Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στην 51η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας 2019. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ.



Από αριστερά ο συνοδός μέντορας Νικόλαος Ψαρουδάκης (επίκουρος καθηγητής ΕΚΠΑ), ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας, η Δέσποινα Ντελή, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Δημήτριος Κριεζής και ο συνοδός μέντορας Αντώνη Χρονάκης (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πρώην πρόεδρος Τμήματος Παιδείας και Χημικής Εκπαίδευσης ΕΕΧ).


Ανακοίνωση της Ενωσης Ελλήνων Χημικών

Για μία ακόμη χρονιά η Ελλάδα μέσω της Ένωσης Ελλήνων Χημικών συμμετείχε στην Ολυμπιάδα Χημείας η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 - 30 Ιουλίου 2019. Η ΕΕΧ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ελληνική αποστολή επέστρεψε με χάλκινο μετάλλιο το οποίο κατέκτησε ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας.
Ο Αθανάσιος Φωκαΐδης-Ψύλλας βραβεύεται με το χάλκινο μετάλλιο στην 51η Ολυμπιάδα Χημείας στο Παρίσι.
Η ελληνική αποστολή κατά την αναχώρηση της για την 51η Ολυμπιάδα Χημείας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθυνθούν στο ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ που με τη χορηγία του τα τελευταία χρόνια έκανε δυνατή τη συμμετοχή όλων των ομάδων στις διεθνείς Ολυμπιάδες.


Περισσότερες πληροφορίες για την 51η Ολυμπιάδα Χημείας εδώ https://icho2019.paris/en

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΆ    ΕΔΩ


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...