Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

ΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ, ΩΣ ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΕΣ ΣΠΟΝΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΝ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ
ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ, ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ :  
         
- ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, Ω ΜΕΓΙΣΤΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ, ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΝ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑΝ !

- ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΤΕΘΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ ΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ,
ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ !

- ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΟΥ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΛΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Ή ΣΥΝΟΜΩΤΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ !

- ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, Ω ΠΑΙ ΔΙΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΑΡΓΥΡΑΣΠΙΣ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩΝ, ΟΧΙ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ  ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΟΝ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΝ ΒΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑΝ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΝ, ΕΣΠΕΥΣΑ ΑΛΟΓΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΕΘΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ !

- ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, Ω ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΕΝΔΟΞΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΩΡΙΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΕΦΥΛΑΞΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΙΝ ΣΟΥ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΑ, ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ, ΩΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΓΟΝΟΣ, ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΣΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΕΣΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ !

- ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΣΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ !

 ΟΜΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ, Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ !


ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.1 σχόλιο :

  1. Η Ψηχή μου αναρρίγησε με τούτο δω τον λόγο και είναι έτοιμη να διορθώσει το λάθος αυτό. Διηνέκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...