Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Τσίπρα - Μπιλ Κλίντον… Λέσχη Μπίλντερμπεργκ…


Αυτή η γλάστρα έχει συναντηθεί με όλους τους απατεώνες της Γης...
…για το καλό του Κομμουνιστικό κρατιδίου της σιωνιστικής Ευρώπης!!

Στις 11.00 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα για το συνέδριο του Clinton Global Initiative (CGI) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούνιο και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλιντον.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, ως μέλος του CGI, ανέλαβε την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης του συνεδρίου CGI Mediterranean στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο συνέδριο, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα έχει ως στόχο να«συνδέσει ηγέτες από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα από πολλές χώρες του κόσμου που θα συζητήσουν για τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου».

Όπως δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ στο 10ο ετήσιο συνέδριο του CGI τον προηγούμενη Σεπτέμβριο, σκοπός του CGI Mediterranean θα είναι οι «ηγέτες» αυτοί να «αναζητήσουν λύσεις για τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή, όπως η ανεργία των νέων, η κοινωνική και οικονομική μεταβλητότητα. Μέσω νέων Δεσμεύσεων-στην-Πράξη θα μπορέσουν να αναδείξουν τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης ολόκληρης της γεωγραφικής περιοχή». αυτά για τους θνητούς!!! επί της ουσίας !

Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Γιάννα μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτης της στοάς

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ! ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΛΑ! ΟΣΟΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΧΛΩΜΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ, ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΔΛΔ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!! ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ! !!!

Η ΜΑΖΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ! ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ! «ανήκομεν εις την Δύση», ας πούμε τα πράματα με το όνομα τους !!! όσο για εσάς που υποστηρίζετε την Ρωσία είστε φασίστες με υπογραφή που λέει και η Κανελή! εμείς είμαστε με την usa και ΕΥΡΏΠΗ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!! ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ! ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!!!

Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ρένα Δούρου ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!! Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα (ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ! ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΔΛΔ). Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και τουρκικά (!) έχει γράψει το βιβλίο «Η Απόλαυση του Εθνικισμού» (ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ! ΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΑΡΑ;;;;;; (ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;; ΤΑ ΖΑΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΌ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!).

ΠΟΣΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ;;; ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ;; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΩΑΣ! ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΣΚΟΠΙΑ ΚΤΛ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!) ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑ? ΟΠΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΒΩΛΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ;;;;;;;;;;;;; ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ; ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ!!!!

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑΖΙ ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ!!! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΜΑ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ )ΕΧΩ ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !! ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΜΑΖΩΝ !!! ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΟΜΑΔΙΚΟΣ;;;;;;;; ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ; ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!)!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΑ!


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! 
Η ΓΑΙΤΑΝΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ! 
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ! 
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΝΑ ΛΕΤΕ! ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΘΑΡΑ! (ΚΚΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝΑΤΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ CIA ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΛ. ΚΤΛ) ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ! 
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!(ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΟΝΟ) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! 
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;; 
ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ +ΚΚΕ + ΔΗΜΑΡ + ΝΔ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ USA ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ BLOG!!! ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ! (ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 95% ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ! ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ !ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!) ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΣΤΗΝ CIA!!!

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ!
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΏΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΤΊΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥ! 
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΖΟΜΠΙ ΕΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ! 
ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ! 
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΜ! 
ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ!!!
ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΚΤΛ (ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ! ΤΥΧΑΙΟ;) 
ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! 
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! 
ΤΟ MATRIX ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!! 
ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΩΡΟ Η ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ! 
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ! ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!)

Σκεφτείτε ένα πράγμα. Έχετε άραγε παρατηρήσει ποτέ στη μεταπολίτευση έστω και μια διαδήλωση, στην οποία οι διαδηλωτές να φωνάζουν «κάτω η κυβέρνηση»;
Μήπως το είπε άραγε ποτέ το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, γενικά οι αριστεροί (ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ????)

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr
http://www.hellasforce.com

3 σχόλια :

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ! http://www.aetos-apokalypsis.com/2014/11/sinantisi-tsipra-angelopoulou.html ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ! ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΗΓΗ ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΠΗΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο κόσμος και το κέρδος που μας έφερε το άρθρο; μπορείς να μου το εξηγήσεις;
    Και ποιος σου είπε εσένα ότι μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε αναγνώστες;
    και επιτέλους κόψτε το, το παραμυθάκι με την υποκλοπή των κειμένων σας όλοι σας επιτέλους! με έχετε κουράσει!!!
    Αν δεν θέλετε να σας αντιγράφουν τα κείμενα σας, τότε να βάλετε περιορισμούς στα ιστολόγια σας ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα της αντιγραφής! και σταματήστε επιτέλους να παριστάνετε τους θιγμένους για να τραβήξετε την προσοχή!
    Το μόνο που κάνετε είναι να τριγυρνάτε από ιστολόγιο σε ιστολόγιο για να δείτε αν κάποιος έχει δημοσιεύσει τα άρθρα σας επειδή σας ενδιαφέρει αποκλειστικά η προβολή σας και όχι η ανιδιοτελής προσφορά!
    Την παρατηρήσεις να τις κάνετε σε εκείνους που πρωτοδημοσιεύουν τα κείμενα σας χωρίς να αναφέρουν την αρχική πηγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μην ξανατολμήσει κανείς να μας κατηγορήσει για αντιγραφή χωρίς την αναφορά της πηγής, καθώς ΠΑΝΤΑ αναφέρουμε την πηγή από την οποία αντιγράφουμε ένα άρθρο διότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα σας κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...