Τρίτη 2 Απριλίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ.Με επιστολή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Άργους, το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος εκφράζει την αντίθεσή του στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να τοποθετήσει προτομή του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε κεντρικό σημείο της πόλης.
«Πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα ότι ο Δήμος Άργους- Μυκηνών προτίθεται να προχωρήσει στην δημιουργία και τοποθέτηση προτομής του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Σας επισημαίνουμε ότι ο Δήμος σας θα πρέπει να επανεξετάσει το θέμα και να μην προχωρήσει στην τοποθέτηση της προτομής του Κ. Κατσίφα στην περιοχή σας.
Το ΕΕΤΕ, ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και σύμβουλος του δημοσίου σε θέματα τέχνης, θέτει ζήτημα «σκοπιμότητας» τοποθέτησης της προτομής του Κ. Κατσίφα.
Η τοποθέτηση μιας τέτοιας προτομής, εγείρει εθνικιστικά αισθήματα, θέματα αλυτρωτισμού, θα ενισχύσει ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, αντιλήψεις που ευνοούν τη δράση φασιστικών, ρατσιστικών και εγκληματικών ομάδων.Σήμερα, που το θέμα της ειρήνης στα Βαλκάνια είναι ρευστό λόγω των διεθνών οικονομικών ανταγωνισμών και των επεμβάσεων των Διεθνών Οργανισμών, ΝΑΤΟ και ΕΕ αλλά και της Ρωσίας, στα εσωτερικά των βαλκανικών χωρών, μια τέτοια κίνηση εκ μέρους του Δήμου σας ρίχνει λάδι στη φωτιά, είναι επικίνδυνη και δεν συμβάλει στην ειρήνη, την αλληλεγγύη και την συνεργασία των λαών. Ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό, που ο εθνικισμός ενισχύεται στην Αλβανία, που η Αλβανική Κυβέρνηση εγείρει θέματα Τσάμηδων και με συνεργάτη το ΝΑΤΟ διεκδικεί αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια και επιδιώκει τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας».
Οι λαοί έχουν συμφέρον να ζουν ειρηνικά, να απομονώσουν κάθε φασιστική και ρατσιστική φωνή, να καταδικάσουν το ψυχροπολεμικό κλίμα κα τις στρατιωτικές επεμβάσεις, να απομονώσουν όλους εκείνους που έχουν φιλοπόλεμα σχέδια.
Το ΔΣ του ΕΕΤΕ, καλεί το Δήμο ΄Αργους Μυκηνών να μην εγκρίνει την τοποθέτηση της προτομής Κ. Κατσίφα στην περιοχή».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  
Σήμερα τον κόσμο τον διευθύνουν οι αμερικανοί τοκογλύφοι. Αυτοί είναι οι κύριοι εχθροί των λαών του κόσμου. Αυτοί πρέπει να καταγγέλλονται καθημερινά. Αυτοί είναι η αιτία των πολέμων. 
Το παραπάνω κείμενο των συριζαίων κομμουνιστών, όπως καταλαβαίνει κάθε υποψιασμένος άνθρωπος, γράφτηκε κατ’ ευθείαν από υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας, του Στέητ Ντιπάρντμεντ..
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν αναφέρει καθόλου, ονομαστικά, τις ΗΠΑ. Φρόντισαν με μεγάλη προσοχή να μην θίξουν τους αμερικανούς, τους φονιάδες των λαών. Ψευτοαναφέρει το ΝΑΤΟ, λες και το ΝΑΤΟ είναι κάτι ξεχωριστό από τις ΗΠΑ. Λες και το ΝΑΤΟ δεν είναι παρά ο σχηματισμός υποταγής και σκλαβιάς των ευρωπαίων, στον στρατιωτικό βραχίονα των αμερικανών τοκογλύφων. Αναφέρει βεβαίως ονομαστικά την αντιπαθητική στους κομμουνιστές συριζαίους Ρωσία.
Ανέκαθεν η αριστερά χρηματοδοτούνταν από τους αμερικανούς τοκογλύφους και έπαιζε το βρώμικο παιχνίδι τους εις βάρος των λαών του κόσμου.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...