Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ ΝΤΕΛΑΝΟ ΡΟΥΣΒΕΛΤ, Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΝΤΕΛΑΝΟ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΠΠΟYΣ ΤΟΥ HTAN ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.


 

Sara Ann Delano, (1854 - 1941), η  ιουδαία  μητέρα  του  Αμερικανού  προέδρου  Φραγκλίνου  Ρούσβελτ.


Το πραγματικό όνομα του Προέδρου Ρούσβελτ, που ήταν Εβραίος, ήταν «Rosenvelt». Οι Delano (η οικογένεια της μητέρας του) είχε εβραίους προγόνους.   
Ο Amasa Delano, ένας «converso» (δηλαδή ένας προσήλυτος Εβραίος), ισπανικής ή ιταλικής καταγωγής και παππούς του Franklin Delano Roosevelt, έκανε την περιουσία του με το εμπόριο (οπίου) της Κίνας κατά τον 19ο Αιώνα.   Ο γιος του Warren έγινε συνέταιρος στο House of Russel το Russell & Co  και  ήταν τη δεκαετία του 1830 ο τρίτος μεγαλύτερος έμπορος οπίου των ακτών της Κίνας.

H γυμνόστηθη ιουδαία  Εσθήρ ετοιμάζεται για τη συνάντησή της με το βασιλιά των Περσών  Ξέρξη,  Τεοντόρ Σασεριώ
1841, Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου 



Η  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΩΝ  ΡΟΖΕΝΒΕΛΤ

Η οικογένεια Ρούζβελτ είναι μια εξέχουσα οικογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών, μέλη της οποίας διακρίθηκαν κυρίως στην πολιτική ζωή της χώρας.
Το όνομα Ρούζβελτ προέρχεται από το Ολλανδικό 'van Rosevelt,' ή 'van Rosenvelt' που σημαίνει "χωράφι με τριαντάφυλλα"
Γενάρχης της οικογένειας στις ΗΠΑ θεωρείται ο Ολλανδικής καταγωγής Claes van Rosevelt, ο οποίος έφτασε στη Νέα Υόρκη το 1649. Το 1652 αγόρασε από τον Lambert van Valckenburgh μια φάρμα, στην οποία σήμερα έχει κατασκευαστεί το Empire State Building. Σύντομα οι απόγονοι του θα διακρίνονταν στην πολιτική και στη βιομηχανία.
Μετά τον 18ο αιώνα η οικογένεια Ρούζβελτ χωρίστηκε σε δύο κλάδους, οι οποίοι πήραν τα ονόματά τους από τις περιοχές της Νέας Υόρκης που διέμεναν. Τους Oyster Bay Roosevelts και τους Hyde Park Roosevelts. Οι πρώτοι ήταν οπαδοί του δημοκρατικού κόμματος και οι δεύτεροι του ρεπουμπλικανού. Παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές οι δύο κλάδοι διατήρησαν στενές σχέσεις μεταξύ τους, οι οποίες και επισφραγίστηκαν με τον γάμο της Έλινορ Ρούζβελτ, του κλάδου του Oyster Bay, και του Φραγκλίνου Ρούζβελτ, του κλάδου του Hyde Park.
Από την οικογένεια διακρίθηκαν οι Θεόδωρος και Φραγκλίνος Ρούζβελτ, πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών και η Έλινορ Ρούζβελτ, πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οικογένεια διατηρούσε και οικόσημο, το οποίο πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Νίκολα Ρούζβελτ, γιου του Claes van Rosevelt.
Οι Ρούζβελτ αν και ήταν από τους πρώτους κατοίκους της Νέας Υόρκης σύντομα μετακόμισαν από το Μανχάτταν. Ο ένας κλάδος εγκαταστάθηκε στο Hyde Park, όπου βρίσκεται ακόμα και σήμερα το σπίτι του Φραγκίνου Ρούζβελτ και ο άλλος στο Sagamore Hill στο Oyster Bay, αν και αρχικά το επισκεπτόταν μόνο τα καλοκαίρια, όπου το σπίτι της οικογένειας διατηρείται ακόμα. Επίσης τα μέλη της οικογένειας Ρούζβελτ διατηρούσαν και σπίτι στο Skaneateles της Νέας Υόρκης, στο οποίο είχε εγκατασταθεί ο Νίκολα Ρούζβελτ το 1839.
Τα μέλη της συνδέθηκαν συγγενικά με σημαντικές οικογένειες της Αμερικής όπως οι Ντελάνο, Άστορ, Λονγκουορθ, Άλσοπ, Μπούλοκ κ.α. 


Ο  ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ  ΝΤΕΛΑΝΟ  ΡΟΥΣΒΕΛΤ

Ο Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ (Franklin Delano Roosevelt, 30 Ιανουαρίου 1882 - 12 Απριλίου 1945) ήταν ο 32ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Συχνά αναφέρεται στα αγγλικά με τα αρχικά του ονόματός του, FDR.

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν γιος του Τζέιμς Ρούζβελτ, επιχειρηματία και γόνου καλής οικογένειας της Νέας Υόρκης, και της ιουδαϊκής  καταγωγής  Σάρας  Ντελάνο. Σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Χάρβαντ και οικονομικά στο πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Το 1910 ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την πολιτική. Αρχικά εκλέχτηκε γερουσιαστής και το 1913 διορίστηκε υφυπουργός Ναυτικών. Το 1920 έθεσε υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά ηττήθηκε. Τον Αύγουστο του 1921 προσβλήθηκε από βαριάς μορφής πολιομυελίτιδα, η οποία τον άφησε ημιπαράλυτο. Το 1928 εκλέχτηκε κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης και το 1930 επανεξελέγη. Το 1932 πήρε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ως υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και κέρδισε με μεγάλη πλειοψηφία τις εκλογές του ιδίου έτους. Ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου το 1933 και επανεξελέγη το 1936, το 1940 και το 1944. Το όνομα του Φραγκλίνου Ρούζβελτ συνδέθηκε με την προσπάθεια ανάκαμψης μετά την οικονομική κρίση (Κραχ) του 1929 και με τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο.
Απεβίωσε στις 12 Απριλίου 1945, λίγο πριν τη λήξη του Πολέμου, από εγκεφαλική αιμορραγία. Ήταν νυμφευμένος με την ανιψιά του 26ου προέδρου των Η.Π.Α. Θεόδωρου Ρούζβελτ, ο οποίος ήταν 5ος εξάδελφός του, την Έλινορ Ρούζβελτ. Τον διαδέχθηκε στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών ο μέχρι τότε Αντιπρόεδρος Χάρρυ Τρούμαν.


O Φρανκλινος Ρούσβελτ ήταν ο 32ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, η θητεία του οποίου συνδέθηκε με τη συμμετοχή της Αμερικής στον Β΄  Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ήταν γόνος ισχυρής οικογένειας και κατάφερε να μπει στον πολιτικό στίβο σε νεαρή ηλικία, καθώς είχε συγγενικούς δεσμούς με 11 προέδρους της Αμερικής. Από μικρός ταξίδευε στην Ευρώπη και γνώριζε Γερμανικά και Γαλλικά. Έως τα οχτώ του χρόνια έκανε μαθήματα στο σπίτι του με τους καλύτερους καθηγητές, ήξερε να ιππεύει και να παίζει τένις και πόλο.

Ήταν μοναχοπαίδι, γι’ αυτό έλαβε όλη την προσοχή των γονιών του, οι οποίοι του προσέφεραν την καλύτερη εκπαίδευση που μπορούσε να έχει εκείνη την εποχή. Το πρώτο του σχολείο ήταν στη Γερμανία, όπου πέρασε μεγάλο μέρος των παιδικών του χρόνων. Τότε, ενώ έκανε βόλτα με τον δάσκαλό του στον Μέλανα Δρυμό πέρασε από έλεγχο γερμανών αστυνομικών. Όπως έλεγε, από τότε τους αντιπαθούσε, καθώς ήταν αγενείς και πίστευαν ότι ήταν ανώτεροι από τους άλλους.

Οι συμμαθητές του τον περιέγραφαν ως καλό, αλλά αδιάφορο, ενώ οι καθηγητές του ανέφεραν ότι ήταν λαμπρός μαθητής. Φοίτησε στο σχολείο Γκρότον, όπου φοιτούσε η ελίτ και σπούδασε στο Χάρβαρντ. Η μητέρα του μετακόμισε στη Βοστόνη προκειμένου να είναι κοντά του. Όπως έλεγε, όλα τα Μαθηματικά που διδάχθηκε στα φοιτητικά του χρόνια ήταν λάθος. Το 1903 αποφοίτησε από το Χάρβαρντ και ξεκίνησε σπουδές Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, το οποίο παράτησε για να ασχοληθεί με την πολιτική. Το όνομα του και η οικονομική του κατάσταση του του επέτρεψαν να γίνει «ευπρόσδεκτος” στον πολιτικό κόσμο. Ήταν ήδη παντρεμένος με μια μακρινή του ξαδέρφη και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά. Σε σύντομο διάστημα ήταν δημοφιλής στους Αμερικανούς πολίτες και άρχισε να λαμβάνει αξιώματα. Διετέλεσε πρόεδρος της Γεωργικής Επιτροπής και το 1913 έγινε βοηθός Γραμματέα του Ναυτικού των ΗΠΑ. Συνέβαλε στην ανάπτυξη του αμερικανικού στόλου και ξεχώρισε για τις ηγετικές του ικανότητες. Ενώ η πολιτική του καριέρα βρισκόταν σε ανοδική πορεία, έπαθε πολιομυελίτιδα, η οποία του προκάλεσε παράλυση στο μισό του σώμα. Πολλοί πίστεψαν ότι αυτό ήταν το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Ωστόσο, κατάφερε να αποθεραπευτεί και επανήλθε στις τάξεις του Δημοκρατικού κόμματος. Το 1928 έθεσε υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης και βγήκε νικητής. Είχε ήδη κερδίσει την αποδοχή του κόσμου, γι’ αυτό αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του δημοκρατικού κόμματος, την οποία κέρδισε με ευκολία. Έναν χρόνο αργότερα εκλέχτηκε 32ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έμεινε στον Λευκό Οίκο 12 χρόνια, περισσότερα από κάθε άλλο Πρόεδρο...






ΓΙΑΤΙ  ΕΓΙΝΕ  Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ  ΤΟΥ  
Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΕΝ:  «πρώτα θα πάρουμε το Μανχάταν και μετά το Βερολίνο».

Στα 1841 ο Εβραίος Κλίντον Ρούσβελτ εξέδωσε το βιβλίο του:  «Η επιστήμη της διακυβέρνησης θεμελιωμένη στο φυσικό νόμο»,  όπου βάσιζε τις διδασκαλίες του στα διδάγματα του Ιησουίτη Βάισχαουπτ.  Έξι χρόνια αργότερα ο Μάρξ χρησιμοποίησε τις αρχές του Ρούσβελτ για να γράψει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο.



Ο Στρατηγός Αϊζενχάουερ, που με την βοήθεια του Ρούσβελτ  και  του  Bernard Baruch  έκανε μια θεαματική καριέρα, ήταν εβραιογερμανός.

 Η  μητέρα  του  Τσώρτσιλ  ιουδαία 



Jenny Jerome Jacobson 

"Cunning, no doubt, came to Churchill in the Jewish genes transmitted by his mother Lady Randolph Churchill , née Jenny Jacobson/Jerome".
 Moshe Kohn, Jerusalem Post

Ο  Winston Churchill  ήταν  μισό-Εβραίος, ο οποίος ενεργούσε για λογαριασμό των εκ μητρός ξένων προγόνων του.   


Ο Ιωσήφ Στάλιν άλλαξε το πραγματικό του όνομα που ήταν Ιωσήφ Δαβίδ Djugashvili σε Στάλιν (ένα πολύ εβραίϊκο έθιμο). Στην γεωργιανή γλώσσα «shvili» σημαίνει «o γιος του» και «djuga» «Εβραίος». Επίσης ο David Papisnedov, ο άνθρωπος που θεωρείται ως ο πραγματικός του πατέρας, ήταν Εβραίος. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός, ότι αυτό στο τελευταίο δεν αναφέρεται στο βιβλίο για τον Στάλιν του Simon Montefiore. 
Ο Montefiore είναι ένας Εβραίος, απόγονος του Μωυσή Montefiore, που το 1846 ξεκίνησε μαζί με τον Rothschild την ιδέα της πατρίδας των Εβραίων που θα ήταν η Παλαιστίνη.


 



Η  ΙΔΡΥΣΗ  ΤΟΥ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ  ΤΑΜΕΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΙΟΥΔΑΙΟ  ΡΟΥΣΒΕΛΤ.  ΣΚΟΠΟΣ:  ΝΑ  ΔΕΣΕΙ  ΟΛΑ  ΤΑ ΕΘΝΗ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

Ο Henry Morgenthau, ο Υπουργός Οικονομικών της Αμερικής από το 1934, ήταν ένας πενηντατριάχρονος άνδρας με σοβαρό παρουσιαστικό, ο οποίος χρωστούσε τη θέση του στη μακροχρόνια γνωριμία του με τον Πρόεδρο. Ωστόσο, ο Morgenthau αποδείχθηκε ικανό διοικητικό στέλεχος και ο Ρούσβελτ εκτιμούσε την αφοσίωσή του.
Επίσης, είχε βρει έναν πολύτιμο συνεργάτη στο πρόσωπο του Harry Dexter White. Ο δραστήριος, ειδικός στις διεθνείς υποθέσεις, αποφασιστικός και δύστροπος άνδρας ήταν γιος Λιθουανών Εβραίων προσφύγων, ο οποίος είχε αλλάξει το όνομά τοο από Weit και είχε προσθέσει το Dexter. Tου άρεσε να παίζει πινγκ-πονγκ.  


ΟΙ  ΔΥΟ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΠΟΥ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ  ΤΟ  Δ.Ν.Τ.
Ο Morgenthau και ο White σημείωσαν τεράστια επιτυχία, τον Ιούλιο του 1944. στη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Bretton Woods, της Πολιτείας του New Hampshire. 
Στη διάσκεψη αυτή δημιουργήθηκε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (μετεξέλιξη της οποίας είναι η Παγκόσμια Τράπεζα), που θα επεδίωκαν την παγκόσμια ανάκαμψη μετά τον πόλεμο και θα διαμόρφωναν το μελλοντικό διεθνές χρηματοοικονομικό σύστημα.
Παρόλο που συμμετείχαν σαράντα κράτη, ήταν -κατά κύριο λόγο- μια αγγλοαμερικανική διάσκεψη. Υπό την καθοδήγηση του White, η αμερικανική ομάδα έκανε καλύτερους χειρισμούς σε σχέση με τη βρετανική ομάδα, της οποίας επικεφαλής ήταν ο ασθενικός και λιγότερο ευέλικτος John Maynard Keynes.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέθεσαν το 1/3 του κεφαλαίου των 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έτσι το μερίδιο ψήφων που τους αναλογούσε τις καθιστούσε κυρίαρχη δύναμη, επιτρέποντάς τους να προωθήσουν τις θέσεις τους για τα μετατρέψιμα νομίσματα και τις σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες που ήταν βασισμένες στο χρυσό και το ελεύθερο εμπόριο. 
Με μεγάλη ικανοποίηση ο White είδε μια σοβιετική αντιπροσωπία να συμμετέχει στις διαβουλεύσεις, αλλά ο Στάλιν αποφάσισε να μην ενταχθεί στο νέο σύστημα και τους θεσμούς του.
Όμως, ο Morgenthau δε γνώριζε ότι ο ιουδαίος  White ήταν πράκτορας των Σοβιετικών, ο οποίος διοχέτευε απόρρητες πληροφορίες στη Μόσχα, Παρακινούνταν από ειλικρινή θαυμασμό για την ΕΣΣΔ και από την πεποίθηση ότι εκείνη θα έπρεπε να ενισχυθεί στην αναζήτηση για έναν καλύτερο κόσμο. Ωστόσο, ακόμη κι αν ο White ωθούνταν από αγανάκτηση για τον "αντισημιτισμό" που συναντούσε στην Αμερική, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι διέπραξε προδοσία. 
Έδωσε στους Ρώσους ακόμη και τις μήτρες για το αμερικανικό κατοχικό νόμισμα στη Γερμανία.


ΤΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΜΟΡΓΚΕΝΑΟΥ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ  ΛΑΟ.
Ο Morgenthau ήταν ένας  Εβραίος στο στενό κύκλο του Ρούσβελτ, που είχε  ανατραφεί σε μη θρησκευτικό περιβάλλον και υπερηφανευόταν ότι ήταν «100 τοις εκατό Αμερικανός». 
Ωστόσο  η  άνοδος  του  Χίτλερ  στην  εξουσία ενίσχυσε την εβραϊκή ταυτότητά του. 
Θεωρούσε όλο το γερμανικό λαό υπεύθυνο και —σύμφωνα με όσα ανέφερε ο γιος του- έγινε ο «άγγελος εκδικητής για λογαριασμό όλων των Εβραίων του κόσμου που γλύτωσαν». O ίδιος έκρινε πως η άνοδος του Χίτλερ είχε καταστεί δυνατή εξαιτίας της άτολμης συμπεριφοράς των Συμμάχων στη δεκαετία του 1920. Αυτήν τη φορά. η Γερμανία έπρεπε να τιμωρηθεί σκληρά.»
To σχέδιο (Morgenthau) προέβλεπε την άμεση διάλυση όλων των εργοστασίων και τη μεταφορά του εξοπλισμού τους σε Συμμαχικά κράτη ως αποζημίωση. 
Οι Γερμανοί θα υποβάλλονταν σε καταναγκαστικά έργα στο εξωτερικό. 
Σχολεία και πανεπιστήμια θα έκλειναν – τα δημοτικά σχολεία θα άνοιγαν και πάλι όταν θα διορίζονταν κατάλληλοι δάσκαλοι και θα τυπώνονταν κατάλληλα βιβλία, αλλά τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα παρέμεναν κλειστά «σημαντικό χρονικό διάστημα». Η λειτουργία των Μέσων Ενημέρωσης θα σταματούσε μέχρι να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα.
Οι νικητές θα ήλεγχαν το εμπόριο της Γερμανίας και τις εισροές κεφαλαίων επί είκοσι τουλάχιστον χρόνια.
Η Ανατολική Πρωσία θα μοιραζόταν ανάμεσα στη Ρωσία και την Πολωνία. To Saar θα δινόταν στη Γαλλία. To Ruhr θα ετίθετο υπό διεθνή έλεγχο. Η υπόλοιπη Γερμανία θα διαιρούνταν σε δύο ζώνες. Στο σχέδιο συμπεριλήφθηκε μέχρι και το σχόλιο τού Ρούσβελτ σχετικά με την απαγόρευση των ανεμοπτέρων. των παρελάσεων και των στολών
Στον Πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής μοιράστηκαν αντί­γραφα σε μαύρα σπιράλ βιβλία, κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου. Δεν υπήρχε χρόνος να μελετηθεί το σχέδιο νωρίτερα. 
Ωχρός και καταβεβλημένος, ο Ρούσβελτ διάβασε δυνατά έναν τίτλο: «Είναι Πλάνη ότι η Ευρώπη Χρειάζεται μια Ισχυρή Βιομηχανική Γερμανία». Συμφωνούσε με αυτό.
«Θα εκθρέψει τον πόλεμο και δε θα φέρει την ειρήνη», είπε ο Stimson για το σχέδιο. «Θα εγείρει αισθήματα συμπόνιας υπέρ της Γερμανίας σε ολόκληρο τον κόσμο».



Διαβάστε  και  τα  παρακάτω  άρθρα  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  για  να  μάθετε  ποιος  διαμορφώνει  την  πρόσφατη  ιστορία  μας:





    ‏






 5.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ».


6.  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΣΘΗΡ;


«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».


   8.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.


  9.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».

  
    11.   ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      

   














 
 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...