Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση ΣΟΚ: Τραγικές οι συνέπειες της αναδιάρθρωσης. Πτώχευση τραπεζών, εξοβελισμός της χώρας κλπ.




Παρέμβαση – κόλαφος για τον οικονομικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, που αποκαλύπτει την καταστροφική πορεία που κάποιοι στην κυβέρνηση θέλουν να προδιαγράψουν για την Ελλάδα.
Η παρέμβαση έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με αυτά που γράψαμε χθες αλλά και ότι θα έλεγε ο οποιοσδήποτε οικονομικός παράγοντας που δεν είναι λαμόγιο.
Με μία πρώτη ματιά, τονίζεται ότι: ...
- Η αναδιάρθρωση του χρέους καταλήγει σε επιβάρυνση μεγαλύτερη από το αρχικό ποσό τους διακανονιζόμενου χρέους
- Οι επιπτώσεις στο εθνικό οικονομικό σύστημα είναι άμεσες και συμπεριλαμβάνουν μεγάλη κρίση ρευστότητας και χρεοκοπία τραπεζών
- Οι επιπτώσεις στο διεθνές οικονομικό σύστημα εγείρουν τεράστιες πολιτικές πιέσεις για ικανοποίηση των πιστωτών
- Οι πιέσεις αυτές αφορούν τόσο την πολιτική διαπραγμάτευση για το διακανονισμό του χρέους όσο και τις άμεσες διεθνείς οικονομικές συναλλαγές της χώρας
- Η χώρα τίθεται σε δυσμενή θέση στο πλαίσιο των διεθνών πολιτικών και οικονομικών της σχέσεων
- Η χώρα ουσιαστικά εξοβελίζεται από τις διεθνείς αγορές
Η παρέμβαση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα μάλιστα αφού έγινε από…ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ! ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΞΟΡΚΙΖΑΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!
Κινήθηκαν ευλαβικά βάσει σχεδίου όπως καταλαβαίνετε. Η παρέμβαση έγινε λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του μνημονίου για να “καταδικάσει” αυτούς που διαφωνούσαν. Απολαύστε την:

Αναδιάρθρωση χρέους: μια ανεύθυνα αδιέξοδη πρόταση!!!

http://anaxfiles.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...