Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πασοκική προβοκάτσια το περιβόητο e-mail της χρεωκοπίας. Η απόδειξη.

Μάστορας ο Καρχιμάκης και πολύ μπροστά. Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Όχι τώρα που έγινε κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση, είχε δώσει εξετάσεις και πέρασε με άριστα.
Το σύστημα του έχει μείνει στην ιστορία. Τι έκανε;
Βλέπε Βατοπαίδι: Ετοίμαζε επερώτηση και την διέρρεε στοχευμένα σε Blogs και εφημερίδες με παραποιημένα στοιχεία ώστε να γίνει τζέρτζελο. Όταν όμως γινόταν η επερώτηση, εννοείται ότι αυτά τα στοιχεία – μαϊμού δεν υπήρχαν. Η λάσπη όμως είχε μείνει.
Ποιός θα ξεχάσει το παροιμιώδες με τους καλόγερους του Βατοπαιδίου που έμπαιναν με πλαστικές σακούλες με 10 εκατομύρια ευρώ έκαστη στην τράπεζα!!! Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πρώτο στην παραπληροφόρηση. Κατρακύλα χωρίς τέλος
Εννοείται ότι αυτά τα γελοία σενάρια δεν υπήρχαν στις επερωτήσεις, υπήρχαν όμως πρόθυμοι bloggers που τα αναδημοσίευαν.
Αυτό ακριβώς ήταν και το παιχνιδάκι με το περιβόητο e-mail της χρεωκοπίας. ΕΣΤΑΛΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε “δεξιά” ή “αντιμνημονιακά” blogs στοχεύοντας σαφώς στα ψάρια που θα τσιμπούσαν και θα το αναδημοσίευαν. Στο Olympia ήρθε δεκάδες φορές με το λινκ της Zougla και μάλιστα ορισμένοι μας εγκαλούσαν γιατί δεν το αναδημοσιεύαμε!
Η απάντηση μας ήταν σαφέστατη, ότι επρόκειτο περί ηλίθιας προβοκάτσιας, γράψαμε μάλιστα και δύο σχετικά άρθρα.
Κάποιοι όμως το αναδημοσίευσαν. Αυτό ακριβώς ήταν και το “τυράκι” για τον Καρχιμάκη για να φωτογραφίσει “δεξιά” blogs ως φορείς της προπαγάνδας. Έτοιμο το σενάριο, δυστυχώς γι’ αυτόν, αυτοί που τσίμπησαν ήταν μικρής επισκεψιμότητας ιστολόγια και κανένα από τα μεγάλα όπως διακαώς επιθυμούσε.
Εμείς που αγωνιζόμαστε με στοιχεία και ορθό λόγο ενάντια στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς βλέπετε, δεν περιμένουμε από “ανώνυμα” emails για να μάθουμε την αλήθεια.
Προς απόδειξη των λεγομένων μας, θα θυμάστε οπωσδήποτε ότι εμείς είμασταν οι πρώτοι που βγάλαμε τα επίμαχα άρθρα του μνημονίου στην δημοσιότητα. Από αυτά ξεκίνησε και όλο το αντιμνημονιακό μέτωπο, την ίδια στιγμή που τα μεγάλα ΜΜ”Ε” απέφευγαν να κάνουν την οποιαδήποτε αναφορά.
Δείτε τώρα με αποδείξεις τι θα πει Πασοκική προβοκάτσια. Εμείς σε κάθε αναφορά παραθέταμε τις εκτυπώσεις του μνημονίου με τα επίμαχα άρθρα:
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/03/21.jpg?w=672&h=444
Δείτε τώρα τι πλαστογραφία έκαναν τα πράσινα ανθρωπάκια εκείνες τις ημέρες και την σπάμαραν πάλι μαζικά σε blogs “αντιμνημονιακά” για να τσιμπήσουν και να το δημοσιεύσουν:
http://img826.imageshack.us/img826/6900/16170315.png

Με την ίδια μορφή με τις αποκαλύψεις μας και προσεκτική πλαστογραφία στο Photoshop. Ορισμένοι δυστυχώς (και τότε) τσίμπησαν και το δημοσίευσαν. Τους πήρε βέβαια ο διάολος και το κατέβασαν. Έτσι όμως λειτουργεί η πασοκική – μνημονιακή προπαγάνδα.
Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και το περιβόητο email, όπως και η πλαστογράφηση των αποκαλύψεων του Olympia, της συνέντευξης του Weisbrot (πως τον μάθατε όλοι ξαφνικά ρε ινστούχτορες των ΜΜ”Ε”, τον ξέρατε και πριν;;) Για τα οποία θα μιλήσουμε αργότερα.
Αυτά και επιτέλους φίλοι Bloggers, ΜΗΝ τσιμπάτε. Στείλτε ένα email και ρωτήστε αν αμφιβάλλετε. Μην πέφτετε στην παγίδα γιατί πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...