«ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».(πατήστε την εικόνα για το κείμενο)

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ


Η ευθιξία είναι άγνωστη στην Αριστερά.
  LIBERAL,  Του Σάκη Μουμτζή
Κυριακή 29 Ιουλίου 2018
Ο Α. Τσίπρας και η παρεούλα του δεν είναι ούτε αναίσθητοι ούτε δειλοί.
Αυτή η ψυχρή αντιμετώπιση μιας καταστροφής έχει τις ρίζες της στην κοσμοθεωρία με την οποία έχουν διαπαιδαγωγηθεί όλοι τους και έχει συνδιαμορφώσει χαρακτήρες και συμπεριφορές.
Ένας άνθρωπος είναι εύθικτος όταν έχει χαράξει με πολύ σαφή τρόπο τα όρια εντός των οποίων θα πρέπει να λειτουργήσει. Να θέσει τις αρχές που θα καθοδηγούν την συμπεριφορά του. Να σέβεται την ηθική σύμβαση της κοινωνίας μέσα στην οποία ζει και υπάρχει. Να έχει τελικά μια συγκροτημένη αντίληψη για τις αξίες που υπερασπίζεται και, πάνω απ΄όλα, για την αξία της ίδιας των ανθρώπινης ζωής.
Με το ίδιον ακριβώς τρόπο λειτουργούν και οι κοινωνίες και οι μικροκοινωνίες.   Έχουν τους ηθικούς κανόνες τους.
Αν ένας πολίτης διαπιστώσει πως κάποια ενέργεια του υπερβαίνει αυτά τα ηθικά όρια, πέραν της ποινής που θα του επιβληθεί, θα καταβάλλει και ένα πολύ υψηλό προσωπικό τίμημα. Αυτό των τύψεων, της οδύνης, της ενοχής, της εσωτερικής λογοδοσίας.
Αν ο παραβάτης των ηθικών ορίων είναι δημόσιο πρόσωπο, τότε η αντίδραση του καθορίζεται από την ευαισθησία του και την αντίληψη που έχει για την ηθική διάσταση και τις συνέπειες των πράξεων του. Αυτοκτονεί ή παραιτείται.

Η Αριστερά από την κοσμοθεωρία της δεν αναγνωρίζει την αυτονομία της Ηθικής.
 Θεωρεί πως η κινητήρια δύναμη της Ιστορίας είναι η πάλη των τάξεων, που είναι μια πάλη για την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας.
Όλες οι υπόλοιπες παράμετροι της ανθρώπινης δραστηριότητας υποτάσσονται σε αυτήν την πάλη.
Η πολιτική, για τους μαρξιστές δεν έχει ηθικό πρόσημο. Δεν έχει σχέση με την Ηθική. Όλοι οι κανόνες που θέτει η «φωτισμένη πρωτοπορία» εξυπηρετούν την επίτευξη του τελικού σκοπού. Του μεγάλου οράματος. Άρα, εξ ορισμού, κινούν την Ιστορία προς τα εμπρός. Προς την «πρόοδο».
Η επίκληση κάποιων ηθικών ενστάσεων και η αντίθεση σε πράξεις εγκληματικές, θεωρούνται μικροαστικά κατάλοιπα που δεν συμβαδίζουν με την «επαναστατική συνείδηση». Αν παρατηρηθούν, στην ιστορική διαδρομή, κάποιες «υπερβασίες», υπάρχει και η αυτοκριτική στα όργανα του κόμματος.
Συνεπώς ο Α. Τσίπρας δεν είναι δειλός. Δεν φοβάται να πάει στα καμμένα.  
Απλώς δεν θεωρεί άξιο λόγου το γεγονός πως χάθηκαν, επί της πρωθυπουργίας του, εκατό και πλέον ζωές. Κατά την κοσμοθεωρία του, συμβαίνουν αυτά μέσα στην Ιστορία. Όμως, τα προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.
Το βασικό μέλημα του Α. Τσίπρα και της παρέας του, σήμερα, είναι αυτή η καταστροφή να μην επισκιάσει το γεγονός της «εξόδου από τα μνημόνια». Να μην αμαυρώσει το success story. Oι νεκροί θα ξεχαστούν, όπως λησμονήθηκαν τόσοι και τόσοι. Στην Ιστορία θα μείνει η εικόνα του στο Καστελόριζο να εξαγγέλλει το τέλος των μνημονίων.
 


Σημείωση  11.08.18:  Η  ΗΘΙΚΗ  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
Συμπονετική  δήλωση  του  Βούτση,  του  προέδρου  της  βουλής  των  κομμουνιστών  του  Σύριζα,  για  τους  νεκρούς  στις  πυρκαγιές: «Η ζωή συνεχίζεται, βεβαρημένη από μια τραγωδία βέβαια, αλλά συνεχίζεται» .
Ο γιος του Βούτση, Γιώργος Βογιατζής – Βούτσης, (γιατί, αλήθεια, δεύτερο το επώνυμο του πατρός;) είχε συλληφθεί για ένοπλη ληστεία Τράπεζας.


Πάντα η Αριστερά αδιαφορούσε για τον ανθρώπινο πόνο, γιατί η θεωρία της δεν είναι επικεντρωμένη στον άνθρωπο, αλλά στις συλλογικότητες των κοινωνικών τάξεων. Εκεί μέσα στοιβάζονται όλοι. Τα προσωπικά δράματα των ανθρώπων αφήνουν ασυγκίνητους τους μαρξιστές. Σημασία έχει η ταξική πάλη.
Συνεπώς, τους Συριζαίους δεν θα τους κρίνουμε με τα κριτήρια που έχουμε για τους κανονικούς ανθρώπους. Αυτοί έχουν άλλο κώδικα αξιών που δεν αναφέρεται στον άνθρωπο.
Δια ταύτα:
Όσοι περιμένετε πολιτικές εξελίξεις λόγω των πυρκαγιών, κακώς περιμένετε. Δεν ιδρώνει το αυτί τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ηθικά όρια αντοχής, γιατί δεν έχουν ηθική.
Άλλωστε το είπε προχθές ο πρωθυπουργός:

«Εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε». 
Τον πιστεύω!

Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ. ΟΙ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;  


Ο «πρόεδρος  της  ελληνικής  βουλής»  κομμουνιστής  Νίκος Βούτσης δήλωσε  ότι δεν αλλάζει  ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, ούτε ο οδικός χάρτης των πολιτικών εξελίξεων, μετά την τραγωδία.  «Ο οδικός χάρτης των εξελίξεων θα είναι ακριβώς έτσι όπως είχε προδιαγραφεί και πριν από το τραγικό συμβάν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συνεπείς, χωρίς τακτικισμούς».
Σημασιολογική  μετάφραση:  Δεν  είμαστε  συνηθισμένοι  άνθρωποι.  είμαστε  κομμουνιστές.  Έχουμε την  ηθική  των  κομμουνιστών.  Εμείς  θέλουμε  το  γενικότερο  καλό  του  λαού  στο  μέλλον.   Είσαστε  γελασμένοι  αν  νομίζετε  ότι  100  καμένα  πτώματα  Ελλήνων  θα  μας  αλλάξουν  μυαλά.   Ο  αρχηγός  μας  Άρης  Βελουχιώτης,  όταν  έσφαζε  Έλληνες,  είχε  δηλώσει  ότι:  «ας  μείνουμε  και  τρία  εκατομμύρια,  αλλά  καλοί  σύντροφοι».

Ο  κομμουνιστής  Φώτης  Κουβέλης  δήλωσε  ότι  μπορεί  να  κάηκαν  100  Έλληνες  αλλά  βγαίνουμε  από τα  μνημόνια.  «Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ζωή των ανθρώπων με αυτό που συνέβη στο Μάτι, και χωρίς να θέλω να συμψηφίσω την κατάσταση, αλλά στις 21 Αυγούστου η Χώρα βγαίνει από 8 έτη Μνημόνια». 


"Η  ψυχική αρρώστια του μέσου αριστερού. Μπορείτε να τη δείτε πως αντανακλά στα λόγια, στα έργα και στις φάτσες αυτωνών που εκλέξανε οι αριστερές μάζες.
Μίσος-μίσος-μίσος!
Μίσος προς κάθε τι το ελληνικό!
 Ο μέσος αριστερός, όχι μόνον δεν δίνει δεκαράκι για τα δεκάδες θύματα της πυρκαγιάς αλλά η πλειοψηφία αυτών των κόκκινων ανθρωποερπετών, το χαίρονται κιόλας.
 Αυτή είναι η αριστερά, από τον αρχηγό τους, ίσαμε τον τελευταίο ροζοκόκκινο χαχόλο.
Μια ορδή βουλιμιαίων και ψυχικά νοσούντων πλασμάτων, που θα σκότωναν και τη μάνα τους ακόμα για μια θέση στο δημόσιο.
Και προπαντός, μάζες φτηνών, λούμπεν, ακαλλιέργητων, κακόγουστων και ημιπαράφρονων βολεμένων, που μισούν κάθε τι το ελληνικό, επειδή ακριβώς μισούν θανάσιμα τους εαυτούς τους.
 

 Το όραμα τους, το πάθος τους, ο πόθος τους, η πιο παλιά και σταθερή τους προσδοκία είναι ο αφανισμός του Γένους των Ελλήνων.
Και να είσαστε βέβαιοι ότι βαθιά μέσα τους πανηγυρίζουν ακόμα και τώρα στο άκουσμα της ανακάλυψης ενός νέου νεκρού... 


Και φάνηκε αυτό πεντακάθαρα στην παγερή αδιαφορία με την οποία αντιμετώπισαν το κακό.

Όσο σκληρό, όσο τρελό και αν ακούγεται, ούτε ο αρχιεπίσκοπος δεν φάνηκε κοντά στους πάσχοντες Έλληνες.
Έλληνες είναι, άστους να καούν"!
 

 


Η ηγεσία θέλει χαρακτήρα, κουράγιο και συμπόνια
Σύμφωνα με τον Γιώργο Κασιμέρη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Wolverhampton  και έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς αναλυτές στην Ευρώπη,  ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει χάσει για πάντα την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του λαού της Ελλάδας.
Όπως εξηγεί στο blog του, σε άρθρο με τίτλο «Leadership ia about character, courage and empathy: Alexis Tsipras has failed on all fronts during the Greek fires», στον ιστότοπο του London School of Economics, ο τρόπος αντιμετώπισης της τραγωδίας από τον Αλέξη Τσίπρα συνιστά μια αποτυχία πολιτικής ηγεσίας, η οποία έχει αμαυρώσει (πιθανόν μη αναστρέψιμα) τόσο τη δική του φήμη όσο και τη φήμη του κόμματός του.
Γράφει αναλυτικά στο άρθρο του ο καθηγητής Γιώργος Κασιμέρης:
Οι προκλήσεις φέρνουν στο φως το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων, ή, στην περίπτωση της Ελλάδας, το «κενό» πρόσωπο ενός πρωθυπουργού: του Αλέξη Τσίπρα.
Την περασμένη εβδομάδα η Ελλάδα βίωσε την πιο σοβαρή και τραυματική κρίση της από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με καταστροφικές πυρκαγιές να αποδεκατίζουν μια ολόκληρη παραθαλάσσια κοινότητα, έξω από την Αθήνα. Καθώς ο αριθμός των νεκρών έχει πλέον αυξηθεί σε 91, και εξακολουθούν να υπάρχουν 25 αγνοούμενοι, οι φρικιαστικές εικόνες τρόμου, αγωνίας και καταστροφής θα παραμείνουν χαραγμένες στην εθνική συλλογική μνήμη για πολύ καιρό μετά την κατεδάφιση των καρβουνιασμένων ερειπίων.
Προφανώς, μια τόσο ανελέητα φονική πυρκαγιά όσο αυτή, ξεπερνά την ανθρώπινη ευθύνη, και οι εσφαλμένοι πολιτικοί υπολογισμοί που έχουν έρθει στο φως – ο αμελής σχεδιασμός, οι καθυστερημένες προσπάθειες διάσωσης και παροχής βοήθειας – δεν πρέπει να καταλογιστούν στην ελληνική κυβέρνηση. Τούτου λεχθέντος, δεν θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση όπου απαιτείται σοβαρή και αποτελεσματική ηγεσία. Τέτοιες καθοριστικές στιγμές απαιτούν από τους εθνικούς ηγέτες θάρρος, χαρακτήρα, επινοητικότητα και, κυρίως, ενσυναίσθηση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός (ο νεότερος στην ιστορία της χώρας) απέτυχε παταγωδώς να επιδείξει οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά.
Λόγω άγνοιας και πιθανώς παραπληροφόρησης όσον αφορά στην ταχύτητα και την σφοδρότητα της καταστροφής που λάμβανε χώρα, ο Τσίπρας αντέδρασε αρχικά σαν να είχε χαλαρώσει τόσο από τις καλοκαιρινές του διακοπές, που δεν ήταν έτοιμος ούτε καν να αναγνωρίσει την πραγματικότητα, πόσο μάλλον να την αντιμετωπίσει. Του πήρε περισσότερο από 48 ώρες για να πάρει την απόφαση να βγει από τοπρωθυπουργικό κουκούλι και να ξεστομίσει κάποιες απλές, ανθρώπινες φράσεις που θα μπορούσε να κατανοήσει ο κόσμος.
Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε ξανά.
Μόνο όταν το μέγεθος της καταστροφής έγινε αφόρητο για τους ανθρώπους στη χώρα του κατέφυγε την την πέμπτη μέρα – ναι, την πέμπτη μέρα – της καταστροφής στο να αναλάβει την «πλήρη πολιτική ευθύνη», χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγνώμη αλλά ούτε και να ικανοποιήσει τα αιτήματα για παραίτηση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και άλλων βασικών αξιωματούχων.
Ήταν μια κενή, άσκοπη χειρονομία, που είχε ως κύριο στόχο τον περιορισμό της πολιτικής ζημιάς και φυσικά αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» για τους πληγέντες και τους συγγενείς των θυμάτων. «Πώς σκοπεύει να αποζημιώσει τον κόσμο για αυτή την πολιτική ευθύνη και τι ακριβώς σημαίνει πολιτική ευθύνη;» ρωτά ένας 79χρονος άντρας έναν τηλεοπτικό ρεπόρτερ, ενώ στέκεται μπροστά από το καμένο σπίτι του.
Είναι πραγματικά απίστευτο που ένας πολιτικός, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι τόσο πολιτικά οξυδερκής, απέτυχε να αντιληφθεί πόσο αναίσθητη και άξια περιφρόνησης θα έδειχνε αυτή η συμπεριφορά. Από την άλλη μεριά βέβαια, ακριβώς αυτό το είδος αναίσθητης και κατακριτέας συμπεριφοράς είχαν επιδειξει και ο Τζορτζ Μπους κατά τη διάρκεια των τυφώνων Κατρίνα και η Τερέζα Μέι κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς του Πύργου Γκρένφελ. Και οι δύο ηγέτες όχι μόνο απέτυχαν να επιδείξουν συμπόνια και ενσυναίσθηση, αλλά αρνήθηκαν ακόμη και να επισκεφθούν τις κατεστραμμένες περιοχές το αμέσως επόμενο διάστημα. Για την ιστορία, η απαράδεκτα καθυστερημένη επίσκεψη του Τσίπρα στις πληγείσες περιοχές ήρθε τελικά μία εβδομάδα μετά το συμβάν.
Η πολιτική ηγεσία έχει να κάνει με το θάρρος, τον χαρακτήρα και το παράδειγμα. Για να έχει το οποιοδήποτε νόημα αυτή η ηγεσία, πρέπει να εκφράζει αρχές που αξίζει να πιστέψει κανείς. Είναι αδύνατο να εξετάσει κανείς την καθυστερημένη, αποστασιοποιημένη, αδιάφορη και αμετανόητη αντίδραση του Έλληνα πρωθυπουργού σε μια σοβαρή εθνική κρίση και να μην καταλήξει στο συμπέρασμα ότι, δυστυχώς για τον ίδιο ως αρχηγό και για τη χώρα ως σύνολο, απέτυχε από κάθε άποψη.
Καθώς η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από την τραυματική της εμπειρία, το ερώτημα τώρα είναι το εξής: Θα μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας να αποκαταστήσει τον εαυτό του και την κυβέρνησή του στα μάτια του λαού; Αυτό είναι πολύ απίθανο, κατά τη γνώμη μου. Είναι ξεγραμμένος. Η ανικανότητά του την περασμένη εβδομάδα να κάνει κάτι περισσότερο από το ελάχιστο δυνατό σε μια εποχή πρωτοφανούς καταστροφής του κόστισε τον σεβασμό των ελληνικών μέσων ενημέρωσης και, μέσω αυτών, την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.


       ΣΚΙΤΣΟ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΑΡΚΑ     ΝΕΡΩΝ  Ο  Γ':  «Εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Η ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ (ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.   


OI ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 400 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ; ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ (ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΤ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ), ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ (ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ) ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. 


2.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΪ ΣΑΝ «ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ». ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;  ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...