Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τα κλεμμένα από την Αμφίπολη στο Βρετανικό Μουσείο νο1


ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ σε αρχείο PDF

Συνεχίζουμε την έρευνα που αφορά την Αμφίπολη.
Τα κλεμμένα από την Αμφίπολη στο Βρετανικό Μουσείο Νο1. 
Στο Ραδιόφωνο του realfm97.8 με τον συνεργάτη μας Γιώργο Λεκάκη.


Για οποιαδήποτε πληροφορία η καταγγελία παρακαλώ ενημερώστε μας στην κεντρική ιστοσελίδα
http://www.fryktories.net

5 σχόλια :

  1. ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ σε αρχείο PDF

    https://docs.google.com/file/d/0B3fkGwUxnFfHUWJDMUE3czROdlE/edit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρδαβέλλας κλπ δεν ξέρω, επαγγελματίες της τσέπης είναι και μέσου επιπέδου μυαλά.
    Όμως ειλικρινά πιστεύετε ότι για πρώτη φορά ανακαλύπτεται αυτός ο τάφος στην Αμφίπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην προκειμένη περίπτωση αγαπητέ Ανώνυμε τον Γ. Λεκάκη ακούμε, τον Χαρδαβέλλα τον έχουμε πάρει είδηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια...

      Διαγραφή
  3. Yποπτευομαι ότι σύλληση εντος του κυρίως ταφικού χώρου, τόσο στην αρχαία εποχή, όσο και στη νεώτερη, δεν έγινε ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που από εκνευρισμό της μη δυνατής προσέγγισης έσπασαν τις κεφαλές των σφιγγών και τα φτερά.
    Η σύλληση του τάφου ίσως πραγματοποιείται αυτό το διάστημα -2014- από τους ειδικούς ή δήθεν ειδικούς που εισερχοεξέρχονται νόμιμα εντος του ταφικού μνημείου, με εντολές και εν διατεταγμένη υπηρεσία άνωθεν. Κατα την ταπεινή μου άποψη -δεν έχω σχέση με αρχαιολογία- σύλληση δεν είναι μόνο η αφαίρεση αντικειμένων και επικειμένων, αλλά και η πρόσθεση αντικειμένων, ώστε να αλλοιωθούν πράγματα και καταστάσεις που σχετίζονται με υψηλού επιπέδου ιστορικά και εθνικά θέματα(μειοδοσία). Θα 'επρεπε να βιντεοσκοπείται ο χώρος ολόκληρης της Αμφίπολης, όλου του λόφου Καστά, εντός του ταφικού μνημείου, με 100αδες κάμερες και με πολλαπλά διαφορετικά δίκτυα βιντεοσκοπήσεων, ώστε και η τρίχα της κεφαλής του κάθε ατόμου να εμφανίζεται όταν πέφτει στον ταφικό χώρο, ωστε να μην πάθουμε ό,τι με ριανκούρ με τους τρομοκράτες, που ....κόλλησε η βελόνα του βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό αγαπητέ μου θα υπάρχει μέσα μας πάντα το ερωτηματικό και η αμφιβολία, αν κατά πόσο θα αληθεύουν όσα θα μας ανακοινώσουν. Είναι τυχαίο ότι δίνουν στην δημοσιότητα το φωτογραφικό υλικό με το "σταγονόμετρο";

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...