Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το «κούρεμα» στην Κύπρο, ο ερχομός του Παγκόσμιου Νομίσματος, η Τουρκία και η Ρωσία

Γράφει ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος 

Ίσως δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα. 

Α) Η επίθεση στην Κύπρο με το κούρεμα είναι νέο τραπεζιτικό ήθος τετελεσμένο για το επερχόμενο 90% και άνω κούρεμα του δολαρίου και του Ευρώ εν όψει του νέου Παγκόσμιου Νομίσματος. Αυτό θα είναι το επίπεδο ανταλλαγής με το νέο Παγκόσμιο Νόμισμα! Αυτό ισοδυναμεί και με την χρεοκοπία της Κίνας. Το πραξικόπημα αυτό θα εφαρμοστεί σύντομα εν όψει της απειλής της Κίνας να κάνει του γουάν διεθνές νόμισμα. Δείτε ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Επίσης σκεφθείτε την αγορά γης και χρυσού παγκοσμίως από όλους τους μεγάλους επενδυτές που έγινε το 2012. Αγόρασαν την μισή Αφρική! 

Β) Η προσέγγιση του Ισραήλ στην Τουρκία και το «παύσατε πύρ» του Οτσαλάν είναι προαναγγελία της επίθεσης στο Ιράν το άμεσο προσεχές διάστημα, (έμμεση επίθεση στην Κίνα με αποκλεισμό ενεργειακών πόρων). 

Γ) ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: Δηλαδή εσείς χάψατε το παραμύθι ότι η Ρωσία αδιαφορεί για την Κύπρο; Απλά δικαιούται ανταλλάγματα που ο ΑΝΑΝ-στασιάδης δεν δίνει. Απλά πράγματα... Οι Ρώσοι ζήτησαν ανεφοδιασμό (όχι βάσεις) του στόλου για να εγγυηθούν την ασφάλεια της Κύπρου και οικόπεδα φυσικού αερίου έναντι κάποιων δις ΕΥΡΩ! Αυτό σημαίνει διακρατικές σχέσεις αμοιβαιότητας! Π.χ. το Ισραήλ έδωσε το φυσικό του αέριο του οικοπέδου Ταμάρ στους Ρώσους.

1 σχόλιο :

  1. απο μικρο απο τρελλο και απο φασιστα του καρατζαφυρερ τελικα
    μαθαινεις την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...