Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ". Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΥΘΕΙ, ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.




Ο πρόεδρος της ΕΜΣ Βασίλης Πάππας απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί υπενθύμιση του χρέους που έχει, ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, να υπερασπίζεται, χωρίς εκπτώσεις και υπό όρους  αρραγούς ενότητας των Ελλήνων, τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια.

  Η  ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ -  ΦΙΕΣΤΑ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΣΤΟΝ  ΜΑΣΟΝΟ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.   ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ  ΤΟΥΣ  ΝΕΚΡΟΥΣ  ΜΑΣ.
 
 Aνάρτηση στο Facebook του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ.Στράτου Σιμόπουλου σχετικά με την χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: «Στη χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, από πολλούς παρισταμένους υπήρξε η άποψη, ότι η συμμετοχή ορισμένων συλλόγων δεν έγινε με κριτήρια που αρμόζουν σε μία εθνική επέτειο. Ελπίζω οι διοργανωτές του χρόνου να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Η φωτό πιστοποιεί τον ισχυρισμό μου.»



Στην ομιλία του ο κ. Πάππας επισήμανε ότι για την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «αρνητική» για τα δίκαια της Μακεδονίας, εξέφρασε την εναντίωση της απέναντι σε οποιαδήποτε εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας με γεωγρα­φικό ή άλλο προσδιορισμό, τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις της απέναντι στη χρήση των επιθέτων «μακεδονικός-ή» από τη γείτονα χώρα, στην εθνική ταυτότητα και στη γλώσσα.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία εφαρμογής της Συμφωνίας θα είναι μακρόχρονη και πολυεπίπεδη και προϋποθέτει εκ μέρους της Ελλάδας συνεχή εγρήγορση και ανάπτυξη αυστηρών και ευέλικτων μηχανισμών ελέγχου για την ορθή εφαρμογή της», είπε και συνέχισε:

«Ως εθνικό θέμα, που άπτεται των καταστατικών επιδιώξεων της ΕΜΣ, θα εξακολουθεί να ευρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων και τα επόμενα χρόνια, ώστε ν’ αποκρουστούν όποιοι κίνδυνοι εμφανιστούν στη νέα φάση που εισήλθε το Μακεδονικό Ζήτημα.

Κατά τη γνώμη μας, η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας συνεχίζει ν’ αποτελεί εθνικό στόχο. Για μας, το δάκρυ του Μακεδόνα Προέδρου και Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία και η αποφασιστική στάση του πρώην Πρωθυπουργού της Χώρας και βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Καραμανλή στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκου­ρέστι, αποτελούν ακαταμάχητα όπλα της αλήθειας. Μια ανεξίτηλη ιστορική παρακαταθήκη στον αγώνα για τα Δίκαια της Μακεδονίας».



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο :

  1. ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ;Η ΕΜΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΒΡΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ....ΝΑ'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΙΣΤΕΡ PAPPAS ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΜΕΡΤΕΝΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΛΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΟΣ Ε;

    ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΙΓΟΥΡΑΝΤΖΑ, ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΟΜΠΑΡΔΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑΛΗ ΣΤΟΑ=ΧΟΑΝΗ ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΩΝ, ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ,ΣΤΟΝ ΘΩΚΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ....ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΔΡΕ=ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ ΤΣΙΚΙΤΑΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΥΤΗ ΝΤΕ;ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΔΕ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ...

    ΦΤΟΥΟΥΟΥ!ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ Ο ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΙΣΕ ΠΙΑ!
    ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΡΈΚΛΑ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ'ΚΟΥΣΕΙΣ.ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΛΕΣ BUSINESS AS USUAL...

    ENAΣ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΚΑΙΥ ΣΤΥΛ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ.ΩΡΕ ΙΤΙΑ ΙΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΏΡΓΟ ΈΜΠΑΙΝΕ!








    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...