Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΓΛΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: «Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. ΜΗΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ;»

Ο  Άγγλος  πιλότος  Alex Henshaw, που  ήταν  ο  επικεφαλής πιλότος της Vickers Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, βλέποντας  να αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία,  πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:
«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν».   ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΥΡΑΛ ΕΖΕΛ: «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε ο Σουλεϊμάν µε την πολιορκία της Βιέννης το 1529. Θα κατακλύσουμε την Ευρώπη χάρη στους καρπερούς άνδρες µας και στις υγιείς γυναίκες µας. Το 2100 στη Γερμανία θα ζουν 35 εκατομμύρια Τούρκοι και 20 εκατομμύρια Γερμανοί». O  Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του  κατά  την  διάρκεια  του  Β΄ παγκοσμίου  πολέμου,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  
Βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους λαθρομετανάστες, διερωτήθηκε  μήπως:  «πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς».

ΣΤΗ  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  ΟΙ  ΒΡΕΤΑΝΟΙ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ  ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ  ΤΟΥΣ  ΤΟ  2066.

Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της  Βρετανίας  δείχνουν ότι οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα. 
Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  πραγματικότητα  στην  Αγγλία  σε λιγότερο  από  40  χρόνια  από σήμερα.

 
Ο  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΑΓΓΛΙΑΣ  ΤΣΩΡΤΣΙΛ  ΚΑΙ  Ο  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ  Μπέρναρντ Μπαρούχ

   


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.:  Ο  άγγλος  ήρωας  τα  έγραψε  αυτά  το  2007.  Σήμερα,  μετά  12   χρόνια,  29  Οκτωβρίου  2019,  η  Βρετανία  έχει  πρωθυπουργό  ένα  εβραιότουρκο,  ο  δήμαρχος  του  Λονδίνου  είναι  ένας  πακιστανός  μουσουλμάνος  και  από  τους  δύο  πρίγκιπες  του  βρετανικού  θρόνου,  ο  ένας  είναι  νυμφευμένος  με  μία  εβραία  ενός  κλάδου  των  Ρότσιλντ  και  ο  άλλος  νυμφεύθηκε  μία  εβραιονέγρα. 
Λυπηρή  εξέλιξη  για  τον  σπουδαίο  λαό  των  Αγγλοσαξόνων,  τους  απογόνους  του  βασιλιά  Αρθούρου  και  των  ιπποτών  της  στρογγυλής  τραπέζης. 

Ένας  λαός,  που  από  την  στιγμή  που  διαπεραιώθηκε  από  την  Γερμανία  στην  Βρετανία  το  400  μ.Χ. και  μέχρι  σήμερα, συνέβαλε  αποφασιστικά,  όσον λίγοι  λαοί,  στον  σύγχρονο  πολιτισμό, για  1600  ολόκληρα  χρόνια.   


Ένας  λαός  που  κυβέρνησε  κάποτε  τις  θάλασσες  και  τον  κόσμο.

Ζήτω  ο  σιωνιστής  Τσώρτσιλ,  που  γκρέμισε  την  Βρετανία  από  το  βάθρο  της,  ο  νικητής  του  Β΄ Παγκοσμίου  Πολέμου. 
Ζήτω  και  ο  κρυπτόμενος  όπισθεν,  αληθινός  νικητής  και  χρηματοδότης  του,  ο  Ρότσιλντ.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (!) ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ). "ΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. ΖΗΤΩ Ο ΣΟΡΟΣ". ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; 

 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ. 107 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΗ 12.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 17.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ). ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. 
 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2050. Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΙΣΛΑΜΟΓΡΕΚΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΧΩΡΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΑΘΗΝΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. 
 ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό».


3 σχόλια :

 1. Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος A:

  «ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.»

  «1)ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΟΙΚΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΩΣΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ.ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΜΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020.. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ..ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

  2)ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ MARKETING ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ Γ.ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ. …ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ-ΤΣΑΓΑΝΟ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ-ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΚΟΝΕ ΜΕ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ.

  3)ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΝΑ ‘ΜΗΝ ΤΙΘΑΣΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΣΟΙΛΟΥ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ.ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΣ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΕΒΡΟ.ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ .(ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ…). Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

  4)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ/ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΓΡΑΜΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ «ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ».ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΤΟ1946-1949 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΦΟΥΛΗ.

  5)ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΥΦΕΘΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ «ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ». ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΡΙΒΙΣΜΟΣ»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος B:

  6)Ο ΥΦΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ INWARD. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ OUTWARD. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ «ΠΙΑΤΣΑΣ». ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.

  7)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ «ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ».Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ….ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 137 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ»..ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

  8)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ «ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ’.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΗ ΜΕΛΕΤΗ 92 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΙΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΟΗΕ . Η ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΣΙΜΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «INWARD KAI OXI OUTWARD».ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  9)ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ INTERPOL-EUROPOL. ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΕΠΟΧΗ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ 14 ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ , ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ,ΟΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑ.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ.

  10)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ-ΣΙΤΙΣΗ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ.ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΙΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ,ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ),ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ; ΠΟΤΕ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΙΜΟΡ ; ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Το Λονδίνο δεν είναι πλέον αγγλική πόλη» δηλώνει ο Τζον Κλιζ των Monty Python.
  Ο 79χρονος ηγέτης των Monty Python, Τζον Κλιζ, στο λογαριασμό του στο Twitter εξέφρασε την άποψη που είχε πει παλαιότερα σύμφωνα με την οποία η βρετανική πρωτεύουσα έχει χάσει την «αγγλική» φυσιογνωμία της.

  «Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί φίλοι συμφωνούν μαζί μου» γράφει, σημειώνοντας ότι το Λονδίνο, όπου στο δημοψήφισμα για το Brexit κυριάρχησε η ψήφος της παραμονής στην Ε.Ε. με ποσοστό 60%, «είναι η πόλη που ψήφισε πιο πολύ από όλες υπέρ της Ευρώπης».


  Πέρσι εξάλλου, είχε ανακοινώσει την απόφασή του να μετακομίσει στην Καραϊβική, απογοητευμένος από την κατάσταση στην πατρίδα του.


  Οι αποκρουστικές συριζαίικες αντιδράσεις για τις δηλώσεις του υπήρξαν άμεσες.

  «Το βρίσκω εξαιρετικά υποκριτικό να λέει τέτοια πράγματα κάποιος που έτσι κι αλλιώς επέλεξε να ζει αλλού», δήλωσε στον Guardian η Tanja Bueltmann, καθηγήτρια ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Northumbria. «Υποθέτω βέβαια ότι ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του ως 'εμιγκρέ' και όχι ως ΄μετανάστη'».

  Βαθιά απογοητευμένος από τις απόψεις του Κλιζ δήλωσε ο βραβευμένος Βρετανός κωμικός Dom Joly: «Ο Τζον Κλιζ είναι ένας από τους ήρωές μου... Αυτές οι δηλώσεις του μου προκαλούν κατάθλιψη σε πολλά επίπεδα... Πρόκειται για ξεκάθαρα ρατσιστικό tweet και μάλιστα από κάποιον που ζει σε νησί της Καραϊβικής. Η ειρωνεία είναι εξωφρενική...».

  Το ότι ζει αλλού σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα να πει την γνώμη του για την πατρίδα του;
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...