Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πως η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ –NSA,CIA,επιβάλλουν καθεστώτα και εμφυλίους πολέμους!.....(Α')

Ο μύθος επιμένει ότι οι επαναστάσεις γίνονται όταν οι συνθήκες είναι απελπιστικές… 

Η πραγματικότητα, που την είχε διακρίνει πρώτος ο Τόκεβιλ, είναι ότι οι περισσότερες εξεγέρσεις γίνονται όταν οι συνθήκες μοιάζουν να βελτιώνονται. 


Οι απόλυτα εξαθλιωμένοι είναι ίσως πολύ απελπισμένοι για να εξεγερθούν. Η βίαιη αλλαγή είναι πιο πιθανή όταν οι κυβερνήσεις αποκτούν υπερβολική αυτοπεποίθηση, όταν ο πληθυσμός διαισθάνεται ότι έχει κάποιο περιθώριο ελιγμών και όταν υπάρχει κάποια πρόοδος που να επιβεβαιώνει αυτήν την προσδοκία………..

Έτσι έγινε και στο ΙΡΑΝ!..................

Τα δραματικά γεγονότα εκεί δημιούργησαν στις ΗΠΑ, και όχι μόνο, δύο

προβλήματα… Το πιο άμμεσο ήταν πως θα μπορούσαν να αντιδράσουν αν οι Σοβιετικοί επενέβαιναν στρατιωτικά στο Ιράν, κατευθυνόμενοι από την σκληροπυρηνική ομάδα της ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ…..

Ο κίνδυνος γενικής ανάφλεξης τότε θα ήταν πολύ φανερός .. Δυστυχώς όμως σαράντα σχεδόν χρόνια μεταπολεμικής ιστορίας είχαν αφήσει στις ΗΠΑ λίγες αμφιβολίες ότι είχαν περιορισμένη ικανότητα για στρατιωτική επέμβαση..

Μελέτες για περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης το επιβεβαίωναν. Αν δεν μπορούσαν να προλάβουν τη σοβιετική καταστολή, θα είχαν ελάχιστες δυνατότητες να τη σταματήσουν…

Ο Γιόνα Αλεξάντερ βρισκόταν στην Τεχεράνη από τα χαράματα της 30ης Οκτωβρίου 1979.

Σαν στρατηγείο χρησιμοποιούσαν τη βίλλα του Έλληνα εφοπλιστή Κελετσάκη, συνεργάτη της ΣΑΒΑΚ (ΚΥΠ του Σάχη) και φίλου του πρώην αυτοκράτορα.

(Ο Κελετσάκης, αν θυμάμαι καλά, είχε ολόκληρο στόλο από ειδικά πλοιάρια που ψάρευαν γαρίδες κλπ.).

Αυτός πρόφτασε κι έφυγε πριν καταφτάσει ο ΧΟΜΕΪΝΙ με του μουλάδες.. Πιστεύω ότι θα τον είχαν σκοτώσει στους δρόμους της Τεχεράνης με δημόσια διαπόμπευση.

Σήμερα πρέπει να βρίσκεται (1993) στον Πειραιά. Τα ακίνητά του τα είχαν δημεύσει οι Ιρανοί επαναστάτες….sic του Ροκφέλλερ…!....

Εκεί στο σπίτι του συμπατριώτη κατάστρωσαν το σχέδιο κατάληψης της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.

Η NSA, μέσω του Μάϊκλ Λεντίν, είχε προτείνει να καταλάβει την πρεσβεία, κρατώντας και ομήρους μια ελεγχόμενη ομάδα Ιρανών, διακοσίων ατόμων..

Ο Γίονα Αλεξάντερ είχε διαφορετική γνώμη. Έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την επιχείρηση τουλάχιστον ΧΙΛΙΟΙ επαναστάτες από διαφορετικές ομάδες, έτσι, για να λάβουν στην πρόσκληση περισσότερες τάσεις και να ικανοποιηθούν τα «επαναστατικά» τους ένστικτα. Ήταν όλοι αρνητικοί στην προτασή του. 

ΣΧΟΛΙΟ: Η NSA έχει έτοιμες ομάδες από Ισλαμιστές, και ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, τους οποίους και θα οπλίσει την κατάλληλη στιγμή… Το έχει αναφέρει και ο στρ. Αϋφαντής….σε βίντεο..
Στο μεταξύ πήγε και ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ντελάνεϋ, μεταφέροντας με ένα ΝΑΤΟΪΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ C-130 δύο χιλιάδες κιβώτια γεμάτα ΌΠΛΑ, τα οποία μεταφέρθηκαν σε μια αποθήκη του Κελετσάκη.. 

Τα ξύλινα κιβώτια όπως ήταν στη σειρά, έμοιαζαν με φέρετρα παρά με κιβώτια όπλων…

Ο καθένας από αυτούς πίστευε σε διαφορετικό…..ΘΕΟ… Ο Γιόνα Αλεξάντερ ανήκε στην ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και ολίγον στην ….Τριμερή.

Οι άλλοι δύο του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ανήκαν στα ΚΑΡΤΕΛ όπλων.

Δύο σύμβουλοι του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ανήκαν ο ένας στην ΤΡΙΜΕΡΗ και ο δεύτερος στην ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.

Δύο ακόμη πράκτορες της CIA κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να ….καταλάβουν ποιο ΘΕΟ έπρεπε τελικά να υπηρετήσουν.

Προς το παρόν βέβαια εκτελούσαν εντολές της ομάδας εκεί. Προσωπικά δεν θα μου φαινόταν διόλου απίθανο αν στο τέλος τους εκτελούσαν όλους μαζί!..... κατόπιν κάποιας «υπόγειας» διαταγής…

Αργά τη νύχτα της 2ας Νοεμβρίου, συναντήθηκε μυστικά με τους Ραφσαντζανή, Αζίζ και Γιαντζανί, στελέχη της ιρανικής επανάστασης, οι οποίοι τον εμπιστεύονταν μετά την ηθική συμβολή του στην περιπετειώδη «έξοδο» του Σάχη από τα ανάκτορα…

Κατάφερε, μετά από πολλές συζητήσεις με τους φύσει καχύποπτους Ιρανούς, να ΣΤΕΙΛΟΥΝ το δυνατόν περισσότερους επαναστάτες για την κατάληψη της αμερικανικής πρεσβείας, που είχε οργανώσει η NSA !>………………

Τελικά έστειλαν τρεις χιλιάδες άντρες και γυναίκες!..... Συμφώνησαν με την άποψη του ότι η Παγκόσμια Κοινή γνώμη θα ήταν στραμμένη εκεί ….

Στις 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τα χαράματα οι επαναστάτες πήραν τα νατοϊκά ΟΠΛΑ και την Κυριακή 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ εισέβαλλαν στην αμερικανική πρεσβεία…

Με πυροβολισμούς, κραυγές και άμετρο φανατισμό δεν ήταν καθόλου δύσκολο να υποτάξουν τους ΕΞΗΝΤΑ περίπου ΟΜΗΡΟΥΣ…..
 

To 1979 η Σοβιετική Ένωση κύρηξε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν......ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ; .....
Ο Νοών!........................................... 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ...  


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr


ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...