Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.


  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  
ΟΙ  ΞΕΝΕΣ  ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»
Μαρτυρία τοῦ Ἀνδρέα Ἰωσήφ, ὑπουργοῦ τοῦ Πλαστήρα τὸ 1952.   (στὴν ἐκπομπὴ τῆς ΝΕΤ, 28 Μαρτίου 2002) : 

" Ἰωσήφ -  «Γιατὶ πρέπει νὰ ἐκτελέσουμε τὸν Μπελογιάννη» ; 

 Πλαστήρας -  «Ξέρεις γιατί ; Μοῦ μήνυσαν οἱ Ἀμερικανοὶ ὅτι θὰ μὲ κρατήσουν πρωθυπουργὸ ἄν τὸ κάνω».

 Ἰωσήφ -Ρώτησα τότε τὸν ὑπουργὸ Γεώργιο Καρτάλη, ἐὰν σκοπεύη νὰ παραιτηθῆ σὲ περίπτωση ἐκτελέσεως τοῦ Μπελογιάννη.

 Καρτάλης – «Οἱ Ἄγγλοι μοῦ εἶπαν νὰ μείνω»!
        

(Διαβάστε  και  το  σημερινό  άρθρο  του  Γ. Τράγκα  με  τίτλο: «Πρέπει να κάτσει στο σκαμνί ο Τσίπρας - Eσχάτη προδοσία η υπογραφή του στο Μακεδονικό».  Ο  Τράγκας,  παλιά  γάτα,  γράφει  με  ποιόν  τρόπο  παρακινούνται  οι  «έλληνες  πολιτικοί»  για  να  μιλήσουν  ή  να  μην  μιλήσουν.  «Ήταν τόσο θορυβώδης η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που ακούστηκε μέχρι το σινικό τείχος. Πολλοί Καραμανλικοί φίλοι μου, απογοητεύτηκαν. Κρύφτηκε πίσω από την ομιλία της κας Μπακογιάννη. Και δεν μίλησε. Φοβήθηκε ότι οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί θα εμποδίσουν κάθε προσπάθεια μελλοντικής επιστροφής του και ότι δεν θα θελήσουν ποτέ πλέον να τον αξιοποιήσουν»).
Σημείωση  Ζ.Π.  Ποιοί  είναι λοιπόν  αυτοί,  που  "αξιοποιούν"  τους  έλληνες  πολιτικούς;  



ΙΔΟΥ  ΠΩΣ  ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ».

Tο  2015,  η  Γερμανική  πρεσβεία,  μετά  από  αξιοπρόσεκτη  και  μεθοδική  μελέτη  των  στελεχών  της,  έδιωξε  τον  Σαμαρά  και  έκανε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα,  ο  οποίος  στα  μετέπειτα  χρόνια  θα  εξυπηρετούσε  τα  σχέδια  της  Μέρκελ  και  των  τοκογλύφων  εξαιρετικά.  Η  κοινοβουλευτική  δημοκρατία είναι  άλλωστε  το  πολίτευμα,  που  στηρίζεται  στην  θέληση  του  λαού.  Το  ίδιο  έγινε  και  πρόσφατα  στην  Γαλλία,  όπου  ο  Ρότσιλντ  τοποθέτησε  με  το  έτσι  θέλω  τον  υπάλληλό  του  Μακρόν  σαν  «πρόεδρο  της  δημοκρατίας»,  έναν  φτωχό  ψυχασθενή,  που  βιάστηκε  στην  ηλικία   των  15  ετών  από  την  καθηγήτριά  του,  την  οποία  μετά  παντρεύτηκε.  

Η  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΕΤΣΙ  ΔΟΥΛΕΥΕΙ  ΤΟ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ,  ΠΟΥ  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ  ΑΠΟΛΥΤΑ  ΣΤΗΝ  ΨΗΦΟ  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ.  Ο  ΛΑΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΜΟΝΟΣ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΚΑΝΕΙ  ΚΟΥΜΑΝΤΟ.  ΑΡΓΗΣΕ,  ΑΛΛΑ  ΤΟ  ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ. ΕΠΙΣΗΜΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  ΜΕΣΩ  ΤΗΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ  ΤΗΣ  ΣΟΦΙΑΣ  ΒΟΥΛΤΕΨΗ,  ΤΗΝ  17.01.2019:

"Η  Μέρκελ  έδιωξε  τον  Σαμαρά  και  διόρισε  πρωθυπουργό  τον  Τσίπρα.  Aποστολή του Τσίπρα ήταν να δώσει τη Μακεδονία". 

"Στις 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ μια συνάντηση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με επίσημη προσκεκλημένη και ομιλήτρια την κ. Μέρκελ.
Και ήλθε στο γραφείο μου, το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου, το δελτίο από το Γραφείο Συνδέσεώς μας στα Σκόπια, όπου αναφερόταν ότι η Μέρκελ είπε πως «το πρόβλημα με το όνομα και την ταυτότητα αυτού του κράτους αποτελεί βάρος για όλους». Ταυτότητα!
Για ταυτότητα μιλούσε ήδη από τότε η κ. Μέρκελ. Και έλεγε επίσης εκείνο το τηλεγράφημα ότι οι Σκοπιανοί είπαν της Μέρκελ πως στην Ελλάδα πρωθυπουργός είναι ο Σαμαράς και επομένως δεν έχουν κατάλληλους  συνομιλητές στην Αθήνα.
Έπρεπε λοιπόν να φύγει ο Σαμαράς για να βρουν συνομιλητή οι Σκοπιανοί. Έτσι άρχισαν τα διάφορα προσχήματα για να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πέσει η κυβέρνηση  Σαμαρά.
Αποστολή του  διορισμένου  Τσίπρα  ήταν να δώσει τη Μακεδονία. Γι’ αυτό τους επαινούν οι δανειστές. Μετά την δήθεν έξοδό μας από τα μνημόνια είχαμε πέντε κραχ στις τράπεζες.
Επίσημα ανακοινώθηκε ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 οι τράπεζες έχασαν το 55% της χρηματιστηριακής τους αξίας. Μέσα σε τέσσερις μέρες έχασαν άλλο 16%.
Τις μέρες που ήταν εδώ η κ. Μέρκελ το δεκαετές ομόλογο βρισκόταν στο 4,32%. Δεν τα ξέρουν αυτά οι δανειστές; Τα ξέρουν.
Αλλά πήραν την Μακεδονία και δεν τους νοιάζει γιατί έχουν στρογγυλοκαθίσει πάνω στο υπερταμείο. Γι’ αυτό έβαλαν στο υπερταμείο τους αρχαιολογικούς χώρους. Για να μπορούν, αν συμβεί κάτι, να πάνε κατευθείαν να πάρουν τις εισπράξεις από την επισκεψιμότητα, γιατί αυτό είναι το μόνο ζεστό χρήμα".
 

ΟΤΑΝ  ΤΕΛΕΙΩΣΕ  Η  ΜΑΧΗ  ΤΩΝ  ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ  Ο  ΕΦΙΑΛΤΗΣ  ΔΗΛΩΣΕ:  «ΛΥΣΑΜΕ  ΕΝΑ  ΜΕΓΑΛΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΕ  ΔΙΚΑΙΟ  ΤΡΟΠΟ».









ΜΟΝΟ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΑΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ. ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΣΟΥ  

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ. 


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»;  


ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  


 ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ FINKELSTEΪN: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ – ΘΥΜΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ».

Ο  Λεωνίδας Κύρκος  (Λ. Κύρκος, «Αυγή», 15/2/1992)  δήλωσε: «Όλα τα κόμματα, πλην Λακεδαιμονίων, διαδηλώνουν για τη Μακεδονία,  που είναι μία και ελληνική».  (Λακεδαιμόνιους  εννοούσε  τους  προδότες  του  ΚΚΕ).  «Επρόκειτο για μια τεράστια λαϊκή εκδήλωση που τη χαρακτήριζε η έντονη ευαισθησία απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων της ελληνικής Μακεδονίας, πλαστογράφησης της ιστορίας, υφαρπαγής της ιστορικής κληρονομιάς».


"ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ  ΑΝ  ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ  ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ".  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΚΥΡΚΟΣ.


"ΕΓΩ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ" . ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΦΑΡΑΚΟΣ,  (1923 -2007).  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΤΗΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΤΟΥ  ΚΚΕ  (1989 - 1991).   


Για  τους  πράκτορες  έλληνες  πολιτικούς  διαβάστε  το  άρθρο:

Η παρούσα «βουλή»  βρίσκεται προφανώς σε δυσαρμονία με την λαϊκή βούληση  και αφού ο μασόνος  Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν την διαλύει, για να υπάρξει ανανέωση της λαϊκής εντολής,  κάτι  πρέπει  να  γίνει. 


«Η χρήση της ονομασίας “Μακεδονία” από ένα αναβαθμισμένο σε ανεξάρτητο πλέον κράτος των Σκοπίων συνιστά απροκάλυπτη αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων, μια αμφισβήτηση που δεν εκτοπίζεται και δεν εξουδετερώνεται ούτε με διεθνή σύμφωνα ούτε με συνταγματικές διατάξεις.   
Από τη στιγμή που θα συμβεί να αναγνωρισθούν τα Σκόπια ως χωριστό κυρίαρχο κράτος, υποκείμενο του διεθνούς δικαίου, και αποκτήσουν έτσι διεθνή υπόσταση ως “Μακεδονία“, η επιβουλή κατά της Ελλάδας καθίσταται κατάφωρη και αναπόφευκτη».
ΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ, ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.   («Ελευθεροτυπία» 28 Μαρτίου 1992).





Άλλο ο θεσμός των ενόπλων δυνάμεων, που είναι αξιοσέβαστος, και άλλο το τί εκπροσωπεί το συγκεκριμένο ένοπλο σώμα,  αυτό  το  μόρφωμα  που  αποκαλείται  ελληνικός  στρατός. Πρόκειται για έναν ρωμέικο οργανισμό, ο οποίος δεν υπερασπίζει τίποτε το Ελληνικό.  Εδώ και περίπου 100 χρόνια δεν έχει διεξάγει ούτε μία επίθεση εναντίον της Τουρκίας. Αρνείται να φυλάξει τα σύνορα από την εισβολή των λαθροεποίκων.
Αδυνατεί να υπερασπιστεί τα όπλα που του παρέχει ο Λαός από εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες. 
Υπερασπίζεται μόνον συγκεκριμένους στόχους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Π.χ. υποτίθεται ότι θα υπερασπιστεί τα νησιά του Αιγαίου από τουρκική εισβολή.  Αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει πολιτική/πρωθυπουργική εντολή. 
Αν διαταχθεί να μην ενεργήσει, θα το πράξει δουλικώς.

Αν λάβει μία εντολή που θα λέει ότι "το Καστελλόριζο είναι μακριά", θα παραμείνει αδρανής μπροστά στην τουρκική επέλαση, όπως έπραξε στην Κύπρο το 1974.

Αν ένας ξένος ή ένας ελληνόφωνος πολιτικός, διατάξει αυτό το κωμικοτραγικό συνονθύλευμα να ενσωματωθεί στον ευρωστρατό και να αυτοκαταργηθεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το πράξει.

Το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν διαθέτει Ελληνική ταυτότητα, ούτε Ελληνική συνείδηση. Άλλο ο ελληνόφωνος ρωμιός αξιωματικός, και άλλο ο Έλλην αξιωματικός.

Αν διαταχθεί να αυτο-αποδυναμωθεί μειώνοντας τον αριθμό των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές, αν διαταχθεί να αυτο-αφοπλιστεί μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες λόγω μνημονίων, αν διαταχθεί να καταργήσει Σώματα Στρατού όπως έγινε με το Α΄ Σώμα Στρατού, αν διαταχθεί να κατασκευάσει καταλύματα για τους λαθροεποίκους, αν διαταχθεί να μην προτιμά τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και αντ' αυτού να αγοράζει τα οπλικά του συστήματα από το εξωτερικό, ευχαρίστως υπακούει και το πράττει, ως συνηθίζει τόσες δεκαετίες. Διότι αποτελεί σαρξ εκ σαρκός του ρωμέικου ψευτοκρατιδίου.

Άλλως θα αντιστέκετο εμπράκτως στον αφελληνισμό και στον αυτοϋποβιβασμό του.

Τα σύμβολά του, οι αντιλήψεις του, η νοοτροπία του, η συμπεριφορά του, τα δόγματά του, η στρατηγική του, δεν θυμίζουν τίποτε το Ελληνικό. Θυμίζει ένα νεοβυζαντινό συνονθύλευμα υπό κατάρρευση, το οποίο έφτασε στο γελοίο σημείο να δέχεται ότι τα σύνορα του κράτους είναι ευρωπαϊκά, και άρα το πρόβλημα ασφαλείας της Ελλάδος θα το επωμιστούν οι ευρωπαίοι "εταίροι".

Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα, οι Τούρκοι δολοφόνοι των Κυπρίων Ισαάκ και Σολωμού, δεν θα έπρεπε να ζούν.

Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να προετοιμάζεται καθημερινώς για την ανακατάληψη της Κύπρου, της Ιωνίας, της Βορείου Θράκης, της Βορείου Μακεδονίας, κ.α. 
Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να υπερασπίζεται τα εθνολογικά και πολιτισμικά σύνορα του Ελληνισμού, τα οποία είναι πολύ ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων.

Αντ' αυτού ο εν λόγω κωμικοτραγικός οργανισμός, παράγει ένστολους δημοσίους υπαλλήλους, ουδεμία σχέση έχοντας με τους Ηρωικούς Αγώνες των Ελλήνων.

Μέχρι σήμερα, αυτός ο δήθεν εθνικός στρατός, δεν τιμά σε επίσημες τελετές τους πεσόντας στους Μηδικούς Πολέμους. 
Δεν αναζητά ούτε τα οστά των πεσόντων στις ηρωικές μάχες στα Βορειοηπειρωτικά βουνά. 
Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ στα σοβαρά για τους αιχμαλώτους-αγνοουμένους της Κυπριακής τραγωδίας. 
Η μη-υπεράσπιση της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από τον μαρασμό.  
 Η μη-υπεράσπιση του Ελληνικού γένους στην εισδοχή στο σώμα.   
Η σιωπηρή αποδοχή της καταργήσεως του Α΄ σώματος στρατού.   
Η μη-ανακατάληψη της κατεχομένης Κύπρου μετά την απώλεια το 1974.  
 Η μη-απώθηση των λαθροεποίκων.  
 Η υποταγή στις πολιτικές εντολές εγκαταλείψεως πατρίου εδάφους στα Ίμια και μάλιστα αμαχητί.  Η έλλειψη αντιστάσεως στις εντολές των τροϊκανών κατακτητών οι οποίες αποσκοπούν στην απομείωση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων.   
Η σιωπή και η παθητική στάση στην επικείμενη απορρόφηση των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων από τον ευρωστρατό. 

Όλα  αυτά  και  άλλα  πολλά  είναι συμπεριφορές που αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για ένα σώμα δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς εθνική ταυτότητα και εθνική συνείδηση.


Όποιος  Έλληνας περιμένει σωτηρία από την δομή, το πνεύμα και την ηγεσία του σημερινού  ελληνικού  στρατεύματος, είναι άξιος της μοίρας του.  Οι  Έλληνες  δεν  καταλαβαίνουν  ότι  ο σημερινός  ελληνικός στρατός, αν  διαταχθεί  από  την  Μέρκελ,  θα  χτυπήσει τον επαναστατημένο Λαό σε περίπτωση μαζικής αντικαθεστωτικής εξεγέρσεως,  όπως  η  αστυνομία  χτύπησε  χθες  τους  Έλληνες  διαδηλωτές  στις  Πρέσπες.  Οι  σημερινοί  έλληνες  αδιαφορούν για το αν ο "ελληνικός"  στρατός αντί  να  υπερασπισθεί  την  πατρίδα,  εμπλακεί σε πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, σε συμμαχία με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Ή ακόμη χειρότερα, για το αν μετατραπεί σε κατοχικό στρατό της ΕΕ εις βάρος της Ελλάδος. 

Ο  Ελληνικός  Στρατός  δεν   πρέπει να κάνει πραξικοπήματα.   Αλλά  αν θέλει  να λέγεται  Ελληνικός  Στρατός, δεν πρέπει να υπακούει σε ανθελληνικές και εθνοκτόνες εντολές.  Ο αξιωματικός δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στο προδοτικό, "Η Κύπρος κείται μακράν", ούτε σε εθνοκτόνες εντολές καταργήσεως Ελληνικών στρατοπέδων και μετατροπής τους σε καταλύματα λαθροεποίκων.  Αν ο στρατός υπακούει σε τέτοιες εντολές, είναι συναυτουργός στα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδος και ο Λαός δεν επιτρέπεται να τον αποκαλεί "Ελληνικό Στρατό".  Πρέπει να τον βλέπει ως αποξενωμένο και αφελληνισμένο σώμα.   


Αν κάποιος πρωθυπουργός δώσει εντολή να υποσταλεί η σημαία και να εγκαταλειφθεί αμαχητί Ελληνικό έδαφος, ο  Ελληνικός  στρατός όχι μόνον δεν πρέπει  να  υπακούσει,  αλλά θα πρέπει  να  συλλάβει, να δικάσει  και να εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες τον εν λόγω πολιτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πραξικόπημα, ούτε στρατιωτική δικτατορία.  


Ο  Ελληνικός  Στρατός   σε θεμελιώδη ζητήματα εθνικής ασφαλείας  θα  πρέπει  να  λειτουργεί ανεξαρτήτως του τί πρεσβεύει η εκάστοτε κυβέρνηση. 

Αλλιώς η εθνική άμυνα της Χώρας θα εξαρτάται από το αν δώσει εντολή ο εκάστοτε πρωθυπουργός για την υπεράσπιση της Πατρίδος. 


Και αν δεν δώσει τέτοια εντολή, όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν;
 

 

Για  την  σημερινή  ελληνική  δικαιοσύνη  διαβάστε  και  τα  άρθρα:


 ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ






ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. 

 

ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 3.000 ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο…ΚΟΥΓΙΑΣ.

 

ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

Ε.Υ.Π.: ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (ΤΕΩΣ) ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

 

ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ" 

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ; ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ.  

 

  TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ. 

 

  Η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ. 

 

 


Η  ελληνική  δικαιοσύνη  δεν  συλλαμβάνει   για εσχάτη προδοσία  τον βουλευτή  Ημαθίας  του  ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργο Ουρσουζίδη,  ο οποίος κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την εκχώρηση της Μακεδονίας μίλησε στην «μακεδονική» γλώσσα αλλά τον Μπαρμπαρούση.
Οι ομιλίες των εκπροσώπων του λαού δεν υπόκεινται στην κρίση της δικαιοσύνης. Αυτό είναι το πολίτευμα.
Από πότε η δικαιοσύνη υπερβαίνει τη Διάκριση των Εξουσιών και ασχολείται με τα όσα λέγονται από του βήματος της Βουλής;
Η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, που απέστειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την τοποθέτηση του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, εκφεύγει της σφαίρας των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης.



Αν  η  διεφθαρμένη  ελληνική  δικαιοσύνη  θέλει,  ντε  και  καλά,  να  παρέμβει  στα   χαώδη,  γεμάτα  πράκτορες  και  ξένες  πρεσβείες,  ελληνικά  πολιτικά  πράγματα,  ας  κυνηγήσει  σαν  «προπαρασκευαστικές  πράξεις  κατάλυσης  του  συντάγματος»  την  επίσημη  δημόσια  δήλωση  τών  κομμουνιστών  του  ΚΚΕ   ότι:  «Δεν  αποδεχόμαστε  το  σύνταγμα.  Θέλουμε  να  το  ανατρέψουμε».

https://youtu.be/sHhtrXRblDo
 


ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΙΔΗΣΗ.  ΜΙΑ  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΟΧΙ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ,  ΣΑΝ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ.   
ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΟΙ  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΤΡΩΝΕ  ΣΕ  ΔΕΙΠΝΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο...ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.  
  
Αμείλικτη η ισπανική δικαιοσύνη: Στη φυλακή ο γαμπρός του βασιλιά για υπεξαίρεση.
Στη φυλακή έφθασε το πρωί ο γαμπρός του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, Ινιάκι Ουρνταγκαρίν, προκειμένου να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών και δέκα μηνών για φορολογική απάτη, φοροδιαφυγή και υπεξαίρεση.  Ο σύζυγος της ινφάντα Κριστίνα βρίσκεται στην φυλακή της Μπριέβα, σε απόσταση 108 χιλιομέτρων από την Μαδρίτη. Είχε φθάσει χθες στην ισπανική πρωτεύουσα αεροπορικώς από τη Γενεύη, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια.   Οι δικαστικές Αρχές του είχαν δώσει προθεσμία πέντε ημερών για να επιλέξει τη φυλακή της προτίμησής του μετά την απόρριψη την περασμένη Τετάρτη από το Ανώτατο Δικαστήριο της έφεσής του.  Ο 49χρονος Ουρνταγκαρίν -επιχειρηματίας και πρώην παίκτης της Ολυμπιακής ομάδας χάντμπολ της Ισπανίας- κατηγορήθηκε ότι επωφελήθηκε απ’ τις βασιλικές διασυνδέσεις του για να κερδίσει παραφουσκωμένα κρατικά συμβόλαια για τη διοργάνωση αθλητικών και άλλου είδους εκδηλώσεων και στη συνέχεια ενθυλάκωσε τα χρήματα για να χρηματοδοτήσει ένα πολυτελές στυλ διαβίωσης.  Ο Ουρνταγκαρίν κι ο πρώην συνεταίρος του Ντιέγκο Τόρες κατηγορήθηκαν ότι καταχράστηκαν περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος, που καταβλήθηκαν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Nóos για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Ο Τόρες καταδικάστηκε σε οκταετή κάθειρξη.  Μια απ’ τις εταιρείες που επωφελήθηκαν απ’ τη Nóos ήταν η Aizoon, μια εταιρεία ακινήτων συνιδιοκτησίας του Ουρνταγκαρίν και της συζύγου του.



ΚΑΙ  ΕΝΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:

ΣΑΝ  ΣΗΜΕΡΑ,  ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ,  17  ΙΟΥΝΙΟΥ:  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΟΥΛΗ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΝΑ  ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΙ  ΤΟΥΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,  ΓΙΑΤΙΚΑΙ  ΤΟΤΕ,  ΗΘΕΛΑΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Στις  17 Ιουνίου 1946 η ελληνική Βουλή υιοθέτησε το  Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε την ποινή του θανάτου, «κατά των επιβουλευομένων την ακεραιότηταν του κράτους».






ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ  
   

1 σχόλιο :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ17 Ιουνίου 2018 στις 8:22 μ.μ.

    ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΥΤΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
    http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CE%97-%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-20%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85.-14-%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-1904.jpg?resize=640%2C487
    Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
    ΠΡΟΣ
    Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
    Ἐν συνεχείᾳ τῆς ἀπό 5/3/2018 ἐξωδίκου μου τήν ὁποίαν σᾶς ἐκοινοποίησα τήν 7ην Μαρτίου 2018 καί ὣραν 13.30 μεσημβρινήν καί τήν ὁποίαν παρέλαβεν ὁ Ἀξιωματικός Ὑπηρεσίας σας, καί ἒχουσα τήν Ἀνωντάτην Ὑποχρέωσιν κατά τήν διάταξιν τῆς παραγράφου 4 τοῦ Ἂρθρου 120 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος ὡς Ἑλληνίδα Πολῖτις,
    Σᾶς ἀναφέρω τά κάτωθι:
    – Εἰς τά ἂρθρα 35 ἓως 48 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματοςκαθορίζονται «οἱ ἐξουσίες καί εὐθύνη ἀπό τίς Πράξεις τοῦ Προέδρου» εἰς δέ τό Ἂρθρον 49 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος §1 ἓως 4 καθορίζονται…
    «οἱ εἰδικές εὐθύνες τοῦ Προέδρου τῆς Δημοκρατίας».
    – Γνωρίζετε τήν ἀτιμωτικήν συμφωνίαν πού ὑπογράφεται «στίς Πρέσπες».

    http://i0.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CE%93%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%96%CE%AC%CE%B5%CF%86-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%9F%CF%84%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A0%CE%93%CE%94%CE%9C-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82.jpg?resize=640%2C290

    Γνωρίζετε τήν θέσιν τῆς πλειοψηφίας τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους Παγκοσμίως.
    Γνωρίζετε καλύτερον ἐμῆς καί ὃλων μας τήν…
    ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΙΩΠΑΤΕ! ΓΙΑΤΙ;
    Διατί συμφύρεσθε μέ μίαν ἐπικίνδυνον, ἂθεον καί ἀπάτριδα πολιτικήν παράταξιν;
    Τό ἐπιστημονικό Σας ἀνάστημα καί τό ἀδαμάντινον ἦθος Σας ἐπιβάλλουν νά λάβετε τήν ΜΟΝΗΝ ΔΙΚΑΙΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ὑπαγορευομένην ἀπό τάς ἀνωτέρω διατάξεις καί ΛΥΣΕΣΕ τό τεράστιον αὐτό Ἐθνικόν θέμα μέ τήν ΡΟΜΦΑΙΑΝ τοῦ Συντάγματος.
    Ὣστε νά ὑψωθῆτε ὡς ὁ γενναῖος ἐκφραστής τῆς ἱστορικῆς ἀλήθειας καί σφοδρᾶς ἐπιθυμίας τοῦ Ἒθνους μας, ἂλλως θά μείνετε ὁ μοιραῖος Πρόεδρος μιᾶς ζοφερᾶς πολιτικῆς περιόδου μέ δυσαρέστους ἐννόμους συνεπείας.
    Εἰς τήν τελευταίαν περίπτωσιν ὑποχρεωτικῶς ἒχουσα τό δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ὑποχρέωσιν ἐκ τοῦ Συντάγματος θά ζητήσω νομίμως τήν ἐφαρμογήν τῶν ἀνωτέρω Διατάξεων.
    Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
    Ἀθῆναι 16/6/2018 Ἡ ἐξωδίκως καλοῦσα Δικηγόρος
    Ο Αγώνας τώρα αρχίζει, να οδηγηθούν οι προδότες στην αληθινή δικαιοσύνη!!!!!!!
    ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    http://arxaiaithomi.gr/

    http://arxaiaithomi.gr/2018/06/17/%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...