Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΠΑΡΟΖΟ: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.



 ΣΕ  ΠΟΙΟ  ΜΕΡΟΣ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ  ΔΩΡΕΑΝ  ΤΙΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΤΟΥ  ΕΝΑΣ  ΤΙΜΙΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ,  ΑΦΟΥ  ΕΚΑΝΕ  ΟΤΙ  ΤΟΥ  ΕΙΠΑΝ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΡΙΕΡΑ  ΤΟΥ;   
ΜΑ  ΣΤΗΝ  ΒΙΛΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΥΡΑ.


Ο  τυπικός  βίος  και  η  πολιτεία  όλων  των  Ελλήνων  και  Ευρωπαίων  πολιτικών  (πρακτόρων  της  CIA),  περιλαμβάνει  τα  εξής  χαρακτηριστικά: 


1.  ΣΤΑ  ΝΙΑΤΑ  ΟΛΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
2.  ΣΧΕΔΟΝ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ  CIA.
3.  ΤΑ  ΑΞΙΩΜΑΤΑ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΜΕΤΑ  ΣΩΡΗΔΟΝ.
4.  ΕΝΑΛΛΑΓΗ  ΣΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ.
5.  ΟΛΟΙ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ  ΥΨΗΛΕΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΣΕ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
6.  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΝΤΟΡΟΣ  ΣΥΝΕΧΩΣ  ΓΙ  ΑΥΤΟΥΣ  ΣΤΑ  ΜΜΕ.
7.  ΜΕΓΑΛΟΙ  ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ – ΠΟΤΕ  ΔΕΝ  ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ  ΣΕ  ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ  ΕΡΓΑΣΙΑ.
8.  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΣΕ  ΜΙΑ  ΤΡΑΠΕΖΑ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.-

 ΕΝΑΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΤΗΣ  ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ  (Ο  ΜΠΑΡΟΖΟ)  ΠΟΥ  ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ  ΤΕΛΙΚΑ,  ΟΤΙ  ΣΤΑ  18  ΧΡΟΝΙΑ  ΤΟΥ,  ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ  ΣΑΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ  ΤΗΣ  CIA.
 

ΤΣΙΠΡΑΣ  -  ΜΠΑΡΟΖΟ:  ΒΙΟΙ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ;

Ο κομμουνιστής  πρωθυπουργός  της  Πορτογαλίας  Μανουέλ Μπαρόζο ξεκίνησε  την πολιτική του καριέρα στα 18, σε μια πολιτική οργάνωση μαοϊκών  κομμουνιστών  στην  Πορτογαλία,  αμέσως μετά την επανάσταση των γαρύφαλλων  στην  Πορτογαλία.
Έτσι  ανέλαβε την ηγεσία του Μαοϊκού  κομμουνιστικού  εργατικού κόμματος της  Πορτογαλίας   (MRPP).
Ο τότε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Πορτογαλία Franck Carlucci, που  επιτηρούσε  στενά  όλους  τους  πορτογάλους  πολιτικούς,  είχε εντολή από την Ουάσιγκτον να φέρει στον… ίσιο δρόμο τον Μπαρόζο.
Υψηλού επιπέδου πράκτορας της CIA, ο Carlucci χειραγωγούσε και χρηματοδοτούσε το κομμουνιστικό  κόμμα του Μπαρόζο. 

 Έβλεπε στον νέο Mανουέλ έναν ταλαντούχο πολιτικό με μέλλον.  Ακολουθώντας τις συμβουλές του προστάτη του ο Μπαρόζο,  άφησε  το  κομμουνιστικό  μαοϊκό  κόμμα  και  μπήκε στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, το (PSD), και ανέβηκε  μετά  όλα τα σκαλοπάτια της ιεραρχίας. 
Έφτασε να γίνει και πρωθυπουργός  της  Πορτογαλίας, (ακριβώς  όπως  πολλοί  γνωστοί  "Έλληνες"  πολιτικοί,  δημοσιογράφοι  και  επιχειρηματίες). 
 Η ΕΕ μπορεί λοιπόν να συγχαρεί τον εαυτό της, που είχε για επικεφαλής της,  μέχρι πρότινος,  έναν κομμουνιστή  πολιτικό, φτιαγμένο και προωθημένο  κατ' ευθείαν  από  την  CIA.

 Άλλωστε  και  οι  ιδρυτές  της    ΣΟΥΜΑΝ  ΚΑΙ  ΜΟΝΕ  (οι  πατέρες,  οι  οραματιστές),  όπως  αποκαλύφθηκε  πρόσφατα,  ήταν  ενεργοί  πράκτορες  της  CIA. 
Διάσημη  φράση  του:  «Στις  διαδηλώσεις  πρώτος  εγώ  πετούσα  πέτρες  στην  αμερικανική πρεσβεία».
Την  ίδια  στιγμή  είχε  ήδη  προσληφθεί  σαν  πληρωμένος  πράκτορας  της  CIA.



ΣΧΕΔΟΝ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΑΓΓΛΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ  ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ  ΣΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.   
ΟΤΙ  ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ  ΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.  
ΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  ΛΕΝΕ  ΣΤΟΥΣ  ΑΓΓΛΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:  «ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ  ΑΥΡΙΟ  ΕΝΑΝ  ΠΟΛΕΜΟ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΗΣ  ΡΩΣΙΑΣ,  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΙΡΑΝ.  ΟΙ  ΑΓΓΛΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΘΑ  ΣΠΕΥΣΟΥΝ  ΝΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ  ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ  ΤΙΣ  ΕΝΤΟΛΕΣ  ΤΟΥ  ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.  ΑΠΟ  ΑΥΤΟ  ΤΟ  ΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΑΛΛΩΣΤΕ  ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΠΑΡΤΕ  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΟΝ,  ΓΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΧΡΟΝΙΑ,  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ  ΤΟΝΥ  ΜΠΛΕΡ.  

 ΜΗΠΩΣ  ΑΥΤΟΣ  ΔΕΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ  ΤΟΝ  ΠΟΛΕΜΟ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΙΡΑΚ;   
ΣΕ  ΠΟΙΟ  ΜΕΡΟΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΘΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ  ΔΩΡΕΑΝ  ΤΙΣ  ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΤΟΥ  Ο  ΤΙΜΙΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ,  ΑΦΟΥ  ΕΚΑΝΕ  ΟΤΙ  ΤΟΥ  ΕΙΠΑΝ  ΣΤΗΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΑΡΙΕΡΑ  ΤΟΥ;   
ΜΑ  ΣΤΗΝ  ΒΙΛΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΥΡΑ.

Φιλοξενούμενος στην έπαυλη του τραπεζίτη Λόρδου Ρότσιλντ στην Κέρκυρα, είναι ο Βρετανός πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Espresso», το Τόνι Μπλερ έχει αγκυροβολήσει στην φημισμένη για την λευκή της παραλία περιοχή Κερασιά, στα βορειοανατολικά του νησιού του Ιονίου.
Ο Τόνι Μπλερ έφθασε στο νησί με λίαρ τζετ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε θαλαμηγό που τον μετέφερε στην Κερασιά.
Η βίλα που διαθέτει η οικογένεια Ρότσιλντ στην Κέρκυρα θεωρείται μοναδική, ενώ ένα κομμάτι της τοποθεσίας στην Κερασιά ανήκει στον τραπεζίτη.  
Ο Τόνι Μπλερ, ο οποίος είναι λάτρης της μεσογειακής κουζίνας, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, ενώ διαμένει σε μία από τις υπερσύγχρονες σουίτες που διαθέτει η επιβλητική έπαυλη και προορίζονται για τους επίσημους καλεσμένους. 
Η βίλα του τραπεζίτη Ρότσιλντ διαθέτει επίσης μαρίνα ελικοδρόμιο, γήπεδο γκολφ και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. 



ΤΟ  ΠΑΡΑΠΟΝΟ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ

  Αφού  πρόδωσε  την  Μακεδονία και έκαψε  ζωντανούς  100  Έλληνες,  ξεκουράζεται  σε  παρακατιανή  βίλα  ενός  μικροεφοπλιστή  της  Νέας  Δημοκρατίας  (της  λίστας  Λαγκάρντ).   
 


Σε βίλα που ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο στο Σούνιο διαμένει τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με την οικογένειά του, αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης της κατοικίας.  Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος σε  επιστολή  του  σημειώνει ότι «το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου» και υπογραμμίζει ότι είναι μισθωμένο μέχρι το 2024 στον Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHI.
ΤΣΙΠΡΑ,  ΜΗΝ  ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΦΤΩΧΟΒΙΛΑ.   
ΣΥΝΕΧΙΣΕ  ΤΙΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ    ΚΑΙ  ΘΑ  ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ.   
ΑΡΓΑ  Ή  ΓΡΗΓΟΡΑ  ΕΡΧΕΤΑΙ  Η  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ  ΣΤΗΝ  ΒΙΛΑ  ΤΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΣΤΗΝ  ΚΕΡΚΥΡΑ.  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΘΑ  ΕΧΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΛΕΣΧΗ  ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

Γράφτηκε,  χωρίς  να  διαψευσθεί,  ότι  ο σημερινός πρωθυπουργός, εκτός από εξαφανισμένος είναι και ...πρησμένος και εμφανώς πάσχει. «Ας ξεκινήσουν από την κλινική της Παναγίας της Γρηγορούσας και το Αιγινίτειο να βρούνε το ιατρικό του απόρρητο και να το δημοσιεύσουν».


O  γνωστός εφοπλιστής  Θανάσης Μαρτίνος  είναι  προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και η κόρη του Γεωργία ήταν βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής από το 2012 και υποψήφια εκ νέου στην ίδια περιφέρεια στη δεύτερη θέση της λίστας κάτω από τον Μάκη Βορίδη.   Το όνομά του, μαζί με πολλά ακόμη μέλη της ευρύτερης οικογένειάς του, βρίσκεται μέσα στη λίστα Λαγκάρντ.



ΤΣΙΠΡΑ,  ΟΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  

ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ  ΜΑΓΚΕΣ  ΑΠΟ  ΣΕΝΑ




  ΤΣΙΠΡΑ,  ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  Ο  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΕ  ΞΕΠΕΡΑΣΕ.
 ΒΕΒΑΙΑ,  ΤΣΙΠΡΑ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΞΕΧΝΑΣ,  ΟΤΙ:


Ἡ «ἠθικὴ αὐτουργία σὲ ἀνθρωποκτονία κατὰ συῤῥοὴ λόγῳ ἐγκληματικῆς ἀμελείας» εἶναι ἀδίκημα ποὺ δὲν καλύπτεται ἀπὸ τὸν νόμο περὶ εὐθύνης ὑπουργῶν, οὔτε ἀπὸ ἀσυλία, οὔτε καὶ παραγράφεται.



Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΜΑΣ  ΣΤΟΙΧΙΣΕ,  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΜΕΡΙΚΟΥΣ  ΜΗΝΕΣ  ΤΟΥ  2015,  200  ΔΙΣ,  ΔΗΛΑΔΗ  ΠΑΝΩ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΜΙΣΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ  ΧΡΕΟΣ.  ΠΛΗΡΩΣΕ  ΗΛΙΘΙΕ  ΕΛΛΗΝΑ…  

 Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ σε άρθρο του σε εφημερίδα  σχολίασε το τέλος του τρίτου μνημονίου, αλλά και την καταστροφική διαπραγμάτευση του 2015, την οποία η χώρα πλήρωσε και θα συνεχίσει να πληρώνει μέχρι το 2060 καθώς χρέωσε την ελληνική οικονομία με 200 δις.
«Η Ελλάδα όχι μόνο διέκοψε αλλά και αντέστρεψε τις μεταρρυθμίσεις κατά το πρώτο μισό του 2015, επεισόδιο που κοστολογείται έως 200 δισεκατομμύρια ευρώ» σημείωσε.



Η   ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ  ΜΠΑΡΟΖΟ:  
Αποκλειστική εκμυστήρευση από τον αστυνομικό που τον συνέλαβε: «για έναν αλήτη  πράκτορα  που   θα  τον  έκαναν  αργότερα πρωθυπουργό  οι  διεθνείς  τοκογλύφοι».
«Τον σύραμε στην Κρατική Ασφάλεια και τον δακτυλοσκοπήσαμε, τον τσόγλανο…»
 «Αφήστε τον ελεύθερο»,  βαράγανε τα τηλέφωνα στην Κρατική Ασφάλεια.

Με μια σακούλα, γεμάτη γκαζάκια και βόμβες μολότοφ, είχαν συλλάβει οι τότε αστυνομικοί των μπλόκων και των πεζών περιπολιών της ΕΛΑΣ, τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξανδρο Τσίπρα, κάτοικο Κυψέλης, επί της οδού Γιαννιτσών, που κατά την μαρτυρία, ήταν το πατρικό του σπίτι, όταν συμμετείχε σαν ένας από τους χειρότερους αλήτες της Αθήνας, στις μεγάλες καταλήψεις των σχολείων, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Σύμφωνα με αποκλειστική εκμυστήρευση που μας έκανε συνταξιούχος αστυνομικός σήμερα, θυμούμενος τον παλιό «καλό χαρακτήρα» του τότε αλητόπαιδου της Φωκίωνος Νέγρη και των γκρουπούσκουλων του Πολυτεχνείου, «είδαμε πάνω σε ένα μηχανάκι δύο κ@λόπαιδα που προσέχαμε και είχαμε υπό εποπτεία από την παρακολούθηση και ξέραμε ότι ήταν από τους βασικούς πυρήνες που δημιουργούσαν επεισόδια, φασαρίες και βάζανε φωτιές, στα υπό κατάληψη Λύκεια των Αμπελοκήπων. Για όσους θυμούνται, τότε γινόταν γενικός ξεσηκωμός με τα σχολεία και μεγάλη ανακατωσούρα που πατρόναρε η αριστερά και οι εξτρεμιστές της στα Πανεπιστήμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τους είχαμε υπό παρακολούθηση. Ξαφνικά τους εντοπίσαμε πάνω σε ένα μηχανάκι, καβαλαρία και οι δύο. Ο σημερινός 44χρονος μικρός που πρέπει να φάει πολύ γάλα ακόμη για να μεγαλώσει και ένα άλλο παιδάκι, από τα καλά παιδάκια που δημιουργούσαν τότε προβλήματα», αναφέρει ο τότε αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Και ο ίδιος άνθρωπος, συνεχίζει: «Σταματήσαμε το μηχανάκι. Τους μπλοκάραμε. Ο Τσίπρας καθόταν πίσω και θυμάμαι είχαν ένα σακίδιο ή μια τσάντα που ήταν γεμάτη με γκαζάκια και μολότοφ».

Ο  διάλογος ήταν περίπου αυτός που μας αφηγήθηκε ο εν λόγω αστυνομικός.
-Που πάτε, ρε, κατεβείτε από το μηχανάκι.
-Γιατί, ποιο το πρόβλημά σας;
–Τι έχετε μέσα στις τσάντες;
-Αυτό είναι δικό μας θέμα.
—Ελέγχονται οι τσάντες, έχετε μέσα εκρηκτικά, πάμε στην Κρατική Ασφάλεια, να τα πείτε εκεί.
«Τους ανεβάσαμε στην Κρατική, πρέπει λογικά να δακτυλοσκοπήθηκαν-πάντα δακτυλοσκοπούνται τα παιδάκια της κατηγορίας τους- αλλά μετά άρχισαν τα τηλέφωνα, βαρούσαν συνέχεια. Δεν μας άφησαν σε ησυχία.
Από όσα μας είπαν οι συνάδελφοι της Κρατικής, ήταν ο πατέρας του Παύλος Τσίπρας, μεγαλοεργολάβος της Επταετίας, με μεγάλα μέσα τότε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτό που μάθαμε ήταν ότι ο πατέρας του είπε στον αρχηγό της αστυνομίας «αφήστε τον γιο μου, δεν έκανε τίποτα κι αν έκανε σφάλμα , παιδί είναι». Αυτά θυμάται ο τότε αξιωματικός και όποιος αμφισβητεί τη μαρτυρία και τα λεγόμενα του, υπάρχουν και οι δέουσες αποδείξεις για αυτόν που θα δηλώσει, περίεργος να μάθει περισσότερα», καταλήγει ο  τότε αστυνομικός.

Ο Παύλος Τσίπρας, σύμφωνα με όσα έχουν γραφεί, γεννήθηκε το 1934 σε ένα ορεινό χωριό της Άρτας. Το Αθαμάνιο στο ορεινά Τζουμέρκα έγινε αργότερα θέατρο επιχειρήσεων του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και των συμμορίτικων ταγμάτων και από νωρίς «μυήθηκε» κι εκείνος στην Αριστερά, αφού και ο πατέρας του ήταν στην αντίσταση. Κατά άλλους όμως ο πατέρας του Τσίπρα, ήταν συνεργάτης των κατακτητών.
Ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και πατέρας τριών παιδιών. Μιας κόρης και δυο αγοριών. Ο Αλέξης είναι ο βενιαμίν της οικογένειας. Στη διάρκεια της δικτατορίας, ο Παύλος Τσίπρας, συνεργάστηκε με την Επταετία. «Στα χρόνια πριν από τη δικτατορία ήταν ψηφοφόροι της ΕΔΑ, αριστεροί αλλά όχι ενταγμένοι πολιτικά. Μετά τη μεταπολίτευση, οι γονείς μου ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Ήταν από τους πολλούς αριστερούς που με το όραμα της αλλαγής, με την εμβληματική φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου, περάσανε στο ΠΑΣΟΚ», έχει πει για τους γονείς του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του προεκλογικά.  Λέει ψέματα βέβαια ο κατ’ επάγγελμα ψεύτης. Ο πατέρας του ήταν μεγαλοεργολάβος και ήταν το αγαπημένο παιδί του Παττακού.



Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


 Ο  Τσίπρας  έβαλε  «λαμόγιο» γιὰ νὰ διαχειρισθῆ τὰ χρήματα ποὺ προορίζονται γιὰ τοὺς πυροπλήκτους.

‘Ἔβαλαν  ἐπικεφαλῆς («συντονίστρια») τοῦ «Ταμείου Ἀνασυγκροτήσεως Πληγεισῶν Περιοχῶν καὶ Στηρίξεως Πληγέντων» (Ἀττική, Ἰούλιος 2018), μία πρέσβειρα, «διπλωματική σύμβουλο τοῦ ὑπουργοῦ Μεταφορῶν καὶ Ὑποδομῶν» Χρ. Σπίρτζη, ποὺ εἶχε κατηγορηθῆ στὴν Νέα Ὑόρκη, πρὶν λίγα χρόνια, γιὰ κλοπὴ σὲ πολυκατάστημα ῥούχων-ὑποδημάτων καὶ διέφυγε στὴν Ἑλλάδα, μὲ τὴν στήριξη τοῦ θλιβεροῦ ὑπουργείου Ἐξωτερικῶν, ἐπικαλουμένη «διπλωματική ἀσυλία», γιὰ νὰ ἀποφύγῃ τὴν δίκη.
 


ΟΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΒΑΖΟΥΝ  ΤΙΣ  ΦΩΤΙΕΣ.

Με 5 αναπτήρες στην τσέπη του συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό σε δασική περιοχή.
Ο 36χρονος εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Νεοχωρίου Χαλκιδικής και κοντά σε πευκόφυτη έκταση που μόλις είχε εκδηλωθεί φωτιά, χωρίς να καταβάλλει καμία προσπάθεια για την κατάσβεση της ή ενημέρωσης των Αρχών.
Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από κλιμάκια του Πυροσβεστικού Σώματος, τα οποία έσπευσαν στο σημείο. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, υπήρχαν άλλες 2 μικροεστίες πυρκαγιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν και αυτές, άμεσα πριν επεκταθούν.





   ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Διαβάστε  και  τα  άρθρα:


    1.  ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    2.  ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ: «Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ... 

    3.  Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΒΑΪΤΣΜΑΝ: «ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ  ΑΦΕΝΤΙΚΟ... 

    4.  ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ; ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ; ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ, ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ


     5.     ΠΟΥΤΙΝ: «ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ». ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ;  


      6.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.


     7.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».


      8.    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥΤΙΝ; Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ: «ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ». Η «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».


       9.     ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ 


    10.      ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. «HTAN ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΩΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ»

     11.    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ; 

     12.     ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 
     13.    ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

   14.   Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ, "ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ". 


    15. ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.
 










Υ.Γ.


ΕΝΑΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ  ΤΟΥ  1974  ΓΡΑΦΕΙ:



«Βλέπω στην τηλεόραση την υποδοχή των δύο μελών των Ενόπλων Δυνάμεων που έμειναν κρατούμενοι μήνες στις τουρκικές Φυλακές.  Υπουργοί, ο Αρχηγός Στρατού, και πλήθος άλλων επισήμων, πολιτικών και στρατιωτικών, τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο όπου μεταφέρθηκαν με το προεδρικό αεροσκάφος από την Τουρκία.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
Σαν σήμερα, 44 χρόνια πριν, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εμείς που υπερασπιζόμασταν το στρατόπεδο της ΕΛ.ΔΥ.Κ., περνούσαμε δύσκολες ώρες.
Όμως δεν θ'ασχοληθώ με τον πόλεμο, αλλά με την δική μας επιστροφή στην Ελλάδα την 1η Δεκεμβρίου του 1974.
Βέβαια εμείς δεν ήλθαμε με αεροπλάνα αλλά με Αρματαγωγό.
Μετά από ένα απίστευτο για όσους δεν το έζησαν 5μηνο, που εκτός τον πόλεμο και τις κακουχίες του ακολούθησαν 3,5 μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας, όπου κοιμόμασταν στο χώμα, όπου τις πρώτες μέρες μετά τον πόλεμο δεν είχαμε να φάμε και με ντροπή λέω ότι αναγκαζόμασταν να κλέβουμε και πάντα με το δάχτυλο στην σκανδάλη του όπλου γιατί ο εχθρός ήταν μπροστά μας και τον βλέπαμε.
Επιβιβαστήκαμε λοιπόν στο Α/Γ από την Λεμεσό και μετά από ένα φοβερό ταξίδι τριών ημερών με 8 μποφόρ φτάσαμε επί τέλους στις Κεχριες Κορινθίας, όπου μας επιφυλασσαν μια υποδοχή την οποία δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε.
Οι περισσότεροι είχαμε την εντύπωση οτι, όλο και κάποιος ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού θα μας ευχόταν το Καλώς ήλθατε πολεμιστές της Πατρίδας.

Αμ δε.
Μόλις κατέβηκε ο καταπέλτης του Α/Γ υπό τις επευφημίες μας και πριν προλάβουμε να κινηθούμε, ανέβηκαν στο πλοίο ένστολοι υπάλληλοι του τελωνείου και μας ανακοίνωσαν ότι θα γίνει έλεγχος στις αποσκευές μας.
Η οργή που είχαμε μέσα μας εδώ και μήνες ξέσπασε και κινηθήκαμε, (πλέον των 400ων στρατιωτών ήμασταν), εναντίων τους και έφυγαν τρέχοντας για να σωθούν.
Όταν οι συνοδεύοντες αξιωματικοί και αυτοί που μας περίμεναν κατάφεραν να μας συγκεντρώσουν, ξαναήρθαν οι τελωνειακοί, αλλά οι διαθέσεις μας ήταν τόσο εχθρικές εναντίων τους που αναγκάστηκαν να φύγουν άπραγοι.
Από τα ορύγματα μας μάζεψαν και μας πήγαν στο Α/Γ, τι μπορούσαμε να έχουμε μαζί μας, εκτός από το αίμα των Ηρώων συμπολεμιστων μας που είχαμε στις καρδιές μας.
Λίγο αργότερα μας ανακοίνωσαν το δεύτερο δώρο που μας επιφύλασσαν. Όσοι είχαν ποινές φυλάκισης θα τις υπηρετούσαν.
Το τι ακούστηκε τότε δεν μπορώ να σας το μεταφέρω. Είχαμε υπηρετήσει 4,5 μήνες επιπλέων από την θητεία μας, είχαμε περάσει πόλεμο, πολλοί από τους φίλους μας είχαν πέσει στο πεδίο της μαχης, είχαμε περάσει μια απίστευτη ταλαιπωρία και μας ζητούσαν να υπηρετήσουμε κι'αλλο.
Μεταφερθήκαμε με ΡΕΟ στο Λουτράκι όπου το Κλιμάκιο Υποδοχής ΕΛ.ΔΥ.Κ., όπου με περίμεναν η μάνα μου και η αδελφή μου, τις οποίες είχα να δω 17 μήνες.
Από την μια η χαρά που τους ξαναβλεπα και από την άλλη η μεγάλη οργή που ένιωθα μέσα μου για την συμπεριφορά της Κυβερνήσεως της Ν.Δ. προς αυτούς που με θυσίες και αίμα κράτησαν την τιμή της Πατρίδας ψηλά.
Πήγα στις αποθήκες όπου ήταν οι βαλίτσες μας τις οποίες είχε μεταφέρει στην Ελλάδα το Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ τον Ιούλιο και χωρίς να αναφέρω τίποτα σε κανένα έφυγα για την Αθήνα.
Την άλλη μέρα το πρωί, έβαλα σε μια τσάντα τα στρατιωτικά ρούχα τις κάλτσες τα αρβύλα το καπέλο που φορούσα, τα μόνα που μου είχαν απομείνει, ( ο σάκος μου είχε καεί από βόμβα ναπάλμ), δεν ήθελα να εχω τίποτα που να μου θυμίζουν τον Ε.Σ., πήγα στο Λουτράκι τα παρέδωσα στους αρμόδιους πήρα το απολυτήριο μου και έφυγα.
Αυτά αγαπητοί φίλοι για να γνωρίζετε, ως επίσης και οτι για 24 χρόνια δεν υπήρχαμε. Οι πεσόντες, οι αγνοούμενοι και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον πόλεμο του 40.
Σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...