Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΣΚΗΨΕ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ


 OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΟ 2100 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2100 ΤΑ 4,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
 
Τα εμβόλια είναι μια από τις σημαντικότερες εφευρέσεις του ανθρώπινου πνεύματος.  Είναι  η πιο ασφαλής, η πιο σημαντική και η πλέον οικονομική υγειονομική παρέμβαση της  ιατρικής  επιστήμης. Η  ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ.   
Ο  ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ  ΓΑΛΛΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΚΡΟΝ,  ΠΟΥ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΧΑΪΔΟΛΟΓΙΕΤΑΙ  ΠΡΟΧΘΕΣ  ΜΕ  ΝΕΓΡΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΜΟΛΙΣ  ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΕΣ,  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ  "ΣΥΖΥΓΟΥ"  ΤΟΥ.


ΤΟ  ΤΡΑΓΟΥΔΙ  ΤΟΥ  ΝΕΓΡΟΥ  ΡΑΠΕΡ:  «ΣΚΟΤΩΣΤΕ  ΤΑ  ΛΕΥΚΑ  ΜΩΡΑ  ΚΑΙ  ΚΡΕΜΑΣΤΕ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».  27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
«Πηγαίνω σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και σκοτώνω λευκά μωρά, πιάστε τα γρήγορα και κρεμάστε τους γονείς τους, σκίστε τα για να διασκεδάσετε μαύρα παιδιά όλων των ηλικιών, μικρά και μεγάλα.

Θάνατος, καθώς το αίμα αναβλύζει!.

Κρεμάστε τους όλους, κρεμάστε τους λευκούς ανθρώπους, κρεμάστε τους τώρα».



 Ο  ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ  ΓΑΛΛΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΜΑΚΡΟΝ,  ΠΟΥ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΧΑΪΔΟΛΟΓΙΕΤΑΙ  ΠΡΟΧΘΕΣ  ΜΕ  ΝΕΓΡΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΜΟΛΙΣ  ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ  ΤΙΣ  ΦΥΛΑΚΕΣ,  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΗΣ  "ΣΥΖΥΓΟΥ"  ΤΟΥ.

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με ένα  ραπ τραγούδι, το οποίο «κατέβασε» το YouTube.
Το «Hang White People» του Νικ Κόνραντ προτρέπει τον κόσμο να «σκοτώσει λευκά μωρά και να κρεμάσει τους γονείς τους». Ο  δημιουργός  του  τραγουδιού  Nick Conrad, από το Καμερούν,  έχει  μεγάλο  ρεύμα  στη νεολαία της ραπ. 
Το τραγούδι, μαζί με το βίντεο κλιπ έδειχνε  πως  γίνεται    η  δολοφονία ενός λευκού άνδρα.
Ηδη, ο εισαγγελέας του Παρισιού άνοιξε έρευνα για το εν λόγω βίντεο κλιπ, σύμφωνα με το BFMTV. Το διάρκειας εννέα λεπτών βίντεο δημοσιεύθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο YouTube. Σε αυτό, ο ράπερ και ένας ακόμη πυροβολούν και βασανίζουν έναν λευκό άνδρα. Τον αναγκάζουν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο και τον κλωτσάνε στο κεφάλι πριν να τον κρεμάσουν. Υποτίθεται ότι οι σκηνές του παραπέμπουν στην ταινία «Μαθήματα αμερικανικής ιστορίας», με θύμα των πρωταγωνιστών έναν μαύρο άνδρα.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ καταδίκασε απερίφραστα τους στίχους του τραγουδιού, χαρακτηρίζοντάς τους αποτρόπαιους και αισχρούς, ενώ τόνισε ότι τη συνέχεια θα τη δώσουν οι δικαστικές αρχές.  Στην  Ελλάδα  του  Τσίπρα  υπήρξαν  δημοσιεύματα  που  υποστήριξαν  τα  τραγούδι.

ΤΟ  ΠΑΛΑΒΟ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ  ΤΟΝ  ΑΦΑΝΙΣΜΟ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ,  ΠΟΥ  ΕΝΕΣΚΗΨΕ  ΜΕ  ΥΠΟΠΤΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ  ΛΕΥΚΗ  ΦΥΛΗ



Το  1900 οι  μαύροι  της  Αφρικής  ήταν  περίπου  100.000.000,  σε  άθλια  κατάσταση  και  έτρωγαν  ο  ένας  τον  άλλο. 

Στη δεκαετία του 1950, ο πληθυσμός της Αφρικής ήταν περίπου 220 εκατομμύρια. Από το 2016 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 1.216 δισεκατομμύρια. Το 2050 η Αφρική θα έχει πληθυσμό 2,5 δισεκατομμυρίων κατοίκων. Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο θα είναι νέγρος τότε.
Με  τα  εμβόλια,    και  μόνο  με  τα  εμβόλια,  που  ανακάλυψε  η  Λευκή  φυλή,  διασώζονται  εδώ  και  100  χρόνια  τα  ατελείωτα  νεογνά  των  μαύρων.   Αποτέλεσμα,  το  δώρο  της  Λευκής  φυλής  στην  μαύρη:  το  2100  οι  μαύροι  της  Αφρικής  θα  ξεπεράσουν  τα  4,5  δισεκατομμύρια  και  θα  εισβάλουν  μαζικά  στην  Ευρώπη  για  να  εξαφανίσουν  οριστικά  τα  υπολείμματα  της  λευκής  ράτσας,  η  οποία  βέβαια  δεν  θα  τεκνοποιεί  και  μάλλον  θα  ανήκει  τότε  στο  τρίτο ή  τέταρτο  φύλο.  

Οι  ηλίθιοι  λευκοί  ευρωπαίοι,  οι  οξυδερκείς  αρνητές  των  εμβολίων,  ισχυρίζονται  ότι  με  τα  εμβόλια  επιδιώκεται  η  μείωση  του  πληθυσμού  της  γης.  Αυτό  δεν  προκύπτει  από  πουθενά.  Συμβαίνει  ακριβώς  το  αντίθετο.  Με  τα  εμβόλια  από  1,6  δισεκατομμύρια  που  ήταν  ο  πληθυσμός  της  γης  το  1900,  έγινε  σήμερα  7,5  δισεκατομμύρια  και  το  2100  ο  πληθυσμός  της  γης  θα   φθάσει  τα  12  με  14  δισεκατομμύρια,  εκ  των  οποίων  η  Λευκή  φυλή  θα  είναι  κάτω  του  ενός  δισεκατομμυρίου  και  η  μαύρη  περίπου  4,5  δισεκατομμύρια.
Πρέπει  ο  λευκός  γονιός  να  αντιληφθεί  ότι  η  συνωμοσία  λειτουργεί  αντίστροφα. 

Η  ΠΡΟΩΘΗΣΗ  ΤΟΥ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΟΝΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΛΕΥΚΟΥΣ.   

Οι  τριτοκοσμικές  χώρες  θα  εμβολιάζονται  κανονικά,  τα  παιδιά  τους  θα  επιζούν  και  οι  λευκές  χώρες  θα  αποφεύγουν  τα  εμβόλια  για  τα  ούτως  ή  άλλως  λίγα  παιδιά  τους. 
Το  πράγμα  δεν  είναι  παρά  ένας  άλλος  παράλληλος  τρόπος  γενοκτονίας των  παιδιών  των  λευκών  οικογενειών.



Η  ΙΛΑΡΑ 

Οι συνέπειες του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τα πλοκάμια του οποίου έχουν φθάσει μέχρι την Ελλάδα, έκαναν την εμφάνισή τους.
Κατά τα προηγούμενα έτη στην Ελλάδα καταγραφόταν μικρός αριθμός σποραδικών περιστατικών ιλαράς (περίπου ένα κρούσμα ετησίως την τελευταία 3ετία), κατά το τελευταίο διάστημα και μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2017 είχαν καταγραφεί 100 περιστατικά


ΤΟ  ΠΑΛΑΒΟ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ  ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ. 
ΕΝΑΣ  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ  ΕΝΕΣΚΗΨΕ  ΜΕ  ΥΠΟΠΤΟ  ΤΡΟΠΟ  ΣΤΗΝ  ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ  ΛΕΥΚΗ  ΦΥΛΗ

Όλα  ξεκίνησαν όταν ο Andrew Wakefield,  ένας Άγγλος χειρουργός, δημοσίευσε το 1998 μία μελέτη με 12 περιστατικά στην οποία ισχυρίστηκε πως το τριπλό εμβόλιο Ιλαράς-Ερυθράς-Παρωτίτιδας ή M-M-R προκαλεί αυτισμό. 

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως αυτό δεν συμβαίνει αν αυτά τα εμβόλια γίνουν ξεχωριστά.
Η μελέτη αυτή ξεκίνησε ένα τεράστιο αντιεμβολιαστικό κίνημα σε όλη τη Δύση, με πολλούς υποστηρικτές, όπως συγκροτήματα τύπου  Ροκ ακόμα και σταρ του Hollywood.
H έρευνα όμως απέδειξε πως, ο Wakefield είχε χρηματοδοτηθεί παράνομα από δικηγόρους, που ειδικεύονταν σε μηνύσεις εναντίον φαρμακευτικών εταιρειών, πως είχε αλλοιώσει τα δεδομένα των ανεξάρτητων συνεργατών του – όπως αυτοί κατήγγειλαν – και επιπροσθέτως είχε προλάβει να καταθέσει μια πατέντα, που αφορούσε τo μονό εμβόλιο Ιλαράς με σκοπό βέβαια να βγάλει χρήματα από αυτό.
Ταυτόχρονα έγιναν δεκάδες μελέτες με τεράστια δείγματα πληθυσμού για το MMR και φυσικά δεν απέδειξαν καμία συσχέτιση του εμβολίου με τον αυτισμό.
Μετά από τα στοιχεία αυτά ο Wakefield απολύθηκε από το νοσοκομείο που δούλευε και έχασε την ιατρική του άδεια. Η ζημιά στην κοινή γνώμη όμως είχε ήδη συμβεί . Η κακή φήμη στα εμβόλια είχε ήδη κολλήσει.



ΓΙΑΤΙ  ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; 
Ο  ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ – ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΟΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ  ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  13  ΛΟΓΟΥΣ.



1. Είναι η φυσική νόσηση προτιμότερη; Είναι καλύτερο για το παιδί να κολλήσει τη νόσο;
Όχι φυσικά.  Η νόσηση από το ίδιο το μικρόβιο συνεπάγεται σημαντικές επιπλοκές, οι οποίες δεν συμβαίνουν καθόλου με το εμβόλιο.  Ακόμα και ήπιες γενικά νόσοι μπορούν σε σημαντικό ποσοστό να οδηγήσουν σε μηνιγγίτιδα, εγκεφαλίτιδα ή πνευμονία και να έχουν αθροιστικά μεγάλη θνητότητα.
Και όχι μόνον αυτό. Πρόσφατη μελέτη απέδειξε πως η φυσική λοίμωξη με τον ιό της ιλαράς προκαλεί στο ανοσοποιητικό τεράστιο σοκ, σβήνοντας την ανοσολογική μνήμη που έχει αποκτήσει φυσιολογικά και για άλλα μικρόβια. Παιδιά που έχουν περάσει νόσο είναι πιο ευαίσθητα στο να νοσήσουν σοβαρά και να καταλήξουν από άλλη λοίμωξη για αρκετά χρόνια μετά.

2. Τα εμβόλια φορτώνουν τον οργανισμό με πολλά άχρηστα αντιγόνα και έτσι πιέζεται το ανοσοποιητικό.

(Αντιγόνο είναι μια ουσία του μικροβίου ικανή να προκαλέσει αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος )
Τελείως λάθος. Ακριβώς το αντίθετο. Τα περισσότερα εμβόλια έχουν ελάχιστα αντιγόνα, αυτά μόνο που απαιτούνται για επαρκή ανοσολογική αντίδραση, αντίθετα αν κολλήσει κάποιος το ίδιο το μικρόβιο φορτώνεται με τουλάχιστον εκατοντάδες αντιγόνα ανά μικρόβιο και τα οποία πολλές φορές επάγουν και αυτοάνοσες αντιδράσεις.

3. Τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και άλλες μακροπρόθεσμες συνέπειες;
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια εμβολιαστικών προγραμμάτων και εκατοντάδες ανεξάρτητες μελέτες με εκατομμύρια δείγματα πληθυσμού δεν έχει αποδειχθεί καμία μακροπρόθεσμη συνέπεια του εμβολιασμού.

4. Τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες.
Τα εμβόλια έχουν πολύ ήπιες παρενέργειες. Οι σοβαρές είναι σπανιότατες και αντιμετωπίσιμες από το κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.
Είναι πολύ πιο ασφαλές να κάνεις ένα εμβόλιο παρά να κυκλοφορείς στο δρόμο ή να μυρίσεις ένα λουλούδι στον αγρό. Σε κάθε περίπτωση τα οφέλη είναι πολύ πιο σημαντικά.

5. Ο εμβολιασμός μπορεί να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία;
Μπορεί αλλά είναι τεράστιο λάθος. Τα βρέφη και τα μικρά παιδιά έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσήσουν και να πεθάνουν από τα μικρόβια που καταπολεμούνται με τον εμβολιασμό και μάλιστα παρουσιάζουν πολύ συχνότερες και πολύ σημαντικότερες επιπλοκές.

6.  Δεν εμβολίασα το παιδί μου και αυτό δεν έχει πάθει τίποτα.
Όταν είναι εμβολιασμένο ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού τότε υπάρχει η λεγόμενη ανοσία αγέλης, δηλαδή προστατεύεται και ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός, λόγω της φραγής της διασποράς της νόσου στο περιβάλλον. Όταν όμως οι μη εμβολιασμένοι γίνουν πολλοί τότε θα αρχίσει να διασπείρεται πάλι το μικρόβιο με αποτέλεσμα να αρχίσουμε να έχουμε πάλι επιδημίες με πρώτα θύματα βέβαια τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό. Αυτό συμβαίνει ήδη σε μη εμβολιασμένους κατά κανόνα πληθυσμούς στην Ελλάδα όπως οι τσιγγάνοι στους οποίους βλέπουμε αρκετά συχνά θανάτους από νοσήματα όπως ιλαρά ή κοκκύτη.

7. Τα εμβόλια έχουν βλαβερές ουσίες όπως υδράργυρο και αλουμίνιο.
Τα παλαιότερα εμβόλια περιείχαν μία ένωση του υδραργύρου γνωστή ως θειομερσάλη ως συντηρητικό η οποία πια δεν περιέχεται μετά από συστάσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής, παρότι ποτέ δεν αποδείχθηκε ότι είναι βλαβερή. Να τονισθεί εδώ κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό. 
Η θειομερσάλη περιέχεται σε 100πλάσια ποσότητα στα ψάρια και γενικώς στα θαλασσινά.
Κάποιος που καταναλώνει θαλασσινά στο διαιτολόγιό του παίρνει πολλαπλάσιες ποσότητες θειομερσάλης από ότι πήρε κάνοντας εμβόλια .
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το αλουμίνιο .Η ποσότητα του αλουμινίου που παίρνει κάποιος ακόμα και από το μητρικό γάλα είναι 10πλασια από τα εμβόλια ή και από το βρεφικό γάλα σκόνη 40 φορές επάνω.

8. Έχω μπει στα fora και στα sites των αντιεμβολιαστών και παρουσιάζουν επιστημονικά δεδομένα.
"Υπάρχει μια ουσία στο οργανισμό μας που τον έχει κατακλύσει και περιέχει φορμαλδεύδη, κετόνες,αιθανόλη, τρυπτοφάνη, ουρία, μονοξείδιο του διυδρογόνου, σε τεράστιες ποσότητες οξείδιο του σιδήρου, 20 ακόμα διαφορετικά οξέα και πάνω από 4000 χημικές ουσίες.
Μπορεί να προκαλέσει αναιμία, λευχαιμίες και μέσω αυτής κάνει μετάσταση οι καρκίνος. Οι φαρμακευτικές εταιρίες και οι κυβερνήσεις ξοδεύουν εκατομμύρια ευρω για να το επεξεργαστούν και να το συντηρήσουν".
Κλασσικό τρομοκρατικό ποστ με ύφος συνηθισμένο στα αντιεμβολιαστικά sites.
Τι περιγράψαμε; ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ.
 Σας τρομοκράτησα έτσι;. Και το κατάφερα χωρίς να γράψω ούτε μια επιστημονική ανακρίβεια. Ούτε ένα ψέμα. Φανταστείτε να έγραφα και κανα 2-3 τερατώδη ψέματα όπως αυτά που γράφονται σε αυτά τα sites. Ακριβώς αυτό συμβαίνει λοιπόν με τα αντιεμβολιαστικα sites.
Μπερδεμένες ψευδοεπιστημονικές ορολογίες πασπαλισμενες με τρομοκρατία οδηγούν κόσμο που δεν μπορεί να καταλάβει, σε λάθος συμπεράσματα.

9. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν σχέδιο μείωσης του πληθυσμού. Αυτό το κάνουν μέσω των εμβολίων.
Τα εμβόλια γίνονται συστηματικά και διεθνώς τα τελευταία 40 με 50 χρόνια. Ο πληθυσμός της γης μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχει υπερδιπλασιαστεί από 3 δις στα 7 δις και συνεχίζει να αυξάνει ραγδαία παρά την αύξηση των θανάτων εξαιτίας της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και των καρδιοπαθειών λόγω της αλλαγής του τρόπου ζωής. Μόνο αυτό φτάνει για να δείξει το λάθος του ισχυρισμού αυτού.

10. Οι φαρμακευτικές εταιρείες βγάζουν πολλά χρήματα από τα εμβόλια.
 Ο τζίρος των εμβολίων διεθνώς δεν είναι ούτε το 3% του συνολικού φαρμακευτικού τζίρου. 
Τα εμβόλια είναι προϊόντα που απαιτούν υψηλή τεχνολογία και η κυκλοφορία τους είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Από την άλλη, μια νοσοκομειακή νοσηλεία είναι χιλιάδες φορές πιο ακριβή και πιο κερδοφόρα για τις εταιρείες. Μια νοσηλεία σε μονάδα εντατικής μπορεί να κοστίζει χιλιάδες ευρώ την ημέρα ποσό με το οποίο μπορούν να γίνουν εκατοντάδες εμβόλια.
Όλες οι οικονομοτεχνικές μελέτες συμφωνούν ότι με  τα εμβόλια γλυτώνουν χρήματα τα κράτη και δεν τα επιβαρύνουν, αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που ουσιαστικά είναι τα μόνα φαρμακευτικά προϊόντα που χορηγούνται παντού στον κόσμο, δωρεάν.

11. Οι αντιεμβολιαστές είναι απλοί ιδεολόγοι που ανησυχούν και θέλουν το καλό μας.
Ουδέν πιο ψευδές από αυτό. Όσοι έχουν αντιεμβολιαστική δράση διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα, συνήθως προωθούν "υγιεινές" και "εναλλακτικές" θεραπείες. Φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι οι εναλλακτικές αγορές αυτές έχουν τεράστιους τζίρους, πολλών δις δολαρίων και σχεδόν ανάλογους με της φαρμακευτικής αγοράς. Πολλοί διάσημοι αντιεμβολιαστές είναι δισεκατομμυριούχοι και χιλιάδες άλλοι βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας ψεύτικες και επικίνδυνες θεραπείες.
Ο ίδιος ο WAKEFIELD, αυτός που άνοιξε τον χορό του αντιεμβολιασμού στη Δύση, έχει αποδειχθεί ότι πήρε περίπου 500 χιλιάδες λίρες χρηματοδότηση από δικηγόρους που ειδικεύονταν σε αγωγές εναντίον των εταιρειών που έφτιαχναν εμβόλια.

12. Τα νοσήματα εξαφανίζονταν ούτως ή άλλως λόγω της βελτίωσης των συνθηκών ζωής. Δεν το έκαναν τα εμβόλια.
Τεράστιο λάθος. Όλες οι στατιστικές μετρήσεις δείχνουν τεράστια και άμεση πτώση στα συγκεκριμένα νοσήματα μετά την εισαγωγή των εμβολίων.
Κλασσικό παράδειγμα η αχανής Ινδία. Εξαφανίσθηκε η πολυομυελίτιδα, χωρίς να βελτιωθεί καθόλου η καθαριότητα.  Ίσα ίσα τα τελευταία χρόνια λόγω της ταχείας αστικοποίησης ίσως υπήρξε επιδείνωση.
Το ίδιο με τον αιμόφιλο, που το εμβόλιο στις ΗΠΑ μπήκε το 1993 χωρίς να αλλάξει καθόλου η καθαριότητα και από 20 χιλιάδες περιπτώσεις ανά έτος έπεσε στις 1000 μέσα σε λίγα χρόνια.
Μόλις τα τελευταία 15 χρόνια, χωρίς να έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου ο τρόπος ζωής, έχουμε εντυπωσιακά μειώσει τα κρούσματα του πνευμονιοκόκκου και του μηνιγγιτιδοκόκκου, με την πρόσφατη εισαγωγή των δύο αυτών εμβολίων.
Στον Καναδά υπάρχουν καλά καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία για τα παιδικά νοσήματα, πριν την εισαγωγή των εμβολίων και πέντε χρόνια μετά. 
Η μείωση για όλα τα παιδικά νοσήματα μόλις πέντε χρόνια μετά την εισαγωγή των εμβολίων κυμαίνεται από 93 έως 100 %, δηλαδή σχεδόν πλήρη εξαφάνιση για τα περισσότερα.
Αντίστροφα τώρα σε χώρες της δύσης την δεκαετία του 70 έπεσαν τα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού για κοκκύτη, με άμεση και δραματική αύξηση των κρουσμάτων και των θανάτων
Και βέβαια τρανό παράδειγμα η τελευταία επιδημία ιλαράς στην Ευρώπη. 
Τι έγινε ; 
Γίναμε ξαφνικά πιο βρώμικοι και μας θυμήθηκε η ιλαρα;.
Όχι βέβαια.  Απλά έπεσαν τα ποσοστά εμβολιασμού.

13. Άκουσα αυτά που είπατε αλλά εγώ δεν θέλω να εμβολιάσω το παιδί μου. Εφόσον εσείς είστε εμβολιασμένοι τι σας νοιάζει;
Αφενός μην εμβολιάζοντας κάποιος το παιδί του, το εκθέτει σε σοβαρό και θανατηφόρο κίνδυνο, πράγμα καταφανώς παράνομο αλλά όχι μόνο αυτό. Το μη εμβολιασμένο παιδί μπορεί να είναι φορέας ασθενειών και να προσβληθούν έτσι παιδιά ή ενήλικες που δεν πρόλαβαν ή για ιατρικούς λόγους, δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν.
Παιδιά ή ενήλικες με ανοσοκαταστολή, λευχαιμίες ή αυτοάνοσα που λαμβάνουν αγωγή είναι συνήθη θύματα που κολλούν από καθόλου , ή ατελώς εμβολιασμένα άτομα.
Π.χ.  παιδιά κάτω τους έτους, που δεν έχουν προλάβει να εμβολιαστούν κατά της ιλαράς, ήταν η κύρια ομάδα θυμάτων στη Ρουμανία.
Στην Ιταλία πρόσφατα πέθανε παιδί, που γλύτωσε την λευχαιμία, αλλά κόλλησε ιλαρά από το μη εμβολιασμένο αδελφάκι του.
Σε αυτή την κατηγορία να βάλουμε και τις έγκυες γυναίκες, οι οποίες κινδυνεύουν και οι ίδιες και το έμβρυο να πάθει σοβαρές και ανίατες βλάβες.
Ο μη εμβολιασμός λοιπόν εκθέτει σε κίνδυνο όχι μόνο το δικό μας παιδί αλλά και άλλους, ιδίως ευπαθείς και ευαίσθητους συμπολίτες μας.
Το να μην εμβολιάζει κάποιος το παιδί του, ουσιαστικά είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι σαν να περνά κόκκινο φανάρι στο δρόμο, είναι σαν να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ  Ζ.Π.:

Εμβολιάστε τα παιδιά σας. 
Μην ακούτε την ύποπτη  συνωμοσιολογική  ή  απλώς  ηλίθια  παραπληροφόρηση.   
Πάρτε   τα παιδιά σας  και με το βιβλιάριο υγείας επισκεφτείτε τον παιδίατρο, προκειμένου να τα εμβολιάσει.
Κάθε χρόνο τα εμβόλια σώζουν 5 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως (κυρίως  μαύρα  και  κίτρινα),  ενώ 3 εκατομμύρια  παιδιά πεθαίνουν λόγω έλλειψης εμβολίων.  Με  την  ύποπτη  προπαγάνδα  σε  λίγο  θα  αρχίσουν  να  πεθαίνουν  από  μη  εμβολιασμό  τα  λευκά  παιδιά,  λόγω  ανοησίας  των  βλακών  γονέων  τους.
Είναι αστεία όσα λέγονται. Δεν υπάρχουν καθόλου  σοβαρές επιπτώσεις, τα εμβόλια είναι ήδη από το 1992  "καθαρά".   
Μόνο για το εμβόλιο του κοκκύτη χορηγούσαμε παλιά 3.000 ουσίες και πλέον μόλις 3. 
Και  να σκεφτεί κανείς πως αν κάνουμε όλα τα εμβόλια μαζί, χορηγούμε συνολικά 87 ουσίες, απασχολώντας μόλις το 0,1 του ανοσοποιητικού συστήματος. 


Διαβάστε  και:

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ. Α΄ ΜΕΡΟΣ 


 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΟΞΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. 4 ΟΡΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ (ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ) ΣΤΙΣ 4 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ «ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ». 


150 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΒΥΛΗΣ. 


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΝΑ ΣΤΥΓΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΜΙΑ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».


 Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (BrainNet); ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ.  

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ 
  

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ DÉJÀ VU. (= ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ, Η ΠΡΟΜΝΗΣΙΑ). ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ. 



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

16 σχόλια :

  1. Οι καλες εποχες περασαν τωρα ζουμε σε εσχατολογικη εποχη,ακρως διαβολικη...κατα συνεπεια ο,τι ξεραμε ξεχαστε το..το εμβολιο σημερα
    εχει γινει διαβολιο..βαζεις μεσα σου τον αργο και βασανιστικο θανατο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ . ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΙΜΗΔΗ.
    Ένας διακεκριμένος Ιταλός επιστήμονας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πίζας Alessandro Strumia, τιμωρήθηκε προχθές με παύση της συνεργασίας του με το κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN, επειδή σε ομιλία του σε σεμινάριο του CERN στη Γενεύη, προκάλεσε «σκάνδαλο», υποστηρίζοντας ότι στα δυτικά Πανεπιστήμια άρχισε να επικρατεί η άποψη ότι η Φυσική είναι ρατσιστική.
    ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.
    Μία καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Illinois θεωρεί πως τα μαθηματικά, η άλγεβρα και η γεωμετρία, διαιωνίζουν τα «προνόμια των λευκών», επειδή οι όροι είναι ελληνικοί και δίνουν στους Καυκάσιους, εύσημα που δεν αξίζουν σε σχέση με το αντικείμενο.
    Η Gutierrez ανησυχεί πως τα «προγράμματα μαθημάτων που δίνουν έμφαση σε όρους όπως το πυθαγόρειο θεώρημα διαιωνίζουν την αντίληψη πως τα μαθηματικά αναπτύχθηκαν από τους Έλληνες και άλλους Ευρωπαίους».
    ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
    Ο μεθοδευμένος Θάνατος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κλασικής παιδείας στην Δύση και η αποκατάσταση της ελληνικής σοφίας.
    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...
    Διαβάστε το άρθρο των «Αυτόχθονων Ελλήνων»:
    Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ. Η ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Σε λίγο θα προτείνεται σαν άριστο δείγμα πολιτισμού η ανθρωποφαγία και ο κανιβαλισμός.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α΄ Νέα έκθεση-σοκ για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα: Εξαφανίζονται οι Έλληνες αλλά 250.000 αμβλώσεις το χρόνο.

    Μια μείωση του ρυθμού γονιμότητας και η αύξηση του πληθυσμού άνω των 60 ετών κατά 10%, μειώνει τον ρυθμό αύξησης του κατά κεφαλήν ΑΕΠ κατά 5,5%, όπως προκύπτει από έκθεση για την επίδραση της γήρανσης του πληθυσμού στην οικονομική ανάπτυξη, το εργασιακό δυναμικό και την παραγωγικότητα.
    Αντίθετα υπολογίστηκε ότι για κάθε αύξηση του δείκτη γονιμότητας κατά μία ποσοστιαία μονάδα, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ θα αυξάνεται κατά 2% περίπου.
    Η έκθεση, η οποία διενεργήθηκε από την εταιρεία μελετών και αναλύσεων PricewaterhouseCoopers για λογαριασμό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού HOPEgenesis, έρχεται να καταδείξει με τα πιο μελανά χρώματα τον αντίκτυπο της υπογεννητικότητας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας (και νόχι μόνο βέβαια ας μην ξεχνάμε και την άμυνα συνολικά) μετά το «καμπανάκι» του ΔΝΤ για επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για μείωση των γεννήσεων και αύξηση των θανάτων στη χώρα μας.
    Βάσει των ευρημάτων της μελέτης, την οποία παρουσίασε στην Αθηναϊκή Λέσχη την περασμένη Πέμπτη ο ιδρυτής και πρόεδρος της HOPEgenesis Στέφανος Χανδακάς, το σταθερό και θετικό δημογραφικό αποτελεί προτεραιότητα για τους ξένους επενδυτές, προκειμένου να προχωρήσουν σε μια μακροχρόνια επένδυση.
    ΖΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Β΄ Μείωση των γεννήσεων έως 50% από το 2008
    Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 ο κ. Χανδακάς, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Ενδοσκοπικός Χειρουργός, ανέφερε ότι λίγο πριν το ξέσπασμα της μεγάλης οικονομικής ύφεσης, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ και το ποσοστό γονιμότητας στην Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα υψηλά.
    Όμως, από το 2009 και μετά τα ποσοστά γονιμότητας κατέρρευσαν ακολουθώντας την καθοδική πορεία της οικονομίας. Όπως εξήγησε, οι γεννήσεις στην Ελλάδα από το 2008 αγγίζουν την πτώση του 45-50%. Από 140.000 γεννήσεις το 2008, φέτος κυμαίνονται στις 75-80.000.
    Οι πιθανές αιτίες που έχει καταγράψει η έρευνα σε πρώτη φάση έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση, αλλά προϋπήρχε μία υφιστάμενη δυσμενής δημογραφική θέση της χώρας, η οποία απλά επιταχύνθηκε και επιδεινώθηκε λόγω της κρίσης, δήλωσε ο κ. Χανδακάς.
    Η φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό οδήγησε την Ελλάδα για πρώτη φορά σε αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων
    Για τη φυγή o κ. Χανδακάς ανέφερε ότι οδήγησε την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το 1946, σε αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων.
    «Είχαμε περίπου 38.000 περισσότερους θανάτους από γεννήσεις για πρώτη φορά το 2011 και αυτός ο αριθμός πλέον φθίνει.
    Με τα πιο απαισιόδοξα σενάρια της Eurostat το 2050 θα είμαστε περίπου 6.5 εκατομμύρια, ενώ τα πιο αισιόδοξα σενάρια λένε ότι θα είμαστε 8 εκατομμύρια. Σε κάθε περίπτωση πολύ λιγότεροι από σήμερα που είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες», πρόσθεσε.
    Σημείωσε, δε, ότι «δεν υπάρχουν χώρες οι οποίες έχουν μπει σε ισχυρή τροχιά ανάπτυξης με αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων. Και σε αυτό δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ουραγός. Χρειαζόμαστε μίνιμουμ 2,1 παιδιά ανά οικογένεια προκειμένου να διατηρείται ο πληθυσμός και να υπάρχει ανάπτυξη. Και στη χώρα μας γεννιούνται μόλις 1,3 παιδιά».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ΄ 68η Ελλάδα στη λίστα υπογεννητικότητας
    «Η Ελλάδα βρίσκεται στην 68η θέση στη λίστα που αφορά στην υπογεννητικότητα και σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες αν τα επόμενα έξι χρόνια δεν γίνουν κάποιες δραματικές παρεμβάσεις είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε από την ελληνική κυβέρνηση, το πρόβλημα θα είναι μη αναστρέψιμο», προειδοποίησε ο κ. Χανδακάς και στάθηκε στην ανάγκη παρεμβάσεων ώστε η χώρα να μετατρέψει το δημογραφικό κενό σε κοινωνικό και οικονομικό πλεόνασμα. «Ιστορικά η Ελλάδα βγήκε μέσα από τις προηγούμενες κρίσεις από το baby boom», πρόσθεσε ο κ. Χανδακάς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δ΄ "Συγχαρητήρια" Έλληνες: "Πρωταθλητές" Ευρώπης στις αμβλώσεις με 100.000-250.00 ετησίως!
    Ιδιαίτερη «πληγή» της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί και η σημαντική αύξηση των αμβλώσεων τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της HOPEgenesis. «Η μη εκπαίδευση των γυναικών σε νεαρή ηλικία σε ότι αφορά την αντισύλληψη έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη όσον αφορά στις αμβλώσεις, με τον αριθμό τους να κυμαίνεται μεταξύ 100.000 με 250.000 ετησίως.
    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού το 2015, σε δείγμα 1.320 γυναικών ηλικίας 16-22 ετών, βρέθηκε ότι το 33% περίπου είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον μία έκτρωση στο παρελθόν. Επίσης, με στοιχεία που αντλήθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η Ελλάδα την περίοδο 2011-2012 παρουσίασε αύξηση στο δείκτη αμβλώσεων/γεννήσεων της τάξης του 38%, όταν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είτε διατήρησαν τα ίδια ποσοστά είτε τα μείωσαν», ανέφερε ο ίδιος.
    -Το 1960 μόλις το 7% του πληθυσμού μας ήταν πάνω από 65 ετών, ενώ το 2015 ήταν το 20% και το 2060 θα είναι το 35%.
    -Ο ελληνικός πληθυσμός παρουσίασε ραγδαία αύξηση (16%) την εικοσαετία ’60-’80 η οποία όμως δεν συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια.
    -Σε απόλυτους αριθμούς, από το 1960 μέχρι το 2015 ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε από τα 8,3 στα 10,7 εκατομμύρια κατοίκους. Τυπικά όμως η δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, όταν οι γεννήσεις ανά έτος μειώθηκαν από τις 150.000 στις 100.000, φτάνοντας στο 2011 που για πρώτη φορά μεταπολεμικά ο αριθμός των θανάτων ξεπέρασε αυτόν των γεννήσεων.
    - Σύμφωνα με τις δημογραφικές προβολές της Παγκόσμιας Τράπεζας, αναμένεται ότι στο μέσον του 21ου αιώνα ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας μόλις θα ξεπερνά τα 9,5 εκατομμύρια και θα συνεχίσει να μειώνεται όσο η γονιμότητα θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Η πιο δυσοίωνη πρόβλεψη όμως συνοψίζεται στη βαθιά γήρανσή του η οποία σταδιακά θα συντελεστεί: από το συνολικό πληθυσμό των 9,5 εκατομμύριων το 2050, τα 3,4 εκατομμύρια (36%) θα είναι άνω των 65 ετών.
    Η HOPEgenesis είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 με στόχο τη μεταβολή του κλίματος της υπογεννητικότητας που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνει την οικονομική στήριξη γυναικών που κατοικούν σε ακριτικά νησιά και απομονωμένες περιοχές της χώρας, και επιθυμούν να τεκνοποιήσουν ή κυοφορούν ήδη. Πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2018, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    «Αν προσπαθήσετε να μας κάνετε Ελλάδα ρισκάρετε παγκόσμια οικονομική καταστροφή» προειδοποίησε ο βουλευτής και οικονομολόγος Κλαούντιο Μπόργκι, στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, και υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Λέγκας.
    Ο Μπόργκι χρησιμοποίησε την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας για να προειδοποιήσει τις Βρυξέλλες με παγκόσμια οικονομικό «ολοκαύτωμα», λέγοντας ότι «Κάθε απόπειρα να κάνετε το ίδιο στην Ιταλία θα προκαλούσε παγκόσμια κρίση».
    Ο Ιταλός βουλευτής δήλωσε ότι το χάος που θα προκύψει θα είναι «χίλιες φορές χειρότερο» από αυτό που σημειώθηκε όταν «τα αφεντικά της Ευρώπης κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα το 2010 επιβάλλοντας το Μνημόνιο και τις δήθεν μεταρρυθμίσεις».
    Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο απείλησε ότι «αυτή εδώ η Ευρώπη δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες που θα γίνουν ευρωεκλογές, σαν τον πολιτικό σεισμό που συνέβη στις εκλογές της 4ης Μάρτιου στην Ιταλία θα γίνει πολιτικός σεισμός στις ευρωεκλογές του Μαΐου».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ Π.Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    Ο κ. Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης είναι καθηγητής στην Ιατρική Σχολή και στη Σχολή Θετικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Stanford των ΗΠΑ. Το τελευταίο του βιβλίο, με τίτλο «Μετά τα Αφύσικα», δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις Κέδρος.
    Σαράντα πέντε Eλληνες επιστήμονες γεννημένοι από το 1974 και μετά έχουν δημοσιεύσει εργασίες με επιρροή στο κορυφαίο 0,1% της παγκόσμιας επιστήμης. Μπορούμε να διδαχθούμε κάτι αν εξετάσουμε πού βρίσκονται, πού εκπαιδεύτηκαν, με τι ασχολούνται; Τριάντα επτά γεννήθηκαν ή/και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Eξι έγιναν μέλη ΔΕΠ εδώ. Μία επιστήμων διέπρεψε διεθνώς στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αλλά εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν η αίτησή της για άδεια άνευ αποδοχών δεν προωθήθηκε. Οι άλλοι πέντε βρίσκονται ακόμη στο Αριστοτέλειο, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πολυτεχνείο Κρήτης, Πανεπιστήμιο Πατρών, και ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης – κανένας στην πρωτεύουσα. Η έλλειψη καινούργιων θέσεων λόγω κρίσης επιδείνωσε τη γήρανση του καθηγητικού δυναμικού. Επιπλέον, η φήμη ότι νέοι ερευνητές είναι πιο ευπρόσδεκτοι σε περιφερειακά πανεπιστήμια φαίνεται βάσιμη. Από 40 που σταδιοδρομούν στο εξωτερικό, 19 βρίσκονται στις ΗΠΑ, επτά στη Μεγάλη Βρετανία. Οι περισσότεροι στελεχώνουν κορυφαία πανεπιστήμια ή ερευνητικά ιδρύματα. Επτά δραστηριοποιούνται σε εταιρείες, δικές τους ή σε γνωστούς κολοσσούς (Microsoft, Google, Genentech).
    Υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι πολύ αξιόλογοι νέοι Ελληνες επιστήμονες. Η εικόνα θα ήταν ίδια, πάντως, και με διαφορετικά κριτήρια. Η Ελλάδα αδιαφορεί για επιστήμες και γνώση. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται καν να επιβιώσει.
    Τα ελληνικά πανεπιστήμια ανέχονται νησίδες αριστείας, όμως οι δέκα κύριοι στόχοι τους είναι άλλοι: Να αποτελούν τον σκουπιδότοπο όλων των κομμάτων, να ανακυκλώνουν την παραπαιδεία, να προσπορίζουν εισόδημα από ενοικιαζόμενα, να μετατρέπουν ανίκανους καθηγητές σε ανίκανους πολιτικούς, να διατηρούν το επίπεδο καλλιέργειας στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα, να συντηρούν μαυσωλεία ιδεοληψιών, να εκχωρούν αφρούρητα ημισκότεινα οικόπεδα σε τοξικομανείς, να προσφέρουν πρακτική εξάσκηση στην τέχνη του ξυλοδαρμού, να διαθέτουν πεδία βολής για εύκαιρη ρίψη μολότοφ και να δίνουν πτυχία απλώς για να δίνουν πτυχία. Αριστεύουμε και στους δέκα στόχους. Ατομικές εξαιρέσεις (πολλών) φωτισμένων πανεπιστημιακών και επίμονων φοιτητών επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ: «Κλείνουμε τα αεροδρόμια – Δεν δεχόμαστε πίσω λαθρομετανάστες».
    «Αν κάποιος, στο Βερολίνο ή στις Βρυξέλλες, σκέφτεται να κατεβάσει στην Ιταλία δεκάδες μετανάστες με πτήσεις τσάρτερ, να γνωρίζει ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρχει διαθέσιμο αεροδρόμιο. Κλείνουμε τα αεροδρόμια και κλείνουμε και τα λιμάνια», δήλωσε το πρωί της Κυριακής, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.
    Ο Σαλβίνι αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στην προγραμματισμένη για την Πέμπτη πρώτη πτήση επιστροφής μεταναστών από τη Γερμανία στην Ιταλία, που μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση με χώρα εισόδου την Ιταλία. Σ' αυτή την πτήση θα βρίσκονται 40 μετανάστες που «απορρίφθηκαν» από τη Γερμανία, ενώ μέσα στον Οκτώβριο έχει προγραμματισθεί να επιστρέψει άλλη μια ομάδα μεταναστών. Οι κυβερνήσεις Ιταλίας και Γερμανίας είχαν συμφωνήσει σε επιστροφές μεταναστών οι οποίες αυτή τη στιγμή όπως όλα δείχνουν βρίσκονται «στον αέρα»

    Είναι η πρώτη φορά που η Γερμανία χρησιμοποιεί πτήση charter για να στείλει μαζικά μετανάστες πίσω στην Ιταλία.
    Μέχρι στιγμής, η επιστροφή των μεταναστών στην Ιταλία πραγματοποιούνταν μέσω απλών πτήσεων. Από τη Γαλλία, για παράδειγμα, έρχονται περίπου 20 κάθε μήνα. Και από τη Γερμανία, μέχρι σήμερα, κατά μέσο όρο 25.
    Αλλά η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε τώρα να επιταχύνει τις επιχειρήσεις: η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων έχει ήδη στείλει δεκάδες επιστολές σε μετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία μέσω της Ιταλίας, προειδοποιώντας τους ότι θα αναφερθούν σύντομα στην πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρώπη.
    40.000 μετανάστες με πρώτη χώρα εισόδου την Ιταλία, έχουν καταγραφεί στη Γερμανία και άλλες 15.000 στη Γαλλία.
    Αν η κυβέρνηση της Ιταλίας κάνει πράξη τα λεγόμενά της τότε θα έχουμε να κάνουμε με ένα πόλεμο σε όλα τα μέτωπα ο οποίος θα τραντάξει συθέμελα το οικοδόμημα της ΕΕ.
    Πάντως, την ώρα που η Ιταλία προσπαθεί να πάρει τη τύχη στα χέρια της, στην Ελλάδα του Σόρος - Ζαββού - Σύριζα οι «πρόσφυγες» κάνουν κατάληψη σε κεντρικές πλατείες της χώρας και βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή αθώων οδηγών.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ;
    To Brexit δεν θα εμποδίσει την Βρετανία να διατηρήσει την στρατιωτική της παρουσία σε γερμανικό έδαφος και μετά το 2020, δια παν ενδεχόμενον.
    Ποιος άλλωστε ξέρει τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον...
    Σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας Γκάβιν Γουίλλιαμσον, στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό θα παραμείνουν στην χώρα, παρά την επιστροφή ορισμένων μονάδων στην Βρετανία.
    «Δεν θα κλείσουμε τις εγκαταστάσεις μας στην Γερμανία, αντιθέτως, θα τις κρατήσουμε ανοικτές ως προκεχωρημένη βάση του Στρατού» δήλωσε ο υπουργός στο πρόσφατο συνέδριο των Συντηρητικών.
    Βρετανικό προσωπικό θα παραμείνει στο Πεδίο Ασκήσεων Sennelager το οποίο χρησιμοποιείται από βρετανικές και Νατοϊκές δυνάμεις για εκπαίδευση με πραγματικά πυρά, ασκήσεις μεγάλης κλίμακας μηχανοκινήτων μονάδων και εξοικείωση στην μάχη σε αστικό περιβάλλον.
    Πέραν του Sennelager και του παρακείμενου στρατοπέδου (Athlone Barracks) στο Paderborn, οι Βρετανοί παραμένουν και στο Minden όπου μαζί με την Bundeswehr παρέχουν εκπαίδευση στα πλωτά μέσα ζεύξης ποταμού τύπου Μ3 σε μονάδες του ΝΑΤΟ. Επίσης διατηρούνται και οι εγκαταστάσεις στο Mönchengladbach καθώς στις εκτάσεις του Ayrshire Barracks μπορούν να αποθηκευτούν περίπου 2.000 οχήματα για μελλοντική χρήση.

    ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Ε, τότε τι λένε όλοι αυτοί οι ηλίθιοι για 4ο ράϊχ της (εβραίας) Μέρκελ-Κάρσνερ, αφού υπάρχουν στρατοί κατοχής (Αγγλικός, Αμερικανικός και μάλλον και Γαλλικός) στο έδαφος της Γερμανίας; Είναι πράγματι ηλίθιοι όλοι αυτοί που διασπείρουν αυτά τα ψεύδη ή πάσχουν από το κατοχικό σύνδρομο του μίσους κατά της Γερμανίας και δεν μπορούν να το ξεπεράσουν; Ανάλογες π@π@ριές βεβαίως, κατά της τουρκιάς δεν λένε, καθότι τα 4 χρόνια κατοχής από την Γερμανία είναι λιγότερα από τα 400-500 χρόνια κατοχής από την τουρκιά, σύμφωνα με την σιωνιστική αριθμητική. Άλλος είναι ο σιωνιστικός λόγος διαιωνίσεως του μίσους κατά της Γερμανίας και οι καθυστερημένοι συμβάλουν τα μέγιστα σε αυτό.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ - ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ».
    Ο Αντιπρόεδρος Κόμματος της «Ενωμένης Μακεδονίας» («Иднината на Македонија» αντί για «Обединета Македонија», που θα ηταν …«αλυτρωτικό»), Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, αποκάλυψε ότι το «υποτιθέμενο πατριωτικό κόμμα», «ιδρύθηκε, και χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ».

    Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ είπε ότι όλα τα πολιτικά κόμματα στη «Μακεδονία» – μικρά και μεγάλα, «είναι μαριονέτες και βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Δυτικών Υπηρεσιών» και τόνισε οτι και η SDSM, και το VMRO-DPMNE, και το DUI δημιουργήθηκαν από ξένες μυστικές υπηρεσίες
    Άρχισα να ανησυχώ για το γεγονός ότι κανένας από τα Μέσα Ενημέρωσης της SDSM , από τα φερέφωνα της CIA , από τη Voice of America, η την Ντώυτσε Βέλλε DW δεν έγραφε τίποτα αρνητικό για εμάς».
    Ο κ. Στέφαν Βλάχοφ Μίσοφ, ανακάλυψε ότι η ιδέα της δημιουργίας ενός «φιλο-ρωσικού» κόμματος ήταν 100% του Κλιμακίου της CIA στα Σκόπια, και οργανώθηκε και καθοδηγήθηκε από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, ενώ ο Ζάεφ ήταν
    ο ενδιάμεσος, που έκανε τις επαφές με τον πρόεδρο Γιάνκο Μπάτσεφ.
    «Ο μοναδικός σκοπός τους και στόχος τους ήταν να εμφανίσουν μια ρωσική επιρροή στη χώρα, έναν, «ρωσικό δάκτυλο, και ως εκ τούτου να αυξήσουν την πίεση από τη Δύση για να μπει η χώρα στο ΝΑΤΟ».
    «Τώρα βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μπάτσεφ και ο Ζάεφ είναι σε συνεχή επικοινωνία», κατέληξε ο Μίσοφ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΕ 200 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

    «Το Βήμα»: «μονάχα σε 3 μέρες, σε 3 διαφορετικά ΦΕΚ (28 Σεπτεμβρίου, 2 Οκτωβρίου και 4 Οκτωβρίου), δημοσιεύτηκαν 611 ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών, δείγμα ότι οι συριζαίοι έχουν στήσει φάμπρικα αλλοίωσης του εκλογικού σώματος.
    Μάλιστα, όπως σημειώνουν πονηρά άνθρωποι που πρόσκεινται στην κυβέρνηση, 850.000 λαθρομετανάστες πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο Εσωτερικών και έτσι αναμένεται να αλλάξει άρδην ο εκλογικός χάρτης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ.

    «Στο σκαμνί» για έκτρωση σε 13χρονη στην Κω ο γιατρός και 34χρονος που την αποπλάνησε
    Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσουν αύριο, ένας γιατρός και ένας 34χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για την έκτρωση σε μία 13χρονη κοπέλα πριν από έξι χρόνια!
    Συγκεκριμένα, ο γιατρός κατηγορείται για τεχνητή διακοπή εγκυμοσύνης ανήλικης εγκύου χωρίς τη συναίνεση των γονιών της, σε μη οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα και έκθεση, ενώ ο 34χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου που συμπλήρωσε το δωδέκατο αλλά όχι και το 14ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία στην τεχνητή διακοπή της εγκυμοσύνης της ανήλικης χωρίς τη συναίνεση των γονιών της.
    Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε η οικογένεια της ανήλικης το Φθινόπωρο του 2011 σε βάρος του 34χρονου, με τον οποίο η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση, κατά την οποία και φέρεται να έμεινε έγκυος. Όμως την κύησή της την σταμάτησε, με αποτέλεσμα στην υπόθεση να εμπλακεί και ο γιατρός.
    Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και ένα χρόνο μετά πέρασαν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν, σύμφωνα με το rodiaki.gr.
    Ειδικότερα ο 34χρονος συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Γιάννη Φλεβάρη είχε αρνηθεί όσα του καταλογίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος δέχτηκε ότι στα μέσα καλοκαιριού του 2011 είχε συνάψει σχέση με την ανήλικη, η οποία ωστόσο του παρουσιάστηκε ως 17χρονη γεγονός που επιβεβαιωνόταν από τον τρόπο της ένδυσης και της συμπεριφοράς της. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι για τη σχέση αυτή γνώριζε η φίλη της κοπέλας, η οποία επίσης του είχε δηλώσει ότι ήταν 18 ετών, αλλά και η μητέρα της η οποία μάλιστα τον είχε συναντήσει και κάποιες φορές.
    Ο 34χρονος είχε προσθέσει επίσης ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους η νεαρή κοπέλα του δήλωσε ότι είναι έγκυος και εκείνος από τη πλευρά του της είπε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις ευθύνες του και να την παντρευτεί, όμως εκείνη τον πληροφόρησε λίγες μέρες αργότερα ότι είχε αποφασίσει μαζί με τη μητέρα της να κάνει έκτρωση.
    Ύστερα από λίγες ημέρες η νεαρή κοπέλα του ανακοίνωσε ότι πήγε στο γιατρό μαζί με τη μητέρα της φίλης της και ότι ο γιατρός της ζήτησε να είναι μαζί και κάποιος από τους γονείς της. Τις επόμενες ημέρες πράγματι η ίδια κοπέλα του είπε ότι πήρε μαζί με τη μητέρα της από το φαρμακείο ένα χάπι για τη διακοπή της εγκυμοσύνης.
    Μετά από αυτό η σχέση του ζευγαριού άρχισε να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα μέχρι που στο τέλος ο 34χρονος της ζήτησε να χωρίσουν. Τότε ο ίδιος υποστήριξε ότι δέχτηκε τη φραστική επίθεση της κοπέλας, ενώ ακολούθησε και καβγάς με τον πατέρα της. Στο ίδιο μήκος κύματος αρνούμενος τις κατηγορίες απολογήθηκε και ο γιατρός που κατηγορείται στην υπόθεση.
    Και οι δύο άνδρες μετά τις απολογίες τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι, ο γιατρός χωρίς όρους και ο 34χρονος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της μη συναναστροφής με την ανήλικη.
    Η δίκη έχει προσδιοριστεί να γίνει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 8 Οκτωβρίου 2018.
    Ζ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ G3; ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    Μια ανέλπιστη φωτογραφία από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο, μας επέτρεψε να έχουμε μια πρώτη εικόνα του υπο ανάπτυξη νέου σχεδίου αναβάθμισης του γνωστού τυφεκίου εφόδου του Ελληνικού Στρατού G3.
    Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην τοπική ιστοσελίδα «Φιλόδημος» από την επίσκεψη του κυρίου Κατσιφάρα στο εργοστάσιο των ΕΑΣ, οι μηχανικοί της εταιρείας έχουν αναπτύξει και κατασκευάσει από ειδικό κράμα αλουμινίου αεροπορικού τύπου ένα νέο χειροφυλακτήρα με διάκενο που αντικαθιστά τον υπάρχοντα πλαστικό.
    Στο κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα υπάρχει μια ράγα τύπου Picatinny επί της οποίας έχει τοποθετηθεί ο εκτοξευτής βομβίδων χαμηλής ταχύτητας των 40 χλστ τύπο Μ203. Επιπλέον, στο κάτω μέρος του χειροφυλακτήρα έχουν τοποθετηθεί δύο ακόμη ράγες Picatinny, εκ των οποίων η αριστερή έχει μικρότερο μήκος από αυτή που βρίσκεται τα δεξιά.
    Επί αυτών μπορεί να τοποθετηθεί τακτικός φακός που διευκολύνει τον αγώνα του τυφεκιοφόρου κατά την διάρκεια της νύκτας ή μέσα σε κλειστό χαμηλά φωτισμένο χώρο ή εναλλακτικά καταδείκτης laser ή συνδυασμός και των δύο στις δύο διαφορετικές ράγες.
    Όπως φαίνεται στην φωτογραφία επί του κορμού του τυφεκίου έχει τοποθετηθεί ράγα Picatinny η οποία επιτρέπει την εγκατάσταση επί αυτής θερμικής κάμερας ή συστήματος ενίσχυσης αστρικού φωτός ή σκοπευτικό ημέρας ή διόπτρα σκοπεύσεως Red Dot.
    Σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί ο εκτοξευτής βομβίδων Μ203 μπορεί να τοποθετηθεί χερούλι-δίποδο κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό υλικό ή εναλλακτικά ένα μεταλλικό (αλουμίνιο αεροπορικού τύπου) χερούλι και ένα δίποδο των ΕΑΣ
    Τέλος το παλαιό κοντάκι του τυφεκίου έχει αντικατασταθεί από πτυσσόμενο κοντάκι της σουηδικής Spuhr το οποίο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του χρήστη και μειώνει σημαντικά την ανάκρουση του τυφεκίου ένα γνωστό πρόβλημα σε όσους είχαν την τύχη να χρησιμοποιήσουν το G3 κατά την στρατιωτική τους θητεία.
    Η σουηδική εταιρεία θα κατασκευάζει τα πλαστικά τμήματα του κοντακίου τα ΕΑΣ τα μεταλλικά μέρη και η τελική συναρμολόγηση θα πραγματοποιείται στα ΕΑΣ.
    Επιπλέον τα ΕΑΣ εξετάζουν τη δυνατότητα σχεδίασης και κατασκευής ενός νέου τύπου γεμιστήρα η οποία θα επιτρέπει στο χρήστη να μπορεί να ελέγχει το απόθεμα των πυρομαχικών που περιέχει.
    Το πρόγραμμα αναβάθμισης του τυφεκίου G3 βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών και προσαρμογής της σχεδίασης ανάλογα με τα αποτελέσματα των δοκιμών σε συνεργασία με το ΓΕΣ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ηλίθιοι και ο δύστυχος Φραγκίσκος
    Του Αντώνη Δαρζέντα, LIBERAL
    Στις 5 Μαρτίου του 1520 ένας μικρός Ισπανικός στόλος απέπλευσε από την Κούβα για το Μεξικό. Τα πλοία μεταφέρουν Ισπανούς στρατιώτες, πυροβόλα. Δεν είναι όμως αυτά; το φονικό φορτίο. Μαζί τους είναι ο σκλάβος Φρανσίσκο ντε Εγκία. Ο Φρανσίσκο είχε ευλογιά. Σε λίγες μέρες ανεβάζει πυρετό και πέφτει στο κρεβάτι, στο σπίτι μιας οικογένειας αυτοχθόνων Αμερικανών στην πόλη Κεμποαλάν. Κολλούν όλα τα μέλη της οικογένειας και μετά οι γείτονες και μετά κι άλλοι, κι άλλοι...
    Σε 10 μέρες το Κεμποαλάν είχε γίνει νεκροταφείο. Οι Μάγια και οι Αζτέκοι έκαναν προσευχές, κρύα μπάνια, εντριβές με πίσσα. Άλλα μάταια. Στο τέλος οι αρχές γκρέμιζαν τα σπίτια πάνω στα πτώματα. Τον Σεπτέμβριο του 1520 η επιδημία έφτασε στην μεγαλειώδη πρωτεύουσα των Αζτέκων, την Τσενοτστιτλάν μια μεγαλειώδης μητρόπολη 250 χιλιάδων κατοίκων. Μέσα σε δύο μήνες πεθαίνει το ένα τρίτο του πληθυσμού μαζί με τον αυτοκράτορα Κιτλαχουάκ.
    Μέσα σε περίπου 6 μήνες από τον ερχομό της νόσου το Μεξικό που είχε τότε 22 εκατομμύρια κατοίκους είχε πια, μόνο τους μισούς. Και μετά ήρθε η ιλαρά και η γρίπη. Σε λίγα χρόνια το Μεξικό είχε πια 2 εκατομμύρια. Αυτό ήταν το τέλος των πολιτισμών της κεντρικής Αμερικής. Όχι από τους κατακτητές όπως πιστεύεται. Από την ευλογιά, την ιλαρά και τη γρίπη.
    Από έναν μικρό ιό που έβραζε μέσα στο αίμα του καημένου Φρανσίσκο ντε Εγκία.
    Μέσα στον 20ο αιώνα η ευλογιά προκαλεί περίπου 300 με 500 εκατομμύρια θανάτους στον κόσμο. Η ιλαρά σκοτώνει 150 εκατομμύρια. Μόνο τα δύο νοσήματα αυτά σκότωσαν 5 με 7 φορές περισσότερους από όσα τα θύματα των δύο παγκόσμιων Πολέμων που έγιναν τον ίδιο αιώνα. Και δεν υπολογίζουμε σε αυτόν τον αριθμό τα εκατομμύρια νεκρών από κοκκύτη, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα, ισπανική γρίπη, ηπατίτιδες γιατί δεν μπορούμε να μετρήσουμε τα θύματα τους.
    Όλα αυτά τα νοσήματα αντιμετωπίζονται με τον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός είναι η πιο σωτήρια, η πιο σημαντική, η πιο ασφαλής και η πιο οικονομική υγειονομική παρέμβαση της ανθρώπινης ιστορίας. Μια ένεση μόνο και έχει τόση σωτηρία. Μπορεί να απαλύνει τόσο ανθρώπινο πόνο.
    Και είμαστε στο 2019 όπου τα εμβόλια τα έχουμε δωρεάν και αντί να εμβολιαζόμαστε, μερικοί από εμάς γυρίζουμε πάλι στα ξόρκια των Μάγια και των σαμάνων τους. Αν μπορούσε να μας δει ο δύστυχος Φρανσίσκο. Αν μπορούσε να μας δει ο άτυχος Αζτέκος αυτοκράτορας Κιτλαχουάκ που έχασε την ζωή του και όλη την μεγαλειώδη αυτοκρατορία του από την ευλογιά. Αν μας έβλεπαν τα εκατομμύρια θύματα των νόσων αυτών.
    Αν μπορούσαμε να κοιτάξουμε στα μάτια τα παιδιά του 3ου κόσμου που περπατούν αγκαλιά με τις μητέρες τους χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι και περιμένουν ώρες για να τρυπηθούν από τα σωτήρια για αυτά εμβόλια, να αρνούμαστε τον εμβολιασμό, θα έλεγαν ένα πράγμα. Ότι είμαστε απλά ηλίθιοι.
    Μην είστε ηλίθιοι. Εμβολιαστείτε.
    Υ.Γ η αφήγηση για την επιδημία του Μεξικού είναι από τον ιστορικό Yuval Harari.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΓΚΩΝ.
    Σύμφωνα με μια επιστημονική έρευνα η οποία έγινε γύρω από τον καρκίνο έδειξε ότι οι «θερμοί» καρκινικοί όγκοι έχουν υψηλότερα ποσοστά απόκρισης στη θεραπεία και οι ασθενείς που τους φέρουν βελτιωμένα ποσοστά επιβίωσης.
    Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι καρκινοπαθείς έχουν «ψυχρούς» όγκους, οι οποίοι είτε δεν περιέχουν πολλά ανοσοκύτταρα είτε έχουν κύτταρα που καταστέλλουν την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να τους καταπολεμήσει.
    Επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Rush, λοιπόν, βρήκαν τώρα ότι η χορήγηση του αντιγριπικού εμβολίου στους καρκινικούς όγκους προκαλεί μεταβολή στη θερμοκρασία τους, ανακάλυψη που μπορεί να οδηγήσει σε νέο είδος ανοσοθεραπείας για τον καρκίνο. Τα αποτελέσματα της σχετικής μελέτης δημοσιεύθηκαν στο Proceeding of the National Academy of Sciences.
    • Αντιγριπικά εμβόλια στη μάχη κατά του καρκίνου
    Μελετώντας δεδομένα από το Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι άνθρωποι που είχαν καρκίνο του πνεύμονα και την ίδια στιγμή νοσηλεύονταν με λοίμωξη των πνευμόνων λόγω γρίπης ζούσαν περισσότερο από εκείνους που έπασχαν από καρκίνο του πνεύμονα αλλά δεν είχαν προσβληθεί από γρίπη.
    Στην προσπάθειά τους να βρουν εναλλακτικές στους περιορισμούς που συνοδεύουν τους ζωντανούς λοιμογόνους παράγοντες των εμβολίων, οι ερευνητές απενεργοποίησαν τον ιό της γρίπης, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα νέο τύπου αντιγριπικό εμβόλιο, και διαπίστωσαν ότι η απευθείας χορήγηση του εμβολίου στο μελάνωμα (καρκίνος του δέρματος) των πειραματόζωων είχε ως αποτέλεσμα είτε την βραδύτερη ανάπτυξη των όγκων είτε τη συρρίκνωσή τους.
    Συγκεκριμένα, το εμβόλιο οδηγούσε σε αύξηση της θερμοκρασίας του όγκου – τον «ζέσταινε» – αυξάνοντας την αναλογία ενός τύπου ανοσοδιεγερτικών κυττάρων (δενδριτικά κύτταρα) μέσα στον όγκο και οδηγώντας έτσι σε αύξηση των CD8+ Τ λεμφοκυττάρων – πρόκειται για κύτταρα – φονείς που αναγνωρίζουν και σκοτώνουν τα κύτταρα του όγκου. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι ο εμβολιασμός του όγκου του μελανώματος στη μία πλευρά του σώματος όχι μόνο μείωνε την ανάπτυξη αυτού του όγκου, αλλά και ενός δεύτερου δερματικού όγκου στην άλλη πλευρά του σώματος των ποντικιών, η οποία δεν είχε εμβολιαστεί.
    Οι συγγραφείς παρατήρησαν παρόμοια συστημικά αποτελέσματα σε ένα ζωικό μοντέλο με τριπλά αρνητικό μεταστατικό καρκίνο του μαστού, στο οποίο τόσο η βασική ανάπτυξη του όγκου όσο και η φυσική εξάπλωση του όγκου του στήθους στους πνεύμονες μειώθηκαν μετά τη χορήγηση του εμβολίου μόνο στο βασικό όγκο. «Βάσει αυτού του αποτελέσματος, ελπίζουμε ότι η χορήγηση του εμβολίου της γρίπης σε έναν όγκο θα οδηγήσει σε ανοσολογική απόκριση και στους άλλους όγκους των ασθενών», εξηγεί ο Δρ. Andrew Zloza, επίκουρος καθηγητής και συγγραφέας της μελέτης.

    Σημειώνεται ότι στην έρευνα αυτή χρησιμοποιήθηκαν πέντε διαφορετικά αντιγριπικά εμβόλια, αλλά μόνο τα τέσσερα από αυτά αποδείχθηκαν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των όγκων, δείχνοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων δεν αφορά σε όλα τα αντιγριπικά εμβόλια.
    Αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες σχεδιάζουν κλινικές δοκιμές για να εξετάσουν διάφορους παράγοντες και εμβόλια, ώστε να καταφέρουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ασθενούς στη μάχη κατά του καρκίνου χρησιμοποιώντας κάτι τόσο απλό και διαθέσιμο όσο ένα αντιγριπικό εμβόλιο. Κάτι τέτοιο θα προσφέρει στους καρκινοπαθείς μια σημαντική ελπίδα για το άμεσο μέλλον κι όχι σε διάστημα δεκαετίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...