Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΠΡΟΧΩΡΑ... ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ 583 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Οι Αλβανοί ξανάρχονται, το λένε τα βιβλία τους, το λέει ο πρωθυπουργός τους και οι Έλληνες ''δεξιοί'' ντόπιοι και μη εξακολουθούν να στηρίζουν και στις προσεχείς εκλογές τους...

Μούγκα στην στρούγκα ο κυβερνητικός Νεοδημοκράτης Περιφερειάρχης, το περιφερειακό συμβούλιο και οι 3 εκλεγμένοι Νεοδημοκράτες βουλευτές Ιωαννίνων, να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν. 

Οι UCKάδεςΤρίβουν τα χέρια τους και οι Ηπειρώτες Στρατιωτικοί πέφτουν απ τα σύννεφα. Έδιωξαν ''καλώντας'' τους Βορειοηπειρώτες στην Ελλάδα, ο εκτοπισμός

των βορειοηπειρωτών συνεχίζεται ακόμα και σήμερα απ της πατρογονικές τους εστίες απ το αλβανικό καθεστώς. Κλείνουν στρατόπεδα, αστυνομικά τμήματα σε ολόκληρη την Ήπειρο, συρρικνώνουν την θρυλική και ιστορική 8η Μεραρχία, ξεπουλάνε το στρατόπεδο Βελισάριου και ο εξευτελισμός και ο κατήφορος των Ενόπλων Δυνάμεων στην Ήπειρο δεν έχει ''πάτο''.
Μαζί με όλα αυτά, καλούν τους Αλβανούς να επενδύουν στην Ήπειρο ακόμα και με την οικονομική στήριξη της τουρκοτράπεζας ZIRAT. Η ανθελληνική τρικομματική συγκυβέρνηση δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα στοιχειώδους πατριωτισμού. Σήμερα τολμάνε να βάζουν λουκέτο στο 583 Τάγμα Πεζικού στην ακριτική και βαλλόμενη απο αλβανοτσάμηδες πράκτορες και εγκληματίες, Κόνιτσα. 


Όλα αυτά συμβαίνουν με κυβέρνηση 'δεξιά'', φανταστείτε να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να γίνει. Το κρίμα στο λαιμό τους θα έχουν απο δω και πέρα όλοι οι αρμόδιοι που άπτονται στρατιωτικών θεμάτων στον Νομό Ιωαννίνων αλλά και την Ηπειρο. 

To ανθελληνικό τους σχέδιο είναι πλέον ολοφάνερο, θέλουν να ''ελευθερώσουν'' τα Ελληνικά σύνορα και η ανθελληνική Αλβανία να ξανακατέβει και να γίνει 'Ενα με την 'Ηπειρο, ώστε να δημιουργηθεί ένας αχταρμάς, με Αλβανούς να διεκδικούν την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Το σχέδιο είναι επικίνδυνο. εδώ σε ολόκληρη την Ήπειρο δίνουν Ελληνικές ταυτότητες σε Αλβανούς και στο μέλλον θα έχουμε και Αλβανό Περιφερειάρχη. Η κονσερβοποίηση τύπου Κόσοβο και Θράκης προχωρά κανονικά και με τον νόμο και οι βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ζήτω που καήκαμε...

http://mpimposiason.blogspot.gr

http://www.stoxos.gr/2013/06/583_17.html


http://antipliroforisi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...