Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με ένα Ταγκό! και όχι μόνο....


Με τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «Tango Acropolis», το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται τη φετινή αυγουστιάτικη πανσέληνο, το Σάββατο 29 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ., ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα, που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού.


Διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν χορογραφίες τάνγκο και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

G. AMARADOS
Την ημέρα αυτή το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα - η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ -, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριό του (τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915).


Διαβάστε επίσης: 

Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και μνημεία



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...