Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Σημείωση: η ανάρτηση αυτού του κειμένου δεν έχει σκοπό να πλήξει την Χριστιανική πίστη, καθώς σεβόμαστε την ιερότητα της πίστης στον Θεό που ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να πιστεύει. 
Η δημοσίευση αυτή σκοπό έχει να δείξει την επιρροή ενός δόγματος που επί αιώνες υποδουλώνει την ανθρωπότητα με κάθε μέσο και κάθε τρόπο και την σκληρότητα των ανθρώπων που το εκπροσωπούν....
Ιφιγένεια
Αυτόχθονες Έλληνες


Η  αληθινή καταγωγή του χριστιανισμού.
Εί χα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, στους λόγους εκείνους που έχουν φέρει τον σημερινό κόσμο στην απελπιστική -από κάθε πλευρά- κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Ανέκαθεν ο άνθρωπος μέσα από τη θρησκεία δεν αναζητούσε μόνο τις αρχέγονες αιτίες των πάντων αλλά και συγκεκριμένους κώδικες συμπεριφοράς, πρότυπα αν θέλετε, μέσα από τα οποία θα διεμόρφωνε τη δική του στάση ζωής. Έτσι, πολύ απλά, οι επικρατούσες μονοθεϊστικές θρησκείες που έχουν όλες ως κοινό σημείο αναφορά την Εβραϊκή Θεογονία και Θεοσοφία, είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια του μέσου ανθρώπου.
Τα τελευταία όμως χρόνια, έχουμε γίνει μάρτυρες μιας αγωνιώδους προσπαθείας από μέρος “σοφών” Ορθόδοξων Χριστιανών, να διαχωριστή η επίσημη θρησκεία που κυριαρχεί στην Ελλάδα, από την Εβραϊκή της μήτρα. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έχουμε ακούσει -και ακούμε καθημερινά- πραγματικά εκτρώματα του τύπου: “Τώρα εμείς οι Έλληνες είμεθα η εκλεκτή φυλή του Κυρίου, γιατί οι Εβραίοι του γύρισαν την πλάτη (!)”, και “Η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη είναι κατά βάσιν Ελληνική, γιατί πρόδρομοί της υπήρξαν ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης και άλλοι σοφοί που ήσαν μονοθεϊστές(!) και όχι πολυθεϊστές” και άλλα πολλά, μάλιστα δε έχυν κυκλοφορήσει και βιβλία που φέρεται ότι ο Ιησούς ή αν προτιμάτε στη γλώσσα του, ο Τζεσουά, δεν ήταν καν Ιουδαίος αλλά Έλλην…Για το βλακώδες του διαχωρισμού μονοθεϊσμού-πολυθεϊσμού θα αναφερθώ στο μέλλον (αν και πολλοί σοφότεροι από τον υποφαινόμενο έχουν αναπτύξει αυτό το θέμα). Όμως για το κατά πόσο ο Χριστιανισμός και κατ’ επέκταση η Ορθοδοξία δεν αποτελεί εβραϊκό κατασκεύασμα, σας παραθέτω το παρακάτω κείμενο που εγράφη πολλές δεκαετίες πριν από πολύ γνωστό Εβραίο ραββίνο και βιογράφο των Ρότσιλντς.Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε, ότι πράγματι ο ραβίνος Τζεσουά προσπάθησε να φέρει κάτι καινούργιο. Όχι όμως στον κόσμο και σε όλους τους ανθρώπους αλλά στους δικούς του ανθρώπους, στους Ιουδαίους και μόνο, σε μια προσπάθεια να “εξαγνίση” την Ιουδαϊκή θρησκεία που είχε πάρει τον “κακό δρόμο”. Η δε τελική επικράτηση του Χριστιανισμού σε όλον τον πλανήτη, ήταν το έργο και το όραμα του αρχι-ραββίνου Σαούλ, στην προσπάθειά του να διαβρώση τους κατακτητές Ρωμαίους -κάτι βέβαια που το κατάφερε και με το παραπάνω-.
Διαβάστε με προσοχή τα όσα εξιστορούνται παρακάτω και συνειδητοποιήστε ότι όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε το ποιός και το γιατί του Χριστιανισμού, τόσο γρηγορότερο ο Κόσμος θα κάνη εκείνη τη στροφή που χρειάζεται για να γλυτώση από τον αυτοκαταστροφικό δρόμο που έχει πάρει.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
Από πού ήρθε αυτή η Θρησκεία; Ποιος την δημιούργησε; Και ΓΙΑΤΙ;
Το παρακάτω άρθρο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό διότι έχει γραφεί από τον Marcus Eli Ravage, έναν ραββίνο συγγραφέα που “ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους”. Αυτό που ακολουθεί αποτελεί μια πιστή μεταφορά. Μπορείτε να ελέγξετε το άρθρο αυτό σε οποιαδήποτε μεγάλη βιβλιοθήκη – αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία.
Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
“Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -”εμένα” εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωση ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγούμενη.
Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδεται το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψει κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στη φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβίωσής μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από τη φύση μας και από παράδοση, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών – ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.
Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυτές και ηγέτες του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινητές των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.
Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξει άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!
Και ναι! Παρ’ ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πω ότι αυτόαπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητας. Μας κατηγορείτε για την ανακίνηση της επανάστασης στη Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμαστε την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο ρωσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά ένα καβγά του δρόμου.
Δημιουργείτε πολύ θόρυβο και εκφράζετε μεγάλη οργή για την ανάρμοστη Εβραϊκή επιρροή στα θέατρα και στους κινηματογράφους σας. Πολύ καλά. Δεκτό, το παράπονό σας, είναι βάσιμο. Αλλά τι είναι αυτό συγκρινόμενο με την συγκλονιστική μας επιρροή στις εκκλησίες σας, στα σχολεία σας, στους νόμους σας και στις κυβερνήσεις σας, και ακόμα και στις ίδιες τις σκέψεις σας που κάνετε κάθε μέρα;
Ένας αδέξιος Ρώσος παραχαράζει ορισμένα έγγραφα και τα δημοσιεύει σε ένα βιβλίο με το όνομα Τα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών, που δείχνουν ότι εμείς συνωμοτήσαμε για να επιφέρουμε τον τελευταίο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εσείς πιστεύετε αυτό το βιβλίο. Εντάξει. Για χάρη της συζήτησης εμείς υπογράφουμε την κάθε λέξη του. Είναι γνήσιο και αυθεντικό. Αλλά τι είναι αυτό πέρα από την αναμφισβήτητη ιστορική συνωμοσία που έχουμε πραγματοποιήσει, που δεν έχουμε ποτέ αρνηθεί γιατί εσείς δεν είχατε ποτέ το θάρρος να μας κατηγορήσατε γι’ αυτό, και του οποίου η πλήρης καταγραφή υπάρχει για τον οποιοδήποτε να διαβάσει;
Αν πράγματι εννοείτε αυτά που λέτε όταν μιλάτε για Εβραϊκά σχέδια, να μην σας στρέψω την προσοχή σε ένα που αξίζει να αναφερθεί; Σε τι ωφελεί να χάνετε τα λόγια σας για τον ισχυριζόμενο έλεγχο της δημόσιας γνώμης από Εβραίους χρηματοδότες, ιδιοκτήτες εφημερίδων και κινηματογραφικούς μεγιστάνες, όταν μπορείτε πολύ απλά δίκαια να μας κατηγορήσετε για τον αποδεδειγμένο έλεγχο ολόκληρου του πολιτισμού σας από τα Εβραϊκά Ευαγγέλια;
Δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να εκτιμάτε το πραγματικό βάθος της ενοχής μας. Εμείς είμαστε παρείσακτοι. Εμείς είμαστε ταραξίες. Εμείς είμαστε υπονομευτές. Έχουμε πάρει τον φυσικό σας κόσμο, τα ιδανικά σας, τον προορισμό σας και έχουμε προκαλέσει τον όλεθρο. Εμείς βρισκόμαστε πίσω όχι μόνο από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο αλλά πίσω σχεδόν από όλους σας τους πολέμους , πίσω όχι μόνο από τη Ρωσική αλλά και από κάθε μεγάλη επανάσταση της ιστορίας σας. Εμείς έχουμε επιφέρει τη διχόνοια και τη σύγχυση και την αγανάκτηση στην ιδιωτική και στην δημόσιά σας ζωή. Εξακολουθούμε να το κάνουμε. Κανείς δεν μπορεί να πει για πόσο καιρό θα εξακολουθούμε να το κάνουμε.
Ανατρέξετε λίγο πίσω και αναλογιστείτε τι έχει συμβεί. Δεκαεννέα αιώνες πριν, ήσαστε μια αθώα, ανέμελη, παγανιστική φυλή. Λατρεύατε αναρίθμητους θεούς και θεές, τα πνεύματα του αέρα, των τρεχούμενων νερών και του δάσους. Νιώθατε αδιάντροπη περηφάνια στη ομορφιά των γυμνών σας κορμιών. Χαράζατε μορφές των θεών σας καθώς και του προκλητικού ανθρωπίνου σώματος. Γοητευόσαστε με τις μάχες στις πεδιάδες, στις αρένες και στα πολεμικά εδάφη. Πόλεμος και σκλαβιά αποτελούσαν καθιερωμένους θεσμούς στα κοινωνικά σας συστήματα. Διασκεδάζοντας στις βουνοπλαγιές και στις πεδιάδες της εξοχής, ασχοληθήκατε με τη θεώρηση του θαύματος και του μυστηρίου της ζωής και θέσατε τα θεμέλια της φυσικής επιστήμης και φιλοσοφίας. Είχατε μια ευγενική, αισθησιακή κουλτούρα, ανεπηρέαστη από τις όποιες ενοχλήσεις μιας κοινωνικής συνειδήσεως ή από οποιεσδήποτε συναισθηματικές αμφισβητήσεις περί ανθρώπινης ισότητας. Ποιος ξέρει ποιο μεγάλο και δοξασμένο πεπρωμένο θα ήταν δικό σας αν σας αφήναμε ήσυχους.
Αλλά δεν σας αφήσαμε ήσυχους. Σας πήραμε από το χέρι και γκρεμίσαμε το όμορφο και ευγενικό οικοδόμημα που είχατε εγείρει, και αλλάξαμε ολόκληρη την πορεία της ιστορίας σας. Σας κατακτήσαμε όπως ποτέ καμιά δικιά σας αυτοκρατορία δεν υπέταξε την Αφρική ή την Ασία. Και το καταφέραμε αυτό δίχως στρατούς, δίχως σφαίρες, δίχως αίμα και αναταραχές, δίχως κανένα είδους εξαναγκασμού. Το καταφέραμε αποκλειστικά και μόνο με την ακαταμάχητη δύναμη του πνεύματός μας, των ιδεών μας, της προπαγάνδας μας.
Σας κάναμε τους πρόθυμους και ασυνείδητους φορείς της αποστολής μας σε ολόκληρο τον κόσμο, στις βαρβαρικές φυλές της γης, στις αναρίθμητες αγέννητες γενιές. Χωρίς να καταλάβετε πλήρως το τι σας κάναμε, γίνατε οι ενεργοί πράκτορες της φυλετικής μας παράδοσης, μεταφέροντας το ευαγγέλιο μας στις ανεξερεύνητες γωνιές του κόσμου.
Τα έθιμα της φυλής μας έχουν γίνει ο πυρήνας του ηθικού σας κώδικα. Οι νόμοι της φυλής μας έχουν μορφοποιήσει τη βάση όλων των συνταγμάτων σας και των νομικών σας συστημάτων. Οι θρύλοι μας και τα λαϊκά μας παραμύθια αποτελούν την ιερή, (απόρρητη) από γενεά σε γενεά γνώση, την οποία σιγοτραγουδάτε στα νήπιά σας. Οι ποιητές μας έχουν γεμίσει τα υμνολόγιά σας και τα προσευχητάριά σας. Η εθνική μας ιστορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος των παστόρων σας και των ιερέων σας και των μελετητών σας. Οι βασιλιάδες μας, οι πολιτικοί μας, οι προφήτες μας, οι πολεμιστές μας αποτελούν τους ήρωές σας. Η μικρή αρχαία μας χώρα είναι ο Ιερός σας Τόπος. Η εθνική μας λογοτεχνία είναι το Ιερό σας Βιβλίο (Βίβλος). Αυτά που σκέφτηκε και δίδαξε ο λαός μας έχουν ανεξίτηλα ενσωματωθεί τόσο στην ίδια σας την ομιλία όσο και στην παράδοσή σας, ώστε κανείς από σας δεν μπορεί να αποκαλείται μορφωμένος αν δεν γνωρίζει την εθνική μας κληρονομιά.
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.
Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε τη χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλιά θρησκεία. Επιτέθηκε στους ιερείς και απομάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουση με την καθιερωμένη τάξη και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους τη χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον καταδίκασαν σε θάνατο δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτέλεσης της εποχής εκείνης.
Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, στράφηκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματίστηκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιώνοντας μαζί κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως δύναμη και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστη απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών.Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριέψει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετατράπηκε σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από τη Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχή και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά καλά να απελευθερωθείτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρίξει κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών – την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν. Στην Dayton, Tennessee, μια κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο, απαγορεύει την διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr.Bryan, ο αρχηγός του αντί-Εβραϊκού Ku Klux Klan στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες!
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε; Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχτείτε.
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα, Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να περηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδηση, παρ’ όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυση στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί. Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμία έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανιστεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας.
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ’ ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και – με τις θέσεις μας αντεστραμμένες – θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό τα χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας.”
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ  ΛΑΪΟΝ:
Γι΄αυτό το χάλι,   Αντίνοε  απόγονε του  Σηθ,   έχουμε ένα βέλος για το λαιμό σου, την βίβλο  σου και τους προφήτες σου φυλαγμένο από καιρό και φτιαγμένο από  Φως Ελληνικό.
….από τον πόλεμο των άστρων και των αστερισμών star wars!

28 σχόλια :

  1. ποιος έχει γράψει το παραπάνω κείμενο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερες πληροφορίες...

      http://members.tripod.com/alabasters_archive/commissary.html

      http://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Eli_Ravage

      Διαγραφή
  2. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928.
    ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
    από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage

    και αναρτήθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα που παραθέτω με τίτλο "Η αληθινή καταγωγή του Χριστιανισμού"
    http://www.tetraktys.org/iraklis/mid%20alithis_katagogi.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλακα εχεται που δημοσιευεται τετοιου ειδους κειμενο,το κειμενο ειναι για γελια,η σχεση που εχουν οι Ραββινοι με τον χριστο ειναιμονο η απεχθεια τους,στο προσωπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως η απέχθεια τους έγκειται σε καθετί μη ιουδαϊκό;
    Μην χάσεις και το δεύτερο μέρος που θα αναρτήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γιωργος παλμος εχει ενα ινστιτουτο απο το 1971 που το ονομαζει αχανα-ιη.διερωτωμουν τι σημαινει ιη.την απαντηση που ηθελα την πηρα απο ενα βιντεο του ,που ειδα πριν μερικους μηνες.ιη ειναι το πραγματικο η πρωταρχικο ονομα του απολλωνα!σους σημαινει στην δωρικη διαλεκτο ο μεσσιας,ο ερχομενος.τωρα ολο μαζι ιησους!!!!!!!!!!!!!!!εμεινα παγωτο.......

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ...ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΒΕΒΙΑΑ'''ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ'' [ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ] ....
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕ.
      ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠΚΛΠ

      Διαγραφή
  5. προτιμησαμε να γινουμε τα εγγονια του αβρααμ και να ξεχασουμε οτι ειμαστε εγγονια του οδυσσεα,ζουμε ακομα σε εναν ατελειωτο μεσαιωνα και δυστυχως δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εξακολουθούμε να επιμένουμε σε αυτό, απορρίπτουμε τους προγόνους μας και προσκυνούμε εβραίους. Το κακό δεν τόσο ότι προσκυνούμε εβραίους αλλά ότι προσκυνούμε!

      Διαγραφή
    2. ''ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ''' ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ...''ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ'' ΝΑΙ ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΑΜΑΣΑΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

      Διαγραφή
  6. Το κακ'ο είναι πως όπου κι αν το έχω αναρτήσει (κλέβοντας το από εδώ)την επόμενη έχει από κάποιο χέρι διαγραφεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παραπάνω κείμενο του 1928 , για ΄'οσους γνωρίζουν απο προσωπική εμπειρία τον Χριστό και τον Χριστιανισμό , είναι ΄'ενα κατασκευασμένο παραμύθι , όπου ανακατεύονται λίγες αλήθειες με πολλά ψέμματα [ η μισή αλήθεια = το μεγαλύτερο ψέμα ] , εξωραισμένα με αριστοτεχνικό τρόπο ( φιλολογικό και συναισθηματικό ), τέτοιο που κάθε ευφυής ΄'ανθρωπος μπορεί να φτιάξει , παίζοντας με τις λέξεις !! Σας μιλάει ΄'ενας ΄'ανθρωπος που 14-16 χρονών αρνήθηκε τον Χριστιανισμό ,25 χρονών ΄'εγινε Μαρξιστής-Λενινιστής και κατ' ακολουθίαν μέλος του ΚΚΕ (Οργάνωση Σπουδάζουσας ΕΜΠ), το 1989 (κατάρρευση του τείχους του Βερολίνου) αποχώρησε από το ΚΚΕ,το 2004 ~ 2006 περιδιάβηκε τον "Ελληνοκεντρικό" λεγόμενο Χώρο (3 χρόνια μελέτης) , το 2007 ξανάγινε Χριστιανός ως τελικό καταστάλαγμα 54 χρόνων ζωής !! Οταν τελικά ζήτησα συγνώμη απο τον Κ.Ιησού Χριστό , με τον τρόπο του, μου αποκαλύφθηκε (μη νομίσετε τίποτα "οράματα" κλπ, οχι). Γι' αυτό λέγω προς ΄'ολους σας (που αναζητείτε και αγαπάτε την Αλήθεια) : μην αποκτήσετε ΄'αποψη για τίποτε πριν το μελετήσετε ο ΄'ιδιος, μην καταδικάζετε κανέναν για ότι πιστεύει , απλά συζητάτε μαζί του ("ακουσόμεθά σου και πάλιν" είπαν οι Αθηναίοι στον Απόστολο Παύλο). Σας Βεβαιώνω ( από προσωπικό μου βίωμα) ΄'οτι ο Χριστός και οι ΄'Αγιοί του είναι Πρόσωπα (΄'εχουν σκέψη,μνήμη,λογική,συναισθήμα- τα,΄'ονομα,θέληση, κοινωνία μεταξύ τους και με ΄'οσους τους επικαλούνται), ΄'οτι δηλ. χαρακτηρίζει ενα ελεύθερο ον."Γνώσεσθαι την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς" : οι πραγματικοί Ελληνες ψάχνουν για την Αλήθεια !! ,Αυτο τους διαφοροποιεί από πολλούς λαούς (πνευματικά , όχι φυλετικά). Με εκτίμηση για τους "κομμάντος" αναζητητές της Αλήθειας !! Παν.Κολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παραπάνω κείμενο του 1928 , για ΄'οσους γνωρίζουν απο προσωπική εμπειρία τον Χριστό και τον Χριστιανισμό , είναι ΄'ενα κατασκευασμένο παραμύθι , όπου ανακατεύονται λίγες αλήθειες με πολλά ψέμματα [ η μισή αλήθεια = το μεγαλύτερο ψέμα ] , εξωραισμένα με αριστοτεχνικό τρόπο ( φιλολογικό και συναισθηματικό ), τέτοιο που κάθε ευφυής ΄'ανθρωπος μπορεί να φτιάξει , παίζοντας με τις λέξεις !! Σας μιλάει ΄'ενας ΄'ανθρωπος που 14-16 χρονών αρνήθηκε τον Χριστιανισμό ,25 χρονών ΄'εγινε Μαρξιστής-Λενινιστής και κατ' ακολουθίαν μέλος του ΚΚΕ (Οργάνωση Σπουδάζουσας ΕΜΠ), το 1989 (κατάρρευση του τείχους του Βερολίνου) αποχώρησε από το ΚΚΕ,το 2004 ~ 2006 περιδιάβηκε τον "Ελληνοκεντρικό" λεγόμενο Χώρο (3 χρόνια μελέτης) , το 2007 ξανάγινε Χριστιανός ως τελικό καταστάλαγμα 54 χρόνων ζωής !! Οταν τελικά ζήτησα συγνώμη απο τον Κ.Ιησού Χριστό , με τον τρόπο του, μου αποκαλύφθηκε (μη νομίσετε τίποτα "οράματα" κλπ, οχι). Γι' αυτό λέγω προς ΄'ολους σας (που αναζητείτε και αγαπάτε την Αλήθεια) : μην αποκτήσετε ΄'αποψη για τίποτε πριν το μελετήσετε ο ΄'ιδιος, μην καταδικάζετε κανέναν για ότι πιστεύει , απλά συζητάτε μαζί του ("ακουσόμεθά σου και πάλιν" είπαν οι Αθηναίοι στον Απόστολο Παύλο). Σας Βεβαιώνω ( από προσωπικό μου βίωμα) ΄'οτι ο Χριστός και οι ΄'Αγιοί του είναι Πρόσωπα (΄'εχουν σκέψη,μνήμη,λογική,συναισθήμα- τα,΄'ονομα,θέληση, κοινωνία μεταξύ τους και με ΄'οσους τους επικαλούνται), ΄'οτι δηλ. χαρακτηρίζει ενα ελεύθερο ον."Γνώσεσθαι την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς" : οι πραγματικοί Ελληνες ψάχνουν για την Αλήθεια !! ,Αυτο τους διαφοροποιεί από πολλούς λαούς (πνευματικά , όχι φυλετικά). Με εκτίμηση για τους "κομμάντος" αναζητητές της Αλήθειας !! Παν.Κολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ενδιαφέροντα τα βιογραφικά στοιχεία που μας παραθέτεις, σε ευχαριστούμε πολύ!
    Το γεγονός ότι υπήρξε Μαρξιστής-Λενινιστής κ.τ.λ.π. αποδεικνύει και τις Σιωνιστικές καταβολές του.
    Άλλος ένα ιεραπόστολος του Γιαχβέ ήλθε διαμέσου των οραμάτων του να σώσει τον κόσμο με την αλήθεια του δημιουργώντας και άλλους ΔΟΥΛΟΥΣ του Θεού του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. diabaste to biblio" Ta dekanikia tou kapitalismou" tis Lili Zografou auta einai idi gnosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η εμπλοκή των εβραϊκών οργανώσεων στο θέμα της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι οι εβραίοι είναι αντιπαθείς επειδή επιβάλλονται με πλάγιους τρόπους (κυρίως διαφθείροντας συνειδήσεις) στην ελευθερία και βούληση των λαών. Αξιολύπητοι επειδή και οι ίδιοι οι Εβραίοι έναντι πινακίου φακής αλλά και με τον τεχνητό φόβο του 'αντιεβραϊσμού' γίνονται όργανα των ΑΔΙΚΩΝ ηγετών τους. Ας μη ξεχνάμε ότι ο Μωϋσής (από τους αθλιότερους απατεώνες της ανθρώπινης ιστορίας) τους δούλευε για 40 χρόνια και τους κρατούσε στην ουσία αιχμάλωτους στην έρημο. Εκεί πιστεύω ότι άρχισε η εξαπάτηση των ίδιων και των άλλων λαών από την εβραϊκή κορυφή της ιεραρχίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος διαβάσει το βιβλίο της Λιλής Ζωγράφου θα καταλάβει... ό,τι λέει και ο τίτλος του. Δηλαδή, τίποτα σχετικά με το ζήτημα της δημιουργίας του ανθρώπου, του στόχου που έχει η ζωή του και της μάχης που διεξάγεται επειδή κάποιος διεκδικεί τον άνθρωπο από τον δημιουργό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι είναι αγαπητέ 12:37 όμως όταν αυτό λέγεται όπως το εκφράζεις και το γράφεις, σε τίποτα δεν ωφελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θεωρώ ότι το παραπάνω άρθρο-κείμενο είναι αυτό ακριβώς που θέλουν οι Σιωνιστές-Εβραίοι να έχουμε εμείς οι Ελληνες ως άποψη για τον Χριστό και την Ορθοδοξία ....Ενας παμπόνηρος ραββινος σίγουρα θα χαμογελά βλέποντας ένα άρθρο σαν κι αυτό....αχ αχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΡΑΊΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ . ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ; ΕΙΝΑΙ ΤΡΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΜΙΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΚΟΜΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΘΡΙΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ; ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ; ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άβυσος η ψυχή του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προτιμησαμε να γινουμε τα εγγονια του αβρααμ και να ξεχασουμε οτι ειμαστε εγγονια του οδυσσεα,ζουμε ακομα σε εναν ατελειωτο μεσαιωνα και δυστυχως δεν βλεπω να αλλαζει τιποτα.
    ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΑΒΡΑΑΜ ΚΛΠ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ......ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είστε όλοι για μπάτσες....και μετά διερωτόμαστε γιατί φτάσαμε σ'αυτή την κατάντια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είστε όλοι για μπάτσες....και μετά διερωτόμαστε γιατί φτάσαμε σ'αυτή την κατάντια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΕ ΚΙΜΟΝΑΚΟ ΠΟΛΥ ΑΓΚΝΑ ΕΣΤΙΜΑΤΑ ΕΚΕΙΣ ΜΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΝΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗ ΨΕΜΜΑΤΑ !!! Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ 70 μχ, ΟΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΙΤΟΥ !!!! ΗΤΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (ΙΩΑΝΝΗ,ΠΕΤΡΟΥ) !!!! ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ -ΜΑΣΩΝΙΚΑ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...