Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ;



ΜΕΓΑ  ΤΟ  ΤΗΣ  ΜΑΣΟΝΙΑΣ  ΚΡΑΤΟΣ. 
Η  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ  ΣΠΟΥΔΩΝ  ΕΔΩΣΕ  ΤΟ  ΧΡΥΣΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ΣΤΟΝ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ,  ΓΙΑΤΙ  ΑΥΤΟΣ  ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΤΟΥΣ  ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ  "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ".
 Ο  ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ  ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ  ΟΙ  ΑΔΕΛΦΟΙ  ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΝΑ  ΤΟΥ  ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ  ΧΡΥΣΟ  ΚΛΕΙΔΙ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΕ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ  ΤΕΛΕΤΗ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΜΑΣΟΝΟΥΣ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ,  ΕΤΣΙ  ΩΣΤΕ  ΝΑ  ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ  ΓΙΑ ΤΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΑΓΓΛΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ;»


   ΝΤΟΥΟΜΟ  Ο  ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ  ΝΑΟΣ  ΤΟΥ  ΜΙΛΑΝΟΥ   ΔΙΕΦΥΓΕ   ΤΟΥ  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΩΡΤΣΙΛ.

Βομβαρδίζοντας ἀποκλειστικῶς πολιτιστικὰ μνημεία

1 Νοεμβρίου 2018 ἀπὸ τὴν Φιλονόη, Παναγιώτης Μαρίνης



Διατί οἱ συμμαχικοί βομβαρδισμοί ἐστόχευον ἀποκλειστικῶς τά μνημεία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ πολιτισμοῦ;


Ἀπαντήσεις σὲ σχόλια φίλων
Γενικῶς ἐστόχευον στὰ μνημεία, διατὶ ἦσαν βάρβαροι …καὶ πάντα θὰ εἶναι…

• Δὲν εἶναι βάρβαροι! Δὲν ἦτο βάρβαρος ὁ Τσώρτσιλ, ὅπως οἱ Σομαλοὶ ποὺ οὐροῦν στὶς πύλες τῆς μητροπόλεως τῆς Φλωρεντίας καὶ στὴν κιονοστοιχία τοῦ Ἁγίου Πέτρου! Πιὸ ἐκπολιτισμένος ἀπὸ ὅλους τους Ἕλληνες ἦτο ὁ Τσώρτσιλ!

• Οἱ στρατιωτικοὶ διεμαρτύροντο ὅτι ἔπρεπε οἱ βομβαρδισμοὶ νὰ στοχεύουν σὲ στρατιωτικὲς ἐγκαταστάσεις ἢ σὲ ὑποδομὲς ὅπως οἱ γέφυρες, τὰ ἀεροδρόμια, ἢ ἔστω σὲ βιομηχανικὲς περιοχές! Πράγματι ἐὰν ἐγίνετο ἔτσι ὁ χρόνος ποὺ διήρκεσε ὁ πόλεμος θὰ ἐμειοῦτο εἰς τὸ ἥμισυ!

• Ὅμως, ὁ Τσώρτσιλ ἐπέμενε οἱ βομβαρδισμοὶ νὰ ἀφοροῦν κατὰ κύριον λόγον στὸ ἱστορικὸν κέντρον τῶν πόλεων!

• Οὕτως κατεστράφη ὁλοσχερῶς ἡ Δρέσδη. Ἡ Δρέσδη δὲν ἦτο τυχαία πόλις, ἦτο ἡ πρωτεύουσα τοῦ Βασιλείου τῆς Σαξωνίας, πόλις-μουσεῖον στολισμένη ὅσον καμμία ἄλλη μὲ κτίρια ὑψηλῆς αἰσθητικῆς ἀξίας, διὸ καλουμένη «Ἀθῆναι τοῦ Βοῤῥᾶ»! Ἡ Δρέσδη, ἀνοχύρωτος πόλις πλήρης προσφύγων, κατεστράφη ὁλοσχερῶς δὶ’ ἑνὸς φρικτοῦ Ὁλοκαυτώματος ἐμπρηστικῶν βομβῶν! Καὶ ἐκεῖ κατεκάησαν οἱ συνωθούμενοι 600.000 (ἑξακόσιες χιλιάδες) πρόσφυγες ἀπὸ τὴν Ἀνατολήν! Ναί, 600.000 τὰ θύματα τῆς Δρέσδης! Ὁμοίως κατεστράφησαν πολλὲς ἄλλες ἱστορικὲς πόλεις τῆς Γερμανίας, ὡς τὸ Ἀμβοῦργον καὶ ἡ Νυρεμβέργη.

• Κατὰ τοὺς βομβαρδισμοὺς τῆς Ἰταλίας ἡ Ἀγγλικὴ ἀεροπορία ἐπεκεντρώθη ἀποκλειστικῶς στὰ πολιτιστικὰ μνημεῖα!

Οὕτως ἐμβομβαρδίσθη ἡ Πομπηΐα! Ἀδιανόητον, καὶ ὅμως συνέβη! Στὴν Νεάπολιν ἐβομβαρδίσθη μόνον τὸ ἱστορικὸν κέντρον καὶ κατεστράφησαν σημαντικὰ μνημεῖα, ὅπως τὸ περίφημον μοναστήρι Σάντα Κιάρα!  Ὅπως ἔγινε καὶ στὸν βομβαρδισμὸν τοῦ Πειραιῶς ὅπου ἐμβομβαρδίσθη μόνον ἀκριβῶς τὸ κέντρον τῆς πόλεως πέριξ της πλατείας Κοραῆ!
• Στοὺς βομβαρδισμοὺς τοῦ Μιλάνου ἐβομβαρδίσθησαν ἀποκλειστικῶς πολιτιστικὰ μνημεῖα, ὡς ὁ ἀρχαῖος ναὸς τοῦ Ἁγίου Ἀμβροσίου!

• Στὸν βομβαρδισμὸν τοῦ 1942 ἔκπληκτος ὁ Βρεταννὸς ἀρχηγὸς τοῦ σμήνους εἶδε ὅτι τὸ ἐπίκεντρόν του βομβαρδισμοῦ ἦτο τὸ Ντουόμο, ἀναμφισβητήτως τὸ Νὸ 1 μνημεῖον τοῦ Ἀναγεννησιακοῦ-Δυτικοῦ πολιτισμοῦ, ποὺ ἐκτίζετο ἐπὶ 600 ἔτη καὶ ἀκόμη δὲν ἔχει τελειώσῃ πλήρως! Συγκλονισμένος ὁ ἀγαθὸς Ἀγγλος ἀξιωματικὸς δὲν ἐξετέλεσε τὴν ἐντολὴν καὶ οὕτως τὸ Ντουόμο ἐσώθη!

Διατί τάχα;;;

Ἔχει κάποιος ἀπαντήσεις;







ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ:

"Μέσα μου δεν φεύγει η αγωνία και η πίκρα με τον τρόπο που μας μεταχειρίζονται και απειλούν να μας μεταχειριστούν οι Άγγλοι και οι Γάλλοι.[...]
Θέλουν να μας γδάρουν το πετσί μας".



Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ
 
Ο Τσώρτσιλ θα γράψει στον Υπουργό του των Εξωτερικών Ηντεν στις 6 Μαρτίου 1941 «… η απώλεια της Ελλάδος δεν αποτελεί καθόλου συμφορά για μας, αρκεί η Τουρκία να κρατήση έντιμον ουδετερότητα».


 Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ
 
Στις 31 Δεκεμβρίου 1940, την 63η ημέρα του πολέμου, ο Μεταξάς είπε το τρίτο ΟΧΙ, στη "βοήθεια" των Άγγλων. Ο σιωνιστής Τσώρτσιλ φοβούμενος μία εκεχειρία και επάνοδο της Ελλάδας στην ουδετερότητα, τον δολοφόνησε και τοποθέτησε πρωθυπουργό τον πράκτορα Κορυζή. Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΜΙΣΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ. Στο γνωστό βιβλίο του «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου» δεν αναφέρει ούτε καν το όνομα Μεταξάς.
Η παρουσία στο πλευρό του ασθενούς Μεταξά άγγλων ιατρών είναι γεγονός. Τραγικό για την τύχη του ασθενούς αλλά και για την τύχη του Πολέμου και της Ελλάδος, δώδεκα Έλληνες πανεπιστημιακοί καθηγητές ιατρικής να αφήνουν τον Πρωθυπουργό της χώρας στις φροντίδες του κάθε εγγλέζου υπιάτρου και αρχιάτρου εκτελούντων ποίος οίδε ποία αποστολή.
Η δολοφονία του Μεταξά επιβεβαιώθηκε από τη νεκροψία που έκανε με την άδεια της κυβέρνησης Τσολάκογλου, ο Γερμανός καθηγητής Χάνς Έπινιγκερ, που διαπίστωσε την παρουσία δηλητήριου βραδείας προσβολής που χρειάζεται δυο-τρεις εβδομάδες για να προκαλέσει το θάνατο και το οποίο προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού, προσβάλει τα ζωτικά όργανα και προκαλεί την εμφάνιση κηλίδων στο δέρμα των θυμάτων πριν από το θάνατο τους.
Στις αρχές του 2003 παρουσιάσθηκε στο ελληνικό κοινό το βιβλίο του Βρετανού ιστορικού Ντέιβιντ Ιρβινγκ με τίτλο “Ο πόλεμος του Χίτλερ”. Ο αναθεωρητής συγγραφέας βασίσθηκε σε συνεντεύξεις στενών συνεργατών του Γερμανού καγκελάριου οι οποίοι του παραχώρησαν καταπληκτικά και αποκλειστικά ντοκουμέντα. Στο βιβλίο αυτό ο Ιρβινγκ υποστηρίζει πως ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε από τους Βρετανούς, οι οποίοι μάλιστα χρησιμοποίησαν στη θανατηφόρο ένεση το ίδιο δηλητήριο με το οποίο οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες δολοφόνησαν τον βασιλιά της Βουλγαρίας Βόριδα. 



 Ο "ΣΥΜΜΑΧΟΣ" ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Τσώρτσιλ: «Στο εξής δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». Σύμφωνα με το Churchill Archives Centre και άλλους Διεθνείς φορείς τεκμηρίωσης των βιογραφικών στοιχείων του Sir Winston Leonard Spencer Churchill, η συγκεκριμένη φράση ουδέποτε ελέχθη από τον Τσώρτσιλ, αποδόθηκε όμως σε αυτόν απο την πλευρά της Ελληνικής Αντίστασης κατά την διάρκεια του πολέμου για λόγους εμψύχωσης και ενίσχυσης του φρονήματος των μαχομένων Ελλήνων πατριωτών.


«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΚΕΙΑ. ΚΟΛΑΚΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

 
«… Οι Έλληνες είναι επιρρεπείς στην κολακεία και υπάρχουν πολλά ευχάριστα και κολακευτικά πράγματα που μπορούμε να πούμε για αυτούς αυτή την ώρα…. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε υπερήφανοι και ευτυχισμένοι που τους έχουμε στο πλευρό μας ως συμμάχους και πολεμούμε για ιδανικά, τα οποία, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, είναι ελληνικά ιδανικά. Υπάρχουν επίσης κλασικές αναφορές οι οποίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία … οτιδήποτε στοιχείο πολιτισμού και κουλτούρας είχαν οι Ρωμαίοι το όφειλαν στους Έλληνες. Όλο αυτό το υλικό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με λίγη φαντασία και με μεγάλη επιτυχία από έναν κλασικό φιλόλογο … Οι Έλληνες έχουν μια ασαφή γνώση για τις κλασικές τους παραδόσεις, αλλά τίποτε δεν θα τους ευχαριστούσε περισσότερο από να τις υπενθυμίζει σ’ αυτούς ένας Άγγλος…»
( Μ.Πετράκη, Βρετανική πολιτική και προπαγάνδα στον ελληνοϊταλικό πόλεμο).



ΤΣΩΡΤΣΙΛ: "ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ".
 
Ο ρόλος του Τσώρτσιλ ως σιωνιστή έχει παραγνωριστεί, διότι ο ίδιος ο Τσόρτσιλ προσπάθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του να αποκρύψει τη συγκεκριμένη ιδιότητα. Για του λόγου το αληθές, στο πλέον δημοφιλές βιβλίο του Τσόρτσιλ, με τίτλο Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στον σιωνισμό, στην Παλαιστίνη ή στις μακροχρόνιες σχέσεις του με τους σιωνιστές, κάνοντας φανερό το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παράλειψη έγινε κάθε άλλο παρά τυχαία.
Στο τελευταίο του γράμμα προς τον Βάιτσμαν, το 1951, το οποίο έχει διασωθεί, ο Τσόρτσιλ θα γράψει τα εξής χαρακτηριστικά που θα τον οριοθετήσουν ως έναν φανατικό υπέρμαχο του σιωνισμού: «οι υπέροχοι αγώνες που δίνει το Ισραήλ σε αυτή την δύσκολη εποχή, δίνουν μόνο χαρά σε έναν παλιό σιωνιστή σαν εμένα».
Τσώρτσιλ: "όπου υπάρχουν τρεις Εβραίοι, υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί και ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης".
Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: "Ορισμένοι άνθρωποι συμπαθούν τους Εβραίους και κάποιοι όχι, αλλά κανένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι πέρα από κάθε αμφιβολία είναι η πιο δεινή και η πιο αξιοσημείωτη φυλή που εμφανίστηκε ποτέ στο κόσμο. Ο Disraeli, o Eβραίος πρωθυπουργός της Αγγλίας και ηγέτης του συντηρητικού κόμματος, ήταν πάντα αληθινός προς την φυλή του και περήφανος για την καταγωγή του και είχε αναφέρει σε μια περίσταση: «Ο Κύριος μεταχειρίζεται τα έθνη όπως τα έθνη μεταχειρίζονται τους Εβραίους».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ;

    29/10/19
    Ο φαντάρος στρατηγός του Λαού Κατσιμήτρος και οι επαγγελματίες ερυθροφρουροί ένστολοι του σήμερα που μαγαρίζουν τη στολή

    Συριζοκρατία και Συριζοχαχολισμός! Οι Κόκκινοι παλιάνθρωποι, έχουν το θράσος να εξυβρίζουν τους νεκρούς του Μετώπου, και να εξυμνούν τους κατσαπλιάδες κομμουνιστοσυμμορίτες την ημέρα της παρέλασης.

    Πολύ θα ήθελα, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, να διατάξει ΕΔΕ για να μάθουμε τον ΟΠΛΑΤΖΗ που έδωσε στον πιλότο τους στίχους του μπολσεβίκου Ρίτσου.
    Ο στρατηγός Κατσιμήτρος , όταν άρχισε ο πόλεμος του 1940 φώναξε μαζί με τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες του, Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Πατρίς! και Ζήτω ο Στρατός. Το ίδιο επαναλαμβάνουμε και εμείς σήμερα.
    Ο μπολσεβίκος μισθοφόρος ένστολος, στην Θεσσαλονίκη, όμως, έλεγε «Χρόνια Πολλά», και οι ρουφιανπαπαγάλοι αφού έλαβαν εντολή τον χειροκρότησαν επειδή απήγγειλε Ρίτσο.
    Χρόνια Πολλά, λένε οι απάτριδες, γκέι παρέιντ διεθνιστές και εκσυχρονιστές.
    Και, το, «τούτος εδώ ο (αριστερός) λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του», σημαίνει. ότι σεβασμό, οι υπερήφανοι γκέι παρέιντ, έχουν μόνο για τους νεκρούς του "αγώνα". Τους Ελασίτες και του Κ/Συμμορίτες. Τους ήρωες του 40, τους έχουνε.... χεσμένους.
    Ο ιπτάμενος μπολσεβίκος μισθοφόρος, συγκίνησε τους ΟΠΛΑΤΖΗΔΕΣ. Τους άλλους μας εξόργισε.
    Αν ήμουν διοικητής του, θα τον διέτασσα να βγάλει το εθνόσημο και να φορέσει σφυροδρέπανο .

    ΥΓ. Το καθίκι!!!!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...