Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ: "ΟΧΙ ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΧΙ ΣΕ GAY, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ".



Στα Σκόπια τα παλαιά Zastava 750 (το Fiat 600 που παραγόταν στην Γιουγκοσλαβία) μπορεί οπτικά να θυμίζουν τις ημέρες και την ζωή στο παλαιό κομμουνιστικό καθεστώς, όμως μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο της "Βόρειας Μακεδονίας" στην ηλεκτροκίνηση.
 newsauto.gr

Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα είναι δημιουργία της «BB Classic Cars», μίας εταιρίας αναπαλαιώσεων κλασικών αυτοκινήτων η οποία μετατρέπει αρκετά από αυτά σε ηλεκτρικά. Η εταιρία έχει την οικονομική βοήθεια του κράτους (όταν λίγο πιο νότια απλά φορολογούν την ηλεκτροκίνηση) για να στραφεί το αγοραστικό κοινό στην ηλεκτροκίνηση. Η κυβέρνηση των Σκοπίων ελπίζει να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση όπου οι νόμοι για την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα αυτοκίνητα (αλλά και την παραγωγή ενέργειας με κάρβουνο είναι αυστηροί).
Ο Milorad Kitanovski, διευθυντής της BB Classic Cars, δηλώνει πως η μετατροπή του Zastava 750, το οποίο παραγόταν στο Kragujevac της Σερβίας από το 1960 ως το 1980, το κάνει όχι μόνο «καθαρότερο» αλλά και πιο γρήγορο. Μάλιστα περιορίζουν την τελική του ταχύτητα στα 120 χλμ. και η αυτονομία τους είναι στα 150 χλμ. Η φόρτιση διαρκεί 3 ώρες σε οικιακό δίκτυο και 15 λεπτά σε ταχυφορτιστή.
«Το κόστος για την τρίωρη φόρτιση ανέρχεται σε λιγότερο από ένα ευρώ για τα 10 kilowatt της μπαταρίας» δήλωσε ο Kitanovski.
Οι κινητήρες των οχημάτων είναι της Γερμανικής Kessler, η οποία έχει εργοστάσιο στην "Βόρεια Μακεδονία". Η τιμή του φτάνει τα 20.000 ευρώ και η εταιρία ελπίζει να ξεκινήσει σύντομα εξαγωγές.



ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.

Η  ἀντίδρασις τοῦ Βαρουφάκη πρὸς τοὺς Ἀμερικανούς, ὅταν ἔφθασαν στὸ θέμα τοῦ Grexit:

«Καταλαβαίνετε, εἶμαι ῥιζοσπάστης μαρξιστής. Ἐὰν ἐπικρατήσῃ χάος, θὰ χορεύουμε στοὺς δρόμους. Αὐτοῦ του εἴδους τὸ χάος μᾶς εἶναι εὐπρόσδεκτο».

Ὁ ἄνθρωπος αὐτὸς ἔπρεπε νὰ εἶναι σὲ εἰδικὸ δικαστήριο καὶ νὰ ἔχῃ καὶ γύρω στὰ 100 δισεκατομμύρια πρόστιμο στὸ Τάξις, ἔτσι γιὰ τὸ γ@μῶτο. Ἔπαιξε τὴν χώρα στὰ ζάρια, ἔχοντας σπιταρώνα καὶ τὰ λεφτά του ἀσφαλισμένα, ἐνὦ περίμενε τὸ … μαρξιστικὸ χάος (!) γιὰ νὰ χορεύῃ στοὺς δρόμους, τὴν ὥρα ποὺ οἱ μισοὶ Ἕλληνες θὰ κυκλοφοροῦσαν μὲ καραμπίνες στὸν ὦμο καὶ θὰ πυροβολοῦσαν τοὺς ἄλλους μισούς.
Ἀντιθέτως, λέγοντας τὶς πιὸ ἀπίστευτες μ@λακίες ποὺ ἔχω ἀκούσῃ γιὰ παράλληλα νομίσματα καὶ δανεισμὸ ἀπὸ προκαταβολὲς φόρων, ζητᾶ νὰ τὸν ψηφίσουν 200.000 Ἕλληνες γιὰ νὰ συνεχίσῃ νὰ λέῃ καὶ τὰ ἴδια στὴν Βουλή. Μ@λακίες ποὺ δὲν χρειάζονται κάποιαν ἀπόδειξη, κάποιαν μελέτη, ἁπλᾶ νὰ ξεστομιζονται καὶ νὰ ἀνεβάζῃ αὐτὸς τὸ κασέ του στὰ forum.
Καὶ ὁ βλὰξ συνεχίζει νὰ πιστεύῃ ὅτι τὸ πρόβλημα εἶναι τὸ πῶς θὰ κόψουμε χρῆμα νὰ μοιράσουμε, καὶ ὄχι τὸ πῶς θὰ παράξουμε προστιθέμενη ἀξία στὶς ὑπηρεσίες μας καὶ στὰ προϊόντα μας.
Νὰ τὸν χαιροματε.
Θὰ κάνω πάρτυ πάντως ὅταν τὸ αὐτάρεσκο αὐτὸ ..λοπαιδο θὰ περάση τὸ κατώφλι τοῦ Κορυδαλλοῦ.

Παπαγιαννίδης Δημήτρης




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...