Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  


      Οι  δύο  παραπάνω  Έλληνες  της  Κύπρου, 

      συνελήφθηκαν  από  τους  Τούρκους, 

      εκτελέστηκαν  και  πετάχτηκαν  σε  πηγάδι 

      το  1974.

1.   Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ 1974. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ» ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ. ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

2.   ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΑΒΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

3.   ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Α. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 Β. ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016.

4.   Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

5.   Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

6.   ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

7.   ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

8.   ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ» ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

9.   ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ ΕΣΤΑΙΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

10.   Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. «ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ»!

11.    ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ – ΕΔΑΦΟΥΣ. ΜΙΑ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΞΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

12.   ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ «HOT-SPOTS», ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

13.   Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 1.600.000 ΑΤΟΜΑ. ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 29 ΕΤΩΝ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ: ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΤΟΥΡΚΟΙ» ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.

14.   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



 
Η  ΜΕΤΑΓΩΓΗ  ΤΩΝ 
ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ  ΤΩΝ 
ΤΟΥΡΚΩΝ
Οι  Έλληνες  αιχμάλωτοι  το 1974,  με  δεμένα  μάτια,  καθισμένοι  στην  καυτή  λαμαρίνα  του  τούρκικου  αποβατικού,  χωρίς  νερό  και  φαγητό,  πάνε  για  εκτέλεση  στα  Άδανα.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ  ΤΟΥΡΚΩΝ 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ 
ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ  ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
  "Αν τους πάρουμε μαζί μας στα Άδανα, θα τους κάνουμε  ό,τι κάναμε στους άλλους. Έτσι  τους πήραμε, τους δέσαμε τα πόδια και τα χέρια και τους θάψαμε ζωντανούς κοντά σε ένα ποτάμι. Δεν χαραμίσαμε καμία σφαίρα. Επειδή τους θάψαμε στις όχθες του ποταμού, τα σώματά τους με το πέρασμα του χρόνου θα παρασυρθούν από το νερό και δεν θα βρεθεί κανένα ίχνος τους".
Μετά τη δημιουργία της Ερευνητικής Επιτροπής για τα Αγνοούμενα Πρόσωπα, στις αρχές της δεκαετίας του '90, γράφει ο τούρκος  Λεβέντ, η Τουρκία προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη των ομαδικών τάφων στην Κύπρο. Για το σκοπό αυτό, έστειλε μια ομάδα στο νησί, η οποία έψαχνε άτομα που είχαν σχετικές πληροφορίες. Ο Ανταλί ήταν ένας από αυτούς.
  
Ο Σταύρος Λυγερός αποκαλύπτει ότι  ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Τσίπρα,  ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, ο οποίος σχεδίασε την πρόσφατη επίσκεψη του Τσίπρα στην Θράκη, επισκέφθηκε το ιδιωτικό μειονοτικό λύκειο που χρηματοδοτείται από το τουρκικό προξενείο και δεν έχει άδεια λειτουργίας και δεν επισκέφθηκε το κρατικό ελληνικό μειονοτικό λύκειο.
Επίσης αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει σύμβουλο ο οποίος είναι παντρεμένος με τουρκάλα η οποία έχει υπηρετήσει ως τουρκάλα στο ΝΑΤΟ.


https://www.youtube.com/watch?v=g5CInIHMPzE



ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΔΕΝ  ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ  ΤΑΦΟΥΣ  ΤΩΝ  ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΓΙΑ   ΝΑ  ΤΙΜΗΣΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΠΟΥ  ΕΠΕΣΑΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΑΤΡΙΔΑ  ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ.    
 
 
 
 
ΔΕΝ  ΧΑΝΟΥΝ  ΟΜΩΣ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ  ΤΙΜΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΩΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. 
ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΠΑΝΕΥΤΥΧΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΑΓΚΑΛΙΑ  ΤΟΥ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ  ΠΡΕΣΒΗ  ΤΟΥ  ΤΡΑΜΠ. 
Η  παραπάνω  εικονιζόμενη βουλευτής Β΄ Πειραιώς του  κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, Καρακώστα, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, για να την  καμαρώσουν οι ψηφοφόροι της  (τα  έξυπνα...),  πανευτυχής  στην  αγκαλιά  του  αμερικανού  πρέσβη.
 Για να δείξει ότι δεν είναι η μόνη ελληνίδα  κομμουνίστρια  που  προσκυνά τους παγκόσμιους τυράννους, έβαλε και τις φωτογραφίες κι άλλων συριζαίων από την εκδήλωση (Σκουρλέτη, Παππά και Βούτση).
 
Δεξίωση για την «εθνική επέτειο» ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, έκανε ο πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, στο σπίτι του, στην Εκάλη.
 
ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣΗΛΘΕ Ο  ΜΙΣΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ  ΤΟΝ  ΠΡΕΣΒΗ  ΤΟΥ  ΤΡΑΜΠ. 
(ΝΑΙ,  ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ  ΟΜΠΑΜΑ, ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑ  ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ).
 
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Τόσκας,  υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Λαθρομεταναστευτικής Πολιτικής  Γιάννης Μουζάλας, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τέως γραμματέας της ΚΝΕ, Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Φωτάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Τσιρώνης, οι υφυπουργοί Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας και ο γενικοί γραμματείς Δημόσιων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών ο ξάδελφος Γιώργος Τσίπρας.
Επίσης  παραβρέθηκαν ο  Σαμαράς, ο  Κωστής Χατζηδάκης,  ο  Γεωργιάδης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο  Χρήστος Σταϊκούρας, ο Μάκης Βορίδης, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Νότης Μηταράκης.
Από το ΠΑΣΟΚ (που είχε συνέδριο) η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

 

 
  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.  ΚΑΝΕΝΑΣ  "ΕΛΛΗΝΑΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΔΕΝ  ΤΟΥΣ  ΨΑΧΝΕΙ.
 


 


 

 ΕΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΚΛΙΝΙΚΑ  ΝΕΚΡΟΣ, 
ΕΝΑ  ΠΤΩΜΑ  ΣΕ  ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ. 
Ο  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ,  ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ  ΚΑΙ  ΠΛΑΔΑΡΟΣ  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ»  ΛΑΟΣ,  ΑΦΟΥ  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΤΟΥ  ΣΤΟ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,  ΕΙΣΑΓΕΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΔΡΑ  ΠΛΕΟΝ  ΣΕ  ΤΙΠΟΤΕ,  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΣΑΝ  ΠΡΩΤΗ  ΤΟΥ  ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ  ΤΗΝ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Πριν  43  χρόνια  μία  πολιτική  συμμορία  κατέλαβε  την  εξουσία  σε  μία  χώρα  που  λέγεται  Ελλάδα.  Για  να  κρατηθεί  στην  εξουσία  άρχισε  να  δανείζεται  από  εβραίους  τοκογλύφους  του  εξωτερικού  και  να  σκορπάει  ασύδοτα  τα  δανεικά.  Σήμερα,  η  χώρα  είναι  σκλαβωμένη  οικονομικά,  οι  πολίτες  της  μεταναστεύουν  ομαδικά  στο  εξωτερικό  και  η  πολιτική  συμμορία  που  κυβερνά,  εισάγει  λαθρομετανάστες,  προσπαθώντας  να  κρατηθεί  στην  εξουσία.
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 
  
 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

1 σχόλιο :

  1. σε ολα εχετε δικαιο μα σε ολα εκτος απο ενα. δεν πρεπει κατα την αποψη μου να δειχνετε τους δεμενους απο τους τουρκους ελληνες. να γραφετε οτι ολοι ειναι προδοτες με αποδειξεις που υπαρχουν. ξεχνατε οτι παρα πολλοι ελληνες ανηκουν και πιστευουν στη νεα ταξη. το παιχνιδη ειναι χαμενο.λυπαμαι που το λεω αλλα δες γυρω σου.orfan.pantelis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...