Ο Ferrada Carlos Muñoz (1909-2001), Χιλιανός αστρονόμος που είχε μιλήσει για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) το 1940!
Πρέπει να ξέρετε ότι οι επιστήμονες μιλούν πλέον για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) ή κόκκινο πλανήτη. Ο πρώτος ήταν ο Χιλιανός αστρονόμος Carlos Muñoz Ferrada. Ο αστρονόμος άρχισε να μιλά για τον πλανήτη Hercolubus το 1940, δηλαδή, 43 χρόνια πριν πριν το περίφημο άρθρο για τον Planet X, εμφανιστεί στην Αμερικανική εφημερίδα The Washington Post το 1983. (ο αστρονόμος είχε ιδιοφυές μυαλό και κοχόνες, όχι κοχονάκια ή ακόμη χειρότερα συκαλάκια, μέχρι εδώ μην μας πιάσει και το αντιρατσιστικό, τρομάρα μας). Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Carlos Muñoz Ferrada μιλά για ένα γιγαντιαίο πλανήτη-
κομήτη διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και κομήτης διότι έχει την ελλειπτική τροχιά ενός κομήτη. Θυμηθείτε τις προφητείες των Μάγια, σύμφωνα με τον Fernando Malkún η έκτη προφητεία των Μάγιας μιλά για την άφιξη ενός κομήτη που θα θέσει σε κίνδυνο αυτήν την ύπαρξη του ανθρώπου.
Το κείμενο προέρχεται από το περιοδικό «El Florecer Aureo» με τίτλο «Monographic on Hercolubus: Planet intruder». Ο εισβολέας Hercolubus στο ηλιακό μας σύστημα προβλέφθηκε από τον Χιλιανό αστρονόμο Carlos Muñoz Ferrada (πέθανε σε ηλικία 92 ετών τον Οκτώβριο του 2001). Σπούδασε μετεωρολογία και αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, και κατόπιν μηχανική και φυσική. Στις 11 Ιουνίου 1940 ανακοίνωσε στον κόσμο την ύπαρξη αυτού του πλανήτη που αποκάλεσε «Πλανήτη-Κομήτη» διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και την τροχιά ενός κομήτη.
Ο Mr. Muñoz Ferrada έγινε γνωστός στην χώρα του από μια διάλεξη που έδωσε στην πόλη της Concepción, τον Δεκέμβριο του 1938 σε ηλικία 29 ετών, όταν εξέπληξε το ακροατήριο με την ανακοίνωση ενός σεισμού που θα ισοπέδωνε την πόλη Chillán, στην Χιλή στις 24 Ιανουαρίου 1939 στις 23.25μμ. Κανένας δεν το έλαβε υπόψη. Θεωρήθηκε όνειρο διότι βασιζόταν σε μια θεωρία δικιά τους την «Geodynamics». Στις 24 Ιανουαρίου στις 23:35μμ σύμφωνα με την Ισπανική Wikipedia έγινε σεισμός που άφησε 30.000 νεκρούς.
Οι αστρονομικές του και γεωφυσικές του προβλέψεις τον έκαναν διάσημο. Αργότερα πρόβλεψε και άλλους σεισμούς, όπως της La Ligua, Χιλή το 1965, 28 Μαρτίου στις 16:33 UTC και τον σεισμό στις 3 Μαρτίου 1985 στο Santiago στην Χιλή. Επίσης ανακοίνωσε την τροχιά και ότι θα υποστεί αποδιοργάνωση ο κομήτης του Χάλεϊ, αλλάζοντας την ταχύτητα του κάτι που συνέβη όταν ο Halley προχώρησε 36 ώρες από την περίοδο της τροχιάς του, στα 85 χιλιόμετρα από τον ήλιο, η μικρότερη απόσταση στην ιστορία.
Για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις και τις προβλέψεις του, ο Carlos Muñoz Ferrada ανέπτυξε την θεωρία της Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών. Με αυτήν την μέθοδο πρόβλεπε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστίων, αλλαγές του κλίματος, ανακάλυψε νέους πλανήτες και κομήτες, αποκωδικοποιώντας τις τροχιές τους και άλλα στοιχεία. Οι λίγοι άνθρωποι που επισκέφτηκαν τον Mr. Muñoz Ferrada στο σπίτι του στην ήσυχη Villa Alemana of Viña del Mar και έχουν δει το εργαστήριο του, τον είδαν περικυκλωμένο από περίεργες συσκευές που σχεδίαζε και κατασκεύαζε μόνος του. Είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα, έμπαινε σε έκσταση όταν κάτι… Και σε αυτήν την κατάσταση έγραφε και σχεδίαζε αυτά που ελάμβανε. Αυτό του έδωσε μεγάλη επιτυχία εναντίον των εχθρών του σε όλη την ζωή του.
Ο Ferrada Carlos Muñoz δήλωσε τα εξής για τον «Πλανήτη-Κομήτη»:
1. Έχει ελλειπτική τροχιά σαν κομήτης και μεγάλη μάζα σαν πλανήτης, δηλαδή ένας πλανήτης με ουρά.
2. Πλησιάζει την γη φορτισμένος με κοσμική ενέργεια.
3. Δεν ακολουθεί τους νόμους της ουράνιας μηχανικής.
4. Ταξιδεύει μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου σε απόσταση 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.
5. Αυτό θα αυξηθεί σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την γη.
6. Τελικά θα εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα και θα φωτογραφηθεί και θα είναι ορατός με γυμνό μάτι.
7. Η άφιξη του προκαλέσει γεωφυσικές και ανθρώπινες αλλαγές, φέρνοντας αλλαγή και καταστροφές.
Μας έδωσε και άλλα στοιχεία στην τηλεόραση και με άλλα μέσα. Αυτά τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:
Ο πλανήτης Hercolubus ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. 92 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ. 76 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ήλιο μας στο ηλιακό μας σύστημα. 300 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν βρίσκεται μεταξύ των δύο ήλιων. 14.000.000 μέτρα πιο κοντά στη Γη στο σημείο περάσματος του πλανήτη Hercolubus. 32000000000 μέτρα απόσταση από τον Μαύρο Ήλιο Γη. 0.003382378 s = απόσταση σε έτη φωτός από την Γη έως τον Μαύρο ήλιο.
Εάν ο πλανήτης –κομήτης είναι σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα (από την γη), τότε είναι 36,36 η απόσταση της Γης από την Σελήνη. Προφανώς δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει την καταστροφή. Ακολουθεί ένα απόσπασμα αναφορά που στάλθηκε από τον Carlos Muñoz Ferrada στον Brian Marsden του Harvard-Smithsonian Center για την Αστροφυσικά (ειδικοί στους κομήτες), στο Cambridge, Boston, Massachusetts, United States:
Το περίεργο συντακτικό του παρακάτω κειμένου είναι του Carlos Muñoz Ferrada.
«Ταυτόχρονα ο υπογράφων έχει περιλάβει υπολογισμούς, διαγράμματα, αστρικές θέσεις, που έχει υπολογίσει και έχει εκφράσει δημόσια στις 11 Ιουνίου , 1940, η αργή διείσδυση στο ηλιακό μας σύστημα, μια νέα και λαμπρή κοσμική μάζα πλησιάζει την γη, ένας τεράστιος «Κομήτης-Πλανήτης», ισχυρές δονήσεις, βαρύ και μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τρείς φορές την ταχύτητα, υψηλό, είναι κάθετο στην έλλειψη της γης και ταξιδεύει σε εμπρόσθια κατεύθυνση σε μια ελλειπτική τροχιά σε χρόνο 13 χρόνια 333.3, 133.3 αιώνες μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου ένα μακρινό άστρο που πεθαίνει σε 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό το μεγάλο άστρο που τώρα εισέρχεται σε μια μεγάλη εκκεντρότητα 0.99999 και με μια μέση γωνιακή κίνηση 0.0000739 την ημέρα την ίδια μέρα: 12 μέσες γωνιακές σύνοδοι, περισσότερες X XI με τις βαρυτικές διαταραχές είναι ισοδύναμο με την πλήρη πορεία 13 χρόνων ίσες εκκεντρικές τροχιές 333.3 (1 125.6 x 12) 173.9 χρόνια του Κομήτη Πλανήτη μεγάλη μάζα και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.»
«Αυτό το μεγάλο αστέρι τώρα, που έρχεται στην Γη με έναν ομοιόμορφα επιταχυνόμενο ρυθμό, σύντομα θα εντοπιστεί κοντά στον Βόρειο Πόλο, βόρεια από το Corona Borealis, προς το Little Dipper στις equatorial sidereal coordinates με right ascension ίση προς15 ώρες 15 λεπτά και μια ίση απόκλιση 67 μοιρών και 20 λεπτών … βόρεια και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 1999, σε 15 χρόνια από το 1984 αυτό το αστέρι θα λάμπει ακόμη και την ημέρα, αυτήν την ημέρα θα είναι σε ευθυγράμμιση Ο Ηλιος – ο Κομήτης – η Γη – η Σελήνη σε 11:22 λεπτά Universal Time. Εν τω μεταξύ θα είναι η ημέρα κοκκινωπής εκλείψεως του Ηλίου. Εκείνο τον καιρό, ο μυστηριώδης πλανήτης θα είναι σε περίγειο 10,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γη» … Προφανώς ο Mr. Carlos Muñoz Ferrada έκανε λάθος στην τελευταία ημέρα, ίσως έκανε λάθος σε κάποιους υπολογισμούς του, αλλά οι πληροφορίες του παραμένουν ενδιαφέρουσες. Ακόμη από το 1940 πέρασε την μυστηριώδη λέξη (Πλανήτης – Κομήτης).
Ένα τελευταίο κομμάτι του Ferrada: «Ο ήλιος θα ανατείλει μέσα στην τροχιά της γής με ταχύτητα δορυφόρου 66 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, και ταυτόχρονα μόνον 139,100,000 χιλιομέτρων από τον Ήλιο». «Επιπροσθέτως, ο υπογεγραμμένος, μέσα στις πιθανότητες προσδιορίζω ότι αυτή η νέα και γιγαντιαία κοσμική μάζα μπορεί να ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑΝ ΤΗΣ ΓΗΣ με την μεγάλη βαρύτητα του και με γεωφυσικές διαταράξεις, ακόμη θα επηρεάσει την ελκτική δύναμη του δορυφόρου μας την σελήνη. Η ελλειπτική τροχιά της Γής είναι παράλληλη με τον Ουράνιο Ισημερινό. Οι δύο πόλοι θα απομακρύνονται ταυτόχρονα, όπως στις ημέρες των ισημεριών της άνοιξης και του φθινοπώρου».
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.