Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ EFES 2020, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EHA News

Το Αφγανιστάν θα συμμετάσχει στην τουρκική άσκηση προσομοίωσης αποβάσεων σε ελληνικά νησιά EFES 2020!


ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «Το μυστικό μήνυμα της Τουρκίας στο Ισραήλ». ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 57 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. ΤΑ 27 ΗΔΗ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
Εκτός από παράνομους μετανάστες που στέλνει κατά δεκάδες χιλιάδες το Αφγανιστάν στην Ελλάδα και η οποία τους δέχεται αδιαμαρτύρητα, τώρα στέλνει κιαι στρατιωτικές δυνάμεις για να μετάσχουν σε μια άσκηση που κατά παράδοση προσομοιάζει αποβατικές επιχειρήσεις κατά ελληνικών νήσων!
Έτσι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η κεντροασιατική χώρα, θα στείλει στρατιωτικές δυνάμεις για συμμετοχή στην άσκηση του τουρκικού Στρατού EFES 2020 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου στο Αιγαίο.
Προφανώς το Αφγανιστάν έχοντας ήδη εμπειρία στο πώς  εισβάλουν Αφγανοί πολίτες  στα ελληνικά νησιά με φουσκωτά, τώρα θέλει να την μεταλαμπαδεύσει και στις ένοπλες δυνάμεις του.ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΤΙΖΕΙ 100 ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2020 100.000 ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ». 
Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΤΟΛΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. «Έχω πέντε χρόνια να πουλήσω πιπίλα μωρού», ομολογεί ιδιοκτήτης κεντρικού φαρμακείου, πυκνοκατοικημένης γειτονιάς της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...