Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Παλμός της Γής


Αφορά μια επιστολή που έστειλε στις 06.09.1998 ο Charlie Plyler† του ELFRAD GROUP. Δεε εδώ το άρθρο «Οι Άγνωστοι Ήρωες των ULF και ELF» στον Kent Steadman† του cyberspaceorbit . Εκεί γράφαμε: «Τα πολλά χρόνια και χιλιάδες ώρες έρευνας από την ELFRAD Group αποκάλυψε έναν κόσμο που θα έχει ουσιαστικά αγνοηθεί από επιστήμονες και ερευνητές. Είναι ένας άλλος κόσμος αμέτρητων συχνοτήτων και σημάτων των οποίων το ανθρώπινο αυτί είναι ανίκανο να ακούσει. Η μεταδόσεις είναι τόσο χαμηλά σε συχνότητα που ειδικός εξοπλισμός έπρεπε να εφευρεθεί, να σχεδιασθεί, να κατασκευαστεί για να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει ….
… Χρησιμοποιούμε τη γη άμεσα ως μια ενεργή κεραία. Με την τοποθέτηση εξαιρετικά χαμηλής αντιστάσεως γειώσεις συνδεδεμένες με τη γη, είναι δυνατόν οι ήχοι της Γής να καταγράφονται και να αναλύονται.
Τα σήματα αυτά κυμαίνονται σε συχνότητες από κοντά στο DC (συνεχές ρεύμα)
σε όλο το φάσμα μέχρι την αρχή του ακουστικού φάσματος, που ακούγεται από τις φάλαινες και τα άλλα κήτη στους ωκεανούς. Ορισμένες από τις μεταδόσεις που έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί χρειάζονται μέρες για να ολοκληρωθεί ένας κύκλος και μπορεί ακόμη και να προέρχονται έξω από το ηλιακό μας σύστημα.
Πολλά από τα σήματα που έχουν εντοπιστεί ότι προέρχονται από φυσικές πηγές, όπως σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, και μαγνητικές παραλλαγές του Ήλιου μας και άλλα έχουν βρεθεί να είναι ανθρώπινης προελεύσεως για λόγους σηματοδότησης και τηλεμετρίας …»
Να και η επιστολή. Γεια σου Kent: Τι τελευταίες εβδομάδες γράψαμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα σήματα τα πρωινά των Κυριακών τα οποία εντοπίσαμε να ταξιδεύουν μέσω της γης. Αυτό το θέμα μπορεί να είναι υψηλής σπουδαιότητος καθώς οι συχνότητες που αφορούν κυμαίνονται στην περιοχή ELF (extremely low frequency) από 1hz έως 20hz. Αυτές οι εκπομπές συνίστανται από γρήγορες ριπές οι οποίες κρατάνε μόνο 2 έως 4 δευτερόλεπτα και εμφανίζονται να είναι ευρέως φάσματος η γρήγορης σαρώσεως μέσα στην περιοχή συχνότητας που αναφέρθηκε.
Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όσον αφορά την πηγή τους και τον σκοπό τους.
1. Κάποιος προσπαθεί να καθορίσει τα χαρακτηριστικά διαδόσεως των συχνοτήτων αυτών της Γής η κοντά στις συχνότητες Schumann!
2. Κάποιοι πειραματίζονται με συχνότητες του ανθρώπινου εγκεφάλου, καθώς αυτές βρίσκονται κοντά στις συχνότητες Schumann!
3. Κάποιοι πειραματίζονται με υπόγειες ή με τεχνικές χαρτογράφησης κάτω από την επιφάνεια.
Θα ήθελα να δόσεις την προσοχή σου, στο ότι όποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτές τις εκπομπές, τις χρησιμοποιούν αδιακρίτως και με υψηλή ισχύ, ώστε να υπάρχει κίνδυνος είτε της υγείας η καταστροφής του περιβάλλοντος.
Εσωκλείω μερικές λήψεις των δεδομένων οι οποίες έγιναν σήμερα το πρωί για να τις εξετάσεις. Ζητώ συγνώμη για το μήκος του μηνύματος μου αλλά θεώρησα ότι έπρεπε ν ατις πάρεις το συντομότερο.
Ένα άλλο ασυνήθιστο θέμα με αυτά τα σήματα είναι ποτέ δεν ανιχνεύονται κατά την διάρκεια της εβδομάδος. ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες και τις εικόνες όπως επιθυμείς. Θα σε παρακαλούσα να με πληροφορήσεις για ότι ανακαλύψεις σχετικά με αυτήν την ανωμαλία.
Ευχαριστώ πολύ
Charlie Plyler ELFRAD GROUP 98-09-06 15:41:16 EDT
Σημείωση: Εμείς τι άλλο να πούμε, τα έχουμε γράψει κατ επανάληψη. Ενώ έχουν εξαφανίσει τον Nicola Tesla από τα ιστορικά βιβλία χρησιμοποιούν κατά κόρο τις εφευρέσεις του. Ξέρουν βέβαια ότι ποιοι θα ασχοληθούν με το τι συμβαίνει κάτω από τα πόδια τους σε αυτό το άκρο του φάσματος όταν τους κάνουν να ασχολούνται μόνο με το στομάχι τους και τις «Αποχρώσεις του Γκρι». Δεν υπάρχει πλέον φλόγα στους Έλληνες, για τους άλλους βάρβαρους δεν συζητώ.
http://www.terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...