Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ… ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΙ. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ. ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ.

ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΥΡΑΛ ΕΖΕΛ: «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε ο Σουλεϊμάν µε την πολιορκία της Βιέννης το 1529. Θα κατακλύσουμε την Ευρώπη χάρη στους καρπερούς άνδρες µας και στις υγιείς γυναίκες µας. Το 2100 στη Γερμανία θα ζουν 35 εκατομμύρια Τούρκοι και 20 εκατομμύρια Γερμανοί».




 Στη φωτογραφία η γυναίκα που δολοφονήθηκε  από  μουσουλμάνους  μαζί με το μικρό της γιο.




Σερένα Νομικού.  Η Σερένα Νομικού είναι επιχειρηματίας και μουσικός, με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αρθρογράφος σε πολιτικά, κοινωνικά και ψυχολογικά θέματα.

«ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ»
ΚE.Μ.ΕΘ.Α.
"Center for National Reconstruction Studies"




Sweden: "No Apartments, No Jobs, No Shopping Without A Gun".

Δεν βρίσκονται ελεύθερα διαμερίσματα, δεν υπάρχουν δουλειές και δεν μπορεί κανείς να ψωνίσει, χωρίς να έχει μαζί του πιστόλι, μετά τη διπλή δολοφονία σε κατάστημα της ΙΚΕΑ. Το 2040 η χώρα θα είναι ισλαμική, ενώ μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος...







Μία από τις πιο πλούσιες και κοινωνικά δίκαιες χώρες της Ευρώπης καταρρέει, ενώ όλο και πιο πολλά ΜΜΕ αναφέρονται στο δράμα που βιώνουν οι πολίτες της. Ειδικά μετά το διπλό, αποτρόπαιο έγκλημα σε κατάστημα της ΙΚΕΑ, με τους βιασμούς γυναικών από μουσουλμάνους να έχουν εξελιχθεί σε επιδημία, μαζί με την τρομοκρατία και με τα υπόλοιπα ανατριχιαστικά εγκλήματα. 

Η χώρα που οι κάτοικοί της απαγορεύεται να αναφερθούν σε τέτοια προβλήματα, μήπως χαρακτηριστούν ρατσιστές ή επειδή κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στο δημόσιο, αποφάσισε τελικά να κλείσει ερμητικά τα σύνορα της, να απομονωθεί. Οι αιτίες; Πολλοί μουσουλμάνοι. Πολύ τρομοκρατία. Συμμοριτοπόλεμοι στους δρόμους. Εμπρησμοί. Υπερβολικές αναταραχές. Ελάχιστη αφομοίωση των ξένων!

Ολόκληρη η Σκανδιναβία οχυρώνεται, επειδή οι χώρες της έχουν τρομοκρατηθεί από τα γεγονότα στη Σουηδία. Βλέπουν πανικοβλημένες πως οι κάποτε ειρηνικές, πολιτισμένες, ήσυχες πόλεις της, έχουν μετατραπεί σε εμπόλεμες ζώνες, με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να πηγαίνουν σχολείο μόνο με συνοδεία αστυνομικών! Εν τούτοις, φαινόταν από πολύ καιρό τι θα συνέβαινε, ενώ είχαν γραφτεί αρκετά βιβλία για το θέμα.

Ξεκινώντας από το ότι δεν διδάσκεται στα σχολεία κανένα μάθημα θρησκευτικών, από δεκαετίες πριν, πολλοί Σουηδοί αναζήτησαν μόνοι τους μία πνευματική διάσταση της ζωής τους. Είχε δημιουργηθεί ένα κενό στη σύγχρονη κοινωνία τους, το οποίο δεν μπορούσε να γεμίσει ούτε η επιστήμη, ούτε το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το Ισλάμ. 

Πριν από 100 χρόνια δεν υπήρχε κανένας μουσουλμάνος στη Σουηδία. Το 1930 ζούσαν εκεί 15, το 1970 μόλις 1.000, το 1980 αυξήθηκαν στους 30.000, το 1990 στους 120.000, το 2006 στους 400.000, ενώ σήμερα είναι πολύ περισσότεροι. Αντίστροφα, ο αριθμός των «αυτοχθόνων» Σουηδών μειώνεται συνεχώς, με έναν ρυθμό που αν συνεχιστεί (χωρίς τη μετανάστευση), θα έχει ως αποτέλεσμα να είναι μουσουλμανική η πλειοψηφία των κατοίκων το 2040. 

Από το καλοκαίρι του 2006 πάντως οι μουσουλμάνοι πουλούν μπλουζάκια στους δρόμους, τα οποία γράφουν πως το 2030 θα καταλάβουν τη Σουηδία! 

Επειδή τώρα στα δημόσια σχολεία της χώρας δεν επιτρέπεται να διδάσκουν θρησκευτικά, οι μουσουλμάνοι ίδρυσαν δικά τους ιδιωτικά, ήδη από το 1993 (σήμερα υπάρχουν πάνω από 20). Άρχισαν επίσης να απαιτούν τη σαρία, όπως και όλα τα υπόλοιπα που προβλέπει η θρησκεία τους, έχοντας κατασκευάσει τέσσερα σουνιτικά τζαμιά και 150 χώρους προσευχής. Σήμερα το Ισλάμ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία της Σουηδίας, ενώ πολύ σύντομα θα είναι η πρώτη. 
Από το 1997 η Σουηδία έχει ανακηρυχθεί επίσημα σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπου ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, ενώ μπορεί να μείνει όπου και όσο θέλει εάν ζητήσει άσυλο. Η εγκληματικότητα όμως καταρρίπτει συνεχώς νέα ρεκόρ, ενώ πολλοί Σουηδοί έχουν μετατραπεί σε μετανάστες μέσα στην ίδια τους τη χώρα, εγκαταλείποντας τις πόλεις που έχουν ήδη καταληφθεί από Μουσουλμάνους. Όπως το Μάλμε, στο οποίο το 50% των νεογέννητων παίρνει το όνομα Μωάμεθ. 
Οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών είναι καθημερινές, οι μάχες μεταξύ συμμοριών που αποτελούνται από νεαρούς μουσουλμάνους κάθε εθνικότητας επίσης, ενώ οι εμπρησμοί αποτελούν σχεδόν φυσιολογικό φαινόμενο. 
Όταν σκοτεινιάζει, δεν τολμάει καμία γυναίκα να κυκλοφορήσει μόνη της στους δρόμους, αφού ο αριθμός των βιασμών έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αρκεί να σημειώσει κανείς πως σε ένα περιθωριοποιημένο προάστιο της Στοκχόλμης το 17% των νεαρών μουσουλμάνων δήλωσαν το 2007 ότι, έχουν βιάσει τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 31% ήταν τόσο βίαιο, ώστε η γυναίκα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. 
Υπάρχουν πολλά άλλα που θα μπορούσε να γράψει κανείς για όλα όσα συμβαίνουν στη σιωπηλή σαν τάφο Σουηδία, χωρίς να εξαιρούνται οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. Κινδυνεύει όμως να χαρακτηριστεί ρατσιστής ή ρατσίστρια, καθώς επίσης να κατηγορηθεί ως θρησκευτικός εχθρός του Ισλάμ, χωρίς φυσικά να είναι. 
Άλλωστε το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου η θρησκεία, αλλά η βιωσιμότητα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών σε μικρές, φιλελεύθερες, ειρηνικές χώρες, οι οποίες σέβονται την ανεξιθρησκία, καθώς επίσης τους πολίτες άλλων κρατών. 
Ένα πρόβλημα που σίγουρα θα αντιμετωπίσει σύντομα η Ελλάδα, το αργότερο όταν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες κλείσουν τα σύνορα τους με συρματοπλέγματα ή με νέα τείχη, όπως κάποτε αυτό του Βερολίνου. 
Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στα δίχτυα βίαιων ακροδεξιών παρατάξεων, με στόχο την προστασία τους, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ελβετία, στην Αυστρία, στη Φιλανδία και αλλού. Έτσι η κοινωνία θα βρεθεί στη μέση, κινδυνεύοντας ταυτόχρονα από δύο πλευρές. Το τι θα επακολουθήσει δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά μας. Μία μητέρα όμως δεν επιτρέπεται να κλείνει τα μάτια της μπροστά στην πραγματικότητα, κοροϊδεύοντας τον εαυτό της ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. 
Μπορεί δε η Ελλάδα να είναι τυχερή και να μη δεχτεί τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η Γαλλία, αφού δεν βομβαρδίζει καμία χώρα, ούτε περιθωριοποιεί κανέναν, αλλά σίγουρα δεν θα αποφύγει τις αναταραχές στο εσωτερικό της. Οι άνθρωποι που θα εγκλωβιστούν εδώ, χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα, με τόσο βίαιες, απάνθρωπες εμπειρίες από τις πατρίδες τους που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε, θα μας οδηγήσουν στα άκρα. 
Κατά τη γνώμη μου, αυτό θα είναι το επόμενο πρόβλημα της Ελλάδας, απείρως μεγαλύτερο από την οικονομική κρίση και από όλα τα άλλα μαρτύρια που βιώνουμε. Δυστυχώς, επειδή κάποιοι εγκληματίες αποφάσισαν να μας μετατρέψουν σε πειραματόζωο στα εργαστήρια τους, όπως επίσης τη Σουηδία, αν και με εντελώς διαφορετικό σκοπό.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

12 σχόλια :

  1. Επίθεση στο Παρίσι: o δράστης είχε ασπαστεί το Ισλάμ εδώ και 18 μήνες.

    Τέσσερις αστυνομικοί, μεταξύ αυτών μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους από χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού αφού δέχθηκαν επίθεση από έναν εργαζόμενο, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας.
    Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού, στην επίθεση στα κεντρικά της αστυνομίας έχασαν τη ζωή τους μία γυναίκα και τρεις άνδρες.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γαλλικού δικτύου «BFMTV», αρχικά ο δράστης της επίθεσης ανέβηκε τις σκάλες κατευθυνόμενος στο γραφείο της Διεύθυνσης Πληροφοριών. Αφού μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, κατέβηκε τα σκαλιά και στο δρόμο του μαχαίρωσε άλλους τρεις αστυνομικούς . Το μαχαίρι του είχε μακριά λεπίδα.
    Η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, μέσω του Twitter, έκανε λόγο για «τρομακτική επίθεση» και εξέφρασε την βαθύτατη λύπη της στους συγγενείς των θυμάτων.
    «Ανακοινώνουμε με λύπη τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, τριών ανδρών και μιας γυναίκας. Τρεις αστυνομικοί και ένα διοικητικό στέλεχος» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετς.
    Ο ίδιος διευκρίνισε ότι «ο φερόμενος δράστηςείναι ένας άνδρας ηλικίας 45 ετών».
    Όπως μεταδίδει το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, o δράστης είχε πρόσφατα προσηλυτιστεί στο Ισλάμ. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το BFMTV, ο 45χρονος είχε ασπαστεί το Ισλάμ εδώ και 18 μήνες.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανήλικος «πρόσφυγας»: «Θα γίνω βομβιστής αυτοκτονίας» - «Θα σε σκοτώσω αν δεν είσαι μουσουλμάνος».

    Ένα μικρό αγόρι σε στρατόπεδο προσφύγων στη Συρία ανέφερε σε επισκέπτη ότι θέλει να καταταχθεί στον ISIS και ελπίζει να σκοτώσει άπιστους.
    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o μικρός, μιλώντας χαρούμενα σε έναν άγνωστο, αποκαλύπτει ότι ονειρεύεται να γίνει ένας καμικάζι αυτοκτονίας.
    Ειδικότερα, η συνομιλία βιντεοσκοπήθηκε από το δημοσιογράφο Μαχμούντ Σικίμπρα, που την ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter.
    Τα πλάνα τραβήχτηκαν στο στρατόπεδο προσφύγων στη Βόρεια Συρία. «Θέλω να γίνω ντόλα», ακούγεται να λέει ο μικρός, χρησιμοποιώντας έναν αραβικό όρο για τον ISIS.
    Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, το αγόρι χρησιμοποίησε τη λέξη «ινγκιμάσι», όρο που σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιτελείς πρόκειται για έναν «εξαιρετικά θανάσιμο τύπο βομβιστή αυτοκτονίας».
    Συγκεκριμένα, ένας πολεμιστής ινγκιμάσι είναι «αυτός που αναζητά να προκαλέσει το μεγαλύτερο δυνατό θάνατο και καταστροφή πριν από την πυροδότηση των εκρηκτικών», ανέφερε ο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, όταν υποστηρικτής του ISIS που ήθελε να γίνει ινγκιμάσι φυλακίστηκε νωρίτερα φέτος.
    Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε στο αγόρι να γίνει καλύτερα γιατρός, ο μικρός απάντησε: «Όχι, ινγκιμάσι». Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε, τι κάνουν οι βομβιστές αυτοκτονίας, ο μικρός είπε: «σκοτώνουν».
    Ενώ στην ερώτηση ποιος θα σκοτώσει, ο μικρός έδωσε ανατριχιαστική απάντηση λέγοντας: «Εσένα αν δεν είσαι Μουσουλμάνος».
    Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει η Daily Mail, το στρατόπεδο αλ-Χολ στεγάζει δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένων προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων και συγγενών πολεμιστών του ISIS, με τους φόβους για την ασφάλεια να αυξάνονται.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γένεσις ἐν …Λέσβῳ!!!
    3 Ὀκτωβρίου 2019 ἀπὸ τὴν Φιλονόη Ἐξοργισμένος Ἕλλην
    «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς χὸτ σπὸτ ἐν νήσῳ Λέσβῳ κατὰ δυσμᾶς, παρὰ τῷ χωρίῳ καλουμένῳ Μόρια, καὶ ἔθετο ἐκεῖ τὸν Ἀχμὲντ καὶ τὸν Μουχτὰρ καὶ τὸν Χουσεΐν, οὖς ἔπλασε. Καὶ ἑξανέτειλεν ὁ Θεὸς ἔτι ἐκ τῆς γᾶς πάσα ΜΚΟ ὡραία εἰς ὅρασιν καὶ καλὴν εἰς χλαπάκιασμα καὶ τὴν ΜΚΟ τῆς λαμογιᾶς ἐν μέσῳ τοῦ χὸτ σπὸτ καὶ τὴν ΜΚΟ τοῦ εἰδέναι γνωστὸν συριζαίου καὶ νεοδημοκράτου.
    Ποταμὸς δὲ μωρὸς ἐκπορεύεται ἐκ Μορίας ποτίζων τὸ θερμὸν σημεῖον• ἐκεῖθεν ἀφορίζεται εἰς τέσσαρας ἀρχάς• ὄνομα τῷ ἐνὶ ἐστὶ Υἱὸς τοῦ Γκαντέμου, ἀραβιστὶ Ἰμπν Γκαντέμ• οὗτος ὁ κυκλὼν πάσαν τὴν γῆν Ἐϊλλάδ, ἐκεῖ οὐ ναίουσι Ζοὺς ἒντ Νταϊόνη• ὁ δὲ Ζοὺς τῆς γὴς ἐκείνης Πολωνὸς καὶ Βάλτος• καὶ ὄνομα τῷ ποταμῷ τῷ δευτέρῳ Κουμουτσᾶκος• οὗτος ἐδάρη σφοδρῶς ὑπὸ Ποντίων τὲ καὶ Κιρκασίων ἐν τόπῳ Συντάγματος• καὶ ὁ ποταμὸς ὁ τρίτος Βόρις ἢ Βορίδιος• οὗτος ὁ κραδαίνων πέλεκυν ἀμφίστομον καὶ μετανοῶν καὶ κλαίων καὶ ὀδυρόμενος ἐν τοῖς τείχεσι ἁγίας Σιῶν• ὁ δὲ ποταμὸς ὁ τέταρτος Σπυράδωνις τουπίκλην νανογιλέκος• οὗτος ὁ κυκλὼν πάσαν τὴν γῆν Νοβάρτιδος.
    Καὶ ἔλαβε Κύριος ὁ Θεὸς τὸν Ἀχμέντ, ὂν ἔπλασε καὶ ἔθετε αὐτὸν ἐν τῷ παραδείσῳ τῆς τρυφῆς, λυμαίνεσθαι αὐτὸν καὶ ἀπολλῦναι. Καὶ ἐνετείλατο Κύριος ὁ Θεὸς τὸν Ἀχμὲντ λέγων• ἀπὸ παντὸς χριστιανοῦ καὶ ἀπίστου καὶ γκιαούρη τοῦ ἐν τῷ παραδείσῳ βρώσει φάγη, ἀπὸ δὲ τῶν ἑτοίμων γευμάτων ὑπὸ ΜΚΟ παρασκευαζομένων οὐ φάγεσθε• διὰ χειρῶν καφὶρ γὰρ παρεσκευάσθησαν, χαλὰλ δὲ οὐκ εἰσὶν ἀλλὰ ῥυπαρὰ καὶ ἀθέμιστα• ἡ δ’ ἂν ἡμέρα φάγητε ἀπ’ αὐτοῦ, θανάτῳ ἀποθανεῖσθε.
    Καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεός• οὐ καλὸν εἶναι τὸν Ἀχμὲντ μόνον, ποιήσωμεν αὐτῶ βοηθὸν κατ’ αὐτόν. Καὶ ἐπλασεν ὁ Θεὸς ἔτι ἐκ τῆς γὴς πάντα τὰ θηρία τοῦ Ἀφγανιστᾶν καὶ πάντα τὰ θηρία τοῦ Πακιστᾶν καὶ ἤγαγεν αὐτὰ πρὸς τὸν Ἀχμέντ, ἰδεῖν τί καλέσει αὐτά. Καὶ ἐπέβαλεν ὁ Θεὸς ἔκστασιν εἰς τὸν Ἀχμέντ, καὶ ὕπνωσε αὐτὸν διὰ μαρκουτσίου ἀργιλέ• καὶ ἔλαβε τὴν κελεμπίαν αὐτοῦ καὶ ἀνεπλήρωσε Φεϊροῦζ ἀντ’ αὐτῆς.
    Καὶ ὠκοδόμησεν ὁ Θεὸς τὴν κελεμπίαν ἢν ἔλαβεν εἰς μαντήλαν καὶ χιτζὰμπ καὶ βούρκαν καὶ ἤγαγεν αὐτὴν πρὸς τὸν Ἀχμὲντ καὶ εἶπεν αὐτῷ• αὔτη κληθήσεται κόνικλος, ὅτι μηχανὴ παιδοποιΐας ἔσεται• ἕνεκεν τούτου καταλείψει Ἀχμὲντ τὸ χωρίον Μορίας καὶ κατακαύσει αὐτὸ ἐκ θεμελίων• καὶ διαπλεύσεται τὴν Ἄσπρην Θάλασσαν καὶ ἐπιπεσεῖται ὡς ῥομφαία Κυρίου τῷ σώματι ἠπείρου καλουμένης Γραικίας καὶ Ἑλλάδος καὶ καταδουλώσει αὐτὴν καὶ τὸ αἰδοῖον αὐτῆς»
    Γένεσις, 2: 8-24
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΑΧΟ,

    ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ Θ' ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ !

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΤΕ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ?

    ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ?

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    Α. ΡΕΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Α. ΡΕΤΟΥΛΑ,
    Τα αγαθά που χρειάζονται οι άνθρωποι από την μητέρα μας ΓΑΙΑ, για να επιβιώσουν, χωρίζονται σε ελεύθερα αγαθά και σε οικονομικά αγαθά. Τα οικονομικά αγαθά βρίσκονται, όπως λέμε, σε στενότητα και τα παίρνουμε με κόπο και ιδρώτα από την φύση. Η καθημερινή τροφή μας, η ενδυμασία, η κατοικία, τα μέταλλα, κλπ. είναι οικονομικά αγαθά. Ελεύθερα αγαθά είναι ο αέρας και παλιότερα το νερό. Σήμερα το νερό έγινε οικονομικό αγαθό και η πρόβλεψη είναι ότι στο μέλλον οι πόλεμοι θα γίνονται για το νερό. Εκτός του ότι θα γίνεται δυσεύρετο αρχίζει να μολύνεται, να δηλητηριάζεται. Ευτυχώς ακόμη ο αέρας που αναπνέουμε είναι φυσικό ελεύθερο αγαθό. Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε το θέμα; Ίσως η τεχνολογία σε συνδυασμό με κατάλληλη πολιτική νερού βοηθήσουν. Το ζήτημα είναι όντως τεράστιο και καυτό και οι «Αυτόχθονες Έλληνες» θα ασχοληθούν αργότερα με το θέμα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΕΤΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
    Η Μόσχα που έχει συμμαχήσει με την Άγκυρα ζήτησε άδεια από την Τουρκία για εκτέλεση ναυτικής άσκησης μετά πυρών στην περιοχή της ανατολικά της Καρπάθου και νότια της Ρόδου, σε περιοχή διεθνών υδάτων στην οποία η ‘Αγκυρα δεν έχει καμία αρμοδιότητα .Η άδεια δόθηκε από την Αγκυρα και μάλιστα εκδόθηκε και NAVTEX για τουρκική άσκηση στην ίδια περιοχή.
    Η Ρωσία με το αίτημα της προς την Αγκυρα παραδέχεται την διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό και αποδέχεται ότι η περιοχή ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού είναι τουρκικής αρμοδιότητας!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χώρα υπό κατοχή: Μαροκινοί και Αλγερινοί έκαναν έφοδο για κατάληψη αστυνομικού τμήματος στη Θεσσαλονίκη!
    Πρωτοφανές καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα με τους παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι πλέον φέρονται ως η χώρα να τους ανήκει, να είναι προτεκτοράτο τους.
    Σε μία ενέργεια χωρίς προηγούμενο για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα παράνομων μεταναστών, όπως αναφέρει το thestival.
    Είκοσι περίπου Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, αλλά και κανείς δεν τους απελαύνει ούτε και πρόκειται βέβαια επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου!
    Το περιστατικό έγινε χθες, στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση.
    Με τη βοήθεια συναδέλφων του, ο σκοπός κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.
    Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.
    Ούτε ο συλληφθείς ούτε και κανείς άλλος από την ομάδα των 20 αυτών αλλοδαπών πρόκειται να απελαθεί. Σε αυτό το σημείο διάλυσης έχει φτάσει η χώρα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ.
    Εγκαθιστούν τους λάθρομετανάστες σε εισόδους και εξόδους πόλεων για να φράξουν τους δρόμους και να μην μπορούν να φύγουν στην ύπαιθρο οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι πρέπει να εγκλωβιστούν στις πόλεις, γιατί έτσι θα είναι εύκολος στόχος και θα εξουδετερωθούν τελείως. Γίνονται ήδη από καιρό καθημερινά τεστ, όπου λαθρομετανάστες κλείνουν οδικές αρτηρίες.
    Τους εγκαθιστούν στην Κόρινθο. Το σχέδιο: να φράξουν την έξοδο των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο, μέσω του Ισθμού. Θα φράξουν τις γέφυρες του Ισθμού. Δύο αυτοκίνητα να βάλουν φωτιά, αμέσως θα προκύψει χάος.
    Τους εγκαθιστούν στην Πάτρα. Το σχέδιο: Διακοπή της γέφυρας Ρίου - Αντιρίου.
    Τους εγκαθιστούν στον δρόμο Λαρίσης –Τρικάλων, δίπλα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας. Το σχέδιο: αποσυντονισμός των πτήσεων.
    Τους εγκαθιστούν δίπλα από την κοιλάδα των Τεμπών. Το σχέδιο: να κόψουν την Ελλάδα στα δύο.
    ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".
    Όταν αποφασιστεί να κινηθεί ο αποβατικός στόλος των τούρκων, που βρίσκεται στον κόλπο της Σμύρνης, περνώντας από τα στενά μεταξύ Χίου και Λέσβου, πρέπει να βγει αλώβητος στον Αιγαίο Πέλαγος. Οι λαθρομετανάστες θα φροντίσουν γι αυτό. Το ότι έχουν σκοπό οι τούρκοι να κάνουν απόβαση στην Ελλάδα, το μαρτυρά το μέγεθος του τεράστιου αποβατικού στόλου τους.
    ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ: Είναι λογικό να έρχονται οι λαθρομετανάστες κατά χιλιάδες από τα βάθη της Αφρικής, να περνάνε την Σαχάρα, την Βόρειο Αφρική, την Αίγυπτο, την Συρία και την Τουρκία για να πάνε στην Λέσβο; Τι υποσχέσεις τους δόθηκαν για να κάνουν αυτό το ταξίδι; Μήπως τους καθοδηγούν προς τα εκεί, διότι σκοπός τους είναι να εξουδετερώσουν πλήρως τον Ελληνικό Στρατό σ’ αυτά τα νησιά;
    Μήπως αποστολή τους είναι να μπλοκάρουν τα ελληνικά στρατόπεδα; Να δημιουργήσουν πολυεστιακές συγκρούσεις στο ελληνικό έδαφος, οπότε ο στρατός μας θ’ αδυνατεί ν’ ανταπεξέλθει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: "Η μαζική παράνομη είσοδος αλλοδαπών, που πολλές φορές έχει τα χαρακτηριστικά άοπλης στρατιωτικής αποβατικής επιχείρησης σε νησιά του Αιγαίου, απέναντι από τα οποία, να μην ξεχνάμε, η Τουρκία διαθέτει τον μεγαλύτερο αποβατικό στόλο του κόσμου, προφανώς όχι για να κάνει απόβαση στη Γαλλία, ούτε στη Σενεγάλη, γίνεται με φουσκωτά, παρόμοια με εκείνα που έχει το τουρκικό ναυτικό για απόβαση στα ελληνικά νησιά".
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μητσοτάκης σε Ζέεχοφερ για προσφυγικό: Τολμηρό σχέδιο αποσυμφόρησης - Θα κάνουμε όσα δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών πως θα μετακινηθούν σχεδόν 20.000 μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα - «Δεν μπορούμε να δεχτούμε να συνεχίζονται οι ροές και να μην κάνουμε τίποτα» διεμήνυσε.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...