Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

«ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ».

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ».

ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΡΜΠΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΧΡΥΣΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ;

ΕΒΑΛΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


Αντώνης Κοκορίκος, «Δημογραφική κατάρρευση».

«Η έξοδος ως μεταναστών 500.000 μορφωμένων Ελλήνων σε παραγωγική ηλικία αύξησε τον μέσο όρο ηλικίας. 

Η αδυναμία απασχόλησης σχεδόν 1.500.000 Ελλήνων ηλικίας 45 έως 65 ετών και η ανεργία των νέων σταθερά άνω του 50% την τελευταία δεκαετία συνέδεσαν με οδυνηρό τρόπο τη δημογραφική κατάρρευση με την οικονομική κρίση. 
Πριν από το 2008, όταν δεν είχαμε μπει σε φάση «ραγδαίας κατάρρευσης», αρκούσε μια πολιτική επιδότησης από το κράτος του τρίτου παιδιού με 600 ευρώ τον μήνα ως τη συμπλήρωση του 18ου έτους του, για να αναστραφεί η αρνητική πορεία.
 

Σήμερα, πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα θαρραλέες πολιτικές με ισχυρά κίνητρα από το πρώτο παιδί. Διαφορετικά, ήδη από την επόμενη γενιά (μετά από 25 χρόνια) η Ελλάδα θα είναι διαφορετικός χώρος και όχι χώρα. 

Μία λύση που θα μπορούσε να υιοθετήσει το ΔΝΤ είναι η αθρόα πολιτογράφηση ως Ελλήνων μεταναστών από την Ασία και από την Αφρική, οι οποίοι πολύ σύντομα μπορούν να αποτελέσουν το 50% του πληθυσμού. 

Πειραματόζωο αυτής της πολιτικής «ανοιχτών συνόρων» αποτελεί η Σουηδία και ήδη το Μάλμε,  η Τρίτη σε μέγεθος πόλη της Σουηδίας, έχει ξένους κατοίκους σε ποσοστό άνω του 50%.
 

Το ΔΝΤ δεν έχει εθνικιστικά εμπόδια ή ιδεολογικές αγκυλώσεις. Δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι το άλας της γης και δεν πρέπει να χαθεί. 

Ανάλογη πορεία ακολουθεί η ελίτ της ΕΕ, που προωθεί την πολιτική «νεωτερικότητας», και θέλουν η Ευρώπη να κατοικείται από έναν λαό, τον ευρωπαϊκό, ο οποίος θα προκύψει από την πρόσμειξη των απογόνων των αυτοχθόνων λαών με τους μετανάστες. 

Κατά το πρότυπο του «αμερικανικού λαού», που προέκυψε από επιμειξία των λευκών Ευρωπαίων μεταναστών.

Φυσικά αυτή η πολιτική παραγνωρίζει ότι η Ευρώπη κατοικείται από διαφορετικούς λαούς, ενώ οι ΗΠΑ το 1770 ήταν μόνο μετανάστες. Επίσης αποσιωπάται ότι και οι ΗΠΑ χρειάστηκε να εφαρμόσουν πολιτική γενοκτονίας εναντίον των Ινδιάνων, οι οποίοι από 100 εκατομμύρια απέμειναν 20.000 άνθρωποι, αλκοολικοί, συφιλιδικοί και κλεισμένοι σε γκέτο. 


Χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν, οι Έλληνες αποχαιρετούν τον πλανήτη».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


   ΣΗΜΕΙΩΣΗ  A:


Δείκτης παγκόσμιας  Ολικής Γονιμότητας 2017

ΟΙ  ΝΕΓΡΟΙ  ΤΗΣ  ΑΦΡΙΚΗΣ  ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ  ΤΑΧΥΤΑΤΑ.  Ο  ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ  ΚΑΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ  ΕΧΟΥΝ  ΑΦΘΟΝΟ  ΥΛΙΚΟ  ΓΙΑ  ΕΙΣΒΟΛΗ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ.




Βάσει της έκθεσης The World Population Prospects 2017 του ΟΗΕ:

Oι  μαύροι  της  Αφρικής  σήμερα  είναι  1,25 δις. Το   2050  θα  γίνουν  2,52 δισ. και το 2100 σχεδόν 4,47 δισ.
Η Νιγηρία θα ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για να γίνει η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο μέχρι το 2050.  (Η Νιγηρία με 411 εκατ. θα είναι  στην τρίτη θέση με τέταρτες τις ΗΠΑ (390 εκατ.) και πέμπτη την Ινδονησία (322 εκατ.). 

Στην Ευρώπη εκτιμάται ότι ο πληθυσμός θα μειωθεί από 742 εκατ. σήμερα σε 715 εκατ. το 2050 και 653 εκατ. το 2100.

Στην  Ελλάδα  ο πληθυσμός θα συρρικνώνεται σταδιακά πέφτοντας στα 10,78 εκατ. το 2030,   τα 9,99 το 2050 και  μόλις 7,42 εκατ. το 2100.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ  B:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η Τουρκία ενεργοποίησε την ζώνη αποκλεισμού γύρω από το Barbaros και ενισχύει τις δυνάμεις της.

 

Τουρκικά ΜΜΕ: «Και η θαλάσσια περιοχή της Κρήτης δεν είναι ελληνική».

 

Νέος εξευτελισμός της χώρας: «Πήραν πίσω» την επέκταση των ΕΧΥ ακόμα και... στο Ιόνιο μετά τις τουρκικές απειλές!
Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μην προχωρήσει στην επέκταση στο Ιόνιο των Εθνικών Χωρικών Υδάτων (ΕΧΥ) στα 12 μίλια μετά την τουρκικές απειλές για casus belli!
Σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο υπουργείο Εξωτερικών μετά την προειδοποίηση της Αγκυρας με κύριο θέμα την επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια και την επαναδιατύπωση του casus belli από τη πλευρά της Αγκυρας αποφασίστηκε: 
- Δεν θα προχωρήσει η υπογραφή του Προεδρικού Διάταγματος για την επέκταση των χωρικών υδάτων, αλλά... θα κατατεθεί «κάποια στιγμή» νομοσχέδιο στη Βουλή
- Θα πάρουν πίσω τα προεδρικά διατάγματα για την επέκταση της ελληνικής αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια στο Ιόνιο (την οποία ελληνική ενέργεια αποκάλυψε αψυχολόγητα ή το έκανε ακριβώς για να «προειδοποιήσει» την Αγκυρα ο πρώην ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς).
- Θα γίνει «ενημέρωση και διάλογος» με τα πολιτικά κόμματα 
- Θα συγκληθεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ)
- Θα συγκληθεί το... Επιστημονικό Συμβούλιο του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου να... συζητηθούν οι πτυχές του θέματος. Η «μπάλα στην εξέδρα», δηλαδή
Με απλά λόγια: Οι κότες είναι πιο... γενναίες από τους Ελληνες πολιτικούς.
Τέτοιος εξευτελισμός είχε να συμβεί από την εποχή των Ιμίων!
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός, Γ. Κατρούγκαλος και οι υφυπουργοί Εξωτερικών Μ. Μπόλαρης και Τέρενς Σπένσερ Κουίκ. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας, κ. Παρασκευόπουλος, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βαγγέλης Καλπαδάκης, και ο προϊστάμενος του Γραφείου του.
Σήμερα ο Έλληνας πρέσβης κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα, καθώς το τουρκικό ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε ότι «Οποιαδήποτε επέκταση στα 12 μίλια, ακόμα και στα ανοικτά των Αντικυθήρων θα πρέπει να γίνει με αμοιβαία συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία».
Η Άγκυρα εν συνεχεία με ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ απείλησε την Αθήνα με πόλεμο εάν επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο: «Η ανακοίνωση της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης της 8ης Ιουνίου 1995 περιέχει την δέουσα πολιτική προειδοποίηση και εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα».
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του απερχόμενου Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Νίκου Κοτζιά και του Πρωθυπουργού και νέου Υπουργού Εξωτερικών κ. Αλέξη Τσίπρα που αφορούν τα σχέδια προοδευτικής επέκτασης των χωρικών υδάτων της Ελλάδας.
Δεν δύναται να δείξουμε επιείκεια σε βήματα για τα οποία δεν υπάρχει διμερής συμφωνία σε ό,τι αφορά το Αιγαίο όπου οι δυο χώρες έχουν αμφότερες παράλια.
Η ανακοίνωση της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης της 8ης Ιουνίου 1995 περιέχει την δέουσα πολιτική προειδοποίηση και εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα.
Οι απόψεις και προειδοποιήσεις μας που αφορούν το θέμα έχουν διαβιβαστεί στον Πρέσβη της Ελλάδας στην Άγκυρα».


ΓΥΜΝΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ  ΜΟΝΤΕΛΟΥ  ΜΕΣΑ   ΣΤΗΝ  ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ.
Το μοντέλο του Playboy μπήκε στην Αγιά Σοφιά φορώντας μπούρκα. Στάθηκε σε ένα σημείο έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτή και σήκωσε τα ρούχα της χωρίς να φοράει τίποτα από μέσα. 

ΕΔΩ  Ο  ΚΟΣΜΟΣ  ΧΑΝΕΤΑΙ,  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,  ΟΙ  ΟΠΑΔΟΙ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ   ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  -  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ)  ΤΟΝ  ΧΑΒΑ  ΤΟΥΣ.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένουν την Αγία Ζώνη στον Εύοσμο
Με πομπή από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μητρόπολης Νεαπόλεως, λιτάνευσαν την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας για την συνάντησή της με την Τιμία Ζώνη.
Ιερείς, τοπικοί άρχοντες, σωματεία, σύλλογοι, μαθητές και κάτοικοι από όλη την Θεσσαλονίκη αναμένουν την Αγία Ζώνη.
Οι  χριστιανοί  δεν  ενοχλούνται  για   την  γυμνή  φωτογράφιση  στην Αγιά  Σοφιά.  Δεν  θα  διαδηλώσουν  ποτέ  μπροστά   στο  Τουρκικό  Προξενείο  για  την  βεβήλωση  του  ναού  τους. 
 Έχουν  άλλες  προτεραιότητες.  
Θα  προσκυνήσουν  την  «Αγία  Ζώνη»,  σαν  κάτι  μαγικό  και   ειδωλολατρικό.
Ο  τέλειος  παραλογισμός  της  νεοελληνικής  κοινωνίας  πριν  αυτή  πεθάνει.


Διαβάστε  και  τα  άρθρα:




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΑΥΤΟΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (250.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ). ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ», ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΓΡΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.


Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ 13 ΧΡΟΝΩΝ.









1 σχόλιο :

  1. «ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!»
    «ΓΙΑΝΝΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΤΖΙΑ: «Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΑΝ 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι ο υπουργός Αμυνας είπε στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο, πως η κυβέρνηση πληρώνεται από τον Σόρος!
    Ουσιαστικά, ο πρώην κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης έκανε μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία ότι δηλαδή δόθηκαν χρήματα (50 εκατ. ευρώ) από τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος για να προωθηθεί η συμφωνία των Πρεσπών.
    Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας δε λέει ότι δόθηκαν γενικώς και αορίστως αλλά ότι τα πήρε η ελληνική κυβέρνηση. Και μαζί φυσικά επαναφέρει το θέμα των μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ όπου σύμφωνα πάλι με τον Καμμένο ήταν 45 εκατ. ευρώ και δόθηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών.
    Ο Κοτζιάς λέει ότι τα κονδύλια είναι 11 εκατ. ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Αμυνας στο υπουργικό συμβούλιο, διακινήθηκε «μαύρο», «μυστικό» χρήμα, ύψους περίπου 100 εκατ. ευρώ για να περάσει η συμφωνία. Και ότι αυτά τα χρήματα διακινήθηκαν μέσω της ελληνικής κυβέρνησης.
    Αυτή και μόνο η αναφορά ενός υπουργού θα έπρεπε να προκαλέσει την άμεση παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Θα έπρεπε άμεσα να κινηθούν διαδικασίες άρσης της βουλευτικής ασυλίας όλων των εμπλεκόμενων υπουργών, να πάει δικογραφία στη Βουλή, να κινηθούν οι δικαστές και να αρχίσουν ανακρίσεις.
    Από τις σοβαρές καταγγελίες Κοτζιά προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
    Πότε δόθηκαν αυτά τα χρήματα;
    Ποιος ήταν ο «ταμίας» της κυβέρνησης που τα πήρε και με ποιο τρόπο;
    Ποιοι γνώριζαν για τα κονδύλια του Σόρος; Ηξερε και ο πρωθυπουργός γι’ αυτά;
    Ποιοι πληρώθηκαν από αυτά τα χρήματα;
    Λέει αλήθεια ο Νίκος Κοτζιάς για όσα ειπώθηκαν;
    Πρόκειται για μείζον σκάνδαλο που, με βάση τα χρήματα που φέρεται να δόθηκαν, είναι 50 φορές μεγαλύτερο από τις μίζες που φέρεται να πήρε ο Γιάννος Παπαντωνίου για τις φρεγάτες.
    Πώς ένας υπουργός μέσα στο υπουργικό συμβούλιο βγαίνει και κάνει τέτοιες καταγγελίες και κανείς δεν αντιδρά;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...