Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ron Paul: Η ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη’ χρησιμοποιεί την οικονομική κρίση και τους πολέμους για να ενισχύσει την Παγκοσμιοποίηση

Του Steve Watson (Prisonplanet.com) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Γερουσιαστής Ron Paul, που έχει γίνει δημοφιλής στους εραστές της ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο, απέστειλε ένα άκαμπτο μήνυμα στην ελίτ των «διεθνιστών» εξουσιαστών που επιχειρούν να επεκτείνουν την παγκοσμιοποίηση μέσω της Δυτικής στρατιωτικής μηχανής: θα αποτύχετε.
Μιλώντας για το κανάλι του Alex Jones, ο Πωλ εξέφρασε την ανησυχία του ότι μια βαθιά κακοήθης μορφή παγκοσμιοποίησης προωθείται και θα επεκταθεί πίσω απός τις διεθνείς κρίσεις, μιλώντας για την πολιτική αναταραχή στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
«Οι άνθρωποι της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων το βλέπουν ως μια ευκαιρία να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά" δήλωσε ο Paul, αναφερόμενος σε κακή εικόνα της σημερινού διεθνούς συνασπισμού εξουσίας υπό την ηγεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

πατήρ Μπους καυχήθηκε γι 'αυτό, θυμάστε ότι δεν ήθελε να πάει στο Κογκρέσο, ήρθε και πήρε μια συμβολική έγκριση το 1990/91 για τον πόλεμο του Περσικού Κόλπου, αλλά έλαβε τις διαταγές του από τον ΟΗΕ, δεν χρειάστηκε να πάει στο Κογκρέσο ... 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσα έναν πρόεδρο να χρησιμοποιεί τον όρο «νέα παγκόσμια τάξη», οποιοσδήποτε χρησιμοποιούσε αυτές τις λέξεις έπρεπε να είναι ‘κολλημένος με τις συνωμοσίες’, αλλά ο Μπους έλεγε ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε για τη νέα παγκόσμια τάξη», εξήγησε ο Paul.

"Πάνε στον πόλεμο υπό το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ, όχι από το Κογκρέσο, πρόσθεσε ο Πωλ. "Αλλά τελικά η μεγάλη δουλειά είναι να ελέγχουν τα χρήματα, έτσι ώστε να κάνουν τα σχέδιά τους να έχουν ένα παγκόσμιο νόμισμα μέσω του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας".
Όπως αναφέρθηκε στην εφημερίδα ‘Financial Times’ και αλλού πρόσφατα, το ΔΝΤ υποστηρίζει σθεναρά την ενδεχόμενη καθιέρωση ενός παγκόσμιου νομίσματος, το οποίο ονομάζεται ‘bancor’, με βάση τα δικά του ειδικά συνθετικού χαρτονομίσματος δικαιώματα (SDRs), υποστηρίζοντας ότι θα «σταθεροποιήσει» το διεθνές νομισματικό σύστημα.

«Η νέα τάξη πραγμάτων σίγουρα εξετάζει αυτή τη νομισματική κρίση και οι διεθνιστές σχεδιάζουν το διεθνές νόμισμά τους", είπε ο Πωλ.
 Ο Paul, επίσης μέλος της Μικτής Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και ο πρόεδρος της Υποεπιτροπής της Βουλής για τις Δημοσιονομικές Υπηρεσίες και τη Εσωτερική Νομισματική Πολιτική, πιστεύει ότι η υγιής νομισματική πολιτική θα αναγνωριστεί τελικά, ως η λύση για την οικονομική κρίση, παρά ένα σύστημα παγκόσμιας ρύθμισης και ένα παγκόσμιο νόμισμα που προωθούνται από τους ασύδοτους διεθνείς φορείς, όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα.
«Έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν, διότι αυτό που υποστηρίζουν είναι ακόμα πλαστά χρήματα και πρέπει να αψηφήσουν την αγορά", είπε ο Πωλ. «Μπορούν να κάνουν την απόπειρα και μπορούν να είναι σε θέση να προκαλέσουν μεγάλη βλάβη στο μεταξύ, αλλά τελικά δεν θα κερδίσουν. Με ελπίδα κάνουμε τη δουλειά μας και η ελευθερία θα κερδίσει τους τυράννους».

«Η πτώχευση θα μας γονατίσει, αλλά θα μας αφήσει μία ελπίδα πως θα μπορέσουμε να το ξεκινήσουμε ξανά μαζί σε μία πολύ καλύτερη κατάσταση από ό, τι έχουμε τώρα", πρόσθεσε το μέλος του Κογκρέσσου.
Ο Paul, πιστεύει θερμά επίσης, ότι παρά την πρόσφατη στρατιωτική δραστηριότητα στη Λιβύη και αλλού, τελικά, η κίνηση για την επέκταση της «νέας παγκόσμιας τάξης» δια της βίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει .
"Δεν πρόκειται να δουλέψει γι 'αυτούς, όσο σκληρά και να προσπαθούν και παρά τις προσωρινές στρατιωτικές νίκες που θα έχουν, πρόκειται να είναι ένα αποτυχημένο σύστημα", είπε.

"Θα εξυπηρετεί το σκοπό τους με πολλούς τρόπους, γονατίζοντάς μας και σε κάποιους από αυτούς αρέσει αυτή η ευκαιρία, δεν αφήνουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης να πάνε χαμένες, θα επωφεληθούν από αυτό και γι 'αυτό που νομίζουν ότι μπορεί να προχωρήσει, μια νέα παγκόσμια τάξη και μία παγκόσμια κυβέρνηση υπό αυτές τις συνθήκες " πρόσθεσε το μέλος του Κογκρέσσου.

«Πιστεύω ότι το μήνυμά μας εξαπλώνεται και ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ καλοί ανταγωνιστές με αυτούς τους νεοταξίτες" κατέληξε ο Πωλ.
Για την ενδεχόμενη προεδρική υποψηφιότητα του Πωλ βλέπε και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...