Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Η Αλέκα ανησυχεί για το twitter, όχι όμως και για τη Θράκη


Θράκη: Το ΚΚΕ τρέχει να εκλέξει τον 5ο τουρκόφρονα βουλευτή

Είναι ήδη γνωστό ότι το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής στηρίζει τις υποψηφιότητες συγκεκριμένων μουσουλμάνων που πληρούν τις «προϋποθέσεις» της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής. Έχει ανακοινωθεί προ τριών εβδομάδων περίπου πως η στόχευση της Άγκυρας στην Θράκη, είναι η εκλογή 5 (συνολικά) τουρκοφρόνων μουσουλμάνων βουλευτών. Είναι επίσης γνωστό πως στόχος του τούρκου προξένου κ. Αρνίτς είναι η εκλογή τριών (3) τουρκοφρόνων στο νομό Ροδόπης (επιδιώκεται δηλαδή να μην υπάρχει χριστιανός βουλευτής στον συγκεκριμένο νομό), αλλά και η εκλογή δύο (2) βουλευτών της αρεσκείας του στο νομό Ξάνθης.
Προς αυτή την κατεύθυνση και συγκεκριμένα προς την ψήφιση του πέμπτου τουρκόφρονα υποψηφίου, ο οποίος βρίσκεται πρώτος στην εκλογική λίστα του ΚΚΕ στο νομό Ξάνθης, δίνεται «μάχη» τον τελευταίο μήνα, ώστε να εξασφαλισθεί η κοινοβουλευτική τουρκοποίηση δύο νομών (από τους τρεις συνολικά) της Θράκης. Οι δικές μας αδιαμφισβήτητες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται επισκέψεις τουρκοπρακτόρων σε μουσουλμανικές κατοικίες στα χωριά του νομού Ξάνθης, όπου προτείνουν την ψήφιση του συγκεκριμένου υποψηφίου του ΚΚΕ. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις ζητάνε να γίνει αλλαγή και να μην ψηφιστεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ξάνθης. Δηλαδή, γίνεται μία ανακατανομή ψήφων, ώστε να κατορθωθεί η ψήφιση και του τουρκόφρονα υποψηφίου του ΚΚΕ.

Μέχρις εδώ όλα καλά και αναμενόμενα, θα σκεφτόταν ο καθένας από εμάς. Το τουρκικό προξενείο κάνει τη δουλειά του και προσπαθεί να την κάνει το δυνατόν καλύτερα. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως την στήριξη του συγκεκριμένου -προωθούμενου από το τουρκικό προξενείο- υποψηφίου του ΚΚΕ, προωθούν και τα τοπικά στελέχη του ΚΚΕ που δεν είναι μουσουλμάνοι. Είναι, τόσο μεγάλη η χαρά τους πως θα εκλέξουν –επιτέλους- βουλευτή στον συγκεκριμένο νομό, που ξεχνούν ότι θα κερδίσουν μία έδρα που δεν θα ελέγχουν, που δεν θα εκπροσωπεί κανέναν άλλον πέρα από τα συμφέροντα της τουρκικής πολιτικής και στην ουσία θα «εκλέξουν» βουλευτή ο οποίος την επόμενη ημέρα (ως είθισται) θα ανακοινώσει την τουρκοφροσύνη του και την πίστη του στο έργο του προς τους «τούρκους» της Θράκης.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα του ΚΚΕ στηρίζεται με μένος από τον γιό μεγαλο-στελέχους του τοπικού ΚΚΕ, ο οποίος θρασύτατα προσκαλεί χριστιανούς κατοίκους του νομού Ξάνθης σε ψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ!!! Μάλιστα, φαίνεται πως «τα κουκιά» είναι τόσο καλά μετρημένα (από την πλευρά του τουρκικού προξενείου), ώστε ο νεαρός κομμουνιστής να λέει χαρακτηριστικά: «θέλουμε τέσσερις ψήφους σε κάθε χριστιανικό χωριό και θα εκλέξουμε βουλευτή»!!!, προδίδοντας έτσι την καταμέτρηση που έχει ήδη γίνει από την πλευρά της Άγκυρας.

Εμείς μετά και από αυτό (είναι βλέπετε και οι περιπτώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, αφού όλα δείχνουν πως πρέπει να αναλάβει η επιστήμη. Φαίνεται πως η εγκεφαλική λειτουργία κάποιων γίνεται αποκλειστικά για το συμφέρον του κόμματος, το οποίο τοποθετούν σε πρώτη προτεραιότητα έναντι οιουδήποτε άλλου. Ακόμη και η πατρίδα φαίνεται πως αποτελεί (ή μήπως δεν αποτελεί καν) μέρος της «ουράς» προτεραιοτήτων και δεν τοποθετείται στην πρώτη θέση ενδιαφέροντος των κομμάτων αυτών.

Όλοι γνωρίζουν τι γίνεται επί δεκαετίες στην Θράκη. Όλοι –εξαιρουμένων εκείνων που φορούν κομματικές παρωπίδες- κατανοούν τον βαθμό επικινδυνότητας και την ευαισθησία των πολιτικών (και άλλων) χειρισμών που απαιτούνται για την συγκεκριμένη ακριτική περιοχή της Ελλάδας. Όλοι, πλην εκείνων που μετράνε την γη αυτής της πατρίδας, με κάλπικες έδρες στην Βουλή και με ψήφους που προέρχονται από την συνεργασία τους με τα όργανα της Άγκυρας στην Θράκη.

Το αποτέλεσμα για τους δύο νομούς είναι ήδη γνωστό, πριν καν ανοίξουν οι κάλπες. Δεν έχουν σημασία τα ονόματα των τουρκοφρόνων υποψήφιων μουσουλμάνων. Σημασία έχει η στάση των Ελληνικών κομμάτων απέναντι στη Θράκη. Πέρα από τα λόγια υπάρχει και η σκληρή πραγματικότητα, την οποία δεν θέλουν καν να αντιμετωπίσουν οι κομματάρχες. Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζουν όλοι οι συνελαγεζόμενοι με τον τούρκο πρόξενο, πως στην πραγματικότητα ανοίγουν την «πόρτα» και την «όρεξη» προς την Τουρκία και τις μετέπειτα «δράσεις» στην Θράκη της γείτονος χώρας. Στο επόμενο στάδιο θα υπάρξουν μεταδημοτεύσεις τέτοιες που θα δημιουργήσουν «εκπλήξεις» στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και κάποιοι επιπλέον δήμοι της Θράκης θα περάσουν στα χέρια της Άγκυρας.

Η Θράκη παραδίδεται δια χειρός των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων, τα οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη για τις πολύ δυσάρεστες για τον Ελληνισμό εξελίξεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Κανείς δεν θα δικαιούται να πει πως δεν γνώριζε, δεν κατάλαβε ή πως έπεσε θύμα «άνωθεν εντολών». Ιδιαίτερα οι Θρακιώτες κομματάρχες…

ΥΓ: Κατά τα λοιπά, η κυρία Παπαρήγα ενοχλήθηκε από την προβοκάτσια που έγινε εις βάρος του ΚΚΕ στο twitter... Άραγε την προβοκάτσια που κάνει το κόμμα της εις βάρος της Θράκης, γιατί δεν την καταλαβαίνει; Αλλά, είπαμε, το κόμμα είναι υπεράνω όλων. Ακόμη και αυτής της ίδιας της "πατρίδας"...
Η κυρία Παπαρήγα ζήτησε την προστασία του ΚΚΕ και κάλεσε την Αστυνομία να βρει τον "δράστη της προβοκάτσιας" και πολύ καλά έκανε. Οι κάτοικοι της Θράκης που πρέπει να απευθυνθούν για να ζητήσουν την προστασία τους από τις πολιτικές αποφάσεις και ενέργειες συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων, που καθιστούν απειλή για την ταυτότητα και την Ελληνικότητα αυτής της ακριτικής γωνιάς της Ελλάδας;



http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...