Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ 30.000 ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ KAI ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΓΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΖΑΕΦ. ΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΣΚΟΥΖΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ.

ΟΛΗ  Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΣΕ  ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ.  ΚΑΤΑΡΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ.
ΚΟΖΑΝΗ  
ΠΕΜΠΤΗ  5  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018
ΚΡΕΜΑΛΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ


ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. Ο ΖΑΕΦ ΙΔΡΥΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ». Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. 



Η ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ) ΔΗΛΩΣΕ: «ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ». ΒΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ, ΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. 





Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΛΜ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ: υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΕΘΑ, απόστρατος αντιπτέραρχος Θ. Συμεωνίδης και άλλοι πρεσβευτές. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ. 

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ: «ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ» ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Α' Σε κατάσταση πανικού οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούνται την λαϊκή οργή. Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές της Κυβέρνησης. Καζάνι που βράζει ο Ελληνικός λαός. 

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΧΘΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΦΙΔΙΑ. ΣΤΟΝ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, (ΜΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΗ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ» ΤΑΞΗ), ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.  



ΕΔΕΣΣΑ  
ΠΕΜΠΤΗ  5  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 
ΚΡΕΜΑΛΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ


ΚΑΒΑΛΑ  

ΠΕΜΠΤΗ   5  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 
ΚΡΕΜΑΛΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ

   









     ΚΑΙ  ΕΠΕΤΑΙ   ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΜΕΧΡΙ  ΤΗΝ  ΚΡΕΜΑΛΑ  ΣΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ.






ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΤΩΝ  ΑΝΑΠΗΡΩΝ  ΚΑΙ  ΘΥΜΑΤΩΝ  ΠΟΛΕΜΟΥ  ΣΤΟΝ  ΜΑΣΟΝΟ  ΛΕΓΟΜΕΝΟ  «ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»,  ΣΤΟΝ  ΕΦΙΑΛΤΗ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΣΤΟΝ  «ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΗΣ  (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ)  ΒΟΥΛΗΣ»  ΚΑΙ  ΣΕ  ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΗΘΕΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ",  ΥΠΟΠΤΟΥΣ  ΤΥΠΟΥΣ – ΤΡΩΚΤΙΚΑ   ΞΕΝΩΝ  ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.



«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής γενικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα όπως εκφράσει την κατηγορηματική του αντίθεση στην συμφωνία των Πρεσπών με το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.
Δηλώνει απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία, ως όνομα, εθνότητα, ως γλώσσα και ως ιστορία είναι αδιαπραγμάτευτη. Απευθύνει έκκληση στην Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία της Χώρας να μην επικυρώσουν την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.
Εμείς οι Ανάπηροι και τα Θύματα Πολέμου έχοντας δώσει το αίμα μας και την ζωή μας για την Πατρίδα, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε την παραχώρηση της Ιστορίας μας σε κανένα από κανένα.»






Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,  ΟΙ  ΜΑΣΟΝΟΙ  ΤΟΥ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.  ΜΕΣΑ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΕΤΥΧΑΝ  ΤΟΝ  ΣΤΟΧΟ  ΤΩΝ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΜΑΣΟΝΩΝ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΤΟΥ  1908,  ΤΩΝ  ΝΤΟΝΜΕΔΩΝ  ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ,  ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ  ΤΟΥ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ  (1918)  ΚΑΙ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ,  ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ  ΜΕ  ΤΗΝ  CIA.  ΙΔΡΥΟΥΝ  ΚΡΑΤΟΣ  «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»  ΚΑΙ  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»  ΣΤΡΑΤΟ  ΣΤΑ  ΒΟΡΕΙΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΣΥΝΟΡΑ  ΚΑΙ  ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ  ΓΙ  ΑΥΤΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ. 

Ο  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ΤΟΝ  «ΜΑΚΕΔΟΝΑ»  ΚΑΙ  ΤΟΝ  «ΕΛΛΗΝΑ»  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Με  δύο tweets  ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, περιχαρής, αναφέρει ότι μίλησε με τον «Μακεδόνα» πρωθυπουργό Ζάεφ και τον «Έλληνα» πρωθυπουργό Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την συμφωνία των Πρεσπών ως ιστορική για το ζήτημα της ονομασίας.
Το «Βόρεια Μακεδονία», δηλαδή, μας  τελείωσε πριν καν εφαρμοστεί και μας έμεινε το σκέτο «Μακεδονία».
Και βεβαίως, όταν σε ένα ενδεχόμενο νέο tweet ο Πενς αναφερθεί σε εθνικότητες, τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραμείνει «Έλληνας» και ο ομόλογός του της «Βόρειας Μακεδονίας» θα παραμείνει  σκέτος «Μακεδόνας». 
Δεν  πρόκειται  να  γίνει  καμιά  διαμαρτυρία  από  τον  Τσίπρα,  γιατί  αυτό  ακριβώς  επιθυμεί  ο  προδότης,  να  πλήξει  βαθειά  και  θανάσιμα  την  Ελληνική  Εθνική  Ψυχή.  




Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΕΜΦΥΛΙΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΚΡΑΤΗΘΕΙ  ΣΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ.  ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΕΙ  ΕΝΑ  ΣΤΡΑΤΟ  850.000  ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ,  ΧΟΡΗΓΩΝΤΑΣ  Σ’  ΑΥΤΟΥΣ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ  ΨΗΦΟΥ,  ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΠΛΗΡΩΣ  ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΣΩΜΑ.  ΜΟΝΟ  ΤΟ  2016  ΕΙΧΑΜΕ  33.000  ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ.


«Αθρόες ελληνοποιήσεις μεταναστών σχεδιάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», όπως καταγγέλλει ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Ελλάδα – ο Άλλος Δρόμος» Νότης Μαριάς. Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε, για το ζήτημα των μαζικών χορηγήσεων ιθαγένειας, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον πρώτο Αντιπρόεδρο Φρανς Τίμερμανς, ο κ. Μαριάς μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6.
«Σε μια φάση που είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση χάνει την ψήφο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, είναι προφανές ότι θα επιχειρήσει μαζικές ελληνοποιήσεις ούτως ώστε να αντισταθμίσει με άρτι ελληνοποιηθέντες πρόσφυγες και μετανάστες την απώλεια που θα έχει στις κάλπες από τον ελληνικό πληθυσμό«, δήλωσε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής μιλώντας στο Βραδινό Μαγκαζίνο με τον Γιώργο Λαμπράκο και την Ντόνα Δρούτσα.
Οι μετανάστες που δικαιούνται να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θέσει το υπουργείο Εσωτερικών, όπως είπε ο κ. Μαριάς, ανέρχονται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες. «Τα στοιχεία λένε ότι είναι κοντά στις 850.000, αντιλαμβάνεστε ότι θα μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος και στις Ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Υπολογίζονται ότι οι 250.000 είναι Αλβανοί, Πακιστανοί κλπ με 12ετή παραμονή στην Ελλάδα. Μόνο το 2016 είχαμε 33.000 πολιτογραφήσεις«.
Αυτή αποκάλυψη είχε λάβει χώρα στις 28 Μαΐου του 2018. Η Κυβέρνηση ποτέ δεν απάντησε στις καταγγελίες.




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

  1. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΣΙΠΡΑ.
    Ξεσαλώνουν εἰς βάρος μας ὅσο ἐμεῖς ἁδρανοῦμε
    8 Ἰουλίου 2018, Μεταξᾶς Γεώργιος, Φιλονόη.
    Ἡ ἀμήχανος στιγμὴ ποὺ συνειδητοποιεῖς ὅτι ὁ μακαρίτης Ἀμὶν Ντάντα ἦταν ἁπλῶς ἕνα σχολαριόπαιδο ἐμπρὸς στὰ ὀρφανὰ τοῦ πατερούλη Στάλιν τῆς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛεήτου κυβερνήσεως!!!
    Μόνον ἅρματα μάχης δὲν κατέβηκαν στοὺς δρόμους τῆς πρωτευούσης τῆς… «Νοτίου Μακεδονίας» (βλέπε καὶ Θεσσαλονίκη) γιὰ νὰ …προστατεύσουν τὸ μπούλη (βλέπε Ἀλέξης).
    Αὐτὸς ὁ τρομακτικὸς συνδυασμὸς Γ’ Κομμουνιστικῆς Διεθνοῦς καὶ Νέας Τάξεως Πραγμάτων, ποὺ κατάφερε αὐτὴ ἡ κυβέρνησις, οὔτε ὁ Ἄλφρεντ Χίτσκοκ, οὔτε ὁ Ἰσαὰκ Ἀσίμωφ, οὔτε ὁ Στίβεν Σπίλμπεργκ θὰ μποροῦσαν στὴν ζωή τους νὰ φαντασθοῦν!!!
    Εὐωδιάζουν τὰ κόκκαλα τοῦ Στάλιν ἀπὸ εὐχαρίστηση καὶ στὸ τσαρδὶ τῶν Ρότσιλντ ἔχουν στήση πάρτυ!!!
    Ὁ Τσίπρας κατάφερε νὰ γίνῃ τὸ ἐπιστέγασμα ὅλων τῶν προσπαθειῶν ποὺ ἔκαναν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ, ΝΔ καὶ λοιποὶ συγγενεῖς. Καὶ τώρα ποὺ ἡ Ἑλλάδα ἔχει μετατραπεί σ’ ἕνα ἀτελείωτο Γκουλὰγκ κι ἡ ὑπερηφάνεια τῶν Ἑλλήνων κλείνει ραντεβοῦ στὰ Τάρταρα, δὲν ἔχουμε κάτι ἄλλο νὰ χάσουμε ἀδέλφια! Μόνον λίγη ἀξιοπρέπεια μᾶς ἔμεινε, ποὺ σὲ ἄλλους κρύβεται πίσω ἀπὸ τὴν μιζέρια καὶ σὲ ἄλλους προσπαθεῖ δειλὰ δειλὰ νὰ δώςῃ τὸ παρόν.
    Ἂς κρατηθοῦμε λοιπὸν ἀπὸ αὐτὴν τὴν -ἔστω καὶ λίγη- ἀξιοπρέπεια ποὺ μᾶς ἔμεινε καὶ νὰ ἑνωθοῦμε! Χωρὶς κόμματα, χωρὶς κινήματα, χωρὶς ἄλλο χρωματισμὸ πλὴν τῆς γλυκειᾶς μας Γαλανόλευκης, νὰ ῥίξουμε τὸ σάπιο κατεστημένο τῆς ἀθλίου κομματοκρατίας!
    Ἀργία μήτηρ πάσης κακίας! Ὅσο καθόμαστε, τόσο αὐτοὶ ξεσαλώνουν.
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΣΤΑΣΟΥ, ΜΥΓΔΑΛΑ».
    Το πρώην στέλεχος του κόμματος των ΑΝΕΛ Αθανάσιος Μπλέτσος ανακοίνωσε:
    «10 ημέρες μετά την δημόσια παραίτηση μου από μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρέλαβα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χθες την διαγραφή μου. Τελικά είστε τόσο κομπλεξικοί που ένα άνθρωπο (αυτός που ήταν) παραιτημένο που δεν ανήκει στο κόμμα προβαίνετε σε μια πράξη διαγραφής αντί απλά να αποδεχτείτε την παραίτηση του. Σας είχε γίνει έμμονη ιδέα να με διαγράψετε εδώ και 2 χρόνια και φτάσατε στην απόλυτη γελοιότητα να με διαγράφετε την ώρα που έχω αποχωρήσει επίσημα με δημόσια τοποθέτηση μου.
    Μου θυμίζει την ελληνική ταινία «Στάσου μύγδαλα» δηλαδή «Στάσου να σε διαγράψουμε». Τι σημαίνει αυτό, μια ακόμη επιβεβαίωση της απόφασης μου να αποχωρήσω , μιας και δείχνει το κλίμα που επικρατεί εδώ και 2 χρόνια περίπου σε ένα κίνημα που ένα κλειστό κλάμπ το μετέτρεψε σε απόκομμα».
    Πρόκειται για μνημείο γελοιότητας, κομπλεξισμού και πολιτικού κατήφορου. Τώρα λοιπόν που βγάλατε το άχτι σας( έστω και με αυτό τον τρόπο) να κορνιζάρετε την απόφαση και να την μοιράζετε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές σαν απολογισμό του έργου σας προς την κοινωνία. Όσο για τους 4 από τους 5 πρόθυμους που υπέγραψαν μια γελοία απόφαση ελπίζω τα προσωπικά ανταλλάγματα να άξιζαν της γελοιοποίησης και του ηθικού διασυρμού που υπέστησαν. Τουλάχιστον βρέθηκε ένας ο Δημήτρης Μπίσαλας που είχε την δύναμη να διαχωρίσει την θέση του και να μην βάλει την υπογραφή του σε μια απόφαση που θυμίζει καθεστώς Χότζα και Τσαουσέσκου. Είναι πάντως τιμή μου σε ένα κίνημα που συνδημιούργησα να με διαγράφουν ( έστω και με αυτό τον γελοιωδέστατο τρόπο) τα εξώγαμα της Νέας Δημοκρατίας και η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».
    «Το ραβασάκι που έλαβα καταλήγει ως: «Υπενθυμίζω ότι το συγκεκριμένο email απευθύνεται αποκλειστικά σε εσάς και δεν επιτρέπετε η δημοσιοποίηση του.» Γιατί ρε παλικάρια απαγορεύεται η δημοσιοποίηση μιας απόφασης σε ένα πολιτικό κόμμα. Αυτό είναι προσέγγιση δημοκρατικής ευαισθησίας; Τι φοβάστε αν την δημοσιοποιήσω και στέλνετε απειλητική προειδοποίηση; Δεν είστε περήφανοι για την απόφαση σας; Που προβλέπεται στην πολιτική πρακτική και δεοντολογία κάτι τέτοιο; Έτσι αντιλαμβάνεστε την δημοκρατία και έτσι αντιλαμβάνεστε την ενημέρωση που θα πρέπει να έχουν οι πολίτες για τις πράξεις σας; Πάντως με χαρά διαπίστωσα ότι εργάζεστε και Σαββατοκύριακα (Σαββάτο 8.42 μ.μ. παρελήφθη το διάταγμα ), γιατί τις καθημερινές είναι μόνιμα κλειστό λόγω φόρτου εργασίας. Εκτός και αν η επιμονή στη διαγραφή του ανθρώπου που συνέταξε την ιδρυτική διακήρυξη, αποτελεί πράξη αποκοπής από το παρελθόν. Δεν διεγράφει ο Μπέλτσος ( αυτόν δεν μπορείτε να το διαγράψετε από κάτι που δεν σας ανήκει) αλλά διεγράφη οριστικά το ιδεολογικό μανιφέστο του Διστόμου και απέμεινε ένα ευκαιριακό συνονθύλευμα υποτέλειας».
    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...