Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πρόκειται για έναν συρφετό ανθρώπων με μηδενικό πολιτικό παρελθόν, αλλά και με εξ ίσου μηδενικό πολιτικό μέλλον.



του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για μια παρέα κολεγιόπαιδων που βαφτίστηκε κυβέρνηση όχι για την αξιοθαύμαστη ικανότητά της να κυβερνά, αλλά γιατί μέσα από την εκπληκτική πολιτική της αφωνία, συμβάλει ώστε να αισθάνεται ως «καταξιωμένος ηγέτης» ο ανικανότερος των ανικάνων που ελέω των κοψοχέρηδων πρωθυπουργεύει σ αυτόν τον τόπο, οδηγώντας τον στην καταστροφή.
Πρόκειται για έναν εντολοδόχο πρωθυπουργό, τσιράκι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που υποθηκεύει αδίστακτα το μέλλον του τόπου σε πειραματικές πολιτικές με στόχο τις επιχειρούμενες ευρύτερες πολιτικές και γεωπολιτικές αναδιαρθρώσεις.

Πρόκειται για έναν θίασο που εμφορείται από ένα σύμπλεγμα τραβεστί πολιτικών αντιλήψεων, που αναγόρευσε σε πολιτική στάση τις πλέον απίθανες πολιτικές αλλαξοκωλιές πότε με τις αντιδραστικότερες επιλογές της διεθνούς σοσιαλδημοκρατίας και πότε με τον ντόπιο Καρατζαφέρειο καιροσκοπισμό, στη θλιβερή του διαδρομή εκπλήρωσης των πολιτικών γραμματίων που έχει υπογράψει.

Πρόκειται για μια ομάδα πολιτικών διαχειριστών υποταγμένων στις επιλογές της τραπεζικής δικτατορίας και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι επιχειρούν να προωθήσουν ένα σύνολο μέτρων με στόχο την καπιταλιστική ανασύνταξη και τη θεσμοθέτηση ρυθμίσεων που θα νομιμοποιούν και θα διαιωνίσουν το ανεξέλεγκτο πλιάτσικο σε βάρος του εθνικού πλούτου της χώρας.

Πρόκειται για μια παρέα επικίνδυνων χαρτογιακάδων με ρευστή έως ανύπαρκτη εθνική συνείδηση, που δε διστάζουν να ξεπουλήσουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, που εκχώρησαν πρόθυμα και ανερυθρίαστα την εθνική μας κυριαρχία σε ξένα κέντρα, και που αρκούνται στο ρόλο του θεατή στις σοβαρές γεωπολιτικές προκλήσεις που επιχειρούνται στην περιοχή και που απειλούν ευθέως ακόμα και αυτήν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδα μας.

Κορυφαία πράξη εθνική μειοδοσίας, η στάση τους απέναντι στην επικίνδυνη τουρκική προκλητικότητα με τις πετρελαϊκές έρευνες στο Αιγαίο.

Οι τούρκοι προκαλούν και αυτή η κυβέρνηση αρκέστηκε:

1. Να παρακολουθεί τις προκλήσεις με ένα μικρό πλοιάριο του λιμενικού.

2. Να καταγίνεται με καταγέλαστες διπλωματικές παραστάσεις που μόνο ειρωνικά ζχόλια προκαλούν. και

3. Να εξαντλείται σε "πολιτισμένες" συζητήσεις του "πατριώτη" Δρούτσα με τον τούρκο ομόλογό του στη σύνοδο του ΟΑΣΕ.

Πρόκειται για έναν εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνο θίασο, που η άμεση και παραδειγματική ανατροπή του συνιστά ζήτημα ύψιστης εθνικής σημασίας, αφού κάθε επιπλέον μέρα παραμονής του στην κυβερνητική εξουσία, ελλοχεύει δυστυχία για το λαό και σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον του τόπου


Greek National Pride

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...