Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Είστε "κυρίες" μου, το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς, πολύ λίγες,πολύ μικρές , για τέτοιου είδους μεγαλειώδη ανασκαφή.


Ψέμα,.ψέμα, ψέμα και πάλι ψέμα έχουν φλομώσει τον Ελληνικό λαό στο ψέμα και στην απάτη.
Αλήθεια θέλει ταυτοποίηση DNA για να διαπιστωθεί το φύλο του σκελετού.


Ακόμα και ένα παιδί του λυκείου ξεχωρίζει από την κατασκευή του σκελετού αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα. Τα κεφάλια των σφιγγών βρέθηκαν τον Αύγουστο και παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο.

Η μαινάδες ή Κλώδωνες (Ιέρειες του Διόνυσου) με το χαρακτηριστικό κάνιστρο στο κεφάλι ,μέσα στο οποίο τοποθετούσαν φίδια, με το ανασήκωμα της πτυχής του ενδύματος,καθώς και η χαρακτηριστική διαγώνια ταινία στο στήθος δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για μαινάδες. 


Άλλωστε οι Καρυάτιδες ή κόρες από την Σπάρτη,δεν είχαν καμία σχέση με την Μακεδονία..

Είχε όμως
η Μυρτάλη ή αλλιώς Ολυμπιάς η μητέρα του Μ.Αλεξάνδρου καθώς και η γιαγιά του η Ευρυδίκη οι οποίες υπήρξαν Ιέρειες ή Μαινάδες του Ναού του Διόνυσου στην Σαμοθράκη. 

Σκοπίμως λοιπόν έλεγαν ψέμματα στον Ελληνικό λαό για να τον αποτρέψουν από το να σχηματίσει την εντύπωση,ότι ο τάφος είναι Βασιλικός και ασύλητος 

Επίσης μας απέκρυψαν ότι επάνω στις πτυχές του ενδύματος της αριστερής "Καρυάτιδας" υπήρχε επιγραφή την οποία ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει,κατεβάζοντας μια φωτογραφία του αγάλματος και την υποβάλει σε ανάλυση με αρνητικά χρώματα. 

Αλήθεια ποιος τυμβωρύχος θα έπαιρνε μισό πρόσωπο της δεξιάς Μαινάδας παραμάσχαλα και να φύγε,ή ένα χέρι; 

Απεναντίας ήξεραν ότι το πρόσωπο κόπηκε από μίσος με πριόνι,οι σφίγγες αποκεφαλίστηκαν από έναν και μοναδικό εχθρό και διεστραμμένο δολοφόνο του Βασιλικού Οίκου,....τον Κάσανδρο.

 Εκτός αυτού ποιος ιδιώτης διέθετε τόσο υπέρογκο ποσό για την κατασκευή του μεγαλειώδους αυτού μνημείου; 
Κανείς. 
Πολλώ δε μάλλον ένας στρατηγός ο οποίος πολεμούσε για το χρήμα. 

Επίσης επάνω στη στέψη της θύρας του τρίτου θαλάμου είναι σκαλισμένοι οκτώ συνολικά ρόδακες,τους οποίους δεν ανέφεραν καθόλου και τους οποίους μπορεί να δεί ο καθένας με τον ίδιο τρόπο. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στον Τύμβο είναι θαμμένη η Βασιλική οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ίσως ο ίδιος ο Μεγάλος Έλληνας βασιλιάς, αλλά δεν πρόκειται να το μάθουμε αυτό ποτέ,καθ΄όσον ήδη η Μενδώνη ή πώς αλλιώς λέγεται αυτό το κουμάσι αποφάσισε ότι η ανασκαφή έλαβε τέλος Αλήθεια ;;; 

Και οι ανακοινώσεις για την διενέργεια Γεωσκοπήσεων από το πανεπιστήμιο τι θα γίνουν.; Μην απορήσει λοιπόν κανείς αν στο τέλος μάθουμε, όπως άλλωστε είπε η μαντάμ Περιστέρη, ότι ο νεκρός είναι στρατηγός. 

Αλήθεια κ. Περιστέρη νομίζετε ότι ο Μεγ. Αλέξανδρος θα ανέθετε στον Δεινοκράτη την κατασκευή αυτού του μεγαλειώδους μνημείου, ξοδεύοντας όλα τα ταμεία του κράτους για να θάψει έναν στρατηγό μέσα σε ξύλινο φέρετρο ; 

Ποιος ήταν αυτός που άξιζε τέτοια τιμή,την στιγμή που ο Αλέξανδρος δεν λυπήθηκε τον Παρμενίωνα , τον Κλείτο που του έσωσε την ζωή στον Γρανικό και τόσους άλλους; 

Είστε "κυρίες" μου, το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς, πολύ λίγες,πολύ μικρές ,για τέτοιου είδους μεγαλειώδη ανασκαφή. 

Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν τοποθετείται εντός του Τύμβου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης η διαπλεκόμενη Παναγιωταρέα ,η οποία ενέπαιζε την κατεστραμμένη μαινάδα,ότι της έπεσε η μύτη από την περηφάνια (αλήθεια η Μενδώνη τίνος εκπρόσωπος ήταν;) 

Μήπως θα έπρεπε να ήτο παρών στην ανασκαφή η μεγάλη φιλέλλην αρχαιολόγος Κυρία Ντόροθι Κίνγκ ;


Ακούστε τι λέει αυτή κυρία για να κοιτάξετε κατόπιν τις μάπες σας στον καθρέπτη !! 

Και τέλος επειδή πιστεύω ότι η Κυρία Ραχήλ Μακρή η ανεξάρτητη, ίσως κάτι γνώριζε για να στείλει έγγραφη προειδοποίηση ευθύς εξ' αρχής. 

Τα ψέμματα κυρίες μου έχουν πολύ κοντά ποδάρια. 

Για όσους και όσες κυρίες επιθυμούν να δούνε ποιες και ήσαν οι κλώδωνες και τι δεν ήσαν δεν έχει παρά να γράψει την λέξη σε μια μηχανή αναζήτησης. 

Εκτός αυτού τα αγάλματα των Καρυάτιδων κατασκευάζονταν ως φορείς στατικού κτιριακού φορτίου και όχι ως αποτρεπτικοί φύλακες μυστικού.

 ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΟΝ...": 


http://attikanea.blogspot.gr/2014/11/blog-post_840.html

2 σχόλια :

  1. Έχουν πολλή φαντασία! Διαβάστε παρακαλώ και αυτό:

    Γεμάτος χρυσάφι ήταν ο τάφος στην Αμφίπολη

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/11/blog-post_113.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)#.VGcgkDSsWnc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ΛΕΩΝΙΔΑ ....!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...