Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά . . .


Όση ώρα χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, το κίνημα συνεχίζει να διογκώνεται από τη γέννησή του! Στο group του fαcebook από όπου και ξεκίνησε η επισκεψιμότητα έχει ξεπεράσει πλέον και τις 34.500 και συνεχίζει ακάθεκτη λεπτό προς λεπτό!
Την ίδια ώρα, όσοι βρίσκονται στο Σύνταγμα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το internet τους, καθώς είτε λόγω υπερφόρτωσης των δικτύων είτε για “άλλους λόγους” δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Μέσα από τη σελίδα που έχουν αναρτήσει στο facebook, οι νέοι συνεχίζουν και περνούν μηνύματα προς όλους, ακόμα και για το τι προβλήματα υπάρχουν στις κεντρικές πλατείες.

1 σχόλιο :

  1. Το περιβόητο πανό των Ισπανών "ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" δεν το έχω δει και μάλλον κανείς δεν το έχει δει.... ειδάλλως θα υπήρχε μία φωτογραφία, το γεγονός αυτό μας κάνει να υποψιαστούμε διάφορα.... όπως και το γεγονός ότι η σημερινή διαδήλωση έτυχε ιδιαιτέρας προβολής στα κανάλια...
    Μήπως δόθηκε η ΕΝΤΟΛΗ ότι είναι καιρός να φεύγει σιγά σιγά από την κυβέρνηση ο ΓΑΠ και η συμμορία του;;;
    Ξαφνικές και απότομες είναι οι αλλαγές που βλέπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...