Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΩΣΕ ΠΙΑΝΤΕ».


O  αντιπρόεδρος  στην  κυβέρνηση  του  Ιωσήφ  Τίτο  στην  Γιουγκοσλαυία  ήταν  ο εβραίος  Μωσέ  Πιάντε.   Ο  ιουδαίος  Μωσέ  Πιάντε  (Mosa Pijade,  1890 – 1957),  ήταν  και  ο  ιδρυτής  του  Κομμουνιστικού  κόμματος  της  Γιουγκοσλαυίας  και  λυσσαλέος  ανθέλληνας.  Το λεγόμενο γιουγκοσλαβικό κομμουνιστικό  κόμμα  ήταν άλλωστε  ένα μάτσο δολοφόνοι και αλήτες εβραίοι.  Όλα τα ανώτερα στελέχη του Κ.Κ.Γ. και του γιουγκοσλαβικού κράτους  ήταν  ιουδαίοι.  Ακόμη  και  ο  Λάζαρο  Κολσιέσκι,   ο επίτροπος τότε  της περιφέρειας της FYROM. 




    Ο  ιουδαίος  Τίτο   (Ιωσήφ  Βάις  Μπρός)   για  να  χτυπήσει  την  Ελλάδα,   (συνεργαζόμενος  με   τοκογλύφους τύπου  Σιφ   και  πράκτορες  τύπου  Μπεναρόγια),  αφού  δολοφόνησαν  ή  εξεδίωξαν  όλους  τους  αυτόχθονες  Έλληνες  Μακεδόνες  από  τα  πατρογονικά  τους  εδάφη,  μετονόμασαν  την  τότε  επαρχία της Σερβίας  Βαρδάσκα σε  «Μακεδονία».

Ο ίδιος ο Τίτο  (Ιωσήφ  Βάϊς  Μπροζ), σε συλλαλητήριο στα Σκόπια (11 Οκτωβρίου 1945) διακήρυξε ότι δεν θα ησύχαζε, αν δεν ελευθέρωνε τους «υποδούλους» στην Ελλάδα «αδελφούς του Μακεδόνες».


Τον  Τίτο  τον  αναφέρουν  ψευδώς  σαν  «καθολικό». 

Το εβραϊκό Χόλυγουντ   αφιέρωσε  στον  Ιωσήφ  Τίτο,  ειδικά  στον  Τίτο, άφθονες  ταινίες, που  τον   υμνολογούν.  Ναι.  Το εβραιοκομμουνιστικό Χόλυγουντ εξύμνησε με   ταινίες τα κατορθώματα  των  κομμουνιστών   Τίτο  και  Πιάντε.  Σε μία ταινία  του Χόλυγουντ  το  1973 (την μουσική της  ταινίας  έκανε  ο Μίκης Θεοδωράκης - πρωταγωνιστούσε  και  η Ειρήνη Παππά), ο ιουδαίος  ηθοποιός  Ρίτσαρντ Μπάρτον  παρίστανε  τον Τίτο.

Η Σβετλάνα Μπροζ,  η  εγγονή του Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, γεννήθηκε στο Βελιγράδι και είναι σήμερα συγγραφέας του βιβλίου «Good People in an Evil Time». Είναι ιδρύτρια και διευθύντρια από το 2001 της ΜΚΟ GARIWO (Gardens of the Righteous Worldwide). Σε άρθρο που  δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής  αναφέρει:

«Ο παππούς μου, Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, έδωσε το όνομα «Μακεδονία» σε μία από τις έξι δημοκρατίες που συνιστούσαν τη Γιουγκοσλαβία.

Στους αρχαίους χρόνους, οι κάτοικοι της περιοχής της Μακεδονίας δόξαζαν τους ίδιους θεούς με τους Έλληνες, μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα προνόμιο που ήταν κατοχυρωμένο μόνο για τους Έλληνες. Όλοι οι φιλόσοφοι και οι συγγραφείς από την περιοχή της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του Αριστοτέλη, έγραφαν στα ελληνικά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδόνας, ή όπως αλλιώς επιθυμούμε να τον αποκαλούμε, δεν διέδωσε την «μακεδονική» γλώσσα αλλά τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική γλώσσα». 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.