Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Κύριε Παπανδρέου (ξανα)ρωτάμε: Έχετε συμβούλους της Goldman Sachs:

Είναι δυνατόν ο πρώην υπάλληλος της goldman Sachs να είναι ο διαχειριστής του δημόσιου χρέους της Ελλάδας; Της εταιρείας δηλαδή που πόνταρε στην πτώχευση της Ελλάδας και όλως τυχαίως φαίνεται ότι δικαιώνεται;





Καλά ρε μας κάνετε πλάκα; Βάλατε διευθύνων σύμβουλο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους τον Πέτρο Χριστοδούλου; Είναι δυνατόν ο άνθρωπος που δούλευε επί χρόνια για την goldman sachs που κάνει κερδοσκοπικά παιχνίδια να είναι αυτός που θα μας ενημερώνει για δημόσιο χρέος και θα το βάλει σε μια τάξη; Δηλαδή ένας άνθρωπος από τα …σπλάχνα της κερδοσκοπικής εταιρείας που παίζει παιχνίδια εναντίον χωρών ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Και τα srpeds έχουν ήδη πάει στα 460! Αναρωτιέται ‘αθώα’ το …Τρωκτικό!






Εμείς θα ξαναρωτήσουμε τον κύριο Γιώργο Παπανδρέου: Ποιές είναι οι σχέσεις της κυβέρνησης σας με την Goldman Sachs;




Απολαύστε:

 



ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ» ΤΗΣ GOLDMAN SACHS


Οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι διατηρούν σχέσεις με τη Ναζιστική οργάνωση Goldman Sachs οι οποία ως γνωστόν είχε ποντάρει στην πτώχευση της Ελλάδας.


Έκτοτε, όλες οι ενέργειες τους είναι σύννομες με τις επιταγές της Goldman ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πολυπόθητη γι’ αυτούς πτώχευση.


Ο τζίρος του “στοιχήματος” αναμένεται στα 2 τρις δολάρια από τα οποία το 1 τρις το παίζει …”Γερμανική” αδερφική εταιρεία, που λέγεται ότι πριμοδοτεί νεόκοπο επιχειρηματία που πρόσφατα ανακάλυψε την έφεση του στον τομέα της “ενημέρωσης”. Βρε τίποτα δεν είναι τυχαίο!


Τρανταχτά στοιχεία για τη δράση αυτής της οργάνωσης κρατά στα χέρια του ο κύριος Ψυχάρης. Έβγαλε μάλιστα κατά λάθος ένα τέτοιο στοιχείο και μετά από πιέσεις το μάζεψε άρον – άρον.


Οι πληροφορίες μας όμως λένε ότι ο Ψυχάρης χαλάστηκε πάρα πολύ από τον “τσαμπουκά” ενός από τους καταζητούμενους και το σκέφτεται σοβαρά να επανέλθει δριμύτερος με στοιχεία που θα κάνουν …μπαμ.


Εάν το κάνει, εμείς θα παίζουμε Ψυχάρη μέχρι τη Δευτέρα παρουσία. Αναλυτικά ρεπορτάζ για τα γεγονότα θα βρείτε εδώ:


Σας προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα την ” ΓκολντμανΠασοκιάδα”.


Διαβάστε τα άρθρα που ακολουθούν….


































Πηγή: olympia.gr

ΕΘΝΙΚΟ FORUM http://anaxfiles.blogspot.com/2010/04/goldman-sachs_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...