερικανού προέδρου στην Τουρκία. Θα μπορούσαμε να την συγκρίνουμε με την επίσκεψη Αϊζενχάουερ μετά το τέλος του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου».


Η  ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΉ  ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ  ΜΠΑΡΑΚ  ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


 «Η Τουρκία στο τέλος του Α” Παγκοσμίου Πολέμου θα μπορούσε να είχε παραδοθεί στις ξένες δυνάμεις που προσπαθούσαν να διεκδικήσουν εδάφη της ή επεδίωκαν να ανασυστήσουν μια αρχαία αυτοκρατορία.
 Αλλά η Τουρκία επέλεξε ένα διαφορετικό μέλλον. Απελευθερωθήκατε μόνοι σας από τον ξένο έλεγχο.
 Και εγκαθιδρύσατε τη Δημοκρατία η οποία αποσπά τον σεβασμό των ΗΠΑ και του υπόλοιπου κόσμου. Υπάρχει μια απλή αλήθεια σε αυτή την ιστορία: η Τουρκική Δημοκρατία είναι δικό σας επίτευγμα.
Δεν επιβλήθηκε από κάποια εξωτερική δύναμη ούτε ήρθε χωρίς αγώνα και θυσίες».


 Μπάρακ Χουσεΐν Ομπάμα,  Πρόεδρος των ΗΠΑ-ομιλία του ενώπιον της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στην Άγκυρα.


Η ως άνω δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, πέραν του ότι είναι ανιστόρητη, αποτελεί  και  ύβρη στην μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων σφαγιασθέντων Ελλήνων, Αρμενίων και άλλων εθνοτήτων από τα στίφη των απογόνων του Αττίλα.


Ο  Γενικός  Πρόξενος  των  ΗΠΑ  στην  Σμύρνη  το  1922  δήλωσε: «οι  τούρκοι  είναι  η  κατάρα  της  Ασίας» και βλέποντας  τις  σφαγές  εναντίον  των  Ελλήνων  από  τις  ορδές  του  Ιουδαίου  Κεμάλ  δήλωσε:  «σιχάθηκα που είμαι άνθρωπος».


Πάνω στο αθώο αίμα των χιλιάδων σφαγμένων  Ελλήνων  μαρτύρων ιδρύθηκε η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Δημοκρατία».


Ο μουσουλμάνος  Πρόεδρος των ΗΠΑ : "Η Τουρκική Δημοκρατία είναι δικός σας επίτευγμα".



Μια «Δημοκρατία» που χτίστηκε πάνω στα οστά και το αίμα εκατομμυρίων  Ελλήνων,  Αρμενίων,  Συροχαλδαίων,  Ασσυρίων  και   στα κουφάρια των πάμφτωχων Κούρδων και στις στάχτες των 10.000 χωριών τους…


Μια «Δημοκρατία» που συνεχίζει να ζει  εξολοθρεύοντας  τους   εναπομείναντες   Πόντιους,  τους  Αλεβίτες, τους  Κούρδους.


Αυτή είναι η Τουρκία, κύριε «Ευλογημένε»,  κύριε  «Θάνατος  στους  μη  εβραίους»,  κύριε  «σκυφτέ»  και  «υποταγμένε».


Αυτή είναι  ΜΠΑΡΑΚ  ΟΜΠΑΜΑ  η «αρχαία αυτοκρατορία» που καταδείξατε ως εχθρό της Τουρκίας.
 


Νικόλαος Πλαστήρας προς τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας Λίντλεϋ.-


«Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλίας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μιά πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου».


Στην  ομιλία  αυτήν  του  μουσουλμάνου  Μπάρακ  Ομπάμα 
δεν  τόλμησε  να  απαντήσει  κανένας  βρωμερός  «έλληνας
πολιτικός».-

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  

  
 

3 σχόλια:

  1. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙΟΥ
    Ομπάμα: Οι διακρίσεις εναντίον μουσουλμάνων προσβάλλουν τις αμερικανικές αξίες

    22|07|2016 9:16
    Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτησε χθες τη συνεισφορά των μουσουλμάνων μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τονίζοντας ότι κάθε προσπάθεια διάκρισης εναντίον της ισλαμικής πίστης καταλήγει προς όφελος των τρομοκρατών.
    "Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι είναι τόσο πατριώτες, τόσο ενσωματωμένοι, τόσο Αμερικανοί, όσο και κάθε άλλα μέλη των Αμερικανικών οικογενειών", είπε ο Ομπάμα σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό του Άιντ αλ Φιτρ, που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού.
    "Είτε η οικογένειά σας έχει ζήσει εδώ επί γενεές είτε έχετε μόλις έρθει, είσαστε ένα σημαντικό μέρος του ιστού της χώρας μας", είπε.
    Η κυβέρνηση του Ομπάμα έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερη κριτική για το σχέδιο της να υποδεχθεί ένα σύνολο 10.000 Σύρων προσφύγων φέτος, με μερικούς Ρεπουμπλικανούς να προειδοποιούν ότι μπορεί μεταξύ των υπάρχουν και φανατικοί ισλαμιστές μαχητές προσποιούμενοι τους πρόσφυγες.
    Ενώ δεν κατονόμασε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ, ο Ομπάμα τόνισε ότι πολιτικές διάκρισης εναντίον των μουσουλμάνων προσβάλλουν "τις αξίες που ήδη κάνουν τη χώρα μας μεγάλη".
    Ο Τραμπ, ο οποίος απόψε δίνει την μεγάλη του ομιλία στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, είχε προτείνει μια προσωρινή απαγόρευση στην είσοδο μουσουλμάνων στη χώρα μετά από το μακελειό στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας, όπου ένας μουσουλμάνος Αμερικανός και η γυναίκα του σκότωσαν 14 άτομα.
    "Επιπλέον, το να στοχεύουμε τους μουσουλμάνους Αμερικανούς τροφοδοτεί το ψέμμα των τρομοκρατών όπως (το Ισλαμικό Κράτος) ότι η Δύση βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο σε κατάσταση πολέμου με μια θρησκεία που περιλαμβάνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο πιστούς", είπε ο Ομπάμα. "Αυτό δεν είναι και έξυπνη εθνική ασφάλεια", κατέληξε.

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νέγρος κενυάτης με αμερικανική υπηκοότητα αδελφός του Ομπάμα θα ψηφίσει τον Τραμπ. «Ο Τραμπ είναι έντιμος. Οι Δημοκρατικοί είναι μόνο λόγια και λένε στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούει».
    25/07/2016
    Ο Μαλίκ Ομπάμα, ο ετεροθαλής αδελφός του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε τη Δευτέρα ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, δηλώνοντας πολύ απογοητευμένος από την ελάχιστη προσοχή που έχει δώσει ο αδελφός του στην οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του.

    "Αυτός ο Τραμπ είναι ένας τύπος πολύ κουλ και μ' αρέσει επειδή μιλάει με την καρδιά του και είναι προσγειωμένος" είπε ο Μαλίκ μιλώντας τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο από το χωριό Κογκέλο, στη δυτική Κένυα. "Τον Τραμπ τον ενδιαφέρει κυρίως η ασφάλεια και θέλει να κάνει μεγάλη την Αμερική. Είναι έντιμος, όπως είναι οι Ρεπουμπλικάνοι. Οι Δημοκρατικοί είναι μόνο λόγια και λένε στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούει", συνέχισε.

    "Δείτε τον Τραμπ, αυτό το αγόρι μιλάει με την καρδιά του και μπορείτε να διακρίνετε ότι είναι πολύ τίμιος σ' αυτά που λέει. Λέει αυτά που σκέφτεται, όχι αυτά που του λένε να πει", επέμεινε.

    Ο Μαλίκ Ομπάμα, που είναι μεγαλύτερος από τον Μπαράκ (γεννήθηκε από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους), έχει διπλή υπηκοότητα, κενυατική και αμερικανική και από το 1985 ψηφίζει στις εκλογές στις ΗΠΑ. "Θα ψηφίσω τον Τραμπ. Έχει την ψήφο μου", υποσχέθηκε.

    Εν μέρει, η επιλογή του Μαλίκ υπαγορεύεται από την απογοήτευση που αισθάνεται για τον ετεροθαλή αδελφό του καθώς θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα για την Κένυα και την οικογένεια του πατέρα του. "Τον αγαπώ ακόμη αλλά θυμάμαι πάντα πως όταν ήρθε στην Κένυα μας είπε ότι δεν μπορούσε να μείνει για πολύ με την οικογένεια επειδή είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει τη θητεία του", ισχυρίστηκε.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε την Κένυα τον Ιούλιο του 2015, για πρώτη φορά αφότου ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα, το 2009. Όμως δεν πήγε στο Κογκέλο, το χωριό όπου έχει ενταφιαστεί ο πατέρας του.

    "Τώρα τον χρειαζόμαστε, όχι όταν δεν θα είναι πια στον Λευκό Οίκο. Η Κένυα θα έπρεπε να επωφεληθεί περισσότερο από την προεδρία του. Είναι ελαφρώς υποκριτικό εκ μέρους του να μην μπορεί να μας στηρίξει. Θλίβομαι πραγματικά που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Είμαι μεγαλύτερός του αλλά μπορώ να πω ότι η εξουσία τον διέφθειρε", κατέληξε.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μητέρα και Κενυάτη πατέρα, τον οποίο γνώρισε ελάχιστα. Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια και τις ΗΠΑ όταν ο γιος του ήταν 2,5 ετών και σκοτώθηκε το 1982, σε ηλικία 46 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ συμφωνώ στα περισσότερα που γράφετε διαφωνώ με τις έμμονες ιδέες σας κατά των Εβραίων και του σιωνισμού γενικότερα. Σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε τι είναι πραγματικά ο σιωνισμός. Τον βλέπετε σαν μπαμπούλα και κάτι σαν το σατανισμό. Πολύ μακριά από την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.