Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.





 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»; 

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.
Ο  πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα υπέγραψε χθες έναν νόμο που απαγορεύει κάθε αναφορά σε δρόμους, δημόσια κτίρια και χώρους που διαδίδει τον κομμουνισμό.

Σύμφωνα με την ερμηνευτική εγκύκλιο του νόμου, οι ονομασίες σε κτίρια, δρόμους, οδούς, πλατείες, γέφυρες «δεν μπορούν να τιμούν ανθρώπους, οργανώσεις, γεγονότα και ημερομηνίες που συμβολίζουν τον κομμουνισμό, είτε προάγουν το καθεστώς με άλλους τρόπους».
Παράλληλα απαγορεύονται οι αναφορές στο καθεστώς που επιβλήθηκε στην Πολωνία κατά το διάστημα 1944 – 1989, όταν η χώρα ήταν σύμμαχος της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.
Ο νόμος δίνει στις τοπικές αρχές προθεσμία ενός έτους να αφαιρέσουν όλα τα σύμβολα που τιμούν «το απολυταρχικό και μη κυρίαρχο καθεστώς» από τους δημόσιους χώρους.
Στην περίπτωση μη έγκαιρης συμμόρφωσης με τις νέες διατάξεις, η κυβέρνηση θα επιβάλει μια νέα προσωρινή ονομασία για να αντικαταστήσει εκείνη που χαρακτηρίζει ανεπιθύμητη.
Σύμφωνα με τους συντάκτες του νόμου, περίπου 1.200 έως 1.400 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλη την Πολωνία θα αλλάξουν ονομασία.   Παρόμοιοι νόμοι που απαγορεύουν την προπαγάνδα υπέρ του κομμουνισμού, έχουν ψηφισθεί και σε άλλες χώρες, όπως την Ουγγαρία, την Μολδαβία και την Ουκρανία.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Εκλογικό σώμα  για  τις  ερχόμενες  εκλογές, φτιάχνουν οι  προδότες  Τσίπρας,  Κοντονής και Παυλόπουλος, με ρεμάλια και εγκληματίες λαθροεισβολείς.

Τους δίνουν την Ελληνική Υπηκοότητα...


  “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του V.O του V, με την αριθμ.../2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση”.


 

Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΠΡΕΣΒΕΙΑ  ΚΑΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ

Η  στημένη αντιπαλότητα (ή ψευδαντιπαλότητα)  που  δημιουργούν  οι  θρησκείες,  οι  πολιτικές  ιδεολογίες,  οι  κυβερνήσεις,  οι  μυστικές  υπηρεσίες,  οι  οικονομικές  ολιγαρχίες,  οι  τοκογλύφοι,  οι  πρεσβείες,  έχει άπειρες μορφές και εφαρμογές.  Κάθε  μυστική  υπηρεσία,  κάθε  κυβέρνηση,  κάθε  ξένη  πρεσβεία  θέλει  τα  πρόσωπα  και  η  θέση  και  η  αντίθεση  σε  ένα  θέμα,  να  είναι  κατειλημμένα  από  δικά  της  στελέχη.
Διάσημη  φράση  του  Τσώρτσιλ:  «Όπου  υπάρχουν τρεις  Εβραίοι, υπάρχουν δύο Πρωθυπουργοί  και  ένας αρχηγός  της  αντιπολίτευσης».
Ουίνστον Τσώρτσιλ,  «Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», Εκδόσεις  Γκοβόστη, Τόμος Β, σελ. 1172-3.



 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΑΝ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ: «ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ». 



Η ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ. 



ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ FINKELSTEΪN: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ – ΘΥΜΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ». 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ: «ΤΟ 18% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ». ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. 



 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»; 


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ 



TΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. ΑΤΕΛΕΦΟΡΟΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΙΣΜΟΙ. ΜΑΤΑΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΟΛΩΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...