Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Καλή Ανάσταση! Καλή Λαμπρή!


Ανάσταση...
και ο Ελληνισμός γιορτάζει την ζωή, την αναγέννηση, την αγάπη!

Ηχούν κατανυκτικά οι καμπάνες σε ιερό προσκλητήριο μίας Μυσταγωγίας όπου η ζωή επικρατεί του θανάτου... 
και όλη η φύση ανθίζει φορώντας τα πολύχρωμα εκθαμβωτικά ενδύματα της, τα μεθυστικά αρώματα της και σε ιερό τελεστήριο προσκαλεί τον Διφρηλάτη στον ερωτικό χορό της Άνοιξης και της γονιμότητας! Τον ερωτικό χορό του Έρωτα που την ψυχή αναγεννά!
"Δεύτε λάβετε Φως εκ του Ανέσπερου Φωτός" σας ψίθυρος ακούγεται και ξαφνικά μέσα από το σκοτάδι μία φλόγα ανάβει και ευλαβικά μεταλαμπαδεύεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και στους χρόνους που ζούμε αυτή η φλόγα αποκτά μεγαλύτερη αξία και ένταση αφού το σκοτάδι έχει πυκνώσει...
Αυτή η φλόγα που ξαφνικά ανάβει ας ζεσταίνει τις καρδιές μας και η μετάδοση της να γίνεται από χέρι σε χέρι αλλά και από καρδιά σε καρδιά με ειλικρίνεια και αγάπη!
Με συμπόνια για τον συνάνθρωπο!
Αυτή η μικρή φλόγα που ξαφνικά ανάβει και όλοι πια μπορούμε να την δούμε και να νιώσουμε την θέρμη με την οποία μας περιβάλει, ας γίνει πυρ άσβεστο και η Εστία που θα μας ενώνει και θα μας δίνει την δύναμη να γινόμαστε ισχυροί, να είμαστε πάντα αγαπημένοι και ενωμένοι να αγωνιζόμαστε για το μέλλον που μας αξίζει!

Αυτό το Φως το Ανέσπερο που είναι η αφετηρία μας, ας είναι και ο προορισμός μας, η αναγέννηση και η Ανάσταση μας! Το ιερό καθήκον μας!
Αυτό το Ανέσπερο Φως που υπάρχει στην ψυχή μας!

Χρόνια Πολλά!
Καλή Ανάσταση για κάθε ψυχή!
Καλή Ανάσταση και Λαμπρή για την Πατρίδα!


2 σχόλια :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...