Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ «Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ( ΙΣΡΑΗΛ) – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να χτιστεί ξανά» - ΒΙΝΤΕΟ


Και για να μην προλάβουν κάποιοι να μιλήσουν για photoshop και άλλες φθηνές δικαιολογίες δείτε και το παρακάτω βιντεάκι:
«Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ήρθα εδώ( ΙΣΡΑΗΛ) – για να προσευχηθούμε ώστε ο ναός να
χτιστεί ξανά»!!!!Ο Πούτιν είναι μέρος του συστήματος και οι όποιες δημόσιες απόπειρες εμφάνισής του, ως πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού είναι για τα μάτια του κόσμου.»!!!! Δεν γνωρίζει ως Ορθόδοξος ο Πούτιν ποιος θα χριστεί βασιλιάς στον 3ον Ναό, από το εβραϊκό παπαδαριό, με το οποίο τριγύριζε προκλητικά και επιδεικτικά την Ιερουσαλήμ;
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ
ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!



ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ........! ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ....
Τρισέ, Γιωργάκης, Σαρκοζί, Σόρος, Μπενράκε, Καν, Μπάφετ είναι όλοι τους Εβραίοι. Goldman Sachs, Standard & Poor’s, Moody’s και Fitch, Παγκόσμια Τράπεζα, Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, FED, ΔΝΤ είναι οργανώσεις καθαρά εβραϊκής ιδιοκτησίας ή διαχείρισης. Μιλάμε για τραπεζική μαφία. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ... Άφησαν την σιωνιστική Ρωσία του γελοίου Βλαδίμηρου επίτηδες από το party...για να έχουν οι χώρες μια υποτιθέμενη ελπίδα. Όταν, αυτές ζήτησαν ελπίδα από τη Ρωσία ( ναυτικές βάσεις-το ίδιο κολπάκι) το παραμύθι τελείωσε. Είναι πολλά τα λεφτά και τα κοιτάσματα πλούσια. Έστησαν τον Ελληνισμό στον τοίχο με δωσίλογους πολιτικούς. Με πολιτικούς ανδρείκελα-παράσιτα. Μαζί με τους πολιτικούς και η περιβόητη διαπλοκή...Αυτό που παρακολουθεί ο αναγνώστης τις τελευταίες μέρες είναι μια μεγάλη παράσταση. Τυχαία είναι η σιωπή του Ισραήλ;;;Όχι, βέβαια. Τυχαία η εβραική Moody’s υποβάθμισε την Κυπριακή οικονομία μετά το ΟΧΙ της Βουλής;;;Με μπαμπούλα την Τουρκία του αλήτη Ερντογάν, πουλούσαν παραμύθια...οι εβραίοι....επί 3 χρόνια...Με απειλές πολεμικών συρράξεων με την Τουρκία, τα γελοία καθάρματα ανάγκαζαν τον ελληνισμό να κάνει συμμαχίες μαζί τους. Όλα αυτά φυσικά ξεκίνησαν από τον εβραίο Παπανδρέου. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.

3 σχόλια :

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.......

    ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ BLOGS ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά αγαπητέ DOGS IN SPACE, διότι η πλειοψηφία του λαού βασίζεται σε προφητείες περί ξανθού γένους και θεωρεί τον Πούτιν σωτήρα... ας είναι εβραιοπροσκυνημένος, αρκεί να μην είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Οι προθέσεις του όμως δεν θα αργήσουν να φανούν.
    Οι μάσκες πέφτουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...