Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Η αρχή του τέλους (Μέρος Β')

Η μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία.
Το colpo grosso όλων των αιώνων. 
Πριν από λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το γνωστό σκουπίδι των τοκογλύφων ο Γιούνγκερ προέτρεπε τους Έλληνες να ξεπεράσουν τις εθνικές τους "αγκυλώσεις" και να το πάρουν απόφαση να γίνουν περισσότερο Ευρωπαίοι. Μόνον μέσω της Ευρώπης υπάρχει πιθανότητα επιβίωσης σύμφωνα με τον Γιούνγκερ. Οι ΗΠΑ, η Κίνα ή η Ινδία είναι τόσο μεγάλοι σε μέγεθος ανταγωνιστές, που θα συντρίψουν τα εθνικά κράτη σαν ξερά "καλάμια". Μόνον η "Ένωση" μπορεί να μας σώσει. Μιλάμε για παράδειγμα, το οποίο παραπέμπει απευθείας στην Παλαιά Διαθήκη. Από κάτω τον χειροκροτούσαν οι γνωστοί προδότες ...Σύσσωμο το βενιζελικό παρακράτος. Στο μέγαρο του Λαμπράκη, ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, ο Βενιζέλος, ο Πικραμένος, οι τραπεζίτες κπλ., άκουγαν με προσοχή τον υπάλληλο των κοινών αφεντικών ...Όλο το βενιζελικό σκυλολόι των δωσίλογων του παρελθόντος και οι σταλινικοί λακέδες τους ...Η συμμορία, η οποία μυρίστηκε νέα αποστολή των "αφεντικών" και άρα νέα κέρδη.
Γιατί αναφερόμαστε σε αυτά τα λόγια του Γιούνγκερ; Γιατί, όπως φαίνεται, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τους ίδιους ανθρώπους. Κάποιο άλλο σκουπίδι των ίδιων τοκογλύφων στις αρχές του προηγούμενου αιώνα θα έλεγε τα ίδια ακριβώς σε ανάλογα ακροατήρια. Κάποιοι, πριν από έναν αιώνα, θα ζητούσαν από Πρώσους και Βαυαρούς να ξεπεράσουν τις εθνικές τους "αγκυλώσεις" και να αγωνιστούν για την ενιαία Γερμανία. Γιατί; Γιατί ο "κίνδυνος" από την τεράστια κομμουνιστική Ρωσία ήταν πολύ μεγάλος, για να αντιμετωπιστεί από τα μικρά τους έθνη. Έτσι φτιάχτηκε η Γερμανία, που γνωρίζουμε σήμερα ...Η από τη φύση της ναζιστική Γερμανία, εφόσον, όπως είπαμε, φτιάχτηκε ως "αντίμετρο" απέναντι στην κομμουνιστική απειλή ...Η Γερμανία της Βαϊμάρης.
Αυτή η Γερμανία ήταν η Γερμανία που δημιούργησαν οι Εβραίοι τοκογλύφοι. Η Ομοσπονδιακή Γερμανία αποτέλεσε το όραμα του Χίτλερ και των Εβραίων χρηματοδοτών του ...Το όραμα των Εβραίων τοκογλύφων της Νέας Υόρκης και των υπαλλήλων τους στην Ευρώπη ...Το μεγάλο κόλπο των Εβραίων της Κεντρικής Ευρώπης ...Το επίτευγμα του Μαρξ, της Λούξεμπουργκ, του Κοέν, του Κάουτσκυ, του Μπάμπελ, του Μπερνστάιν, αλλά και του Κάφκα ...Η αιματοβαμμένη "σακούλα", που σκέπασε με σκότος την Πρωσία, τη Βαυαρία και όλα τα μέχρι τότε ανεξάρτητα γερμανικά πριγκιπάτα. Αυτήν την "Ενωμένη" Γερμανία την έβαλαν να συμμετέχει σε όλα τα εγκλήματα κατά της Ευρώπης για έναν και μόνο λόγο. Να την κάνουν το απόλυτα μισητό κράτος της Ευρώπης, προκειμένου να το διατηρούν στην ομηρία τους. Η Γερμανία, από τότε που πάτησε για πρώτη φορά την "σκανδάλη" των παγκοσμίων πολέμων, είναι όμηρος των Σιωνιστών.
Αυτή η Γερμανία ήταν η μεγάλη "φάμπρικα" των Εβραίων στην Ευρώπη. Αυτήν χρησιμοποιούσαν, για να κάνουν όλες τις δουλειές τους. Με αυτήν εξασθένισαν τον Τσάρο, για να βοηθήσουν τους δικούς τους επαναστάτες, ώστε στη συνέχεια η δική τους κομμουνιστική Ρωσία να τους βοηθήσει στη σταθεροποίηση της Ενιαίας Γερμανίας. Οι Εβραίοι τοκογλύφοι και χρηματοδότες του Κάιζερ έστρεψαν τη Γερμανία εναντίον του Τσάρου στο Ανατολικό Μέτωπο και μόλις τον εξασθένησαν την έστρεψαν στο Δυτικό Μέτωπο, για να "μπλοκάρουν" τη Βρετανία, πριν αυτή προλάβει να βοηθήσει τις αντεπαναστατικές δυνάμεις. Με τη βοήθεια των Γερμανών "έχτισαν" την κομμουνιστική Ρωσία και με αυτήν τη Ρωσία τρόμαξαν τους Γερμανούς. Χρήματα χρειάζονταν τέτοια παιχνίδια και οι Εβραίοι τα διέθεταν σε αφθονία. Εβραίοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν όχι μόνον τον Εβραίο Μαρξ, που "σκέφτηκε" τον κομμουνισμό, αλλά και όλους τους Εβραίους που πραγματοποίησαν την επανάσταση.
Όπως είναι πλέον σε όλους γνωστό —μετά τα "ξεφτιλίκια" των Τσουμπάις και των Εβραίων ολιγαρχών, οι οποίοι λεηλάτησαν τη Ρωσία μετά τον "θάνατό" της—, η κομμουνιστική Ρωσία ήταν καθαρά εβραϊκή ιδιοκτησία. Η επανάσταση έγινε στη Ρωσία στην κυριολεξία ερήμην των Ρώσων. Όπως η Ομοσπονδιακή Γερμανία δημιουργήθηκε ερήμην των Γερμανών, έτσι έγινε και με την κομμουνιστική Ρωσία ...Φρόντισαν οι Εβραίοι και για τους Ρώσους. Ο Εβραίος Λένιν πέρασε με τρένο τα φιλανδικά σύνορα προς τη Ρωσία, συνοδευμένος από 209 επαναστάτες —εκ των οποίων οι 199 ήταν Εβραίοι, φυσικά— και κουβαλώντας στο ειδικά μισθωμένο βαγόνι του έξι εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό ...ποσό με το οποίο επιδοτήθηκε από τον Γερμανο-εβραίο τραπεζίτη Μαξ Βάρμπουργκ και τον Ρωσο-εβραίο Αλεξάντρ Χέλφαντ. Ταυτόχρονα, έφτασε στη Ρωσία κι άλλος ένας Εβραίος, εφοδιασμένος με αμερικάνικο διαβατήριο και κουβαλώντας κι εκείνος ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, που του έδωσαν οι Αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες. Αυτός ήταν ο  Λεονίτ Μπρονστάιν Τρότσκι, ο οποίος συνοδευόταν από 75 ακόμα Αμερικανο-εβραίους και Ρωσο-εβραίοιυς κομμουνιστές.
Αυτοί οι "Ρώσοι" έκαναν τη μεγάλη "επανάσταση" των Ρώσων. Από εκεί και πέρα όσο συμμετοχή είχαν οι Γερμανοί στην εξουσία της Γερμανίας, άλλη τόση είχαν και οι Ρώσοι στην εξουσία της "κόκκινης" Ρωσίας. Όπως είναι φυσικό, η κομμουνιστική μεταεπαναστατική κυβέρνηση αποτελούνταν κατά τη συντριπτική της πλειοψηφία από Εβραίους. Πρόεδρος του Ανωτάτου Σοβιέτ ανέλαβε ο Λένιν. Αρχηγός του "Ερυθρού Στρατού" τοποθετήθηκε ο Τρότσκι, ο οποίος μάλιστα διόρισε σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες πολιτικούς επιτρόπους ...κατά 100% των περιπτώσεων όλοι Εβραίοι. Επικεφαλής της Κα Γκε Μπε διορίστηκε ο επίσης Εβραίος —από την Πολωνία— Ντζιερζίνσκι. Στα 22 μέλη της Σοβιετικής Κυβερνήσεως οι 17 ήταν Εβραίοι. Στα 554 μέλη των "Λαϊκών Επιτροπών" οι 447 ήταν Εβραίοι ...Επίσης οι Σουχάνωφ, Κάτε (Καμκώφ), Στάινμπεργκ, Αβανέσωφ, Τσιδεμπάουμ (Μαρτώφ), Κερένσκι.
Τώρα κατάλαβε ο αναγνώστης σε ποια θανάσιμη παγίδα βρέθηκαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας. Κατάλαβε πόσο εύκολα συνεννοούνταν οι γερμανοναζί σύμβουλοι του Κεμάλ με τους προλετάριους του Λένιν. Κατάλαβε ποιος έδινε εντολές στον Βενιζέλο να κάνει τις "λανθασμένες" εκστρατείες του. Τα ίδια αφεντικά είχαν όλοι αυτοί, που τους έβλεπαν από "ψηλά", εφόσον τότε χτίζονταν οι ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης. Τι σχέση είχαν οι Αμερικανοί με όλα αυτά; Οι Εβραίοι μπορεί να είχαν τα χρήματα, για να σχεδιάσουν και να δρομολογήσουν τέτοια μεγαλόπνοα σχέδια εξουσίας, αλλά δεν είχαν το φυσικό μέγεθος, για να τα εξασφαλίσουν ...Απλά πράγματα. Μπορεί να ξέρεις πώς πνίγεται ένα λιοντάρι, αλλά πρέπει να έχεις και τα ανάλογα χέρια με τους ανάλογους μυς να το πιάσεις από τον λαιμό. Οι Εβραίοι είχαν τις γνώσεις να διεκδικήσουν την κοσμοκρατορία, αλλά δεν είχαν τα "χέρια" ...Έπρεπε να δανειστούν "χέρια".
Γιατί όμως ήθελαν τόσο πολύ και ρίσκαραν τόσα πολλά, προκειμένου να αλλάξει ο σχεδιασμός; ...Για λόγους κέρδους. Η ειρήνη δεν έχει μεγάλα κέρδη για τους τοκογλύφους ...Ο πόλεμος έχει. Τα αφεντικά του κόσμου, όταν κυριαρχεί η ειρήνη, είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να μην πληρώνουν πολλά στους τοκογλύφους. Οι "σφετεριστές" είναι βιαστικοί και πληρώνουν όσο-όσο. Αφεντικά εκείνης της εποχής ήταν οι Βρετανοί και γύρω από αυτούς όλες οι γνωστές "Μεγάλες Δυνάμεις". Το πρόβλημα των Εβραίων εκείνη την εποχή ήταν το υπέροχο βιομηχανικό κεφάλαιο και οι απίστευτες ιδιότητές του. Ήταν η πρώτη φορά που η ανθρωπότητα είχε ένα κεφάλαιο με τόσο τέλειες ιδιότητες, το οποίο θα της έλυνε όλα της τα προβλήματα.
Αυτό σήμαινε ότι μπορεί να τα έβρισκαν μεταξύ τους οι "μεγάλοι" και να είχαμε το τέλος των πολέμων ...Αυτό, το οποίο είχε περιγράψει στο βιβλίο του ο Νόρμαν Έιντζελ ...Το βιβλίο με τον τίτλο "Μεγάλη Χίμαιρα". Ο κόσμος πραγματικά ονειρευόταν ότι έφτανε το τέλος των πολέμων της ανθρωπότητας. Εδώ πρέπει να δώσει σημασία ο αναγνώστης. Εμείς δεν κατηγορούμε τους Εβραίους για λόγους ρατσιστικούς. Δεν θεωρούμε ότι είναι παράξενοι, δαιμονικοί ή ότι θέλουν το κακό της ανθρωπότητας, επειδή είναι σαδιστές ...Τα συμφέροντά τους πάντα αναζητούμε ...Σε όλα τα εγκλήματα υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ ...Το κίνητρο ψάχνουμε.
Οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι από τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, που είχαν κίνητρο να βάλουν "φωτιά" στον κόσμο, προκειμένου να μην βρει τη "λύση" η ανθρωπότητα. Αυτή η λύση ήταν ο εφιάλτης των τοκογλύφων και οι Εβραίοι ήταν οι κορυφαίοι τοκογλύφοι. Θα τα "έβρισκαν" οι μεγάλοι μεταξύ τους και θα τους ξεφορτώνονταν από τις οικονομίες τους, όπως βγάζουν την τρίχα από το ζυμάρι. Θα τα έβρισκαν οι βιομήχανοι με τους εργάτες, οι έμποροι με τους καταναλωτές και αυτό θα ήταν το τέλος τους. Η τοκογλυφία δεν μπορεί να "ανθίσει", χωρίς άρρωστες φιλοδοξίες, πάθη, μίση και εγκλήματα ...Οι Εβραίοι σε μια τέτοια περίπτωση θα έμεναν από δουλειά. Με τους "κομμουνισμούς" —που έβαζαν "φωτιά" στις σχέσεις των παραγόντων της βιομηχανίας— και τους ναζισμούς —που έβαζαν "φωτιά" μεταξύ των κρατών— θα μπορούσαν να ελπίζουν στην επιβίωσή τους.
Αυτό, που επίσης τους ενοχλούσε, ήταν ότι οι Ρωμιοί θα δικαιώνονταν πανηγυρικά για τις επιλογές τους. Την ώρα που αυτοί θα έχαναν τις δυνάμεις τους, οι προαιώνιοι εχθροί τους θα μονιμοποιούνταν στην κορυφή των δραστηριοτήτων ...Θα γίνονταν οι κυρίαρχοι της Ανατολής. Ήταν πλούσιοι, ήταν συμπαθείς και είχαν συγκεκριμένη πολιτική ως εργοδότες και συμπολίτες. Τι έκαναν; Εκμεταλλεύτηκαν —ή μάλλον δημιούργησαν οι ίδιοι "φιλοδοξίες"— σε έναν σφετεριστή, ο οποίος μέχρι τότε δεν υπήρχε. Αυτοί έβαλαν στο "κόλπο" τους Αμερικανούς. Εκπόνησαν ένα σχέδιο για την κοσμοκρατορία, που θα υποβοηθούσαν και οι ίδιοι και τους έπεισαν να το στηρίξουν. Οι Εβραίοι θα έβαζαν χρήματα, γνώσεις και τεχνικές και οι Αμερικανοί μόνον τα "χέρια", για να αγκαλιάσουν τον λαιμό του "λιονταριού".
Οι Αμερικανοί ήταν η σωτηρία τους, γιατί ήταν νέοι παράγοντες και οι νέες φιλοδοξίες τους θα δημιουργούσαν εκ νέου νέα μίση, νέα πάθη, νέες μισαλλοδοξίες και όλα αυτά θα έφερναν και πάλι πελάτες στα γκισέ τους. Το σχέδιο όμως, το οποίο θα τοποθετούσε τους Αμερικανούς στην κορυφή του κόσμου, απαιτούσε πολέμους ...Απαιτούσε να "γκρεμιστούν" κάποιοι από τους θρόνους τους, για να βολευτούν οι νέοι ...Απαιτούσε να έρθουν και πάλι σε σύγκρουση οι λαοί μεταξύ τους, ώστε να δημιουργηθούν νέα μίση και έχθρες ...Απαιτούσε να "ξυπνήσουν" όλα τα μίση, που μπορούν να διχάσουν τους λαούς και να τους οδηγήσουν στον αλληλοσπαραγμό. Το σχέδιο των Εβραίων απαιτούσε ριζικό επανασχεδιασμό των πάντων.
Γι' αυτόν τον λόγο έκαναν επεμβάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου που κυριαρχούσε. Γι' αυτόν τον λόγο ενθάρρυναν μαζικά εγκλήματα και εμφύλιους πολέμους. "Γκρέμισαν" τον Κάιζερ, για να βάλουν δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι θα έκαναν πολέμους κατά παραγγελία. "Γκρέμισαν" τον Τσάρο, για να βάλουν στη θέση του τον Λένιν, ο οποίος θα τρομοκρατούσε τον ελεύθερο κόσμο. "Γκρέμισαν" τον Σουλτάνο, για να ξαναμοιράσουν τα πετρέλαια και άρα το "οξυγόνο" της βιομηχανικής εποχής. Αναγκαστικά, δηλαδή, θα έπρεπε να επενδύσουν στους κεμαλοναζί και τους βενιζελοναζί. Διέφθειραν όποιον μπορούσε να τους εξυπηρετήσει. Δολοφονούσαν όποιον αντιστεκόταν. Μισούσαν την ειρήνη στη βιομηχανική Ευρώπη. Μισούσαν την ειρήνη στην πλούσια Μικρά Ασία.  Η ειρωνεία είναι πως δεν ήταν μυστικά τα σχέδιά τους. Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ανακαλύψει τα "πρωτόκολλα", αλλά δεν μπόρεσαν να τα εκμεταλλευτούν ..."Συνομωσιολόγους" τους είπανε και καθησύχαζαν τον Τσάρο. Θυμίζει τίποτε αυτό στον αναγνώστη; Τα ίδια δεν λένε και σήμερα εναντίον όλων όσων τους καταγγέλλουν για συνομωσία κατά της ανθρωπότητας;
Σε ολόκληρο αυτόν τον σχεδιασμό, τα πάντα ήταν προσαρμοσμένα πάνω στις ΗΠΑ και γίνονταν μέσω της Γερμανίας. Ήθελαν να έχουν το απόλυτο "εργαλείο" πρόκλησης πολέμων και έναν "πελάτη", ο οποίος θα εμφανιζόταν να "εισπράττει" εις βάρος των λαών, χωρίς να φαίνονται οι ίδιοι. Το "εργαλείο" ήταν η Γερμανία και ο "πελάτης" τους ήταν οι ΗΠΑ. Μέσω αυτού του σχεδιασμού, ο οποίος στηριζόταν στη "δίψα" φιλοδοξίας των "φρέσκων" Αμερικανών, επιχείρησαν να μαζέψουν τον παγκόσμιο πλούτο. Χρησιμοποίησαν τη Γερμανία σαν μια "σκούπα", η οποία θα φόρτωνε διαρκώς με κέρδη το αμερικανικό "φαράσι" τους. Οι φιλόδοξες ΗΠΑ στην πραγματικότητα έγιναν η κορυφαία δύναμη στον κόσμο με εβραϊκό "πατρόν" ...Τίποτε δεν ήταν δικό τους ...Απλοί παρατηρητές ...Ούτε ήξεραν τι γινόταν ...Ήταν παρόντες στη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και δεν κατάλαβαν τι γινόταν και από ποιους ...Ήταν παρόντες στην κήρυξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και δεν κατάλαβαν καν μετά το πέρας του πώς έφτασαν να ελέγχουν ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι ΗΠΑ έβαζαν κάτι γιγαντόσωμους αρχοντόβλακες για Προέδρους και όλα τα υπόλοιπα τα προετοίμαζαν οι Εβραίοι από το "παρασκήνιο". "Φωτογένεια" πουλούσαν οι ΗΠΑ και απειλές τύπου Τζών Γουέιν. Αρκεί να σκεφτείς ότι πρόεδροί τους ήταν ο Τζόνσον, ο Ρέιγκαν, ο Μπους και ο Κλίντον. Οι Εβραίοι ήταν υποχρεωμένοι να μοιράζονται μαζί τους τα κέρδη του ιμπεριαλισμού γιατί χωρίς τους Αμερικανούς δεν είχαν το μέγεθος, για να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες εκείνες, που τους επέτρεπαν να έχουν τα χρήματα της τοκογλυφίας τους. Όλα γίνονταν βάση σχεδίου και πάντα με τις "πλάτες" της Γερμανίας. Η Γερμανία άνοιγε τα "μέτωπα" των μαχών και οι ΗΠΑ κέρδιζαν ...Αυτό ήταν το όλο κόλπο. Αυτό, το οποίο κάνει η Γερμανία, είναι αυτό που αποδίδει κέρδη στο όνομα των ΗΠΑ και άρα των Εβραίων που βρίσκονται από "πίσω" τους. Απλά δεν μπορεί ένας άσχετος να καταλάβει πώς λειτουργεί αυτό το πράγμα. Βλέπει, αλλά δεν μπορεί να ερμηνεύσει αυτό το οποίο "βλέπει".
Για παράδειγμα, οι περισσότεροι αναλυτές του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου έβλεπαν ότι οι Γερμανοί στον πόλεμό τους είχαν έναν συγκεκριμένο στόχο και έναν συγκεκριμένο προσανατολισμό. Σε μια εποχή που οι Άγγλοι είχαν το μονοπώλιο των αραβικών πετρελαίων, οι Γερμανοί ήθελαν να "σπάσουν" αυτό το μονοπώλιο. Με τις μάχες τους "άνοιγαν" τον δρόμο για τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής, τα οποία έλεγχαν οι Άγγλοι ...Δεν απέτυχαν όμως, όπως νομίζουν πολλοί ...Πέτυχαν τον στόχο τους. Στόχος τους ήταν να σπάσουν το μονοπώλιο και όχι να το πάρουν οι ίδιοι. Το ποιος θα το έπαιρνε ήταν άλλου παπά Ευαγγέλιο. Το "έσπασαν"; ...Βεβαίως και το έσπασαν. Άρα, κατάφεραν τον στόχο τους.
 Όλοι ασχολήθηκαν με τους Γερμανούς και την "αποτυχημένη" προσπάθειά τους να σπάσουν το βρετανικό πλεονέκτημα στη Μέση Ανατολή και δεν είδαν την πραγματική εικόνα. Δεν είδαν ότι μετά τον "αποτυχημένο" πόλεμο της Γερμανίας το βρετανικό πλεονέκτημα είχε "σπάσει". Δεν το είδαν, γιατί δεν κατάλαβαν ποιοι ήταν οι πραγματικοί ανταγωνιστές μεταξύ τους και ποιοι ήταν οι μισθωμένοι υπάλληλοι. Οι "υπάλληλοι" Γερμανοί ήταν ένας "αντιπερισπασμός". Παρέσυραν τους πάντες σε λάθος "μονοπάτι" σκέψης, τη στιγμή που τα πραγματικά αφεντικά των Γερμανών κατάφερναν να σπάσουν το μονοπώλιο του πετρελαίου και άρα παρέκαμπταν τους Άγγλους.
Αυτοί, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τους Γερμανούς —και θεωρητικά ήταν οι "Αμερικανοί", είχαν καταφέρει και είχαν ανοίξει τον δρόμο που θα τους εξασφάλιζε τον απόλυτο έλεγχο του πετρελαίου. "Απόλυτος έλεγχος του πετρελαίου" στη βιομηχανική εποχή σημαίνει κοσμοκρατορία. Σημαίνει ότι μετά τον πόλεμο άλλαξαν οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Πριν από τον πόλεμο της Γερμανίας κυρίαρχη στον κόσμο ήταν η Βρετανία και μετά τον πόλεμο κυρίαρχες ήταν οι ΗΠΑ. Άρα, η Γερμανία έκανε τη δουλειά της και νίκησε τη Βρετανία. Απλά, η Γερμανία ήταν "εργάτης" και τον κόπο των "εργατών" τον εισπράττουν τα "αφεντικά".
Αυτό, δηλαδή, το οποίο αναζητάς πάντα, είναι το αφεντικό και άρα αυτόν που πληρώνει. Αυτόν, που επωφελείται από τις φασαρίες ή τη δουλειά των υπαλλήλων του. Οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν τη Γερμανία να κάνει τον πόλεμο και αυτό κάτι σημαίνει. Οι ΗΠΑ προστάτευσαν την "υπάλληλο" Γερμανία από τη μήνη των Ευρωπαίων και αυτό επίσης κάτι σημαίνει. Αν καταλάβεις ότι οι ΗΠΑ και η Γερμανία έχουν μεταξύ τους τη σχέση αφεντικού και υπαλλήλου, μπορείς να δεις με διαφορετικό μάτι την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη Γερμανία. Αν μέχρι τότε οι Εβραίοι προστάτευαν το ενιαίο της Γερμανίας μέσω φόβητρων, μετά τον πόλεμο το εξασφάλιζαν στρατιωτικά, εφόσον στη Γερμανία υπήρχαν αμερικανικές δυνάμεις κατοχής. Για όσο διάστημα θα το επιθυμούσαν οι Αμερικανοί —και άρα οι Εβραίοι— η Γερμανία θα παρέμενε στην κατάσταση που επιθυμούσαν οι ίδιοι.
Οι Εβραίοι αυτοί δεν είναι μυστηριώδεις "φαντομάδες". Οι Εβραίοι στους, οποίους αναφερόμαστε, έχουν ονόματα ...Είναι αυτοί, που πάντα τους βρίσκουμε να χρηματοδοτούν τα απίθανα και τα αλληλοσυγκρουόμενα ...Αυτοί, που χρηματοδοτούν τους προλετάριους και τους καπιταλιστές ...Αυτοί, που χρηματοδοτούν τους Ναζί και τους δημοκράτες ...Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία Schiff, η δυναστεία Warburg, η δυναστεία Rockefeller, η δυναστεία Morgan,  η δυναστεία Goldman και η δυναστεία Sachs είναι μερικοί από τους Εβραίους αργυραμοιβούς, που βύθισαν τον κόσμο στο χάος ...Το κερδοφόρο για τους ίδιους χάος ...Αυτοί χρηματοδότησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση ...Αυτοί ένωσαν τη Γερμανία και την έκαναν μια φονική "μηχανή" ...Αυτοί χρηματοδότησαν τους κεμαλοναζί και τους βενιζελοναζί, για να διαλύσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία εις βάρος των λαών της και με το αίμα των Ελλήνων ...Αυτοί βύθισαν την Ανατολή του Ισλάμ στη φτώχεια και την υπανάπτυξη των κτηνών του πετρελαίου ...Αυτοί έκαναν τους Αμερικανούς "Πλανητάρχες".
..."Πλανητάρχες" με τη γνωστή συνταγή ...Τη συνταγή εκείνη, που προβλέπει έναν "μπαμπούλα". Όπως χρησιμοποιούσαν τον "μπαμπούλα" της κομμουνιστικής Ρωσίας, για να τρομάζουν τη Γερμανία και να την διατηρούν υπό τον έλεγχό τους, έτσι χρησιμοποίησαν και τον "μπαμπούλα" της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης, για να τρομάζουν ολόκληρη την Ευρώπη. Για ποιον λόγο έδωσαν στον Στάλιν τη μισή Ευρώπη; ...Από αγάπη; ...Από θαυμασμό; ...Από φόβο; ...Όχι βέβαια. Στον υπάλληλο Στάλιν έδωσαν τη μισή Ευρώπη να την καταπιέζει με τη βία, για να μπορούν οι ίδιοι να πάρουν την άλλη μισή και να την "καπαπιέζουν" από δημοκρατική "αγάπη" ...Απλή αλλαγή κλίμακας έκαναν ...Δεν ήταν κάτι το περίεργο. Στην αρχή του ο σχεδιασμός ήταν αξιοθαύμαστος. Στη συνέχεια έγινε "τυφλοσούρτης".
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ
και το ...iCloud της παγκόσμιας εξουσίας.
Η "πλανηταρχία" των Αμερικανών οδήγησε σε μονοκρατορία και αυτή —ως γνωστόν— δεν αντέχει ως πρακτική. Όποιος κι αν το δοκίμασε στο παρελθόν απέτυχε και η αμερικανική περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι ξεχωριστή. Αυτό είναι κάτι, το οποίο το γνώριζαν οι Εβραίοι ή τουλάχιστον θα έπρεπε να το γνωρίζουν, εφόσον είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν και απέτυχε. Μέσα σε λίγες δεκαετίες το σχέδιο των Εβραίων έπρεπε να αλλάξει, γιατί και πάλι θα είχαν πρόβλημα "ευστάθειας" του συστήματος. Τότε αποφάσισαν να κάνουν αλλαγή του γενικού σχεδιασμού.
Οι επιλογές τους ήταν πολύ συγκεκριμένες ...Είτε θα πήγαιναν ένα ασφαλές "βήμα" πίσω στον σχεδιασμό είτε θα ρίσκαραν ένα αβέβαιο "βήμα" μπροστά ...Είτε θα ξαναγυρνούσαμε δηλαδή στον γνωστό εθνικό σχεδιασμό της εποχής πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είτε θα γνωρίζαμε έναν νέο ανταγωνισμό άγνωστων παικτών ... Είτε θα έσπαζαν την αμερικανική κοσμοκρατορία, μοιράζοντάς την στα παλιά έθνη, προκειμένου να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, είτε θα έβρισκαν νέους "παίκτες". Αυτοί ο νέοι "παίκτες" ήταν το ζητούμενο. Αναγκαστικά, για να "σπάσουν" τη μονοκρατορία, θα έπρεπε να "ανοίξουν" το παιχνίδι.
Το δίλλημα ήταν μεγάλο για τους Εβραίους. Αν γύριζαν πίσω τον σχεδιασμό, αυτό θα σήμαινε ότι θα είχαν μεγάλες οικονομικές απώλειες οι ίδιοι. Επιπλέον, τα παλιά έθνη δεν τους είχαν και τόση μεγάλη συμπάθεια. Αργά ή γρήγορα θα τους έβγαζαν από το παιχνίδι και θα τους γύριζαν στην εποχή της Οκτωβριανής Επανάστασης. Η απόφαση τους ήταν να ρισκάρουν. Δεν θα έσπαζαν τη Δυτική Αυτοκρατορία σε "κομμάτια", αλλά θα έκαναν και την ίδια ένα "κομμάτι" του νέου σχεδιασμού ...Θα έβαζαν νέους "παίκτες", οι οποίοι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν "έπαιζαν" ...Θα έβαζαν ολόκληρο τον Πλανήτη στον σχεδιασμό τους ...Θα έβαζαν την Κίνα, την Ινδία, αλλά και τη Βραζιλία κλπ.. Τι θα έκαναν; ...Στο όνομα των ΗΠΑ —και όχι βεβαίως του αμερικανικού λαού— θα επανασχεδίαζαν το παγκόσμιο σύστημα.
Πώς θα το έκαναν αυτό; Θα εξουδετέρωναν τον μέχρι τότε κυρίαρχο Δυτικό Κόσμο, ώστε να μπορέσουν να τον βάλουν στο "παιχνίδι" με τους νέους παίκτες. Θα βύθιζαν τα δυτικά κράτη στα χρέη, ώστε από τη μία να ενισχύσουν τους νέους αντιπάλους τους και από την άλλη να μπορέσουν οι ίδιοι να τα εξαγοράσουν στην κυριολεξία. Αναγκαστικά μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό έπρεπε να μπουν και οι Αμερικανοί, ως όμοιοι με τους υπόλοιπους. Ενώ, δηλαδή, ακόμα και σήμερα ο ιμπεριαλισμός εμφανίζεται σαν αμερικανικός, στην πραγματικότητα αυτό είναι ένας μύθος. Ο αμερικανικός λαός είναι ένας κοινός λαός ανάμεσα στους υπόλοιπους της Δύσης. Έπεσε κι αυτός θύμα της λεηλασίας και των χρεών, όπως όλοι οι υπόλοιποι λαοί της Δύσης. Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι έβαλαν και τις ΗΠΑ στις "λίστες" των "αγορών" τους ...Μιλάμε για εγκληματίες, οι οποίοι δεν σταματούν πουθενά ...Κανένα έλεος απέναντι σε κανέναν ...Η συμμορία της απληστίας.
Ακόμα και στο Ισραήλ το ίδια κάνουν. Το Ισραήλ σήμερα υποφέρει όπως όλα τα συμβατικά εθνικά κράτη. Υποφέρει από την ακρίβεια, την ασυδοσία των ισχυρών, την οικονομική ανέχεια και την επιπλέον ανασφάλεια, η οποία δημιουργείται εξαιτίας των σιωνιστικών πολιτικών. Αυτό, το οποίο εκατομμύρια Ισραηλινοί αντιλαμβάνονται ως πατρίδα και πληρώνουν με αίμα για να την κρατούν ελεύθερη, ιδιοκτησία των Σιωνιστών είναι. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι ιδιοκτήτες του Ισραήλ. Δεν είναι παραπάνω από είκοσι οικογένειες αυτοί, οι οποίοι ελέγχουν τα πάντα ...Διαπλεκόμενοι, αδίστακτοι, ανηλεείς ...Πραγματικά ζώα, που δεν καταλαβαίνουν τίποτε ...Για να μην νομίζει ο αναγνώστης ότι αυτά τα κτήνη κινούνται με εθνικά κριτήρια ...Κινούνται με κριτήρια συμμορίας, που απλά τα βολεύει η εθνική ή η θρησκευτική πλατφόρμα ...για όσο βολεύει. Στο Ισραήλ δεν τους βολεύει τίποτε από αυτά τα δύο και κάνουν εγκλήματα εναντίον ομόθρησκων και ομοεθνών τους ...Στον ίδιο "παρανομαστή" και οι Ισραηλινοί μαζί με όλους τους άλλους λαούς. Ό,τι έκαναν δηλαδή στην ηττημένη μεταπολεμική Γερμανία, επιχειρούν σήμερα να το κάνουν στο σύνολο του Δυτικού Κόσμου.
Ο σχεδιασμός τους είναι σχετικά έξυπνος στη σύλληψή του, αλλά πολύ δύσκολος να εφαρμοστεί με επιτυχία, δεδομένων των εχθρών που έχουν οι Εβραίοι. Σε έναν κόσμο, ο οποίος τους μισεί και τους παρακολουθεί, είναι δύσκολο να επιτύχεις τη λειτουργία ενός σχεδιασμού, ο οποίος στηρίζεται στη μυστικότητα. Τι έκαναν; Το εξής απλό. "Αποκολλήθηκαν" από τους Αμερικανούς και πήγαν σε μια "παράλληλη" κατάσταση. Δεν είναι τελείως αποκομμένοι, αλλά δεν ταυτίζονται κιόλας ...Και μαζί ...και μόνοι. "Αποκολλήθηκαν", όπως αποκολλώνται τα "αρχεία" στις εφαρμογές τύπου iCloud.
Είναι δηλαδή μαζί με τους Αμερικανούς, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι. Διατηρούν μια επιφανειακή σχέση με αυτούς —για λόγους άμυνας—, αλλά στην ουσία έχουν αποκολληθεί. Τι επιδιώκουν με αυτόν τον σχεδιασμό; Εφόσον η μονοκρατορία δεν μπορούσε να λειτουργήσει, θα την "καταργούσαν", αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καταργούσαν και τους εαυτούς τους ...Θα "καταργούσαν" μόνον τους Αμερικανούς ως λαό. Αυτοί και μερικοί άλλοι ιδιώτες διαφόρων εθνικοτήτων θα έμπαιναν ως "Αγορές" και "συντονιστές" σε ένα virtual iCloud εξουσίας.
Αυτό δεν το σκεφτήκαμε εμείς, επειδή έχουμε ζωηρή φαντασία. Αυτός ήταν ένας σχεδιασμός, ο οποίος πάντα υπήρχε. Μας τον "έδειχναν" με τα σύμβολά τους, αλλά εμείς τα αγνοούσαμε για τους ίδιους λόγους που αγνοούσαμε και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Πάντα κάνουν το ίδιο κόλπο. Ό,τι πρέπει να κρύψουν, το εμφανίζουν σε δημόσια θέα, για να εξουδετερώσουν αυτούς οι οποίοι ψάχνουν. Κατόπιν, με το γνωστό κόλπο της προπαγάνδας και των ετικετών τύπου "συνομωσιολόγων", εξουδετερώνουν τους αντιπάλους τους. Τη μεταβλητή τους σχέση με τους Αμερικανούς την περιγράφουν πάνω στο παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο διαχειρίζονται ...Στο τυπικά αμερικανικό νόμισμα, το οποίο "κόβει" η εβραϊκής ιδιοκτησίας FED.
...Το "μάτι" της εξουσίας έχει αποκολληθεί από τον μέχρι τώρα αμερικανικό "κορμό" της πυραμίδας. Είναι μέσα σε ένα "σύννεφο" ...απρόσιτο για τους υπολοίπους. Η αλλαγή στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης δεν αφορά το "μάτι", αλλά τον "κορμό". Αν μέχρι τώρα η πυραμίδα του δολαρίου περιέγραφε τις ΗΠΑ, τώρα, με την Νέα Τάξη, θα περιγράφει το taxim_24σύνολο του κόσμου. Οι ΗΠΑ θα γίνουν ένας κοινός "λίθος" αυτής της πυραμίδας ...Ένας "λίθος", όπως πολλοί άλλοι ...Μόνον το "μάτι" θα παραμείνει το ίδιο.  Πάνω σε αυτό το σύννεφο έχουν ανεβεί όλοι οι εκλεκτοί της Νέας Τάξης και εκεί κρύβονται ...Οι τοκογλύφοι, οι τραπεζίτες και τα διεφθαρμένα μέλη των Λεσχών τους, που κυβερνάνε τα κράτη.
Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Αυτά είναι τα σχέδια τους για το μέλλον της ανθρωπότητας ..."Κάτω" από αυτούς θα γίνεται το παιχνίδι των "γιγάντων". Οι "γίγαντες" θα συγκρούονται για την πρωτοκαθεδρία υπό τη διεύθυνσή τους ...Γνωστό παιχνίδι για τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους. Από τη στιγμή που με τα χρήματά τους έκαναν τους ανταγωνιστές να λειτουργούν με πανομοιότυπο τρόπο μέσα σε μια κοινή αγορά, δεν έχουν πρόβλημα με τον ανταγωνισμό τους. Όπως δεν έχουν πρόβλημα με τις ανταγωνιστικές εταιρείες, τις οποίες τις φέρνουν μπροστά στα "γκισέ" τους, έτσι δεν θα έχουν πρόβλημα και στην νέα κατάσταση.
Αυτός ο σχεδιασμός, για παράδειγμα, δεν μπορούσε να γίνει παλαιότερα, γιατί ο κάθε νέος κυρίαρχος ήταν απόλυτα διαφορετικός από τον προηγούμενο και όχι απλά ανταγωνιστικός. Ο κάθε νέος "μνηστήρας" ήθελε να "σκοτώσει" τον προηγούμενο κυρίαρχο και όχι να τον ανταγωνιστεί ...Να τον "φάει" ήθελε και όχι να τον "νικήσει". Οι "σφετεριστές έφερναν καινούργια πράγματα, τα οποία τα χρησιμοποιούσαν σαν "όπλα" και αυτά "γκρέμιζαν" τους προηγούμενους. Αυτό τώρα δεν συμβαίνει. Οι πάντες είναι όμοιοι μεταξύ τους σε μια κοινή κατάσταση ...Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Κινέζοι, Ινδοί, Ρώσοι ή Βραζιλιάνοι ανταγωνίζονται με την ίδια νοοτροπία, τις ίδιες γνώσεις, και τους ίδιους στόχους μεταξύ τους ..."Ανταγωνίζονται" για την πρώτη "θέση" σε έναν αγώνα ο οποίος μπορεί να "στηθεί". Γιατί μπορεί να "στηθεί"; ...Γιατί μπορεί όλοι αυτοί οι όμοιοι να έχουν και κοινούς χρηματοδότες.
Αυτήν την κατάσταση ξέρουν να τη ρυθμίζουν εύκολα οι τραπεζίτες, εφόσον τους βλέπουν όλους ως "πελάτες" τους. Αυτό ήταν το σχέδιο τους. Μακριά από τα βλέμματα του κόσμου αυτοί θα έχουν την κοσμοκρατορία, αλλά ο κόσμος θα βλέπει τις "μαριονέτες" και όχι τους ίδιους ...Η πρώτη ιδιωτική κοσμοκρατορία στην ιστορία του κόσμου. Αυτοί, έχοντας μαζέψει τον πλούτο όλου του κόσμου, θα "κινούσαν" τους "γίγαντες" με τον τρόπο που θα εξυπηρετούσε τον σχεδιασμό τους. Άλλες φορές θα αμολούσαν "σχοινί" και άλλες φορές θα μάζευαν. Άλλες φορές θα "έσπρωχναν" κάποιους από τους γίγαντες, δίνοντάς τους δάνεια και άλλες φορές θα τους "φρέναραν" με την απαίτηση εξόφλησης χρεών. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να ελέγχουν τις "μαριονέτες".
Αυτό θα το έκαναν με τον τρόπο που θα ικανοποιούσε εκείνους που φοβούνταν οι ίδιοι και με τον τρόπο που θα τους τρομοκρατούσε, προκειμένου να μην απομακρύνονται από αυτούς. Θα ικανοποιούσαν δηλαδή τη Δύση μέχρι ενός βαθμού και ταυτόχρονα θα ισχυροποιούσαν και τους υπόλοιπους, προκειμένου να διατηρούν ένα "φόβητρο", το οποίο θα την διατηρούσε υπό την ομηρία τους ...Πάλι δηλαδή την πολιτική του "μπαμπούλα" επέλεξαν. Απλά αυτοί θα είναι μόνοι τους σε έναν ξεχωριστό "όροφο" όπου δεν θα φαίνονται και από κάτω θα γίνεται σφαγή, γιατί αυτό επιβάλει η "παράσταση" της μάχης για την πρωτοκαθεδρία. 
Ποιον θα χρησιμοποιούσαν πάλι; Τη Γερμανία. Η Γερμανία ήταν αυτήν, η οποία θα έδινε στη Δύση τα χαρακτηριστικά που βόλευαν τους Εβραίους, για να την ελέγχουν σαν "πιόνι". Η Γερμανία μεθόδευσε την νέα "επίθεση" χρέους των ευρωπαϊκών κρατών. Μέχρι το 1999 την βαστούσαν στο επίπεδο του "κακομοίρη", για να μην έχουν απαιτήσεις απ’ αυτήν τα θύματά της και μετά την "αμόλησαν" σαν λυσσασμένο "σκυλί". Την υπερχρέωσαν —για να της δώσουν "κίνητρο" να επιτεθεί, αλλά και το "άλλοθι" να κάνει διαφορετική πολιτική από τους υπολοίπους— και μετά την έστρεψαν εναντίον τους. Μέσα σε λιγότερο από δύο δεκαετίες η πολλάκις χρεοκοπημένη Γερμανία έγινε ο τύραννος της ηπείρου. Παίρνοντας δάνεια με ευνοϊκούς όρους από τα "αφεντικά" της, κατόρθωσε και εξασφάλισε με αθέμιτο τρόπο την απόλυτη ανταγωνιστικότητα και "άλωσε" την Ευρώπη. Αυτή βύθισε όλα τα κράτη στα χρέη.
Αυτό ήταν το ζητούμενο για τα "αφεντικά" της. Γιατί; ...Για να έρθουν μετά και τα "αφεντικά" ως "Αγορές" και μέσω των Μνημονίων να τα πάρουν όλα από τους λαούς ...Για να μπορέσουν οι Εβραίοι να αποκτήσουν την ιδιοκτησία της Δύσης στον απόλυτο βαθμό. Ό,τι έκαναν δηλαδή στη μεταπολεμική Γερμανία, η οποία ανασυγκροτήθηκε με εβραϊκά δάνεια και δεν σήκωσε ποτέ κεφάλι, θα το έκαναν σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσω της εβραϊκής FED έφτασαν πάλι "φτηνά" χρήματα στη Γερμανία, για να εξασφαλίσει την "ανταγωνιστικότητά" της και μέσα σε λίγες δεκαετίες η γηραιά Ήπειρος είχε βυθιστεί στα χρέη. Τώρα οι τοκογλύφοι σχεδιάζουν Μνημόνια και ζητάνε τα δανεικά. Ζητάνε "γη και ύδωρ" από τους λαούς σε αντάλλαγμα για τα "χαρτάκια" που τους έστελναν από τα φωτοτυπικά τους μηχανήματα.
Σε αυτήν την πρωτοφανούς έντασης τοκογλυφική επίθεση ποιον επέλεξαν να χτυπήσουν πρώτο; Ποιον επέλεξαν να χτυπήσουν πρώτο, εκμεταλλευόμενοι τους φόβους των υπολοίπων "μελλοθανάτων"; ...Μα την Ελλάδα φυσικά ...Τους μισητούς Ρωμιούς. Η Ελλάδα, χωρίς να είναι η χειρότερη οικονομία της Ευρώπης, βρέθηκε στο στόχαστρο των τοκογλύφων. Ούτε ένα κράτος δεν βρήκε το "κουράγιο" να την υποστηρίξει επισήμως. Ποιος να βρει όμως το κουράγιο, όταν πάνω από όλα τα κράτη επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη των χρεών; Αυτό ήταν το "κόλπο". Θα ξεμπέρδευαν με την Ελλάδα των Ρωμιών και μετά θα άνοιγε ο "δρόμος" και για τους υπόλοιπους.
...Εύκολη ήταν η "άλωση" της Ελλάδας ...Είχαν τους ανθρώπους να το κάνουν ...Είχαν τους ανθρώπους, οι οποίοι θα εμπόδιζαν την ελληνική αντίδραση. Οι βενιζελοναζί φρόντισαν και πάλι να τους εξυπηρετήσουν ...Φρόντισαν να στοχοποιήσουν την Ελλάδα και πάλι. Οι ίδιοι, οι οποίοι έστειλαν την Ελλάδα να "καταπνίξει" την Οκτωβριανή Επανάσταση, για να λύσουν το πρόβλημα του παγκόσμιου καπιταλισμού, ήταν αυτοί, οι οποίοι την εμφάνισαν σαν το βασικό πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας.Ο εγγονός του Γραμματέα του Βενιζέλου το είχε δηλώσει ξεκάθαρα: ...Ήταν ο Πρωθυπουργός ενός διεφθαρμένου λαού. Αυτό περίμεναν οι "Αγορές" ...Τα αφεντικά δηλαδή του Εβραίου Παπανδρέου.
Για περισσότερο από δύο χρόνια "σφυροκόπησαν" ανελέητα τη χώρα. Διέλυσαν την οικονομία της σε βαθμό που αυτή να συγκρίνεται μόνον με πολεμική καταστροφή. Κατέστρεψαν ό,τι είχε μείνει από την παραγωγή της. Οδήγησαν τους Έλληνες σε μια πρωτοφανή ανεργία. Έβαλαν το σύνολο της περιουσίας της σε ένα Ταμείο, προκειμένου να το λεηλατήσουν. Προκάλεσαν κοινωνικά προβλήματα. Πάνω από 3000 "διεφθαρμένοι" Έλληνες αυτοκτόνησαν, την ώρα που το ζώον που τους πρόδωσε παριστάνει τον τουρίστα, απολαμβάνοντας τη βουλευτική ασυλία. Τα παγκόσμια ΜΜΕ εμφανίζουν την Ελλάδα στους λαούς σαν τον κύριο υπεύθυνο της οικονομικής δυσλειτουργίας ...Της παγκόσμιας οικονομικής δυσλειτουργίας. Τοποθέτησαν Υπερπρωθυπουργό τον Ναζιστή Ράιχενμπαχ, μετατρέποντας τις δημοκρατικές εκλογές σε "πανηγύρι" άνευ αντικειμένου. Ο δισέγγονος του συνεταίρου Βενιζέλου κυβερνά με "σκονάκια". Τα σκουπίδια της Τρόικας "αλωνίζουν" τη χώρα και προκαλούν τον λαό.
Ο ελληνισμός για άλλη μια φορά χτυπήθηκε από τους προαιώνιους εχθρούς του. Το ΔΝΤ πρέπει να φύγει από την Ευρώπη..., είπε ο σακάτης του Βερολίνου ...Στην Ελλάδα, όμως, πρέπει να μείνει..., συμπλήρωσε με νόημα. Την ίδια τύχη είχε και ο κυπριακός ελληνισμός ...Ήταν κι αυτός "προβληματικός". Υπό την ηγεσία ενός υδροκέφαλου σταλινικού νάνου προδόθηκε κι αυτός. Μέσα σε λίγες ώρες διαλύθηκαν τα πάντα. Ήταν και η Κύπρος "ξεχωριστή" περίπτωση. Η Ντόιτσε Μπανκ δεν προλαβαίνει να μετράει καταδικαστικές αποφάσεις για "ξέπλυμα" ακόμα και σε καφενεία "Μπανανιών" και η Κύπρος εμφανίστηκε σαν το παγκόσμιο πρόβλημα του βρόμικου χρήματος. Νίκησαν το πρόβλημα του "ξεπλύματος" του χρήματος, καταστρέφοντας την Κύπρο. Το είχε πει και ο σακάτης ...Η Κύπρος είχε μεγάλο τραπεζικό κλάδο σε σχέση με το ΑΕΠ της... ...Διαφορετικά "μεγάλο" όμως από το Λουξεμβούργο ή τη Μάλτα..., συμπλήρωσε με νόημα.
Αυτών των τοκογλύφων υπάλληλος είναι ο καραγκιόζης Γιούγκερ ...Ο Πρωθυπουργός του "διαφορετικά" μεγάλου "πλυντηρίου" του Λουξεμβούργου. Αυτών τις εντολές μεταφέρει, όταν μας ζητάει να περιορίσουμε τα εθνικά μας "ένστικτα", για να "σωθούμε". Σε εμάς απευθυνόταν και όχι στους βενιζελοναζί, οι οποίοι τον χειροκροτούσαν από "κάτω" και οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι ενήμεροι για το κόλπο. Γιατί είμαστε σίγουροι πως είναι ενήμεροι; Γιατί όλοι τους είναι μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Από τον Γιουγκέρ μέχρι τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη, αυτά, που μας λένε τώρα αυτοί, τα γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Απλά τώρα πρέπει να τα μάθουμε κι εμείς ...και τώρα μας τα λένε. Τι μας λένε; ...Αυτά, τα οποία έχει σχεδιάσει η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ...Η Λέσχη των Εβραίων τοκογλύφων ...Η Λέσχη των Ρότσιλντ και των Ροκφέλερ. Αυτή η Λέσχη των ιδρυτών της Γερμανίας θέλει τώρα να "ιδρύσει" και την Ενωμένη  Ευρώπη. Πώς θα το καταφέρει; ...Με τον ίδιο τρόπο ...Με την τρομοκρατία των λαών.
Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε κατασκεύασαν το αντίπαλο "δέος" της Γερμανίας για να την παγιδεύσουν, είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα φτιάχνουν την Κίνα ή την Ινδία κλπ.. Γιατί το κάνουν; ...Για να "κατακτήσουν" στην πραγματικότητα ολοκληρωτικά ολόκληρη τη Δύση. Όπως "κατέκτησαν" σε βαθμό ιδιοκτησίας τη Γερμανία, έτσι φιλοδοξούν να "κατακτήσουν" και τη Δύση στο σύνολό της. Αυτοί είναι οι δανειστές μας. Αυτοί στέλνουν τους διάφορους Γιούνκερ, για να τρομοκρατήσουν τα έθνη ...Να τρομοκρατήσουν τα έθνη, που υποψιάζονται ότι θα αντισταθούν στους νέους ιδιοκτήτες ...Ειδικά τα μισητά έθνη όπως αυτό των Ελλήνων.
Γιατί είμαστε σίγουροι πως όλο αυτό είναι μια παγίδα των Εβραίων τοκογλύφων; Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πλήρωσαν την Επανάσταση των προλεταρίων, για να δημιουργήσουν την ενιαία Γερμανία, είναι οι ίδιοι, που πλήρωσαν τη σημερινή κινεζική ή ινδική ανάπτυξη. Πού βρήκαν οι Κινέζοι ή οι Ινδοί το χρήμα, αλλά και την τεχνογνωσία, για να μπουν στην παγκόσμια αγορά ως κυρίαρχοι; Πριν τη "μυστηριώδη" χρηματοδότησή τους δεν είχαν μαντίλι για να κλάψουν. Οι δύο μαζί "υπερδυνάμεις" της Ασίας πριν από μερικές δεκαετίες ούτε μια σόμπα πετρελαίου δεν μπορούσαν να φτιάξουν. Πώς ξαφνικά βρέθηκαν κυρίαρχοι της αγοράς, ώστε να απειλούν το σύνολο της Δύσης; Το "ξαφνικά" σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει χρήμα. Χρήματα πήραν και γνωρίζουμε όλοι ποιοι χρηματοδοτούν ιμπεριαλιστικά παιχνίδια. Γνωρίζουμε ποιοι έχουν κέρδος από τον "τεράστιο" εχθρό, ο οποίος θα πρέπει να "πειθαρχήσει" τα έθνη.  
Το Ισλάμ στον νέο σχεδιασμό.
Σε αυτόν τον σχεδιασμό των "τεράτων" αντιλαμβανόμαστε ότι και το Ισλάμ θα έπρεπε να επανασχεδιαστεί. Δεν μπορείς να απαιτείς από τα χριστιανικά έθνη να διαλύσουν και να διατηρείς τα ψευδοέθνη του Ισλάμ. Το Ισλάμ στον νέο σχεδιασμό θα πρέπει να "χαλαρώσει" τον σχεδιασμό του. Να γίνει πιο ασαφής χώρος και τα όρια του να έχουν την απαιτούμενη σκληρότητα μόνον στα όρια της θρησκείας. Ο στόχος του είναι να παίζει τον ρόλο τού υπερεθνικού "γίγαντα" σε μια παγκόσμια κοινωνία "γιγάντων" ...Τον ρόλο του "εύφλεκτου" ενδιάμεσου μεταξύ των γιγάντων. Το θέλουν να λειτουργεί με τον θρησκευτικό τρόπο ως ενιαίο ...Να το διατηρούν με τον φανατισμό τού μωαμεθανικού συστήματος με μια στοιχειώδη αστική λειτουργία-"κληρονομιά" από την προηγούμενη κατάσταση.
Ενώ δηλαδή στον προηγούμενο σχεδιασμό ήθελαν να "διαμερισματοποιήσουν" το Ισλάμ, για να εξασφαλίσουν τη "σταθερότητά" του, τώρα έχουν τον ακριβώς αντίθετο στόχο. Γι' αυτόν τον λόγο κάποτε ήθελαν τα αστικού τύπου καθεστώτα τύπου Σαντάμ, Μουμπάρακ κλπ., ενώ τώρα θέλουν καθεστώτα ισλαμικά. Θέλουν να "γκρεμίσουν" τα προηγούμενα "στεγανά" και να δημιουργήσουν μια "χαλαρή" ισλαμική αυτοκρατορία με "φανατικά" αλλά ελεγχόμενα καθεστώτα. Επενδύουν στη σουνιτική επιλογή, εφόσον αυτή βρίσκεται πάνω στα πετρέλαια. Το Ιράν μπορεί να είναι εξίσου φανατικό, αλλά είναι σιιτικό και μισεί εξίσου με τους χριστιανούς και τους σουνίτες. Το καθεστώς του Άσαντ είναι για παράδειγμα απολύτως ανεπιθύμητο, γιατί είναι Αλεβιτικό καθεστώς, το οποίο εκτός των άλλων έχει και ιδεολογική προτίμηση ...Έχει ακριβώς ό,τι δεν θέλουν.
Δεν θέλουν να "αναστήσουν" την Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, γιατί δεν θέλουν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύστημα με ενιαία διοίκηση και άρα ενιαία συμφέροντα στην περιοχή. Θέλουν κάτι αφηρημένο και χαλαρό, που θα λειτουργεί με βάση τα θρησκευτικά ένστικτα, ακόμα και εις βάρος των οικονομικών του συμφερόντων. Θέλουν ένα σύστημα, το οποίο θα αντιδρά στα θρησκευτικά ερεθίσματα και θα μπορούν να το κατευθύνουν με προβοκάτσιες και "μπαξίσια". Προβοκάτσιες, για να προσανατολίζουν τους λαούς εκεί που "βλέπουν" οι φανατικοί και "μπαξίσια" για τις διεφθαρμένες ηγεσίες τους. Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι δεν θα ήθελαν να "αναστήσουν" εκ νέου την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν ένα σύνθετο σύστημα, το οποίο με την παρουσία των Ρωμιών είχε ικανοποιητική αστική λειτουργία και ανεπτυγμένα πλήρως όλα τα οικονομικά συμφέροντα.
Αυτό τώρα είναι ανεπιθύμητο. Αυτοί θέλουν μικρές "Τζαμαχιρίες", οι οποίες να λειτουργούν περίπου με τον ίδιο τρόπο και να είναι ξεχωριστές, ώστε να ελέγχονται εύκολα ..."Τζαμαχιρίες", οι οποίες θα δίνουν συνολικά στο Ισλάμ μια ενιαία εικόνα, αλλά δεν θα το ισχυροποιούν σε βαθμό που να γίνει επικίνδυνο. Σε αυτό το παιχνίδι βοηθούν την Τουρκία και τον Ερντογάν. Για να εξασφαλίσει αυτό το "χαλαρό" σύστημα μια στοιχειώδη λειτουργία, θα πρέπει να έχει μια στοιχειώδη παραγωγή. Δεν θέλουν όμως να βοηθήσουν τα μουσουλμανικά κράτη στην ανάπτυξη. Δεν θέλουν ούτε να ανοίξουν τα "μάτια" τους ούτε να καλομάθουν τους λαούς τους στην ανάπτυξη. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να τα συνδέσουν με την Τουρκία ...Πελάτες της Τουρκίας θα γίνουν. Η Τουρκία θα πληρώνει τα χρέη της στον αραβικό κόσμο με προϊόντα και η ίδια θα πληρώνεται με πετρέλαια.
Η Τουρκία αυτή είναι το "σημείο" αναφοράς στον σχεδιασμό τους στην περιοχή. Γι' αυτόν τον λόγο την ενίσχυσαν στην ανάπτυξή της. Για να ενισχύσουν τη σταθερότητά της και να την κάνουν να αντέξει στον "σεισμό", ο οποίος αποσταθεροποίησε όλους τους υπόλοιπους ...Για να την κάνουν τη "μηχανή" του Ισλάμ, η οποία θα "σύρει" πίσω της τα υπόλοιπα ισλαμικά "βαγόνια" ...Για ν' αναγκάσει όλους τους υπόλοιπους να συνδέσουν τις οικονομίες τους με την τουρκική, ώστε να λειτουργεί στοιχειωδώς αυτόνομα το Ισλάμ και ταυτόχρονα ν' αναπτυχθεί η αλληλεξάρτηση και να μπορεί να απειλεί ο ισχυρός τον ανίσχυρο. Στην πραγματικότητα "τσομπάνη" των μικρότερων ισλαμικών κρατών θέλουν και σε αυτό είναι πρόθυμη η Τουρκία να τους εξυπηρετήσει. Έχει και τη βοήθεια και τη χρηματοδότηση των πλούσιων αραβικών κρατών και την απαραίτητη στήριξη της Δύσης.
Για τις ανάγκες αυτού του ρόλου ο Ερντογάν έδωσε και την αντιεβραϊκή "παράσταση". Δεν είναι δυνατόν να είσαι "τσομπάνης" του Ισλάμ και να μην έχεις "βεντέτα" με το Ισραήλ ...Δεν πείθεις για τον ρόλο σου. Όπως δεν μπορείς να βάλεις έναν χολεριασμένο να παριστάνει τον ζεν πρεμιέ, έτσι δεν μπορείς να βάλεις κάποιον να παριστάνει τον "πατέρα" των Μουσουλμάνων, χωρίς να έχει μίσος για το Ισραήλ ...Είναι η σουνιτική "παράσταση" και πρέπει να παιχτεί, για να δικαιολογηθούν ρόλοι. Όπως οι σουνίτες Σαουδάραβες παριστάνουν τους αντισιωνιστές, κάνοντας ό,τι βολεύει τον Σιωνισμό, έτσι έπρεπε να κάνει και ο νέος "πρωταγωνιστής". Οι Σαουδάραβες στέλνουν δήθεν χρήματα στην Παλαιστίνη και ο νέος "σουλτάνος", ελλείψει χρημάτων, στέλνει καράβια "αλληλεγγύης" και αγωνιστικές "ευχές". Τρώνε ψωμί από τον φανατισμό του Ισλάμ και πρέπει να το βοηθάνε όπως μπορεί ο καθένας.
Γι' αυτόν τον λόγο μετά την "επιτυχία" των κατά τόπους "ανοίξεων" ο "αντισιωνιστής" Ερντογάν πηγαίνει στα κράτη με πολυπληθείς αποστολές. Μεταφέρει τεχνογνωσία και προσπαθεί να βάλει τα ισλαμικά κράτη στην "ιδιοσυχνότητα" της Τουρκίας. Αν όχι να τα συνδέσει στο "άρμα" της, να τα βάλει στη λογική της δικής της λειτουργίας ...Να τα συνδέσει με την οικονομία της, ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα "δοχεία". Στη Συρία περίμεναν να κλείσει αυτός ο κύκλος της "άνοιξης", για να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός.
Όμως, η αντοχή του καθεστώτος Άσαντ ήταν ένας απρόβλεπτος παράγοντας ...Απρόβλεπτος, αλλά όχι σε βαθμό που να προκαλεί έκπληξη. Γιατί; Γιατί το καθεστώς Άσαντ σε αντίθεση με αυτά του Μπεν Άλη, του Καντάφι ή του Μουμπάρακ δεν στηριζόταν σε ασθενείς ιδεολογικές βάσεις. Δεν ήταν ομοϊδεάτες οι πιστοί του καθεστώτος ...Ήταν ομόδοξοι. Το καθεστώς Άσαντ είχε σχέση με θρησκευτικό δόγμα. Η "επέλαση" των φανατικών Σουνιτών ήταν σίγουρο ότι θα έβρισκε πρόβλημα στη Συρία. Για τους Αλεβίτες της Συρίας το καθεστώς Άσαντ δεν είναι απλά μια πολιτική επιλογή ...Είναι η μοναδική ελπίδα επιβίωσης. Γνωρίζουν πως, αν πέσει αυτό το καθεστώς, θα βρεθούν υπό καθεστώς θρησκευτικών διωγμών.
Όταν μάλιστα ο Ερντογάν κάνει απροκάλυπτα διωγμούς εναντίον των Αλεβιτών της Τουρκίας, είναι δυνατόν να πείσει τους Σύριους ότι ενδιαφέρεται για το καλό τους και να εγκαταλείψουν τον ηγέτη τους. Ακόμα και οι Σύριοι, οι οποίοι μισούσαν το καθεστώς Άσαντ για την καταπίεση που τους ασκούσε, το "λάτρεψαν", εξαιτίας της ηλιθιότητας του σχεδιασμού. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον εγκαταλείψουν. Είναι πλέον γι' αυτούς αγώνας επιβίωσης να διασωθεί το θρησκευτικά φιλικό γι' αυτούς καθεστώς. Το αντίθετο θα ήταν ο απόλυτος εφιάλτης. Η σουνιτική "άνοιξη" γι' αυτούς θα ήταν βαρύς αλεβιτικός "χειμώνας".
Αυτά όλα έπρεπε να τα γνωρίζουν τα αστροπελέκια του σχεδιασμού και είναι φανερό πως δεν τα γνώριζαν. Το αποτέλεσμα ήταν να αιφνιδιαστούν από την αντίσταση των Συρίων και αναγκαστικά η υπόθεση "κόλλησε". Όμως, ενός κακού μύρια έπονται. Όταν "κολλάει" ένας τέτοιος σχεδιασμός, αρχίζουν να προκύπτουν προβλήματα, τα οποία δεν ήταν προβλεπόμενα σε πλάνα β’ ή γ’. Τέτοιο απρόβλεπτο πρόβλημα είναι η σημερινή αναταραχή στην Τουρκία ...Οι αυτοδίδακτοι αυτοκράτορες χτύπησαν τα κεφάλια τους στον τοίχο.
Η φωτιά στη Συρία έκαψε την Πλατεία Ταξίμ.
Η αμερικανική κρίση έφερε τη φωτιά μέσα στην Τουρκία και απειλεί ολόκληρο τον κόσμο.
Όταν ένας ανάπηρος κάνει χρήση προσθετικών μελών, γνωρίζει την αξία τους για την καθημερινότητά του. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει και πώς να τα χρησιμοποιεί. Όταν αυτά τα τεχνητά μέλη είναι ξύλινα, για παράδειγμα, δεν κάθεται με αυτά να σκαλίζει τα ξύλα στη φωτιά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρουν τα ίδια φωτιά και να τα καταστρέψει. Αυτό δεν το κάνει ποτέ, γιατί δεν μπορεί για ένα δευτερεύον κέρδος να ρισκάρει το πρωτεύον, που είναι η εξυπηρέτηση της αναπηρίας του. Ακόμα κι αν βαριέται, θα σηκωθεί από τη θέση του και θα ψάξει να βρει κάτι άλλο με το οποίο να σκαλίσει τη φωτιά ...δεν θα το κάνει με το προσθετικό του μέλος.
Γιατί χρησιμοποιούμε ως παράδειγμά μας ένα τόσο εξεζητημένο θέμα; Γιατί μόνον αυτό μπορεί να περιγράψει την επίσης εξεζητημένη κατάσταση, που αυτήν τη στιγμή βλέπουμε. Η Τουρκία, ως κράτος, είναι ένας τέτοιος "ανάπηρος". Το σύστημά της λειτουργεί με τόσο λεπτές ισορροπίες, που είναι πρακτικά αδύνατον να "κινηθεί" προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διάλυσής του. Στην κυριολεξία και μόνον που υπάρχει στον χάρτη είναι επιτυχία. Είναι επιτυχία που λειτουργεί στοιχειωδώς εθνικά, ενώ είναι μουσουλμανικό κράτος. Είναι επιτυχία που λειτουργεί στοιχειωδώς κοσμικά, ενώ έχει μέσα του τόσες πολλές φανατικές θρησκευτικές μειονότητες. Είναι επιτυχία που λειτουργεί ενιαία, ενώ έχει μέσα του τόσες πολλές εθνικές μειονότητες. Είναι επιτυχία των κεμαλιστών, την οποία την εξασφάλισαν με πολύ βία και πολύ έλεγχο.
 Αυτήν την "επιτυχία" —όπως φαίνεται— δεν την σεβάστηκαν οι "σχεδιαστές" της νέας κατάστασης. Δεν την σεβάστηκαν οι "αυτοκράτορες" και παρέσυραν και τους "Σουλτάνους". Δεν την σεβάστηκαν από ανάγκη και όχι από αφέλεια. Το πρόβλημα ήταν καθαρά οικονομικό. Η απόσυρση ισχυρών παραγόντων και των κεφαλαίων τους στο iCloud του virtual ιμπεριαλισμού, σήμαινε αδυναμία των ΗΠΑ να χρηματοδοτήσουν τις πάγιες πρακτικές τους, προκειμένου να γκρεμίσουν καθεστώτα.
Μέχρι τώρα η μέθοδος ήταν απλή. Εκμεταλλεύονταν την υπέρτατη στρατιωτική τεχνολογία, για να δώσουν υπεροχή στους "επαναστάτες". Επέβαλαν μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και με "χειρουργικά" αεροπορικά χτυπήματα "παρέλυαν" τους αμυντικούς μηχανισμούς των καθεστώτων, δίνοντας το πλεονέκτημα στους δικούς τους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, προσφέροντας αεροπορική κάλυψη στους "επαναστάτες" και άφθονες πληροφορίες, τους "έσπρωχναν" προς την νίκη. Αυτό έκαναν στη Λιβύη.
Αυτό όμως δεν μπόρεσαν να το κάνουν στην περίπτωση της Συρίας, γιατί, εκτός όλων των άλλων, αντιδρούσε και η Ρωσία. Για να παρακάμψουν το οικονομικό πρόβλημα και να αποφύγουν τη ρωσική αντίδραση, χρησιμοποίησαν την "αυθόρμητη" αντίδραση της Τουρκίας. Έβαλαν τον "ανάπηρο" να παραστήσει τον επιθετικό "αίλουρο". Έβαλαν τον ανάπηρο να "κουνηθεί" σαν τοπικός ιμπεριαλιστής. Αυτό και μόνον ως σκέψη είναι λάθος. Είναι τόσο λάθος, που ειδικά ο ηγέτης της Τουρκίας θα έπρεπε να αντιδράσει ακόμα κι αν του το ζητούσαν με τον πιο επιτακτικό τρόπο. Σε τέτοιο μέγα σφάλμα παρασύρθηκε ο Ερντογάν ...πράγμα ανεπίτρεπτο. Τι έκανε; Έβαλε την "ανάπηρη" Τουρκία να "ανακατέψει" τη συριακή "φωτιά".
Αυτό ήταν το σφάλμα των σφαλμάτων. Γιατί ήταν "σφάλμα"; ...Γιατί ο Ερντογάν πήγε να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση, η οποία ισχύει απολύτως όμοια και στην ίδια την Τουρκία. Ο Ερντογάν, δηλαδή, πήγε να ζωηρέψει μια "φωτιά" σε μια κατάσταση, η οποία είναι όμοια με αυτήν που "σιγοκαίει" την Τουρκία. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Δεν μπορείς να παριστάνεις τον φανατικό μωαμεθανό και να επιτίθεσαι σε ένα γειτονικό καθεστώς, όταν η κυρίαρχη αστική τάξη του κράτους σου είναι σχεδόν άθεη κεμαλική. Δεν μπορείς να παριστάνεις τον Σουνίτη Σουλτάνο και να επιτίθεσαι στον Άσαντ, επειδή είναι Αλεβίτης, όταν έχεις 20 εκατομμύρια Αλεβίτες μέσα στην Τουρκία.
...Εκεί την πάτησε ο θρησκόληπτος Ερντογάν. Νόμισε ότι αυτά, που είναι ασφαλή για την εξωτερική πολιτική, είναι γενικά ασφαλή και ότι δεν θα περνούσε ποτέ "μέσα" στην Τουρκία το πρόβλημα. Αυτό ήταν λάθος. Μπορείς όσο θέλεις να κάνεις τον φανατικό Σουνίτη και να χρηματοδοτείς τους Σουνίτες μουσουλμάνους της Θράκης, γιατί η χριστιανική Ελλάδα δεν είναι όμοια με την Τουρκία, ώστε να της "επιστρέψει" το πρόβλημα. Μπορείς να παριστάνεις ακόμα και τον Μουλά και να ζητάς Τζαμιά στην Αθήνα χωρίς πρόβλημα. Στη μουσουλμανική Συρία δεν μπορείς εμφανίζεσαι ως θρησκευτικός ηγέτης, γιατί "φουντώνεις" θρησκευτικές διαμάχες μεταξύ δογμάτων, τα οποία υπάρχουν και μέσα στην Τουρκία ...Το "πόδι" σου είναι "ξύλινο" και παίρνει "φωτιά" μαζί με τα γειτονικά "κούτσουρα".
Η "φωτιά" στο Ταξίμ γι' αυτό "μπήκε" ...Εξαιτίας της αδυναμίας των Αμερικανών να επέμβουν και της "εργολαβίας" που έδωσαν στον Ερντογάν ...Εξαιτίας της Συρίας και της τακτικής του Μουλά του σουνιτισμού, ενοχλήθηκαν τόσο οι κεμαλικοί όσο και οι Αλεβίτες της Τουρκίας. Στα καλά καθούμενα, δηλαδή, δημιουργήθηκε "προφόρτιση" στην κοινωνία, επειδή ο Ερντογάν έπαιξε το χαρτί της θρησκείας ...Του σουνιτικού δόγματος συγκεκριμένα, που κάποιους στην Τουρκία τους ενοχλεί και κάποιους άλλους δεν τους αφορά καθόλου. Από τη στιγμή που ο Ερντογάν χρηματοδοτείται αδρά από τα φανατικά σουνιτικά καθεστώτα της Αραβίας, αυτό δεν μπορούσε να το αποφύγει σε περίπτωση που θα εμπλεκόταν στο συριακό πρόβλημα.
Αυτά τα σουνιτικά καθεστώτα μισούν τόσο τους Σιίτες τύπου Αχμαντινεζάν όσο και τους Αλεβίτες τύπου Άσαντ ..."Αδερφά" δόγματα είναι αυτά τα δύο. Οι Σουνίτες δεν έχουν πρόβλημα να χρηματοδοτήσουν οποιονδήποτε αναλάβει "εργολαβικά" να φέρει εις πέρας τις δικές τους θρησκευτικές διαμάχες ...Πετροδολάρια υπάρχουν άφθονα. Με αυτά τα πετροδολάρια έγινε η "ανάπτυξη" της Τουρκίας. Δεν έκανε κανένα θαύμα ο αγράμματος πρώην ποδοσφαιριστής. Δεν έδιωξε το ΔΝΤ, επειδή έκανε κάτι "μαγικό" ...Πήρε χρήματα από τους Άραβες και ξεπλήρωσε το ΔΝΤ. Τεράστια ποσά χρωστούσε η Τουρκία και τεράστια ποσά εξακολουθεί να χρωστάει ...Απλά άλλαξε δανειστές. Εκεί που η Τουρκία χρωστούσε στις "Αγορές" και στο ΔΝΤ, τώρα χρωστάει στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Εμιράτα.
Αυτή η χρηματοδότηση, όταν γίνεται με θρησκευτικά κριτήρια, έχει και τους αντίστοιχους όρους. Δεν μπορεί να παριστάνει ο Ερντογάν τον πολιτικοθρησκευτικό προστάτη των όπου γης Σουνιτών και το κράτος του να λειτουργεί με τον πάγιο κεμαλικό τρόπο ...Πρέπει να δείξει στους Σουνίτες Άραβες ότι προωθεί τις θρησκευτικές τους απόψεις ...Πρέπει να αποδείξει στους φανατικούς της Σαρία ότι έχει πρόθεση να μετατρέψει την Τουρκία σε "ευσεβές" κράτος. Γι' αυτόν τον λόγο προωθεί την "ατζέντα" του Ισλάμ. Για αυτόν τον λόγο προσπαθεί να "κόψει" τα φιλιά, το αλκοόλ ή το ίντερνετ και στην ουσία να "μπει" στη ζωή των κεμαλικών και να την αλλάξει.
Ως θρησκόληπτος ο ίδιος, μπορεί να συμφωνεί με όλα αυτά, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα τα επιχειρούσε ποτέ από μόνος του, αν αυτά δεν ήταν όροι των δανειστών του ...Των δανειστών, που έδωσαν "ανάπτυξη" μέσω των μεγάλων έργων στην Τουρκία. Τζαμιά, αυτοκινητόδρομους και κρεμαστές γέφυρες φτιάχνει ο Ερντογάν με δανεικά ...Σαν την "ισχυρή" Ελλάδα του Σημίτη ...Την Ελλάδα των μεγάλων προμηθειών, των αυτοκινητόδρομων και των Ολυμπιακών Αγώνων ...Την Ελλάδα των δανεικών, που κάποτε θα τελειώσουν. Στην πραγματικότητα, δηλαδή, μια κατάσταση τύπου Σημίτη ζει η Τουρκία. Θέμα χρόνου είναι να υπάρξει "κάμψη" της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης, όμως, η οποία στηρίχθηκε στο "φτηνό" χρήμα των δανεικών. Μιας ανάπτυξης, η οποία θα βρει την Τουρκία να χρωστάει της "Μιχαλούς". Μια Τουρκία, όπου ο καθένας έχει από δέκα πιστωτικές κάρτες και με τη μία πληρώνει τις δόσεις της άλλης.
Τώρα αυτή η "κάμψη" φαίνεται καθημερινά και αυτή είναι που κάνει την κοινωνία "νευρική". Όταν η κοινωνία αρχίζει και βλέπει πρόβλημα επιβίωσης, αρχίζει και συσπειρώνεται γύρω από ό,τι θεωρεί σημαντικό και την βοηθά. Άλλοι θα συσπειρωθούν γύρω από τη θρησκεία, άλλοι γύρω από την ιδεολογία, άλλοι γύρω από τον εθνικισμό. Όλοι θα θυμηθούν κάτι, που να τους κάνει να νιώσουν ασφαλείς. Η πολιτική του Ερντογάν, σε συνδυασμό με τη "νευρικότητα" που προκαλεί η οικονομία, δημιούργησε συνθήκες κοινωνικής σύγκρουσης. Σε μια κοινωνία με πολλά και διαφορετικά μέλη, εξαιτίας του ίδιου φόβου για την οικονομία, κάποιοι είδαν θετικά την κίνηση του Ερντογάν και κάποιοι αρνητικά. Όλη όμως η κατάσταση έχει έναν και μοναδικό "παρονομαστή": ...Την επερχόμενη οικονομική κρίση, η οποία εκ των δεδομένων θα δοκιμάσει τις αντοχές της τουρκικής κοινωνίας και βεβαίως του τουρκικού κράτους.
Οι στιγμές λίγο πριν από την "καταιγίδα" εκτυλίσσονται στην πλατεία Ταξίμ. Οι πρώτες "σταγόνες" μιας "καταιγίδας" πρωτοφανούς. Μέσα σε ένα παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον που ασφυκτιά, η Τουρκία θα πρέπει να επιστρέψει χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει. Χρήματα, τα οποία η παγκόσμια κρίση είναι φανερό ότι δεν θα της επιτρέψει να τα αποκτήσει.
Επιχειρήσεις μεγάλες κλείνουν η μία μετά την άλλη. Η αισιοδοξία έχει αρχίσει να γίνεται είδος προς εξαφάνιση. Οι Τούρκοι, όπως και οι Έλληνες στην Ελλάδα, σπούδασαν με μεγάλες θυσίες τα παιδιά τους, προκειμένου να τους προσφέρουν την εύκολη αστική ζωή, η οποία φάνταζε λαμπερή στην εποχή της αφθονίας. Αυτή η ζωή όμως, λόγω της παγκόσμιας κρίσης, αρχίζει και φαίνεται "όνειρο" απατηλό. Η ανεργία σε αυτό το επίπεδο απασχόλησης έχει αρχίσει να γίνεται τεράστια και στην Τουρκία. Τα παιδιά, μετά από πολυδάπανες σπουδές, επιστρέφουν στα σπίτια τους και καταδικάζονται στην ανεργία. Αυτά τα παιδιά είναι τώρα στο Ταξίμ. Δεν είναι παιδιά αποκλειστικά των κεμαλιστών, όπως αφήνεται να εννοηθεί...
...Ανάμεσα στα παιδιά των κεμαλιστών είναι και παιδιά ευσεβών μουσουλμάνων, οι οποίοι, θέλοντας να τα βοηθήσουν, τα σπούδασαν και τώρα είναι είτε άνεργα είτε με εργασίες, τις οποίες θεωρούν κατώτερες των προσόντων τους ...Τα παιδιά εκείνων των φανατικών, τα οποία ήρθαν από την Ανατολία και τον Πόντο στην Πόλη και που τώρα θέλουν να μπουν επί ίσοις όροις στο παιχνίδι της ζωής της νέας πατρίδας τους ...Τα παιδιά των ευσεβών οπαδών του Ερντογάν, που, λόγω της μόρφωσης, θέλησαν να έχουν άλλη μοίρα και βεβαίως άλλη ζωή από εκείνη των γονιών τους ...Τα μοντέρνα παιδιά της Πόλης, που ο μητέρες τους φορούν τσαρσάφ ...Οι Νεοπολίτες, οι οποίοι "έφυγαν" με πολύ κόπο από τη θρησκοληψία και τον φανατισμό και τώρα βλέπουν ότι ο Ερντογάν θέλει να τους ξαναγυρίσει πάλι "πίσω" από εκεί όπου ξεκίνησαν και ούτε που θέλουν να το θυμούνται.
Σε αυτά τα παιδιά "επιτέθηκε" ο Ερντογάν ...Στα παιδιά των δικών του οπαδών. Αυτά τα παιδιά τον εκνεύρισαν πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα, γιατί μπορεί να τα θεωρεί και αχάριστα ...Γιατί μπορεί να θεωρεί ότι, εξαιτίας της μόρφωσής τους, τον πρόδωσαν και πήγαν με τους "άλλους". Θεωρεί ότι του "χρωστάνε", γιατί τα βοήθησε να ξεφύγουν από τη φτώχεια της Ανατολής. Αυτά τα παιδιά αποκαλεί "πλιατσικολόγους", εφόσον δεν έχει νόημα να αποκαλέσει έτσι τα παιδικά των ευκατάσταστων κεμαλιστών.
Είδε τα αγόρια χωρίς γένια και τα κορίτσια χωρίς μαντίλες να τον αμφισβητούν και εκνευρίστηκε. Γιατί τους "επιτέθηκε" τόσο άγαρμπα, ρίχνοντας στην πραγματικότητα "λάδι" στη "φωτιά"; ...Για πολλούς λόγους —πέραν του ότι θεωρεί ότι, ως ευσεβείς μουσουλμάνοι, είναι εξοικειωμένοι σε αυστηρές πατερναλιστικές συμπεριφορές—. Οι κυριότεροι έχουν σχέση με τον ίδιο ως προσωπικότητα, τους χρηματοδότες του ως θρησκευτικό δόγμα και τη διαπλεκόμενη οικογένειά του ως μπίζνες. Σ' ό,τι αφορά το πρώτο, συμβαίνει το εξής: Ο Ερντογάν είναι ένας λαϊκός άνθρωπος ...Του "πεζοδρομίου". Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει και ως παντελώς ακατάρτιστο άνθρωπο.
Οι σπουδές του είναι πολύ "φτωχές" ως περιεχόμενο ...Σχεδόν συνάδερφος του ξυλοκόπου Γιωργάκη και του πιτσαδόρου Σαμαρά είναι ...Θρησκευτικό λύκειο έχει τελειώσει και διοίκηση επιχειρήσεων έχει σπουδάσει ...Τίποτε δηλαδή ...Πιο κάτω δεν έχει ...Πιο κάτω είναι να παίζεις βώλους και να περιμένεις να μεγαλώσεις. Τις σπουδές των τελευταίων Ελλήνων Πρωθυπουργών και του μέσου Έλληνα ντελιβερά έχει. Ως φανατικός θρησκευόμενος είναι "τραχύς" στις συμπεριφορές του σε βαθμό να μοιάζει παντελώς "αμόρφωτος" πολιτικά. Νομίζει ότι η δημοκρατία είναι σαν τις τιράντες του και άρα προσαρμοσμένη στα δικά του μέτρα ...Όταν τον συμφέρει, τη θυμάται. Πρόσφατα, σαν ειδήμων της ιστορίας και του πολιτισμού, αξιολόγησε άσχημα και τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Την "έκοψε" τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και δεν πέρασε τις "εξετάσεις" της.
...Ο άνθρωπος έχει "ξεφύγει". Η επιτυχία, που απολαμβάνει στη ζωή του, δεν είναι προϊόν των γνώσεών του ή των στρατηγικών του. Η επιτυχία του οφείλεται στη δυναμικότητα του χαρακτήρα του. Ως παλιός ποδοσφαιριστής, πιθανότατα βάζει το κεφάλι του εκεί όπου κάποιος άλλος φοβάται να βάλει το πόδι του ...Λειτουργεί με το ένστικτο ...Είναι παρορμητικός, ισχυρογνώμων, αποφασιστικός και παθιασμένος με ό,τι κάνει. Έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον ...εαυτό του. Αυτά όλα τα χαρακτηριστικά μπορούν να βοηθήσουν κάποιον άνθρωπο να ξεκινήσει από "χαμηλά" και να πάει "ψηλά". Τον κάνουν κινητικό και με λίγη τύχη μπορεί κάπου να φτάσει. Ο Ερντογάν, δηλαδή, είναι από τους ανθρώπους εκείνους, που, χίλιες φορές να ξεκινήσουν από το "μηδέν", σίγουρα κάπου "ψηλά" θα φτάσουν, αλλά και χίλιες φορές θα "γκρεμιστούν" ...Έτσι λειτουργούν ...Αυτή είναι η φύση τους ...Τζογάρουν ...Όλα ή τίποτε ...Ή άρχοντες ή φυλακή ...Χύνουν την "καρδάρα" για το επιπλέον κέρδος, παίρνοντας το ρίσκο και την τελευταία φορά, την οποία δεν γνωρίζουν πότε θα είναι, καταστρέφονται.
Αυτά τα χαρακτηριστικά έφεραν τον Ερντογάν στην "κορυφή" της Τουρκίας. Όμως, για να παραμείνεις στην "κορυφή", απαιτούνται άλλα χαρακτηριστικά. Ό,τι είναι πλεονέκτημα στην "αναρρίχηση", είναι μειονέκτημα στην "κορυφή". Στην κορυφή απαιτείται κατάρτιση ...Απόλυτη κατάρτιση, υπομονή και ηρεμία. Ο παρορμητισμός και τα πάθη προσδίδουν "κινητικότητα" και στην κορυφή, αν είσαι "κινητικός", μόνον προς τα "κάτω" πας ...Αυτό έπαθε ο Ερντογάν. Στο ζενίθ της δύναμής του και μετά από έναν ανεπανάληπτο εκλογικό θρίαμβο, την "πάτησε" από πέντε άτομα, που μαζεύτηκαν σε ένα πάρκο. Τον παρέσυραν στο μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του μερικά άτομα, τα οποία υπερασπίζονταν μερικά δένδρα.
Δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση και ένιωσε ασφάλεια με τις "τιράντες" του. Νόμισε ότι με την "αριθμητική" της δημοκρατίας υπερτερεί των αντιπάλων του, ενώ η δημοκρατία δεν έχει "αριθμητική". Οι όχλοι έχουν αριθμητική, γιατί αυτοί μετράνε πόσοι είναι οι άλλοι και πόσοι είμαστε εμείς. Νόμιζε ότι με μια δυναμική του αντίδραση θα το έλεγχε. Αντί να δείξει τη μεγαλοσύνη του δημοκράτη ηγέτη, ο οποίος "σκύβει" να ακούσει την κοινωνία ακόμα και στα πιο ασήμαντα αιτήματά της, ρίσκαρε τη σύγκρουση και μετά από λίγες ημέρες έβαλε "φωτιά" στην Τουρκία. Ως γνήσιος ποδοσφαιριστής, που παίζει με το σώμα του, νόμιζε ότι αρκεί ένα "τζαρτζάρισμα" για να διώξει τους αδύναμους από την Πλατεία. Αυτό ήταν λάθος και το είδαμε να "φουντώνει" ...Οκτώ χιλιάδες τραυματίες μέχρι τώρα και δεν έχει τελειώσει τίποτε.
Επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει, έτσι και ο Ερντογάν δεν υποχωρεί, γιατί τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του. Για να υποχωρήσει, πρέπει να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος και αυτός θεωρεί ότι είναι αλάνθαστος. Τα ίδια χαρακτηριστικά, που τον έφεραν στην κορυφή, σήμερα τον απειλούν. Λειτουργώντας με πάθος στράφηκε εναντίον των διαδηλωτών και αυτό τον "έριξε" ένα επίπεδο χαμηλότερα. Με τη στάση του αμέσως-αμέσως δημιούργησε ρήγμα στο ίδιο του το κόμμα, εφόσον δεν συμφωνούν όλοι μαζί του στη διαχείριση της κατάστασης. Εκεί δηλαδή που έλεγχε ολόκληρη την κοινωνία, τη δίχασε και ταυτόχρονα δίχασε και το δικό του κομματικό μερίδιο  στην κοινωνία αυτήν. Εκεί που είχε τον Γκιούλ "υπάλληλό" του, τώρα τον έκανε "συνέταιρό" του, εφόσον είναι πολύ πιο διαλλακτικός και αντιπροσωπεύει το "λογικό" πρόσωπο του κόμματος.
Ο δεύτερος λόγος, που φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο, είχε σχέση με τους "δανειστές" της Τουρκίας. Είχε σχέση με τους Σουνίτες Άραβες με τα πετροδολάρια. Ήταν υποχρεωμένος ο Ερντογάν να δείξει σ' αυτούς πως είναι αμετακίνητος στη θέση του. Τους είχε υποσχεθεί να χτίσει Τζαμί στην πλατεία Ταξίμ. Ως εξουσιαστής, είχε υποσχεθεί κάτι σε ανθρώπους με συγκεκριμένη λογική και νοοτροπία σε θέματα εξουσίας. Έπρεπε μπροστά στα "μάτια" των κριτών του να φερθεί όπως αρμόζει στο κοινό τους δόγμα. Αυστηρά, πατερναλιστικά και με την απόλυτη σκληρότητα ...Οι δανειστές του τον κρίνουν. Δεν μπορούσε αυτός, ο οποίος παρίστανε τον "Σουλτάνο", να φερθεί με διπλωματία απέναντι στους αμφισβητίες. Δεν μπορούσε να "ακούει" τους "πλιατσικολόγους" ...Αυτά τα κάνουν οι "φλώροι" και οι δημοκράτες. Ο "Σουλτάνος" ήταν υποχρεωμένος να χτυπήσει τη γροθιά του στο "μαχαίρι" ...και τώρα θα κλάψει με μαύρο δάκρυ.
Ο τελευταίος λόγος, που το έκανε, ήταν και ο πιο "ταπεινός". Το Τζαμί, το οποίο υποσχέθηκε στους Άραβες δωρητές να χτίσει στην πλατεία Ταξίμ, το υποσχέθηκε και σε δικούς του εργολάβους ...Σε πολύ δικούς του συγκεκριμένα. Λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι ο γαμπρός του είναι διευθυντής του κατασκευαστικού ομίλου Cahk. Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ ασχολείται με έργα σαν αυτά που δρομολογούνται στην πλατεία Ταξίμ ...Τζαμιά, ανάπλαση πάρκων, εμπορικά κέντρα κλπ.. ...Εύκολα έργα και ακίνδυνα, αν έχεις πεθερό τον Ερντογάν. Γιατί; Γιατί τόσο τα Τζαμιά όσο και τα εμπορικά κέντρα, τα οποία χτίζονται μαζί με τις διαμορφώσεις των χώρων γύρω τους, γίνονται με τη λογική της δωρεάς και όχι του δημόσιου έργου. Το έργο το παίρνει αυτός, ο οποίος είναι συμπαθής στον δωρητή ...Στην προκειμένη περίπτωση συμπαθής στους Άραβες χρηματοδότες του Ερντογάν.
Εύκολα γίνεται πλούσιος ο γαμπρός του "Σουλτάνου" και χωρίς ρίσκο να κατηγορηθεί για διαφθορά. Κανείς δεν χρειάζεται δημόσια έργα, όταν υπάρχουν τόσο γενναιόδωροι "ευεργέτες" του πεθερού ...Περίπτωση Βουλγαράκη θυμίζει ο κύριος Μπεράτ, εφόσον του αρκεί το νόμιμο, άσχετα αν —ως φανατικός Σουνίτης— ψάχνει και το ηθικό. Γι' αυτόν τον λόγο ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον Ερντογάν, μίλησε για σάβανα με τσέπες ...Στον Ερντογάν απευθυνόταν, για να του θυμίσει τον γαμπρό του. Απευθυνόταν σ' αυτόν, που δήθεν φόρεσε τα "σάβανα", όταν αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την εξουσία ...Σ' αυτόν, που σε μια αποστροφή του λόγου του μας είπε ότι δίνει λογαριασμό μόνον στον Θεό ...Σ' αυτόν, που θα πρέπει να προσέχει τι εύχεται, γιατί οι καιροί είναι ύποπτοι και αυτό, που δεν φαντάζεσαι ότι θα σου τύχει ποτέ, (μπορεί) να σε περιμένει την επόμενη στιγμή στην επόμενη γωνία.
Ο μέγας φόβος.
Το δώρο της ΕΡΤ.
Τι φοβούνται τώρα στην πλατεία Ταξίμ; ...Φοβούνται μήπως ξεσπάσει εμφύλιος στην Τουρκία και δοκιμάσει τις αντοχές του δημιουργήματός τους. Σε μια τέτοια περίπτωση ανατρέπονται όλα. Ανατρέπεται όλος ο σχεδιασμός τους, εφόσον χάνεται αυτό, το οποίο εξ' αρχής επιλέχθηκε σαν σταθερό σημείο αναφοράς και ήταν η Τουρκία. Ακόμα όμως κι αν η Τουρκία δεν διαλύσει στα εξ’ ων συνετέθη, η σημερινή κοινωνική έκρηξη εξακολουθεί να είναι καταστροφική. Γιατί; Γιατί μπορεί να μην καταστρέφει το κράτος, αλλά καταστρέφει την οικονομία της. Καταστρέφεται μια οικονομία, η οποία προετοιμάστηκε με πολύ χρήμα σε μια πολύ ευνοϊκή παγκόσμια οικονομική κατάσταση, προκειμένου να παίξει τον ρόλο της.
Όλα αυτά δεν ισχύουν πλέον. Χρήματα να επανεπενδυθούν για τα ίδια πράγματα δεν υπάρχουν και η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν επιτρέπει την αλματώδη ανάπτυξη. Το χρηματιστήριο της Τουρκίας, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων, έχει χάσει πάνω από το 30% των αξιών του. Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και ούτε αφορά τους λίγους πλούσιους επενδυτές, όπως επίσης φαίνεται. Όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο "χτυπάει" κατ’ ευθείαν τις ίδιες τις επιχειρήσεις και τον τραπεζικό τομέα της Τουρκίας και απειλεί την οικονομία με κατάρρευση. Γιατί; Γιατί η τουρκική ανάπτυξη στηρίχθηκε στον τραπεζικό δανεισμό. Χωρίς τέτοιον δανεισμό δεν υπάρχει γρήγορη ανάπτυξη.
Αυτό σημαίνει όμως ότι οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις έχουν δάνεια στις τράπεζες. Τα δάνεια αυτά οι περισσότερες επιχειρήσεις τα είχαν εξασφαλίσει με την "υποθήκευση" των δικών τους μετοχών. Τις "υποθήκευσαν" με τις αξίες, οι οποίες αναγράφονταν στο ταμπλό του χρηματιστηρίου. Αν το χρηματιστήριο έχασε το 30% των αξιών του, σημαίνει ότι ο τραπεζικός τομέας της Τουρκίας έχασε επίσης 30% των αξιών των εγγυήσεών του στα χαρτοφυλάκιά του. Υπάρχει μια τεράστια "τρύπα" εγγυήσεων. Για να σταθεροποιηθεί ο τραπεζικός τομέας τής Τουρκίας στην προ του Ταξίμ εποχή, θα πρέπει οι επιχειρήσεις των δανειοληπτών να πάνε και να αναπληρώσουν στο ισόποσο —και με "φρέσκο" χρήμα— την απώλεια που υπέστησαν οι μετοχές τους.
Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί οι φαινομενικά "άσχετες" μετοχές, οι οποίες διατίθενται μέσω χρηματιστηρίου σε ανώνυμους επενδυτές, "χτυπούν" απευθείας τις ίδιες τις επιχειρήσεις; Υπό τις σημερινές οικονομικές καταστάσεις πόσες επιχειρήσεις μπορούν να το κάνουν αυτό; Καθημερινά κλείνουν στην Τουρκία μεγάλες επιχειρήσεις υπό το βάρος των χρεών τους. Θα μπορέσουν όλες όσες επιβιώνουν στα όρια να φορτωθούν τα επιπλέον "βάρη" των νέων εγγυήσεων; Κατάλαβε ο αναγνώστης γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται; Γιατί τα νούμερα και οι απώλειες των χρηματιστηρίων δεν είναι ποδοσφαιρικά αποτελέσματα; ...Ολόκληρος ο σχεδιασμός της τελευταίας δεκαετίας μπορεί να καταστραφεί, εξαιτίας μερικών δένδρων στο πάρκο Γκεζί ...Επενδύσεις δισεκατομμυρίων μπορεί να "εξατμιστούν", επειδή ο ποδοσφαιριστής, που έγινε "Σουλτάνος", νομίζει ότι δεν υπάρχει φάουλ στο "τζαρτζάρισμα".  
Αν καταρρεύσει η τουρκική οικονομία, θα ανοίξει μια "μαύρη τρύπα" σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Ο ευαίσθητος χώρος της Μέσης Ανατολής θα επιστρέψει στο χάος και άρα στην εποχή της διάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύουν όλα τα δημιουργήματά τους, που έστησαν με άπειρο κόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθούν προ κινδύνων πρωτοφανών, τους οποίους δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να διαχειριστούν. Τα πράγματα στην καλύτερη περίπτωση θα γυρίσουν εκεί όπου ήταν πριν την αραβική "άνοιξη" και στη χειρότερη στο χάος. Χωρίς την Τουρκία τα "ανοιξιάτικα" καθεστώτα δεν μπορούν να αναπτύξουν μια στοιχειώδη οικονομική λειτουργία και πιθανότατα να ανατραπούν από τις αστικές τους τάξεις, οι οποίες σήμερα έχουν καθηλωθεί από τους Σιωνιστές στη "γωνία".
Η κατάσταση επέβαλε λεπτούς χειρισμούς. Οι κίνδυνοι ήταν τόσο μεγάλοι, που, άσχετα με το τι έκανε ο Ερντογάν, τα "αφεντικά" θα έπρεπε να του προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για να το κάνει. "Καλύτερες συνθήκες" για μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Ό,τι είναι για τη φωτιά το οξυγόνο είναι για τις κοινωνικές αντιδράσεις η δημοσιότητα. Αυτή η δημοσιότητα ήταν εχθρός των "αφεντικών". Η δημοσιότητα "μεθά" τους αντιδραστικούς και λειτουργεί όπως η "ηρωίνη". Τους ενθαρρύνει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Τους ενθαρρύνει να κάνουν πράγματα, τα οποία δεν θα έκαναν μακριά από τη δημοσιότητα. Ακόμα και ο πιο απλός άνθρωπος μπορεί μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό να γίνει ένας πραγματικός ήρωας.
Τι έπρεπε να κάνουν; ...Να σταματήσουν ό,τι λειτουργούσε εις βάρος του συστήματος ...Να σταματήσουν τη "ροή" ειδήσεων από την Τουρκία προς τον κόσμο ...Να σταματήσουν να δίνουν δύναμη στους διαδηλωτές και να περιορίζουν τη δράση των δυνάμεων καταστολής. Να επιβληθεί ένα σκότος, ώστε να αισθανθούν οι αντιδρώντες ανασφάλεια και να αρχίσουν να μειώνουν τη δράση τους. Για να γίνει αυτό, έπρεπε να τραβήξουν άμεσα την Τουρκία από το πρώτο πλάνο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Να δώσουν στον Ερντογάν τον χρόνο να χειριστεί την κατάσταση χωρίς την πίεση των διεθνών ΜΜΕ.
Ποιος μπορούσε να τους εξυπηρετήσει σε αυτό το επίπεδο; ...Η Ελλάδα φυσικά. Γιατί; ...Για δύο λόγους. Η Ελλάδα, λόγω του ειδικού ενδιαφέροντός της για τα συμβαίνοντα στην Τουρκία, λειτουργούσε στην πραγματικότητα ως ένα "αντηχείο", το οποίο "ενίσχυε" τη δημοσιότητα που είχε πάρει το θέμα της Τουρκίας ..."Πολλαπλασίαζε" τον "θόρυβο" και έκανε επιπλέον και "δικό" της. Τα ιδιωτικά της τηλεοπτικά κανάλια είχαν στείλει από πρώτα τους ανταποκριτές, οι οποίοι είχαν "σταθμεύσει" στην Τουρκία και για τους δικούς τους λόγους είχαν πάρει από την αρχή και με σαφήνεια το μέρος των διαδηλωτών. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα "παρήγαγε" και "αναπαρήγαγε" τις ειδήσεις, οι οποίες στη συνέχεια κατέκλυζαν τα ηλεκτρονικά δίκτυα ...Αυτό έπρεπε να σταματήσει. Για να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα.
Άρα, είχαν μπροστά τους δύο διαφορετικά πράγματα να κάνουν. Να τραβήξουν την Τουρκία από το πρώτο πλάνο και άρα να βάλουν κάποιον άλλον σ' αυτό. Να απομακρύνουν τα ελληνικά κανάλια από την Τουρκία, χωρίς να φαίνεται ότι δίνουν εντολές τέτοιου τύπου. Αυτό γινόταν με πολύ απλό τρόπο ...Με μια θεαματική ενέργεια τύπου ΕΡΤ. Με το "λουκέτο" στην κρατική τηλεόραση η Ελλάδα θα έμπαινε ξανά σε πρώτο πλάνο. Οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα γίνεται γρήγορα πρώτο θέμα στη Δύση και μια τέτοια ενέργεια ήταν σίγουρο ότι θα την έβαζε στις ειδήσεις. Τα ξένα μέσα, είτε εκ του πονηρού είτε λόγω πραγματικής αλληλεγγύης, θα έβαζαν την Ελλάδα πρώτη στην ατζέντα τους.
Για τους ίδιους όμως συντεχνιακούς λόγους ταυτόχρονα θα επιβαλλόταν γενική "σιωπή" στην Ελλάδα. Γιατί; ...Γιατί τα ιδιωτικά κανάλια και οι δημοσιογράφοι θα "συμπαραστέκονταν" στους "αγωνιστές" συναδέρφους τους. Χωρίς να φαίνεται "άνωθεν" παρέμβαση, ο ελληνικός λαός θα έμενε χωρίς πληροφόρηση ...Αυτό ήταν το ζητούμενο. Τα κανάλια θα παρατούσαν το τουρκικό θέμα και θα σταματούσε άμεσα η ροή ειδήσεων από την Τουρκία. Μέσα σε λίγες ημέρες ο κόσμος τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Δύση θα "ξεχνούσε" ακόμα και τα θέματα της επικαιρότητας ...Όλοι ευχαριστημένοι. Οι δημοσιογράφοι έκαναν το καθήκον τους και οι καναλάρχες εξυπηρέτησαν την εξουσία, χωρίς καν να χρειαστεί να δώσουν εντολές.
...Εύκολα ήταν όλα αυτά. Τα αφεντικά της Τουρκίας είναι ταυτόχρονα —όπως είπαμε— και αφεντικά των βενιζελοναζί. Των κυβερνώντων, αλλά και των διαπλεκομένων επιχειρηματιών. Μια εντολή στονδισέγγονο του συνεταίρου του Βενιζέλου αρκούσε, για να κάνει αυτό το οποίο βόλευε. Οι διαπλεκόμενοι βενιζελικοί δεν θα είχαν πρόβλημα να αφήσουν τα κανάλια τους να κάνουν το "καθήκον" τους και να "συμπαρασταθούν" στους εργαζόμενους της ΕΡΤ ...Στους διορισμένους από τους βενιζελοναζί εργαζόμενους. Πρόβλημα με την κυβέρνηση δεν θα υπήρχε ...Όλοι "υπάλληλοι" των ίδιων αφεντικών είναι. Ποιος θα έριχνε την κυβέρνηση; ...Ο ιδρυτής του ΤΑΙΠΕΔ και πωλητής του ΟΤΕ; ...Ο παλιός σταλινικός χαφιές Κουβέλης; ...Ή μήπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και παλιός ΠΑΣΟΚΟΣ; ...Ό,τι και να του πήγαιναν να υπογράψει, θα το υπέγραφε.
Έτσι κι αλλιώς κόστος δεν υπήρχε για κανέναν ..."Κόλπο" ήταν ...Δεν θα έχαναν τους "υμνητές" τους στην Αγία Παρασκευή ...Δεν θα απολυόταν κανένας από τους κομματικούς τους "πελάτες" ...Σε "διαθεσιμότητα" τους έθεταν για κάποιες λίγες ημέρες. Έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν εδώ και μήνες ποιοι και πότε θα απολυθούν. Όλα αυτά, που είδαμε, ήταν μια παράσταση ...μέχρι να κατορθώσει ο Ερντογάν να μετατρέψει τους οργισμένους διαμαρτυρόμενους σε "ακίνητους" διαμαρτυρόμενους ...Αρκούσαν λίγες ημέρες, για να το κατορθώσουν. Χωρίς το "ντοπάρισμα" των ΜΜΕ, θα τελείωναν οι αστυνομικοί τη δουλειά. Με μερικές τρομοκρατικές κατ’ οίκον συλλήψεις εύκολα ήταν όλα.
...Χρόνο ήθελαν και χρόνο πήραν. Ταυτόχρονα και οι βενιζελοναζί δεν θα είχαν κόστος για την αναμενόμενη "κωλοτουμπα". Είχαν από την αρχή βρει τον τρόπο να επαναφέρουν την πρότερη κατάσταση, χωρίς να κινδυνεύουν με εξευτελισμό ...Η "μπάλα" θα κατέληγε στο "γήπεδο" της δικαστικής εξουσίας ...Την τάξη θα την επανέφερε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτό θα "αποφάσιζε" και θα αποκαθιστούσε την τάξη ...Το Συμβούλιο της Επικρατείας, που "θρέφει" Πικραμένους. Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; ...Η φαινομενικά πρωτοφανής βλακεία του Σαμαρά να βάλει "λουκέτο" στην ΕΡΤ ήταν εκ του ασφαλούς και εξ’ αρχής προβοκατόρικη.
Όλοι γνώριζαν πως μια τέτοια απόφαση, όσες "υπογραφές" κι αν έπαιρνε, δεν θα "περπατούσε" ...Θα "σταματούσε" στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Απλά δεν ήξεραν σε πόσες ημέρες θα το έκανε αυτό το Συμβούλιο, γιατί δεν ήξεραν πόσες ακριβώς ημέρες θα χρειαζόταν ο Ερντογάν και τα "αφεντικά" του να ηρεμήσουν την κατάσταση. Όταν πλέον είδαν ότι το θέμα της Τουρκίας μπορούσε να περάσει στα "ψιλά" μαζί με τα υπόλοιπα "διεθνή", εκδόθηκε η απόφαση: ...Η ΕΡΤ θα έκανε "εκκαθάριση" εν λειτουργία. Αυτό, δηλαδή, το οποίο αναγκαστικά, λόγω Μνημονίου, ήταν δρομολογημένο να γίνει πριν την "ταρζανιά" του πιτσαδόρου ...Όλοι ευχαριστημένοι ...Η "αλληλεγγύη" των δημοσιογράφων "απέδωσε".
Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το θέμα της ΕΡΤ συνδέεται άμεσα με τα συμβαίνοντα στην πλατεία Ταξίμ. Γνώριζαν ότι μόνον με την ΕΡΤ θα μπορούσαν να επιβάλουν "σιγή ασυρμάτου" σε όλα τα ιδιωτικά και κατ’ εντολήν των αφεντικών "συμπάσχοντα" κανάλια. Από εκεί και πέρα την "πάσα" την πήραν οι "απέναντι". Η υπόθεση "δουλεύτηκε" με τον κατάλληλο τρόπο. Τα διεθνή ΜΜΕ έπαψαν να ασχολούνται με την Τουρκία και ασχολήθηκαν με την Ελλάδα. Πάλι η Ελλάδα —με τον φασισμό της και τη Διαπλοκή της— γέμισε τα πρωτοσέλιδα της Δύσης. Η Τουρκία καιγόταν και η Δύση ασχολιόταν με την ΕΡΤ. Η ναζιστική Γερμανία άλλαξε την ατζέντα της επικαιρότητάς της. Η Γερμανία "πνιγόταν", η βασική της σύμμαχός Τουρκία "καιγόταν" και η Καγκελάριος έκανε δηλώσεις για την ΕΡΤ.  Έδινε εντολές για το πώς θα πρέπει να γίνει χειρισμός της "επείγουσας" κατάστασης στην Ελλάδα ...Πολύ "επείγουσα", γιατί κάποιοι καθυστερούσαν να φτάσουν στην Παλλήνη και τον Γέρακα.
...Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ερντογάν. "Ενήμερος" για την ελληνική "πάσα", την εκμεταλλεύτηκε την επόμενη ημέρα. Κακώς ασχολούνται με την Τουρκία..., είπε ...να ασχοληθούν με την Ελλάδα, που έχει χειρότερα προβλήματα ...Που έχει βίαιες διαδηλώσεις ...Που έχει κοινωνικές αντιδράσεις. Ναι, Ταγίπ ...Ό,τι πείς. Είναι το ίδιο τα εκατομμύρια ανθρώπων, που βγήκαν στους δρόμους με ρόπαλα έτοιμοι να συγκρουστούν μεταξύ τους με μερικούς κακομοίρηδες, οι οποίοι άπλωσαν μια "μπουγάδα" με συνθήματα στη λεωφόρο Μεσογείων ..."Ακριβώς" το ίδιο είναι να βλέπεις τη Στάη στον ρόλο της "κόρης μου της σοσιαλίστριας" με μια σύγκρουση που μέχρι τώρα μετρά νεκρούς, τυφλούς, παράλυτους και περίπου 8000 τραυματίες.  
Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι, ανεξάρτητα από το πώς θα το χειριστούν οι τουρκικές αρχές, στο Ταξίμ άνοιξε μια τεράστια "ρωγμή" ...Μια "ρωγμή", η οποία δεν αφορά μόνον την τουρκική κοινωνία, αλλά και την ελληνική ...Μια "ρωγμή", η οποία μας επέτρεψε να δούμε τους κρυμμένους "σκελετούς" τής ιστορίας ...Της ιστορίας, η οποία αφορά εξίσου καί τους δύο λαούς, εφόσον καί οι δύο προδόθηκαν από ανάλογες συμμορίες προδοτών, οι οποίοι συντονίζονταν από τα ίδια κέντρα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα πάντα ξεκίνησαν από το Ταξίμ. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι εκεί όπου βρίσκεται τώρα η πλατεία Ταξίμ απλώνονταν τα "Μεγάλα Μνήματα", όπως τα έλεγαν οι Ρωμιοί ...Εκεί υπήρχε το μεγαλύτερο νεκροταφείο του Γαλατά ...Νεκροταφείο Ρωμιών και Μουσουλμάνων ...Προφανώς κάποιες "σκιές" από το παρελθόν ήθελαν να μας "δείξουν" κάτι.
Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται...
...Θα "βρέξει" Εβραίους στο Ισραήλ.
Στο κυνήγι υπάρχει ένας πολύ βασικός και απαράβατος κανόνας: ...Όσο πιο μεγάλο είναι το θήραμα τόσο πιο πολύ αυξάνει ο κίνδυνος για τον θηρευτή. Είναι άλλος ο κίνδυνος όταν στήνεις ξόβεργες για να πιάσεις τσίχλες και άλλος ο κίνδυνος όταν κυνηγάς λιοντάρια. Ο ανώτατος κίνδυνος υπάρχει όταν θήραμα και θηρευτής ανήκουν στο ίδιο είδος. Αυτό δεν είναι κυνήγι, αλλά πόλεμος —είτε μιλάμε για ανθρώπους είτε για ζώα—. Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορεί να επιχειρήσει ένα ζωντανό πλάσμα, γιατί ανά πάσα στιγμή αλλάζουν οι όροι και ξαφνικά ο θηρευτής μπορεί να γίνει θήραμα. Είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί ό,τι παγίδα ή όπλο υπάρχει για να σκοτώσει το θήραμα, μπορεί με την κακή του χρήση να σκοτώσει και τον θηρευτή.
 Όταν λοιπόν ανήκεις στο ίδιο είδος με ένα "θήραμα", το οποίο κατόρθωσες να παγιδεύσεις, πρέπει να γνωρίζεις τι κάνεις, για να μην πέσεις κι εσύ στην ίδια "παγίδα". Πρέπει να προσέχεις, γιατί, όταν ανεβαίνεις "επίπεδο" —και παίζεις με την επιβίωση "ομοίων" σου— τα πράγματα είναι επικίνδυνα. "Όπλα" ή "παγίδες", που επεξεργάζεσαι εναντίον τους, μπορούν να σε σκοτώσουν και εσένα επίσης. Δεν είναι δυνατόν το ίδιο πράγμα, που φτιάχνεις ως θανάσιμη παγίδα, να το εφαρμόζεις για τον όμοιό σου και για τον εαυτό σου να το βλέπεις σαν ασφαλές. Αυτό έκαναν οι Εβραίοι και τώρα κινδυνεύουν να γίνουν ο απόλυτος περίγελος της ανθρώπινης ιστορίας. Την ώρα που γιορτάζουν τον απόλυτο "θρίαμβό" τους, κινδυνεύουν να χάσουν τη "ζωή" τους από τα ίδια τους τα "όπλα".
Αν παρομοιάζαμε τους Ρωμιούς και τους Εβραίους με κάποιο ζωικό είδος, εύκολα θα καταλήγαμε στην ταύτισή τους με τα πουλιά. Δεν έχει σημασία αν οι Ρωμιοί λειτουργούν διαφορετικά από τους Εβραίους ...Σημασία έχει ο τρόπος που ζεις. Οι Ρωμιοί μοιάζουν με αετούς. Γιατί; Γιατί μάχονται μέχρι θανάτου για τη λεία τους και από τις λείες διαλέγουν τις πιο μεγάλες και εκλεκτές. Το μέγεθος των φιλοδοξιών τους είναι αυτό το οποίο τους δίνει την "ταυτότητα" και όχι η δική μας μεροληψία. Από την άλλη μεριά οι Εβραίοι μοιάζουν με παρασιτικά και πτωματοφάγα "όρνια" ...Τα μεγαλύτερα "όρνια" που γνώρισε ο κόσμος. Είναι "όρνια", γιατί δεν πολεμάνε για τη λεία τους ...Περιμένουν, είτε "αποφάγια" μαχών είτε "πεθαμένους" να τους κατασπαράξουν.
Μοιάζουν με "πουλιά" καί οι δύο αυτοί λαοί, γιατί επί αιώνες "υπερίπτανται" των εθνών. Ο "κυνηγότοπός" τους ήταν πολύ μεγαλύτερος από μια συμβατική πατρίδα. Ποτέ δεν τους περιόριζαν τα σύνορα, τα οποία περιόριζαν τους συμβατικούς λαούς ...Σαν "πουλιά" λειτουργούσαν και έτσι επιβίωναν ...Βρίσκονταν παντού και πουθενά. Τους έβρισκες παντού, αλλά δεν είχαν "φωλιά". Δεν μπορούσες να τους στριμώξεις, γιατί μετακινούνταν από μέρος σε μέρος, εφόσον είχαν παντού "βάσεις". Αυτοί ήταν τα "πετούμενα" των αυτοκρατοριών της Μεσογείου ...Τα πιο πονηρά πουλιά, που για την επιβίωσή τους είχαν φροντίσει να μην έχουν φωλιά. Δεν είχαν συγκεκριμένη "φωλιά". Πετούσαν από το ένα σημείο στο άλλο και δεν μπορούσες να τους εγκλωβίσεις σε μια παγίδα.
Οι επιτυχίες τους —ο καθένας στο είδος του— ήταν εύκολες και συνεχείς για αιώνες. Γιατί; Γιατί τα πάντα τα έβλεπαν από "ψηλά" ...Τα έβλεπαν πολύ πριν τα δουν όλοι οι υπόλοιποι. Έβλεπαν μετακινήσεις φίλων και εχθρών πριν αυτοί γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους. Έβλεπαν τις νέες ευκαιρίες πάντα έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούν πρώτοι. Έβλεπαν και άκουγαν τα πάντα, γιατί βρίσκονταν παντού. Τα μέλη των κοινοτήτων τους υπήρχαν παντού και ήταν τα "μάτια" και τα "αυτιά" του κάθε είδους. Ταυτόχρονα ο ένας επηρέαζε τις επιλογές του άλλου ...Όπου βρισκόταν ο ένας πήγαινε και ο άλλος, γιατί υπήρχε "αντικείμενο" ...Ο "αετός" πήγαινε για "κυνήγι" και τα "όρνια" πάντα ακολουθούσαν, γιατί έβρισκαν πίσω τους πλούσια απομεινάρια. Όπου υπήρχαν Ρωμιοί, υπήρχαν και Εβραίοι. Απ' όπου έφευγαν οι Ρωμιοί, έφευγαν και οι Εβραίοι, αλλά με λίγη "καθυστέρηση", εφόσον έπρεπε να μαζέψουν ό,τι απομεινάρι υπήρχε.
Στις αρχές του εικοστού αιώνα ο κόσμος είχε "μικρύνει" πολύ. Ο Πλανήτης είχε είδη αποκαλυφθεί στο σύνολό του και η ανθρωπότητα είχε κατασταλάξει στο κεφάλαιο με το οποίο θα "πορευόταν" στο μέλλον. Νέοι χώροι ήταν προφανές ότι δεν υπήρχαν και η "Μεγάλη Χίμαιρα" ήταν θέμα χρόνου να γίνει μια πραγματικότητα. Αυτό όμως σήμανε συναγερμό για το είδος των "πουλιών" ...Το "είδος", που ο εθνικισμός της βιομηχανικής περιόδου —σε συνδυασμό με τον περιορισμό χώρου— απειλούσε την επιβίωσή του. Το πρόβλημα το είχαν οι Εβραίοι και όχι οι Ρωμιοί. Οι Ρωμιοί εξ’ αρχής δεν είχαν πρόβλημα με τον εθνικισμό και επιπλέον γνώριζαν άριστα το βιομηχανικό κεφάλαιο. Ήταν αγαπητοί και στην πραγματικότητα η βιομηχανική εποχή "δικαίωνε" τις αιώνιες προσπάθειες και τακτικές τους.
Αυτοί, οι οποίοι είχαν το πρόβλημα, ήταν οι "πτωματοφάγοι" Εβραίοι, που δεν θα έβρισκαν "τροφή" ...Οι τοκογλύφοι. Σε έναν κόσμο, ο οποίος είχε μικρύνει επικίνδυνα, ήταν γνωστοί σε ΟΛΟΥΣ και αντιπαθείς σε ΟΛΟΥΣ. Για να σωθούν έπρεπε να "αναστατώσουν" ολόκληρο τον βιομηχανικό κόσμο ...Έπρεπε να εξουδετερώσουν και όσους είτε τους ανταγωνίζονταν είτε επιβάρυναν την επιβίωση του "είδους" των "πτηνών". Αυτοί επιτέθηκαν ύπουλα στους Ρωμιούς στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και "αυτοθυματοποιήθηκαν" στον Δεύτερο, προκειμένου να απολαύσουν γενικής ασυλίας. Βλέποντας ότι ερχόταν το τέλος των "πτηνών", έκαναν το μεγάλο κόλπο του Ολοκαυτώματος με τη δική τους Γερμανία. Αυτοί εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των Ρωμιών, φέρνοντάς τους μέσω συνομωσιών απέναντι στις δικές τους "μηχανές" θανάτου.
Οι Ρωμιοί βρέθηκαν απέναντι στις πιο φονικές "μηχανές", που έχουν υπάρξει στην ανθρώπινη ιστορία ...Βρέθηκαν απέναντι στους σταλινικούς ως Πόντιοι ...Βρέθηκαν απέναντι στους κεμαλοναζί ως Μικρασιάτες ...Βρέθηκαν απέναντι στους Ναζί ως Ελλαδίτες. Στο τέλος τους έβαλαν, μέσω του Εμφυλίου, να νιώσουν ο ένας τη φονικότητα του άλλου και τους ισοπέδωσαν στην κυριολεξία. Ποτέ και κανένας λαός δεν βρέθηκε σε τόση μεγάλη "πίεση" σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ποτέ και κανένας λαός δεν "έπεσε" από τόσο ψηλά στο πιο χαμηλό επίπεδο. Αυτό ήταν το κατόρθωμα των Εβραίων ...Γκρέμισαν τους αετούς. Οι ίδιοι ποτέ δεν νίκησαν τους Ρωμιούς σε καμία μάχη, αλλά είχαν μοιραία εμπλοκή σε όλες τους τις εθνικές τραγωδίες. Κέρδισαν έναν ακήρυχτο πόλεμο και έκαναν τεράστια ζημιά στη Ρωμιοσύνη ...Οι Εβραίοι νίκησαν σε πρώτη φάση τους Ρωμιούς.
Έχοντας γνώση των αναγκών του "είδους", γνώριζαν πώς να παγιδεύσουν ένα "πετούμενο", ακόμα κι αν αυτό ήταν "αετός". Συνεργαζόμενοι με ανθρώπους σαν τον Βενιζέλο, τον Κεμάλ ή τον Στάλιν και τον Λένιν, τους έφτιαξαν οι ίδιοι μια ταπεινή "φωλιά" και τους εγκλώβισαν μέσα σ' αυτήν. Έβαλαν μεγαλοϊδεατικά "δολώματα" τύπου "δεκαπέντε θαλασσών" και "τριάντα ηπείρων" και τους παγίδευσαν. Στον πιο φιλόδοξο λαό της ανθρωπότητας έβαλαν τον μεγαλύτερο στόχο ...Το "άγιο δισκοπότηρο" των Ελλήνων ...Την ανασύσταση της Αυτοκρατορίας του Αλεξάνδρου στη βιομηχανική εποχή. Τους έβαλαν να ονειρεύονται ότι αυτοί πρώτοι ανάμεσα στους λαούς θα έδιναν την απόλυτη λύση στη "Μεγάλη Χίμαιρα", που πλέον ονειρευόταν ολόκληρος ο κόσμος. Οι Έλληνες ανέλαβαν να δαμάσουν το μυθικό Τέρας, το οποίο, σύμφωνα με τον μύθο, κατοικούσε στη Φρυγία της Μικράς Ασίας ...Ανάμεσα στο Αιγαίο και τον Πόντο.
Συγκεντρώθηκε ο ελληνισμός, για να κατακτήσει εκ νέου τον υπέρτατο στόχο και εκεί παγιδεύτηκε. Ο ελληνισμός δεν ξεκίνησε έναν ταπεινό εθνικό αγώνα. Δεν ξεσηκώθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ανατολής για εθνικούς λόγους ...Βολεμένοι ήταν οι Ρωμιοί στις κοινωνίες όπου ζούσαν ...Δεν είχαν ανάγκη από εθνικοαπελευθερωτικές επαναστάσεις, που δίνουν αξιώματα στους ηγέτες και χωράφια και θέσεις υπαλλήλων σε πεινασμένους και άκληρους δουλοπάροικους. Οι ηγέτες των Ρωμιών ήταν πλούσιοι, μορφωμένοι και χορτάτοι από κρατικά αξιώματα εκεί όπου βρίσκονταν. Δεν χρειαζόταν να ρισκάρουν τα πάντα για το τίποτε ..."Θεοί" ήταν στους τόπους όπου ζούσαν ...Τους αγαπούσαν και αναγνώριζαν την αξία τους όλοι οι συντοπίτες τους.
 Δεν είχαν όλοι αυτοί τα κίνητρα των στερημένων και των καταπιεσμένων που επαναστατούν ...Να μεταλλάξουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία επεδίωκαν ...Να εκμεταλλευτούν τους απίστευτους πλουτοπαραγωγικούς της πόρους, προκειμένου να μπουν πρώτοι από όλες τις Μεγάλες Δυνάμεις στην εποχή της βιομηχανικής λύσης ...Παγκόσμιο αγώνα προσπάθησε να ξεκινήσει ο ελληνισμός και γι' αυτό την "πάτησε" εύκολα. Νόμιζε ότι είναι ασφαλής. Νόμιζε ότι θα τον στηρίξουν οι λαοί, όπως και συνέβη στην αρχή της προσπάθειας. Η "Μεγάλη Ιδέα" ήταν πραγματικά μεγάλη. Ήταν μεγάλη μέχρι που την πήραν στα χέρια τους οι αγράμματοι φτωχομπινέδες και την έκαναν σαν την "Αλλαγή" της Μεταπολίτευσης.
Γι' αυτόν τον λόγο την πάτησαν οι πλούσιοι, οι μορφωμένοι και οι κοσμοπολίτες. Ερμήνευσαν λάθος τα φαινόμενα. Την "πάτησε" ο ελληνισμός, γιατί δεν κατάλαβε ότι από "πίσω" του υπήρχε ένα τρομερό παρασκήνιο με συμμετοχή όλων των ισχυρών παραγόντων του Πλανήτη. Δεν κατάλαβε πως έπαιζε εν αγνοία του τον ρόλο της "Ιφιγένειας" σε μια τρομερή συνομωσία. Δεν κατάλαβε πως είχε γίνει στόχος "όμοιων" ανθρώπων, οι οποίοι ήθελαν να τον καταστρέψουν και τον διέβαλαν σε όλους τους ισχυρούς αυτού του Κόσμου. Ανθρώπων, που κι αυτοί ήθελαν την κοσμοκρατορία, αλλά για παντελώς διαφορετικούς λόγους και στόχους. Ανθρώπων, οι οποίοι φούντωναν την προπαγάνδα της "Μεγάλης Ιδέας" απλά και μόνον για να τους παγιδεύσουν.
Το χειρότερο βέβαια ήταν άλλο. Ο ελληνισμός όχι μόνον δεν είδε τους ξένους εχθρούς, αλλά δεν είδε και τους δικούς του προδότες. Δεν είδε ότι αυτοί, οι οποίοι παρίσταναν τους φανατικούς Έλληνες και "πουλούσαν" τα οράματα ήταν γελοίοι πράκτορες των Εβραίων ...Φτωχομπινέδες και μισάνθρωποι ...Άνθρωποι, οι οποίοι μετρούσαν ιδιωτικά κέρδη από εθνικές αντιπαροχές ...Άνθρωποι, οι οποίοι μεγάλωσαν σε παραπήγματα και ονειρεύονταν Καστριά και Κηφισιές. Αυτοί κατέστρεψαν τον ελληνισμό ...Η άχρηστη βενιζελική συμμορία της Ελλάδας ...Μια μικρή συμμορία λαμογιών σαν τους Παπανδρέου, τους Λαμπράκηδες και τους προπάππους Μητσοτάκηδες ...Μετρημένοι στα δάχτυλα αγράμματοι χωριάτες, οι οποίοι έγιναν μετά βίας δικηγοράκοι και παριστάνοντας τους στρατηγούς συμμετείχαν στη μεγαλύτερη συνομωσία της ιστορίας ...Αυτοί κατέστρεψαν τους Ρωμιούς.
 Υποβάλλοντάς τους σε απίστευτες ταλαιπωρίες τους διέλυσαν την αυτοπεποίθηση στον απόλυτο βαθμό. Τους έκοψαν και τα "φτερά" για να μην "πετούν" και θεώρησαν ότι τους ελέγχουν απόλυτα. Ειδικά μετά τον τρομερό Εμφύλιο, τους διέλυσαν όλη την ψυχολογία, η οποία πάντα ήταν το μεγάλο τους πλεονέκτημα. Μόνον μετά τον Εμφύλιο σιγουρεύτηκαν ότι τους νίκησαν τελείως και ότι δεν θα σηκώσουν ποτέ κεφάλι ...Τον "στημένο" Εμφύλιο, τον οποίο προκάλεσαν οι βενιζελικοίμε το κόμμα του Μπεναρόγια και τις ευχές της Μόσχας. Θεώρησαν ότι τους παλιούς "αετούς" των αυτοκρατοριών τούς μετέτρεψαν σε ταπεινές "κότες", που, όσο και να "κακάριζαν", δεν θα έβγαιναν από το "κοτέτσι". Δεν θα έβγαιναν, γιατί δεν θα τους άφηναν οι ίδιοι να βγουν, εφόσον με κυκλώματα σαν αυτό των βενιζελοναζί τους είχαν εγκλωβισμένους μέσα στο ατσάλινο εθνικό τους κλουβί.  
Ήταν τόσο αποτελεσματική η παγίδα, που φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητείται ο ίδιος ο ελληνισμός των Ρωμιών και αυτοί να κάθονται να το ανέχονται. Ακόμα και οι πιο ελεεινοί άνθρωποι του κόσμου έφτασαν σε σημείο να αμφισβητούν την ελληνικότητα των Ελλήνων της Ελλάδας. Αυτό ήταν τρομερό, πρωτοφανές, πρόστυχο, άδικο και βέβαια απόλυτα λάθος. Γιατί; Γιατί όλοι γνώριζαν ότι στην Ελλάδα εγκαταστάθηκαν όλοι οι Έλληνες των χαμένων πατρίδων. Όλοι γνώριζαν ότι στους Βαλκανικούς Πολέμους και στην —πρωτοφανή στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά— πρακτική της ανταλλαγής πληθυσμών και κεφαλαίου "άδειασε" ο τόπος, για να τους υποδεχθεί. Οι Τούρκοι μετακινήθηκαν στην Τουρκία και οι Σλάβοι υποχώρησαν πέρα από τα σύνορα ...Πέρα τον χώρο όπου βρισκόταν το "ποίμνιο" της Κωνσταντινούπολης στις λεγόμενες Νέες Χώρες.
Σε αυτό το σημείο αποκαλύπτεται το θράσος αυτών, οι οποίοι αμφισβητούν την ελληνικότητα των σύγχρονων Ελλήνων. Ενώ την ελληνικότητα των Ρωμιών της Πόλης, του Μοναστηρίου, του Πόντου, της Σμύρνης, της Αλεξάνδρειας, της Δαμασκού ποτέ κανένας δεν τόλμησε να την αμφισβητήσει, αμφισβητούν την ελληνικότητα των σύγχρονων Ελλήνων, ενώ γνωρίζουν ότι αυτοί είναι τα φυσικά παιδιά όλων εκείνων των Ρωμιών των χαμένων πατρίδων, που εγκαταστάθηκαν δια της βίας στη σημερινή Ελλάδα. Αυτά τα παιδιά είναι τα παιδιά των Ρωμιών, που τους έκοψαν τα "φτερά" ...Τα παιδιά των "αετών", που, όχι μόνον δεν "πέταξαν" ποτέ, αλλά δεν γνωρίζουν κι αν ανήκουν πλέον στο είδος που "πετά". Σήμερα βλέπουν με δέος τα εβραϊκά "όρνια" να παίζουν με τις τύχες των λαών και δεν γνωρίζουν ότι οι πατέρες τους ήταν πολλαπλάσια ισχυρότεροι.
Τώρα αυτοί οι Ρωμιοί, της γενιάς που δεν "πέταξε" ποτέ, είναι τα θύματα της απόλυτης χλεύης των νικητών. Έγιναν "γήινοι" εθνικοί και κοιτάνε με φόβο τον "ουρανό". Αυτοί, οι οποίοι κάποτε κυριαρχούσαν στους ουρανούς, τώρα τους φοβούνται. Τώρα οι Σιωνιστές θεωρούν ότι ζουν τον απόλυτο θρίαμβό τους ...Νίκησαν τους προαιώνιους εχθρούς τους ...Τους "συνέτριψαν" ...Τους έκαναν "ερπετά" αδύναμα να αντιδράσουν στη "σφαγή" τους ...Σαρκοζί, Στρος Καν, Σόρος, Ολντμπράιτ, Μπενράνκε, Τρισέ, Ρότσιλντ, Ροκφέλερ έρχονται από "ψηλά", τους χτυπάνε και τους εμπαίζουν. Τους βασανίζουν και έχουν την απαίτηση να τους προσκυνούν. Έρχονται σαν "δανειστές" και απαιτούν αίμα. Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτόνησαν, γιατί δεν άντεξαν αυτά τα "χτυπήματα" των "ορνέων".
Η Ύβρις ήταν για τους αρχαίους Έλληνες το απόλυτο αμάρτημα και αυτό κινδυνεύουν να πάθουν σήμερα οι Σιωνιστές. Τώρα, που γεύονται τον απόλυτο θρίαμβο της απόλυτης κοσμοκρατορίας, τώρα είναι που κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα ...Να γκρεμιστούν από τον "ουρανό" και να μην μπορέσουν ποτέ να ξαναπετάξουν. Γιατί; Γιατί έκαναν αυτό, το οποίο απαγορεύεται. Την απόλυτα έξυπνη κίνηση, η οποία τους έδωσε τη νίκη εις βάρος των Ρωμιών, δεν την "σφράγισαν" σε κάποιο μυστικό τους μουσείο "πολέμου" ...Την έκαναν "εξυπναδούλα", για να κερδίσουν μερικά κέρδη παραπάνω. Αυτοί, οι οποίοι έφτιαξαν την Ελλάδα, για να εγκλωβίσουν τους Ρωμιούς, έφτιαξαν και το Ισραήλ, νομίζοντας ότι δεν θα την "πατήσουν" από τη δημιουργία του, γιατί απλά ήταν δική τους η "πατέντα". Όσο δεν μπορεί να αυτοπυροβοληθεί με ένα πιστόλι ο κατασκευαστής του, άλλο τόσο δεν μπορούν να παγιδευτούν οι Σιωνιστές από το Ισραήλ.
Τώρα είναι η ώρα που θα την "πατήσουν". Ο νέος σχεδιασμός θα αποδειχθεί μοιραίος γι' αυτούς. Γιατί; Γιατί αποκολλήθηκαν από τις ΗΠΑ και τώρα είναι μόνοι ...Διέλυσαν τον "συνεταιρισμό" τους ...Είναι ιδιώτες ...Είναι οι "Αγορές" ...Είναι οι "ανώνυμοι", που όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι. Τώρα, εξαιτίας του κράτους του Ισραήλ, είναι εθνική μειονότητα σε κάθε κράτος όπου βρίσκονται και οι εθνικές μειονότητες κρίνονται με συγκεκριμένα κριτήρια. Κρίνονται συλλογικά για τις επιλογές τους, χωρίς να τίθεται θέμα ρατσισμού. Οι εθνικές μειονότητες "τιμωρούνται" από τους "οικοδεσπότες" τους, όταν δεν σέβονται τη φιλοξενία που τους παρέχουν ...Τιμωρούνται, όπως τιμωρήθηκαν οι Πόντιοι από τους Τούρκους ...Τιμωρούνται, όπως τιμωρήθηκαν οι Σμυρνιοί από τους Τούρκους ...Τιμωρούνται, όπως τιμωρήθηκαν οι Κωνσταντινουπολίτες από τους Τούρκους ...Τιμωρούνται, όπως τιμωρήθηκαν οι Τσάμηδες από τους Έλληνες.
Αυτό, μάλλον δεν το υπολόγισαν. Δεν κατάλαβαν πόσο επικίνδυνη ήταν γι' αυτούς η αλλαγή ιδιότητας. Έχασαν την προκάλυψη, η οποία τους επέτρεπε να "αναμιγνύονται" με τους λαούς όποτε και όσο τους βολεύει. Ανεπίτρεπτο λάθος για τη μακραίωνη εμπειρία τους. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της θρησκευτικής μειονότητας, όπως ήταν μέχρι τώρα οι Εβραίοι σε ολόκληρο τον κόσμο με την εθνική ιδιότητα, που είναι τώρα, λόγω Ισραήλ; Θρησκευτική μειονότητα σημαίνει "είμαστε όμοιοι, παρά τις όποιες διαφορετικότητές μας". Εθνική μειονότητα σημαίνει "είμαστε διαφορετικοί, παρά τις όποιες ομοιότητές μας". Οι Εβραίοι, από τη στιγμή που δημιούργησαν το κράτος του Ισραήλ, σημαίνει ότι αποφάσισαν να είναι εθνικά "διαφορετικοί" παντού και αυτό είναι επικίνδυνο.
Χωρίς να το πολυσκεφτούν, "έριξαν" τους Αμερικανούς "συνεταίρους" τους. Υποτιμώντας τους λαούς, νομίζουν ότι αυτοί δεν θα τους "δουν" εκεί όπου βρίσκονται ...Δεν θα τους "δουν" εκεί "ψηλά" όπου είναι κρυμμένοι ...Δεν θα τους δουν εκεί στο iCloud της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Τώρα είναι κρυμμένοι εκεί όπου θεωρούν ότι ο μόνος, που ίσως θα μπορούσε να τους δει, απλά δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να "πετάξει". Νομίζουν ότι με τους Ρωμιούς έχουν "ξεμπλέξει" τελειωτικά και ότι δεν απειλούνται πλέον από αυτούς. Δεν ξέρουν ότι κινδυνεύουν εκ νέου από αυτούς, γιατί μόνοι τους "ξεγυμνώθηκαν"...
...Ειδικά τώρα, που τους πιέζουν αφόρητα με τα Μνημόνια και το ΔΝΤ. Ξεχνούν ότι ένα είδος, όσο και να το "εκπαιδεύσεις", δεν αλλάζει το DNA του ...Το φίδι θα σε δαγκώσει, ακόμα κι αν το ταΐζεις και ο αετός θα είναι πάντα αετός, ακόμα κι αν γεννηθεί σε κοτέτσι. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζει να πετάει, είναι αετός, δεν παύει να βλέπει ως αετός ..."Σαρώνει" τους ουρανούς, ακόμα κι όταν δεν τους έχει κατακτήσει. Έτσι δεν κάνουν τα αετόπουλα πριν πετάξουν και σέρνονται μέσα στις φωλιές τους σαν τις κότες; ...Θέμα χρόνου είναι να σπρωχθούν από τα ένστικτά τους εκεί όπου για όλους τους υπόλοιπους είναι ο γκρεμός και η καταστροφή ...Θέμα χρόνου είναι να ορμήξουν στο κενό.
Οι Εβραίοι κάνουν απανωτά λάθη. Το να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση είναι σαν να ανοίγουν τα "κλουβιά" των λαών και αυτό δεν είναι σωστό όταν ένα κλουβί, όπως το ελληνικό, πρέπει να μένει πάντα "κλειστό". Το να στηρίζουν μια παγκόσμια Νέα Τάξη με ανοικτά σύνορα για τους ανθρώπους είναι σαν να ανοίγουν τον "ουρανό" ...Αυτό είναι λάθος. Μπορεί με τους άλλους λαούς να μην έχουν πρόβλημα και γι' αυτό να το δοκιμάζουν. Με τους Έλληνες όμως δεν είναι σίγουρο πως δεν θα έχουν πρόβλημα.
Δεν θα "πετάνε" οι Έλληνες μόνο για να επιβιώσουν σαν γιατροί ή εργάτες στη Γερμανία. Κάποιοι άλλοι θα θελήσουν να "πετάξουν" ακόμα πιο "ψηλά". Γιατί; ...Γιατί αυτό μαθαίνουν από τα σπίτια τους. Πάντα οι Έλληνες ενθάρρυναν τα παιδιά τους να "πετάξουν" ακόμα και όταν οι ίδιοι τα είχαν παρατήσει ...Ακόμα κι όταν οι ίδιοι αισθάνονταν πως τους είχαν εγκαταλείψει όλες τους οι δυνάμεις. Γι' αυτόν τον λόγο τα σπούδαζαν ακόμα και όταν οι ίδιοι δεν είχαν στην κυριολεξία να φάνε. Κανένας άλλος λαός στον κόσμο δεν πρέπει να επένδυσε στη μόρφωση των παιδιών του με τόση πολύ επιμονή και τόσες πολλές στερήσεις όσο οι Έλληνες.
 Το να πιέζουν αυτήν τη στιγμή οι Εβραίοι τοκογλύφοι τους Έλληνες δεν είναι πολύ σοφό. Δεν είναι σοφό, γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς "βλέπουν" οι Έλληνες ...Δεν ξέρουν τι είναι σε θέση να "δουν" ...Δεν ξέρουν τι μπορεί να "δει" έστω και ΕΝΑΣ Έλληνας και να ενημερώσει τους υπόλοιπους. Εκεί στο iCloud, όπου βρίσκονται, μπορούν να τους δουν οι "αετοί" και να τους γκρεμίσουν, έστω κι αν αυτή θα είναι η τελευταία τους "πτήση". Θέμα χρόνου είναι να "πετάξουν" υπό την πίεση των Εβραίων. Ακόμα και αν δεν τους άφηνε μέχρι τώρα ο φόβος τους, θα τους "σπρώξει" η απελπισία τους ...ΕΝΑΣ Έλληνας να μάθει να "πετάει", όλη η ρωμιοσύνη θα θυμηθεί το "πέταγμά" της.
...Θέμα χρόνου είναι να μάθουν οι λαοί από τους Έλληνες τι ακριβώς "βλέπουν" ...Θέμα χρόνου είναι να αποδειχθεί πόσο τραγικό λάθος τους ήταν να ρίξουν τους Αμερικανούς "συνεταίρους" τους και να μείνουν μόνοι τους. Το ότι μπορείς να πάρεις μια τεράστια λεία μόνος σου δεν σημαίνει ότι το επιχειρείς σε έναν κόσμο πεινασμένο και χωρίς να έχεις κανέναν να σε βοηθήσει ...Θέμα χρόνου είναι —με τη βοήθεια των Ρωμιών— να γίνουν οι άπληστοι Εβραίοι παγκόσμιος στόχος.
Όσο και να προσπαθούν με τους γελοίους αντιρατσιστικούς νόμους να αυτοπροστατευτούν, είναι αδύνατον να σταματήσουν τις εξελίξεις. Τώρα πήδηξαν στο "κενό" και αυτό λειτουργεί με τους δικούς του νόμους. Πήδηξαν εκεί όπου πρέπει να είσαι αετός για να επιβιώσεις ...και αυτοί δεν είναι. Απομονώθηκαν στο "συννεφάκι" τους και οι λαοί αυτό το "συννεφάκι" θα το στείλουν πίσω στη Μέση Ανατολή. Θα το "φυσήξουν" και θα το στείλουν πάνω από το Ισραήλ.  Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι θα "βρέξει" Εβραίους στο Ισραήλ. Για εμάς είναι δεδομένο ότι θα έχει πρόβλημα επιβίωσης η σιωνιστική διασπορά. Θα έχουν πρόβλημα να συνεχίσουν να υπάρχουν στα κράτη από τη στιγμή που θα αποκαλυφθούν τα σχέδιά τους.
Η ειρωνεία γι' αυτούς είναι ότι, εξαιτίας της απληστίας τους, κατόρθωσαν και διχάστηκαν και μεταξύ τους. Οι Ισραηλινοί δεν έχουν καμία σχέση πλέον με τους Εβραίους της διασποράς. Ζουν ως ένας συμβατικός λαός, ο οποίος πρέπει να εργαστεί με τα χέρια του για να επιβιώσει και όχι σαν "ιπτάμενο" όρνιο, που περιμένει να φάει εις βάρος της κοινωνίας των ξένων που το φιλοξενεί. Ως λαός του κόπου, είναι εξίσου θύμα του διεθνούς παρασιτικού Σιωνισμού και το χειρότερο είναι ότι οι Ισραηλινοί έχουν παλιούς και "ανοικτούς" λογαριασμούς μ' αυτούς ...Λογαριασμούς, οι οποίοι πρέπει να "κλείσουν" και επιτέλους να τους αντιμετωπίσουν ως Ισραηλινοί. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι όπου γης φτωχοί Εβραίοι ήταν αυτοί, που έγιναν Ισραηλινοί. Αυτοί, οι οποίοι παλαιότερα πήγαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ήταν αυτοί, που κατέληξαν στη Μέση Ανατολή.
Τώρα και με την πολυτέλεια της πατρίδας, έχουν τη δυνατότητα να δουν τα πράγματα πολύ καθαρά, εφόσον δεν πέφτουν θύματα τρομοκρατίας και εκβιασμών από τους Σιωνιστές. Έχουν καταλάβει ποιοι τους χειρίζονταν επί αιώνες ως άβουλο "έρμα" μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Έχουν καταλάβει ποιοι τους έβαλαν, για παράδειγμα, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ...Οι ομοεθνείς τους Σιωνιστές τούς έβαλαν εκεί μέσα και όχι οι Γερμανοί ...Οι Γερμανοί βοήθησαν τους Σιωνιστές ως υπάλληλοι ...Οι Σιωνιστές τούς έστειλαν στο Νταχάου, για να γίνουν πλουσιότεροι και οι ίδιοι οι Σιωνιστές τούς έστειλαν σε ένα Ισραήλ, το οποίο το μετέτρεψαν σε "Νταχάου", για να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι.
Όταν το "συννεφάκι" πάει πάνω από το Ισραήλ, οι Ισραηλίτες θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το "όρνιο" από τα πόδια και να το κατεβάσουν μόνοι τους στη Γη ...Να το "τελειώσουν" μόνοι τους, γιατί η ανθρώπινη ιστορία φτάνει στο τέλος της ...Θα πάψουν να υπάρχουν "πετούμενα" ...Θα πάψουν να υπάρχουν λαοί, οι οποίοι κινούνται πέρα και "πάνω" από πατρίδες.


Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις...
...το λέει και το Κοράνιο.
Κάποιοι είναι προφανές ότι βιάστηκαν να "κλάψουν" τη Ρωμιοσύνη και, όπως λέει και ο ποιητής, τη Ρωμιοσύνη ...μην την κλαις, γιατί ...θα την ξαναβρείς μπροστά σου απότομα. Εκεί που πάει να σβήσει ...πετιέται και "πετάει". Αυτό δεν το λέει μόνον ο θνητός ποιητής, αυτό μας το βεβαιώνει και το Ιερό Κοράνιο ...Το "αλ Κουράν αλ Καρίμ" ...Το Ευγενές Ανάγνωσμα δηλαδή. Μας το ανακοινώνει με τον υπέροχο, παράδοξο και μοναδικό τρόπο, που μόνον ένα πραγματικά Ιερό Κείμενο μπορεί να το κάνει. ΣτηΣούρα ελ Ρουμ, που αφορά τους Ρωμιούς, το Κοράνι μάς "ανακοινώνει" τα μελλούμενα μέσα από τους στίχους του. Σούρα (30)
ΡΩΜΙΟΙ
1) Α.Λ.Μ. (Έλιφ, Λαμμ, Μιμμ)
2) "Νικήθηκαν οι Ρωμιοί".
3) Σε μια γη πολύ κοντινή. Αλλά αυτοί και μετά την ήττα τους σύντομα θα ξανανικήσουν.
4) Σε λίγα χρόνια όμως. Με τον ΑΛΛΑΧ βρίσκεται η απόφαση και για (ό,τι έγινε) στο παρελθόν και για (ό,τι θα γίνει) στο μέλλον. Θα είναι η Ημέρα που οι Πιστοί θα χαίρονται.  
5) Με τη βοήθεια του ΑΛΛΑΧ. Βοηθά εκείνον που θέλει. Γιατί εκείνος είναι ο Παντοδύναμος και Πολυεύσπλαχνος.
6) (Είναι) η υπόσχεση του ΑΛΛΑΧ. Ποτέ ο ΑΛΛΑΧ δεν εκτρέπεται από την υπόσχεσή Του. Και όμως οι πιο πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν.
(ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ...ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ...δικός μας τίτλος.
7) Γνωρίζουν αυτό που φαίνεται (μόνο) στη ζωή αυτού του κόσμου, και είναι απρόσεκτοι για το ΤΕΛΟΣ.
8) Μήπως δεν σκέπτονται βαθιά στον εαυτό τους, ότι έχει πλάσει ο ΑΛΛΑΧ τους ουρανούς και την γη και όσα είναι ανάμεσά τους, μόνο με το Δίκαιο και για μια προκαθορισμένη διάρκεια; Κι όμως πολλοί από τους ανθρώπους αρνούνται την συνάντηση με τον Κύριό τους (κατά την Ανάσταση).
9) Μήπως δεν διέτρεξαν την γη να δουν πως ήταν το ΤΕΛΟΣ εκείνων (που έζησαν) πριν απ’ αυτούς; Ήταν ανώτεροι απ’ αυτούς σε δύναμη. Καλλιέργησαν την γη, ο δε αριθμός των κατοίκων ήταν μεγαλύτερος απ’ αυτόν που είναι. Και τους ήρθαν οι απόστολοί τους με τα Ολοφάνερα Σημεία, (που τα αρνήθηκαν). Και δεν ήταν ο ΑΛΛΑΧ που τους αδίκησε, αλλά οι ίδιοι αυτοί αδίκησαν τις ψυχές τους.
10) Έπειτα το τέλος εκείνων που κατέστρεφαν ήταν κακό. Γιατί αρνήθηκαν τις Εντολές του ΑΛΛΑΧ και τις ειρωνεύτηκαν.
11) Ο ΑΛΛΑΧ είναι που αρχίζει (την πορεία) της δημιουργίας, έπειτα την επαναλαμβάνει, κι έπειτα σ’ Αυτόν όλοι θα επιστρέψετε.
12) Και την Ημέρα που η Ωρα θα φτάσει, οι ένοχοι θα μείνουν άφωνοι, σε απόγνωση.
13) Και δεν θα έχουν μεσολαβητές ανάμεσα στους "Συνέταιρούς" τους, ενώ και οι ίδιοι θα αρνηθούν τους "συνεταίρους" τους.
14) Και την Ημέρα που η Ώρα θα φτάσει, σ’ αυτήν την Μέρα (οι άνθρωποι) θα χωριστούν.
15) Τότε εκείνοι που είχαν πιστέψει κι έκαναν το καλό, θα ευτυχήσουν σε ένα Λιβάδι Ηδονής.
16) Ενώ εκείνοι που αρνήθηκαν (την Πίστη) και διάψευσαν τα Σημεία Μας, και την συνάντηση στην Μέλλουσα Ζωή, αυτούς θα τους φέρουν στα Βασανιστήρια.
17) Ανώτερος είναι ο ΑΛΛΑΧ, υμνείτε Τον όταν φτάσετε στο δειλινό και όταν ξυπνάτε το πρωί.
Ανάλυση των στίχων:
Κατ’ αρχήν να πούμε ότι το Κοράνιο έχει κάποιες ιδιομορφίες, οι οποίες μπορεί να μην είναι γνωστές σε κάποιους αναγνώστες. Το Κοράνιο είναι χωρισμένο σε κεφάλαια ...Κεφάλαια, τα οποία ονομάζονται Σουράτ και τα οποία δεν διακρίνονται μεταξύ τους με κάποιο χρονολογικό κριτήριο ...Δεν μπαίνουν σε μια σειρά με βάση κάποιον χρόνο κατά τον οποίο θεωρούμε ότι εξελίσσονται τα πράγματα ...Δεν είναι δηλαδή όπως η Καινή Διαθήκη ή η Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου τα κεφάλαιά τους έχουν μια σειρά και αυτό, το οποίο περιγράφεται πρώτο, συνέβη ή θα συμβεί πρώτο σε σχέση με κάποιο άλλο που ακολουθεί ως δεύτερο κλπ.. ...Δεν προηγείται δηλαδή στο Κοράνιο το κεφάλαιο του "Γάμου της Κανά" από το κεφάλαιο της "Σταύρωσης".
Τα κεφάλαια στο Κοράνιο είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και το καθένα από αυτά περιορίζεται σε ένα δικό του θέμα. Ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τους τίτλους τους, οι οποίοι περιγράφουν το θέμα τους. Η σειρά, που έχουν αυτά τα κεφάλαια στο Κοράνιο, έχει σχέση με τη σειρά που δόθηκε η Γνώση στον Προφήτη από τον Γαβριήλ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί ένα κεφάλαιο, το οποίο αναφέρεται στις Έσχατες Ημέρες, να βρίσκεται πριν από ένα άλλο, το οποίο αναφέρεται στη Γένεση, για παράδειγμα ...Ένα κεφάλαιο, το οποίο αναφέρεται στον "Μυστικό Δείπνο", να ακολουθεί αυτού, το οποίο αναφέρεται στην "Ανάσταση".
Γιατί κάνουμε αυτήν την αναφορά στη σειρά των κεφαλαίων; Γιατί το κεφάλαιο, το οποίο αναφέρεται στους Ρωμιούς, μπορεί να είναι το τριακοστό σε σχέση με τα εκατονδεκατέσσερα του Κορανίου, αλλά είναι φανερό ότι αναφέρεται στις Έσχατες Ημέρες. Με μια απλή ανάγνωση των στίχων του καταλαβαίνει κάποιος ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο-Σούρα του Κορανίου κάνει αναφορά στις Έσχατες Ώρες ...Στις Ώρες τις Κρίσης ...Στην Ημέρα και την Ώρα που οι δίκαιοι θα ανταμειφθούν και οι ένοχοι θα πληρώσουν την απιστία τους ...Στην Ημέρα και την Ώρα που ο ΑΛΛΑΧ θα εκπληρώσει τις υποσχέσεις Του.
Αυτό, το οποίο είναι χαρακτηριστικό αυτού του Κεφαλαίου, είναι ότι συνδέει τους Ρωμιούς, δηλαδή τους Έλληνες, με την τελική Κρίση. Η σύνδεση της Κρίσης με μια συγκεκριμένη καμπή της ιστορικής πορείας των Ρωμιών είναι άκρως αποκαλυπτική, γιατί στην πραγματικότητα προσδιορίζει χρονικά το πότε θα γίνει η Κρίση. Αν κάποιος, δηλαδή, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την ιστορία των Ρωμιών, μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο της Ώρας της Κρίσης. Εφόσον ο θάνατος του Προφήτη συνέβη το 632 και οι Ρωμιοί τότε ήταν ακόμα ακμαίοι, αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι το συγκεκριμένο Κεφάλαιο είναι μια Προφητεία, την οποία μόνον ο χρόνος μπορεί να επιβεβαιώσει ή το αντίθετο.
Αυτοί, δηλαδή, που την διάβαζαν τους προηγούμενους αιώνες, δεν μπορούσαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να αρνηθούν την αλήθεια της, γιατί απλούστατα δεν είχαν συμβεί τα ιστορικά γεγονότα. Δεν μπορούσαν να προβλέψουν την Ημέρα της Κρίσης, γιατί δεν είχαν συμβεί αυτά, τα οποία περιέγραφε ως προαπαιτούμενα. Ένα τέτοιο προαπαιτούμενο για την έναρξη της Κρίσης ήταν η ήττα των Ρωμιών. Αυτή η ήττα είναι η αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την Κρίση. Η ήττα των Ρωμιών ενεργοποιεί το "χρονόμετρο" του Θεού. Η ήττα των Ρωμιών δρομολογεί το αναπόφευκτο. Γι' αυτό τον λόγο το κεφάλαιο ξεκινά με την "ανακοίνωση" της ήττας και στη συνέχεια προσδιορίζει μικρό τον χρόνο μέχρι να ξανανικήσουν. Μόνον η γνώση των σύγχρονων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν απόλυτη "θέα" της ιστορίας, επιτρέπει την επιβεβαίωση της αλήθειας του Κορανίου.
 Η απόλυτα καταγεγραμμένη ιστορική αλήθεια επιβεβαιώνει τον στίχο (3). Οι Ρωμιοί νικήθηκαν ολοκληρωτικά το 1922 στη Μικρά Ασία. Η Μικρά Ασία είναι η γη η κοντινή για τους Πιστούς του ΑΛΛΑΧ, εφόσον εκεί κατοικούν πολλοί απ’ αυτούς. Οι νικημένοι Ρωμιοί όμως —όπως μας διαβεβαιώνει το Κοράνιο— θα επανέλθουν σύντομα και θα νικήσουν. "Σύντομα", για μια προφητεία, η οποία δόθηκε πριν από πολλούς αιώνες, δεν είναι μερικές ημέρες, αλλά μπορεί να είναι και μερικές δεκαετίες. Γιατί αυτή η νίκη είναι σημαντική για τους Πιστούς, στους οποίους απευθύνεται το Κοράνιο; Γιατί η νίκη των Ρωμιών, όπως είπαμε, συνδέεται με την Κρίση, που περιμένουν οι Πιστοί ...Συνδέεται με τα όσα τους έχει υποσχεθεί ο Θεός τους.
Το Κοράνιο είναι απόλυτα σαφές. Η νίκη των Ρωμιών θα γίνει αιτία να πάρουν πολύ χαρά οι Πιστοί ...Πότε χαίρονται οι Πιστοί; ...Οι Πιστοί χαίρονται όταν δικαιώνονται και για να δικαιωθούν πρέπει να κριθούν. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να νικήσουν οι Ρωμιοί. Μια νίκη, όμως, στην οποία καθοριστικός παράγοντας θα είναι η βοήθεια του Αλλάχ.  Ο Παντοδύναμος και Πολυεύσπλαχνος ΑΛΛΑΧ θα είναι Αυτός, που θα δώσει τη νίκη στους Ρωμιούς. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι οι Ρωμιοί στο Κοράνι αντιμετωπίζονται ως "ειδική" περίπτωση. Είναι σίγουρα "ειδική" περίπτωση, γιατί δεν είναι δυνατόν μια μεγάλη νίκη Απίστων να δώσει χαρά σε Πιστούς.
Σε ένα Κοράνιο, το οποίο διαχωρίζει τους ανθρώπους σε Πιστούς και Απίστους, οι Ρωμιοί δεν ανήκουν ούτε στη μία κατηγορία ούτε στην άλλη ...Είναι όμως αυτοί, που, όταν νικήσουν, θα δώσουν χαρά στους Πιστούς ...Είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν ειδικές σχέσεις με τον ΑΛΛΑΧ ...Είναι αυτοί, οι οποίοι προστατεύονται από τον ΑΛΛΑΧ, εφόσον έχουν αναλάβει μια αποστολή, η οποία συνδέεται με το δικό Του έργο ...Έχουν ειδικές "δοσοληψίες", εφόσον έχουν λάβει απ’ Αυτόν υπόσχεση βοήθειας για την τελική νίκη. Νίκη, όμως, η οποία δεν είναι μόνον για τη δική τους δόξα, αλλά και για τη Δόξα του ΑΛΛΑΧ, εφόσον η νίκη τους είναι αυτή, η οποία δρομολογεί την Κρίση ...Τη δική Του Κρίση.
Στην πραγματικότητα, αν θέλαμε να προσδιορίσουμε ιδιότητες, θα λέγαμε ότι οι Ρωμιοί "εργάζονται" για τον ΑΛΛΑΧ και τη βοήθεια Του την περιμένουν ως ανταμοιβή για τον κόπο τους. Η δόξα της δικής τους νίκης είναι το "μεροκάματο" που τους έχει υποσχεθεί για τη συνεργασία τους στη δική Του δουλειά. Το Κοράνιο επιβεβαιώνει την υπόσχεση που έχει δώσει ο ΑΛΛΑΧ στους Ρωμιούς και ταυτόχρονα βεβαιώνει τους πάντες ότι ο ΑΛΛΑΧ ποτέ δεν εκτρέπεται από τις υποσχέσεις Του. Αυτό ισχύει και για τα καλά, όπως συμβαίνει με τους Ρωμιούς, αλλά και για τα κακά, όπως συμβαίνει με τους Άπιστους.
Από τον στίχο (7) και μετά το Κοράνι είναι προφανές πως δεν αναφέρεται στους Ρωμιούς. Αναφέρεται σ' αυτούς, οι οποίοι δεν κατανοούν τα πράγματα. Προφανώς οι Ρωμιοί, ως συνεργάτες του ΑΛΛΑΧ, δεν έχουν πρόβλημα κατανόησης των όσων πρέπει να γνωρίζουν. Το Κοράνιο αναφέρεται σ' αυτούς, οι οποίοι, όπως οι Ρωμιοί, λειτουργούν επίσης ανεξάρτητα από τους Πιστούς του Προφήτη και οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν και —όπως είναι φυσικό— σφάλουν και εκτρέπονται από την αλήθεια του ΑΛΛΑΧ. Αναφέρεται σ' αυτούς, οι οποίοι βλέπουν επιφανειακά τα πράγματα και μπερδεύονται. Αναφέρεται στους πιο ισχυρούς από εκείνους, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν και με τη στάση τους αμφισβητούν τον Θεό και προφανώς προκαλούν προβλήματα στη γενικότερη κοινωνική λειτουργία. Δεν αναφέρεται σε Πιστούς, γιατί αυτοί πιστεύουν και ούτε σε αδύναμους, γιατί οι αδύναμοι δεν απασχολούν κανέναν. Οι αδύναμοι με τα σφάλματά τους δεν επηρεάζουν κανέναν πέρα από τους εαυτούς τους.
Όπως λοιπόν αυτοί, οι οποίοι καταλαβαίνουν τον ΑΛΛΑΧ, νικούν, έτσι υπάρχουν κι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και οι οποίοι προφανώς ηττώνται. Ηττώνται, έστω κι αν εφήμερα νικούν. Όπως όμως έχουν όνομα οι πρώτοι, έτσι θα πρέπει να έχουν όνομα και οι δεύτεροι. Νικήθηκαν εφήμερα οι Ρωμιοί. Από ποιους νικήθηκαν; Ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι νίκησαν έστω και εφήμερα τους Ρωμιούς; ...Οι ισχυροί, που δεν κατανοούν τα πράγματα και στο τέλος θα ηττηθούν, είναι προφανώς οι Εβραίοι σιωνιστές ...Την ταυτότητά τους δεν την αποκαλύπτει απ’ ευθείας το Κοράνιο. Δεν την αποκαλύπτει, γιατί στον χρόνο που δόθηκε το Κοράνιο θα τους στοχοποιούσε και λόγω της αδυναμίας τους θα τους κατέστρεφε πριν την ώρα τους ...Πριν αναλάβουν δυνάμεις, για να παίξουν τον ιστορικό τους ρόλο.
Ο κυριότερος όμως λόγος, που δεν δίνεται το όνομά τους, είναι η δικαιοσύνη ...Τους δίνεται το τεκμήριο της αθωότητας. Όπως αναφέρεται στο Κοράνι, οι σιωνιστές μόνοι τους θα αδικούσαν τους εαυτούς τους και δεν θα τους αδικούσε ο ΑΛΛΑΧ. Δεν μπορούσε λοιπόν ο ΑΛΛΑΧ στο Κοράνι να τους αναφέρει ονομαστικά, γιατί μια τέτοιου είδους αναφορά θα σήμαινε ότι τους καταδίκαζε πριν καν αμαρτήσουν. Σε μια τέτοια περίπτωση θα τους αδικούσε, καταδικάζοντας προκαταβολικά ...Καταδικάζοντάς τους πριν καν ενεργήσουν οι ίδιοι και άρα χωρίς να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για να κριθούν για τις πράξεις τους.
Τη στιγμή λοιπόν που γράφεται το Κοράνιο, αφήνονται οι Εβραίοι ελεύθεροι να πορευτούν και όταν ενεργήσουν να κριθούν ανάλογα. Η ταυτότητά τους αποκαλύπτεται σιγά μέσα στον χρόνο από τη γνώση της ιστορικής πορείας τής ανθρωπότητας ...Προκύπτει από την πολυτέλεια της ιστορικής γνώσης, την οποία κατέχει η γενιά μας. Το Κοράνιο αναμφισβήτητα αναφέρεται στους Εβραίους, γιατί απλούστατα δεν μπορεί στη θέση τους να βρίσκεται κάποιος άλλος λαός ...Μετρημένοι στα δάχτυλα του μισού χεριού είναι οι λαοί, οι οποίοι έχουν τις προδιαγραφές για μια τέτοιου είδους αναφορά σε Ιερό Κείμενο.
Οι Εβραίοι είναι αυτοί, οι οποίοι συλλογικά ως λαός κατέκτησαν τους μεγαλύτερους στόχους και άρα φέρουν τις μεγαλύτερες εξουσίες και ευθύνες στον σημερινό κόσμο. Μόνον αυτών των ανθρώπων η λανθασμένη αντίληψη μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια, η οποία να φτάσει μέχρι τόσο "ψηλά" ...Είναι αυτοί, οι οποίοι ως σιωνιστές νίκησαν τους Ρωμιούς και αυτοί που στο τέλος πρέπει και θα ηττηθούν, για να φτάσουμε στην Κρίση ...Είναι αυτοί, οι οποίοι θα εγκαταλειφθούν από τον ΑΛΛΑΧ, για να ηττηθούν ...Είναι αυτοί, οι οποίοι είναι απρόσεκτοι για το Τέλος. Απρόσεκτος σημαίνει αμέλεια. Σημαίνει ότι αυτοί, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν, κατέληξαν να είναι αμελείς και γι' αυτό έκαναν σφάλμα προς το τέλος ...Το σφάλμα, το οποίο προφανώς θα τους καταδικάσει σε ήττα.
Στον επόμενο στίχο (8) εξηγεί τον λόγο που τους θεωρεί απρόσεκτους ...Γιατί είναι άπιστοι ...Γιατί δεν κατάλαβαν —και ως εκ τούτου δεν πίστεψαν— αυτά, τα οποία τους έχει πει ο Θεός ...Γιατί περιορίζονται σε αυτά που "βλέπουν" και όχι σε αυτά που άκουσαν από τον Θεό και δεν εμπιστεύονται. Τι τους έχει πει ο Θεός; ...Ότι σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι προσχεδιασμένα και βεβαίως προαποφασισμένα και ότι ο άνθρωπος δεν έχει νόημα να επεμβαίνει στον σχεδιασμό, γιατί απλούστατα θα αποτύχει. Γι' αυτόν τον λόγο το Κοράνιο μιλάει για "προκαθορισμένη διάρκεια" των όσων υπάρχουν και συμβαίνουν στον κόσμο ...Τους είπε για το Κισμέτ των ανατολιτών ...Τους είπε για το πεπρωμένο των χριστιανών ...Για τη μοίρα των Ρωμιών ...Για το αναπόφευκτο των ανθρώπων.
Αυτοί, οι οποίοι δεν το κατάλαβαν αυτό, νόμιζαν ότι μπορούν οι ίδιοι να το παρακάμψουν ...Να παρακάμψουν τον Θείο Σχεδιασμό για τον Κόσμο και να επιβάλουν τον δικό τους ...Θέλησαν να ανέβουν πιο ψηλά απ' ό,τι θα επέβαλε η λογική και η γνώση. Αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την απόλυτη εξουσία, θέλησαν —και τους βλέπουμε σήμερα να το προσπαθούν— να καθυστερήσουν το Τέλος, γιατί απλούστατα δεν τους συμφέρει να έρθει το Τέλος. Έχουν βολευτεί στην κορυφή του κόσμου και θέλουν να παριστάνουν τους θεούς για πάντα. Γι' αυτόν τον λόγο προσπαθούν —μάταια βεβαίως— να καθυστερήσουν τη "συνάντησή" τους με τον Κύριό τους. Και μόνον που το προσπαθούν δείχνουν μια τρομερή απιστία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το γνωστό ότι ...όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά. Γιατί; Γιατί, όταν Αναστηθεί ο Κύριος, θα Τον συναντήσουν, είτε το θέλουν είτε όχι.
Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι η "μαρτυρία" του χρόνου αποκαλύπτει την ταυτότητα εκείνων, στους οποίους αναφέρεται το Κοράνιο. Τέτοιου είδους "φιλοδοξίες" μπορεί να έχουν μόνον οι σιωνιστές, γιατί μόνον αυτοί απέκτησαν τη δύναμη να δοκιμάσουν τέτοιο εγχείρημα και έχουν λόγο να θέλουν να καθυστερήσει η Κρίση ...Μόνον τα ζώα, που στις Λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ μπορούν να παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων, εξαιρώντας τους εαυτούς τους από αυτό το παιχνίδι. Αυτοί θέλησαν να πάρουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας και να παραστήσουν τους θεούς με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω σε ανθρώπους ...Εξουσία θανατηφόρα, αν σκεφτεί κάποιος ότι μελετάνε σχέδια για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού ερήμην των λαών.
Μόνον αυτοί θέλησαν να βάλουν τη δική τους σκέψη σε κάτι, το οποίο από την αρχή έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί αποκλειστικά και μόνον με τη Θεία Ευφυΐα. Όταν ο Θεός, για παράδειγμα, λέει στον άνθρωπο "...αυξάνεστε και πληθύνεστε", δεν περιμένει από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τον Ρότσιλντ να αποφασίσουν για το πότε θα πάψει να έχει ισχύ η εντολή Του. Όταν ο Θεός λέει στους ανθρώπους "...Δέστε, σας έδωσα κάθε χορτάρι που κάνει σπόρο, που είναι επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της Γης, και κάθε δέντρο, που έχει μέσα του καρπό, δέντρο που κάνει σπόρο· αυτά θα είναι σε σας για τροφή", δεν περιμένει από τη σιωνιστική Μονσάντο να αποφασίσει σαν ιδιοκτήτρια των σπόρων για ποιους θα είναι όλα αυτά τροφή.
Στον στίχο (9) αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα. Συγκρίνει τους σιωνιστές με τους προηγούμενους, οι οποίοι δοκίμασαν κάτι ανάλογο και απέτυχαν. Τους συγκρίνει με τους προηγούμενους, οι οποίοι είχαν ανεβεί στην "κορυφή" του κόσμου και για κάποιον καιρό αποφάσιζαν για λογαριασμό του. Ποιοι ήταν αυτοί; ...Οι Ρωμιοί ...Οι κληρονόμοι του Αλεξάνδρου και αποκλειστικοί στρατηγικοί διαχειριστές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ...Αυτοί, οι οποίοι για αρκετούς αιώνες αποφάσιζαν μόνοι τους για την πορεία της ανθρωπότητας. Αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια "γκρεμίστηκαν", παρ' όλο που —όπως αναφέρεται στο Κοράνιο— ήταν πιο ισχυροί από τους Εβραίους. Υπάρχει δηλαδή η γνώση στο Κοράνιο ότι με τη "διασπορά" τους οι Εβραίοι θα γυρίσουν ολόκληρο τον κόσμο, όπως πριν απ’ αυτούς έκαναν και οι Ρωμιοί.
Οι Έλληνες ξεκίνησαν την "πτήση" τους το 334 π.Χ. ενώ οι Εβραίοι μετά το 70 μ.Χ. Οι Έλληνες ήταν πολύ πιο ισχυροί από τους Εβραίους, γιατί ήταν κατακτητές του τότε γνωστού κόσμου. Ήταν φιλόπονοι και είχαν πάρει γη, την οποία καλλιεργούσαν και παρ' όλα αυτά χάθηκαν. Οι Εβραίοι, παρ' όλο που είδαν την πορεία των προηγούμενων και γνώριζαν ότι δεν είναι εξίσου ισχυροί, δεν διδάχθηκαν από το Τέλος τους. Δεν διδάχθηκαν, παρ' όλο που τους ενημέρωσαν οι Απόστολοί τους και ήταν φανερά τα "σημεία". Μόνοι τους αδίκησαν τους εαυτούς και δεν τους αδίκησε ο ΑΛΛΑΧ.
Στους στίχους (10) και (11) απλά περιγράφεται μια περίοδος, όπου θα κυριαρχεί το κακό στον κόσμο. Περιγράφεται η πορεία αυτών, οι οποίοι καταστρέφουν και βέβαια θα έχουν κακό τέλος. Ο χρόνος, όμως, που θα μπορούν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και να κάνουν όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες, είναι στην εξουσία του Θεού. Ο Θεός αποφασίζει πότε αρχίζουν και πότε τελειώνουν τα πράγματα. Από το 632 και μετά ο Θεός αποφασίζει πότε θα τελειώσουν τα πράγματα και άρα πότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Σε αυτό το σημείο επανερχόμαστε στους αρχικούς στίχους, οι οποίοι αφορούν τους Ρωμιούς, εφόσον από τη δική τους παρουσία μπορούμε να καταλάβουμε το πότε οδηγούμαστε στο Τέλος. Ο χρόνος δηλαδή του κακού θα αφήνεται να περνά μέχρι να μπούμε στο τελικό στάδιο της πορείας, το οποίο ξεκινάει με την ήττα των Ρωμιών. Λίγα χρόνια μετά από αυτήν την ήττα ξεκινάει η Τελική Κρίση, εφόσον οι Ρωμιοί επανέλθουν και καταφέρουν να νικήσουν.
Στον στίχο (12) απλά περιγράφεται η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι Εβραίοι, εξαιτίας αυτής της αναπάντεχης και απρόβλεπτης γι' αυτούς νίκης των Ρωμιών. Όταν θα φτάσει εκείνη η Μέρα και η Ώρα, θα μείνουν άφωνοι και σε απόγνωση.  Θα είναι όμως και κάτι άλλο ...Θα είναι ΜΟΝΟΙ. Γιατί; Γιατί δεν θα μεσολαβήσουν, για να τους προστατεύσουν οι "συνέταιροί" τους ...Οι "συνέταιροί" τους, τους οποίους οι ίδιοι πρώτοι εγκατέλειψαν. "Ανατριχιαστικά" ακριβές και μόνον στην περιγραφή των όρων. Το Κοράνιο "βλέπει" αιώνες πριν τον "συνεταιρισμό" των Εβραίων με τους Αμερικανούς στον ιμπεριαλισμό. "Βλέπει" όμως ότι στο Τέλος αυτός ο "συνεταιρισμός" χαλάει με ευθύνη των ίδιων των Εβραίων. Γι' αυτόν τον λόγο τους θεωρεί και "απρόσεκτους". Στο Τέλος έκαναν όλα τα λάθη μαζεμένα και έμειναν ΜΟΝΟΙ, άφωνοι και σε απόγνωση ...Μόνοι σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο να συνεδριάζουν για το κακό του κόσμου.
Οι υπόλοιποι στίχοι δεν πιστεύουμε ότι χρειάζονται ερμηνεία. Αυτά, τα οποία γνωρίζουν και πιστεύουν οι πιστοί όλους αυτούς τους αιώνες, αυτά θα γίνουν.
14) Και την Ημέρα που η Ώρα θα φτάσει, σ’ αυτήν την Μέρα (οι άνθρωποι) θα χωριστούν.
15) Τότε εκείνοι που είχαν πιστέψει κι έκαναν το καλό, θα ευτυχήσουν σε ένα Λιβάδι Ηδονής.
16) Ενώ εκείνοι που αρνήθηκαν (την Πίστη) και διάψευσαν τα Σημεία Μας, και την συνάντηση στην Μέλλουσα Ζωή, αυτούς θα τους φέρουν στα Βασανιστήρια.
17) Ανώτερος είναι ο ΑΛΛΑΧ, υμνείτε Τον όταν φτάσετε στο δειλινό και όταν ξυπνάτε το πρωί.
...Η τελευταία "πτήση" των Ρωμιών.
...Η συνάντησή τους με τη Χίμαιρα.
Το όνειρο των Ρωμιών να σώσουν τον κόσμο δεν "πέθανε". Η "Μεγάλη Ιδέα", που ονειρεύτηκαν οι προηγούμενες γενιές, θα χαθεί μόνον αν το θέλουν οι σύγχρονοι Έλληνες. Σήμερα —και λόγω της παγκοσμιοποίησης— αυτό το όνειρο είναι πιο επίκαιρο και πιο εφικτό από ποτέ. Σήμερα είναι πολύ πιο ώριμες οι συνθήκες από τότε που οι Έλληνες δοκίμασαν για πρώτη φορά. Τα παιδιά του Βελλεροφόντη θα έχουν άλλη μια ευκαιρία να νικήσουν τη Χίμαιρα, η οποία ταλαιπωρεί τους ανθρώπους ...Τη Χίμαιρα, η οποία είναι όλα τα θηρία της Αποκάλυψης μαζί ...Τη Χίμαιρα, η οποία είναι το σύστημα εξουσίας, το οποίο έφτιαξαν τα "θηρία" της ανθρωπότητας ...Να το νικήσουν και να χαρούν όλοι οι άνθρωποι ...Να ανέβουν στον Όλυμπο, χωρίς να κινδυνεύουν να τους χτυπήσει ο Δίας με Κεραυνό —όπως την πρώτη φορά που το επιχείρησαν— ...Χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν τον "Πήγασό" τους και να επιστρέψουν φτωχοί και νικημένοι στην Ελλάδα, όπως μας λέει ο μύθος και το μάθαμε πολύ καλά τον τελευταίο αιώνα.
Η βιομηχανική ανάπτυξη μπορεί να λύσει τα προβλήματα του ανθρώπινου είδους. Μπορεί να τα λύσει, εφόσον επιβληθεί η τακτική των Ρωμιών στον κόσμο. Οι Ρωμιοί θα "πετάξουν" για τελευταία φορά στον κόσμο, για να νικήσουν. Αυτό θα είναι ο τελικός τους θρίαμβος. Δεν χρειάζεται πλέον να διασκορπιστούν εκ νέου στον κόσμο. Αρκεί να διασκορπιστούν οι ιδέες τους και ο κόσμος θα τους "ακούσει" ...Τους αγαπάει ο κόσμος και τους ακούει. Έχουν "πίστωση" μεγάλη οι Ρωμιοί στον κόσμο και αυτός τους εμπιστεύεται. Επιπλέον, είναι πολύ μικρός πλέον ο κόσμος και τα πάντα μαθαίνονται σε χρόνο μηδέν. Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνονταν πάντα οι Έλληνες και σε αυτόν θα απευθυνθούν και πάλι. Κανένας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τους Έλληνες και από τη νίκη τους, γιατί απλούστατα οι Έλληνες πάντα ήταν σκληροί πολεμιστές, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν σκληροί εγκληματίες.
...Για πολεμιστές τους ξέρει ο κόσμος και τίποτε άλλο. Οι μεγαλύτερες μάχες, που έχουν δώσει οι Έλληνες, είναι εναντίον τυράννων για την ελευθερία του ανθρώπου. Ο μεγαλύτερος πόλεμος, που έχουν κάνει οι Έλληνες ως λαός, είναι ο πόλεμος για την επίλυση των ανθρώπινων προβλημάτων ...Έστησαν "Θερμοπύλες" όχι μόνον για τους εαυτούς τους αλλά και για τους υπόλοιπους ανθρώπους ...Θυσιάστηκαν, τη στιγμή που θα μπορούσαν να βολευτούν πλούσια στις αυλές των τυράννων, εξαιτίας των γνώσεών τους.
Τα "όπλα" της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, που χρησιμοποιούν σήμερα όλοι οι λαοί, είναι δικές τους δωρεές και από εκεί προκύπτει η εμπιστοσύνη των λαών προς το πρόσωπό τους. Η μάχη τους για να επικρατήσει η άποψή τους περί της λειτουργίας της κοινωνίας και της οικονομίας θα είναι η τελευταία που θα δώσουν. Η μάχη για τη δική τους άποψη περί Δημοκρατίας αλλά και παγκοσμιοποίησης. Ο τρόπος των Ρωμιών θα επικρατήσει τελικά στον κόσμο, γιατί αυτός είναι ο απόλυτα δίκαιος ...Ο τρόπος με τον οποίο επί αιώνες οι Ρωμιοί επένδυαν στην παραγωγή και μοιράζονταν τα κέρδη τους με τους εργαζόμενους και την κοινωνία ...Ο τρόπος που τους επέτρεψε να χτίσουν πραγματικές αυτοκρατορίες και όχι "χασάπικα" λαών.
Επένδυση είναι το εργοστάσιο, που φτιάχνει κάποιος με δικό του χρήμα και με δική του τεχνογνωσία και δίνει δουλειά στην τοπική κοινωνία. Επένδυση είναι να δημιουργήσεις —στα δικά σου εργοστάσια με δικά σου χρήματα— εξειδικευμένους εργάτες με καλούς μισθούς. Επένδυση είναι να απαιτήσεις τα ελάχιστα μέτρα γης, για να "στήσεις" μια βιομηχανία, η οποία θα βοηθήσει για πάντα έναν τόπο. Αντισταθμιστικά οφέλη για έναν τόπο, ο οποίος προσφέρεται για τέτοιες επενδύσεις, είναι να δίνεις μισθούς, οι οποίοι επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζουν άνετα ...Να επιστρέψεις ένα μέρος των κερδών σου υπό μορφή δωρεών στην κοινωνία, η οποία σου προσφέρει τη δυνατότητα να επενδύσεις ...Να τη βοηθήσεις με υποτροφίες να μορφώσει τα παιδιά της ...Να τη βοηθήσεις με δωρεές στις υποδομές και τα δημόσια δίκτυα, ώστε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της ...Να τη βοηθήσεις με τη δική σου ύπαρξη να έχει σωστά πρότυπα ισχυρών οικονομικών παραγόντων.
...Καμία σχέση με τις "επενδύσεις" των ισχυρών της σημερινής Νέας Τάξης ...Τις "επενδύσεις" των τοκογλύφων οι οποίοι καταστρέφουν τις οικονομίες, για να πάρουν κοψοχρονιά ό,τι είναι πολύτιμο σ' αυτές ...Που δεν επενδύουν, αλλά αγοράζουν "κοψοχρονιά" ...Τις "επενδύσεις", οι οποίες δεν είναι ούτε θεωρητικά επενδύσεις, εφόσον στην πραγματικότητα δεν επενδύει κανένας τίποτε και όλα γίνονται εις βάρος του "ιθαγενή" ...Που μετά την "επένδυση" όχι απλά δεν θα έχεις βελτιωθεί ως κοινωνία, αλλά θα αισθάνεσαι "γυμνός" και πολλαπλά βιασμένος ...Που σου παίρνουν την πολύτιμη γη της μοναδικής πατρίδας, για να την εκμεταλλευτούν οι ίδιοι ...Που σου παίρνουν το ξενοδοχείο, για να σου δώσουν δουλειά σερβιτόρου ...Που σου παίρνουν τη γη, για να την καλλιεργούν με τζάμπα λαθρομετανάστες ...Που σε ταΐζουν ό,τι σκουπίδια παράγουν ειδικά για τους φτωχούς οι πολυεθνικές τους.
 Αυτοί είναι οι "επενδυτές" της Νέας Τάξης ...Καταστρέφουν τα πάντα, για να πάρουν τα πάντα χωρίς κόστος. Δεν προσφέρουν τίποτε στις τοπικές κοινωνίες. Αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους ...Ό,τι έχουν ανάγκη οι λαοί για να ζήσουν, αλλά και ό,τι μπορεί να τους κάνει εκβιάσιμους. Όχι μόνον δεν ευεργετούν με δωρεές για την ανάπτυξη υποδομών, αλλά αρπάζουν τις ίδιες τις υποδομές. Αρπάζουν τα δίκτυα όλων των ειδών ...Οδικά, σιδηροδρομικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρικά κλπ.. ...ό,τι έχτισαν οι λαοί με άπειρο κόπο και ατέλειωτη φορολογία, το παίρνουν οι ξένοι τζάμπα. Τους αρπάζουν τα ιδιωτικά κεφάλαια και μπαίνουν στις δικές τους δραστηριότητες εις βάρος των πραγματικών ιδιοκτητών. Δεν προσφέρουν θέσεις εργασίας εξειδικευμένων εργατών σε νέες τεχνολογίες. Αναζητούν δούλους, που να εργάζονται τζάμπα στις δικές τους πατρίδες.
Για να μην αντιδρούν τα θύματά τους, αντί να τα βοηθάνε να "ξυπνήσουν" με τη μόρφωση, τα "υπνωτίζουν" με τα τηλεοπτικά "σκουπίδια" και τους δηλητηριάζουν με τα ναρκωτικά. Όχι απλά δεν μοιράζονται τα τεράστια κέρδη τους με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά αποφεύγουν ακόμα και αυτήν την υποχρεωτική για όλους φορολόγηση ...Κρύβουν κέρδη ...Εξαφανίζουν κεφάλαια ...Δεν πληρώνουν προμηθευτές, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενους. Όταν μπορούν, ζητούν επιδοτήσεις από τις ίδιες τις κοινωνίες, οι οποίες υποφέρουν εξαιτίας τους. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόσοφος, για να τα καταλάβει όλα αυτά. Τέτοιοι "επενδυτές" είναι οι νέοι Γερμανοί ιδιοκτήτες του ΟΤΕ, η Χόχτιφ, η Λίντλ και στο μέλλον η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ κλπ..
..."Επενδυτές", οι οποίοι "σαρώνουν" ό,τι προηγουμένως έχουν καταστρέψει οι τοκογλύφοι ...Ζώα, που όμοιά τους δεν έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος. Ο συνδυασμός της απέραντης υποκρισίας των Εβραίων τοκογλύφων και της επίσης απέραντης σκληρότητας των Αγγλοσαξόνων αποικιοκρατών ...Όλοι να πεθάνουν, για να ζήσουν οι "εκλεκτοί". Αυτά είχαν ανακαλύψει οι Ρώσοι πράκτορες, όταν βρήκαν τα αρχεία των Σοφών της Σιών. Τότε κάποιοι μίλησαν για "σκοτεινούς" "συνομωσιολόγους", οι οποίοι "κατασκεύασαν" εκ του πονηρού εκείνα τα αρχεία ...Λάθος λέμε εμείς ...Το απόλυτο λάθος. Όποιος μπορεί να "κατασκευάσει" τέτοια γνώση, δεν είναι συνομωσιολόγος του μεροκάματου, αλλά συνωμότης κορυφής ..."Πρίγκιπας" της εξουσίας, που μπορεί να τη διεκδικήσει στο σύνολό της.
Αυτούς τους "πρίγκιπες" θα τους βρει σύντομα η ανθρωπότητα και θα τους τσακίσει. Δεν μπορούν ξεφύγουν, γιατί, όπως λέει και το Κοράνιο, ο Θεός αποφασίζει πότε θα αρχίσουν και πότε θα τελειώσουν όλα. Δεν μπορούν να ξεφύγουν, γιατί θα καταδιωχθούν από εκείνους, οι οποίοι μπορούν να τους τελειώσουν άπαξ και δια παντός ...Έρχεται το Τέλος του Κόσμου και βλέπουμε έναν σχεδιασμό να φτάνει στην ολοκλήρωσή του ...Θεϊκό Σχέδιο, που αγγίζει την τελειότητα ...Πάντα το Θεϊκό είναι τέλειο, αλλά και απλό ταυτόχρονα.
Θα περιοριστούν τα "πτηνά", γιατί δεν υπάρχει λόγος πλέον να υπάρχουν. Δεν υπάρχει λόγος να βλέπουν από "ψηλά" λείες, ώστε να "τραβάνε" την ανθρωπότητα σε νέους τόπους και νέες ανακαλύψεις. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν "ειδικοί" λαοί με "ειδικά" χαρακτηριστικά, οι οποίοι είχαν νόημα κατά την εξέλιξη του Σχεδίου ...Λαοί, οι οποίοι είχαν νόημα ύπαρξης μόνον σε έναν κόσμο ο οποίος βρισκόταν σε "κίνηση" ...Λαοί, οι οποίοι "έτρεχαν" σε μια ξέφρενη "κούρσα" και που παρέσερναν τους πάντες πίσω τους ...Λαοί, οι οποίοι "παρήγαγαν" τα πιο εγωιστικά άτομα στον κόσμο και λαοί, οι οποίοι λειτουργούσαν ως τα πιο εγωιστικά σύνολα στον κόσμο ...Λαοί, οι οποίοι γεννούσαν "θηρία" και λαοί, οι οποίοι γεννήθηκαν ως "εκλεκτοί" ...Λαοί, οι οποίοι ανταγωνίζονταν, μισούνταν και υπέσκαπταν ο ένας την πορεία του άλλου ...Λαοί πολύτιμοι για την ολοκλήρωση του Σχεδιασμού όσο πολύτιμες είναι και οι πανίσχυρες "σκαλωσιές" σε μια πολύπλοκη κατασκευή.
Ο Δημιουργός έφτιαξε έναν ανθρώπινο πολιτισμό, όπως φτιάχνει ένας μεγάλος μηχανικός ένα μεγάλο τεχνικό έργο. Χωρίς "σκαλωσιές" ήταν αδύνατον να δομηθεί ο σημερινός τεράστιος ανθρώπινος πολιτισμός. Χωρίς τεχνητές "σκαλωσιές" δεν μπορείς να συνδυάζεις τις γνώσεις των γενεών και να πας από το επίπεδο των πρωτόγονων ανθρώπων στο σημερινό επίπεδο ...Δεν μπορείς να πας από τις λάσπες στο διάστημα. Ας σκεφτεί ένας άνθρωπος, που γνωρίζει τον σημερινό ανθρώπινο πολιτισμό, πώς θα μπορούσε ο ίδιος —ως θεός— να ωθήσει τους πρωτόγονους λαούς του Αμαζονίου ή της Νέας Γουινέας στην "κίνηση" προς την κατάκτηση της σημερινής τεχνολογικής προόδου. Τι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως μέσον, για να τραβήξει γενιές επί γενιών ανθρώπων, προκειμένου να ξεκινήσουν από το γνωστό επίπεδό εκείνων των ανθρώπων, για να καταλήξουν στο επίσης γνωστό δικό μας επίπεδο.
..."Πτηνά" χρειάζεσαι, για να "τραβάνε" τον κόσμο ...Φιλόδοξους ανθρώπους, οι οποίοι θα καίγονται και πολλές φορές θα πεθαίνουν για τις φιλοδοξίες τους ...Ανθρώπους ριψοκίνδυνους, οι οποίοι θα στέκονται χωρίς φόβο σε ύψη απίστευτα, σαν τους οικοδόμους των ουρανοξυστών. Αυτός ήταν ο ρόλος των Ρωμιών στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έφτιαχναν "σκαλωσιές" εκεί όπου οι άλλοι δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε ποτέ να φτάσει ο άνθρωπος. Έτρεχαν χωρίς φόβο εκεί όπου οι άλλοι δεν τολμούσαν να κοιτάξουν. Είχαν στα χέρια τους τις τέλειες λύσεις για προβλήματα, τα οποία κάποιοι άλλοι λαοί θα γνώριζαν ως προβλήματα μετά από αιώνες. Με τεράστια ρίσκα οι Ρωμιοί έβαζαν σταθερά "δοκάρια" εκεί όπου οι άλλοι μετά από χρόνια —και με πλήρη ασφάλεια— θα έστρωναν πατώματα. Ο ίδιος ο ελληνικός πολιτισμός χρησιμοποιήθηκε ως "σκαλωσιά" αυτού του κόσμου.
Χωρίς τους Έλληνες αυτός ο κόσμος δεν θα αποκτούσε ποτέ τα πολιτισμικά μήκη, τα πλάτη και προπαντός τα ύψη του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ρωμιοί δεν υπήρξαν παράγοντες μόνον της Ανατολής, αλλά και της Δύσης. Η Ευρωπαϊκή Αναγέννηση στην ουσία ξεκίνησε όταν ένα μεγάλο μέρος των Ρωμιών και της γνώσης τους μετακινήθηκε προς αυτήν, όταν αλώθηκε η Πόλη. Ο ελληνικός κόσμος από μόνος του —και πολύ νωρίς— έφτιαξε έναν ψευδοκόσμο και πάνω σ' αυτόν χτιζόταν επί αιώνες ο πραγματικός κόσμος ...Έφτιαξε ένα κέλυφος-καλούπι στις τελικές διαστάσεις, ώστε ο ανθρώπινος πολιτισμός να μπορεί να "χτιστεί" άνετα και χωρίς ρίσκα, τα οποία θα τον απειλούσαν με κατάρρευση.
Όπου έφτανε η ελληνική "σκαλωσιά", θα μπορούσε άνετα να φτάσει και ο πολιτισμός. Όπου η "σκαλωσιά" γκρεμιζόταν, γιατί ξεπερνούσε τα όρια της φύσης, το ρίσκο και το κόστος αφορούσε τους Έλληνες, αλλά η υπόλοιπη "κατασκευή" έμενε ανέπαφη. Αυτό, το οποίο οι Έλληνες φαντάστηκαν και το σχεδίασαν, ο υπόλοιπος κόσμος το "έχτισε". Αυτό ακριβώς εννοούσε ο μεγάλος Βίκτωρ Ούγκω όταν έλεγε: ..."Ο κόσμος είναι μία διεύρυνση της Ελλάδος και η Ελλάς είναι ο κόσμος σε σμίκρυνση".
Όλα αυτά έγιναν με τον Σχεδιασμό και υπό την καθοδήγηση του Θεού ...Υπό την επίβλεψη του Μέγα Αρχιτέκτονα. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με τις μεγάλες κατασκευές, οι οποίες στηρίζονται σε υποκατασκευές, πάντα υπάρχει μια διαδικασία, που πρέπει να ακολουθηθεί. Όταν τελειώνει η "κατασκευή", πρέπει να αποσυρθούν οι "σκαλωσιές" και αυτό είναι μια εργασία πολλές φορές δύσκολη και με τους δικούς της κινδύνους. Αυτό συμβαίνει τώρα. Για να μπούμε στην τελική "ευθεία", θα πρέπει να φύγουν οι "σκαλωσιές" της Θείας Δημιουργίας, ώστε ο άνθρωπος να μπορεί να θαυμάσει και στη συνέχεια να κληρονομήσει τα Έργα του Θεού. Έπρεπε να απομακρυνθούν οι Ρωμιοί, οι οποίοι ήταν διασκορπισμένοι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης και αυτό δεν ήταν εύκολο. Τώρα είμαστε λίγες ώρες πριν αποσυρθεί και η τελευταία εβραϊκή "σκαλωσιά".
Αποτελεί "σημάδι" των καιρών το γεγονός ότι αυτόν τον καιρό αφαιρέθηκε η μεγάλη σκαλωσιά από τον Ναό των Ναών των Ρωμιών. Η "σκαλωσιά" αφαιρέθηκε από την Αγία Σοφία και ο "Ουρανός" δεν απειλείται με πτώση. Γιατί; ...Γιατί αποκαλύφθηκε ο Εξαπτέρυγος Άγγελος ...Ο Άγγελος, ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση "βαστά" τον "Ουρανό" στη θέση του.
Τα πάντα "φωνάζουν" πλέον πως ο κόσμος φτάνει στο Τέλος της πορείας του και δεν θα έχει άλλες υποχρεώσεις και αγγαρείες. Το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να ζήσει ειρηνικά και να απολαύσει τους καρπούς του κόπου του. Πρέπει να ηρεμήσει η ανθρωπότητα και να ρίξει τους ρυθμούς της ...Ρυθμούς, τους οποίους κάποτε της επέβαλαν τα ακούραστα και άπληστα "πτηνά" και ήταν εξοντωτικοί.
...Όλα βρίσκονται πλέον υπό έλεγχο ...Οι "σκαλωσιές" αυτού του κόσμου μαζεύονται η μία μετά την άλλη, για να γίνει η μεγάλη Αποκάλυψη. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Τους πανίσχυρους και αδίστακτους Ρωμιούς, τους οποίους έπρεπε να βάλεις φωτιά στον κόσμο, για να τους "μαζέψεις" σε ένα μικρό κράτος, ανέλαβαν οι σιωνιστές να το κάνουν και το κατάφεραν. Το αδίστακτο σύνολο έπεσε ως οργανωμένη συμμορία πάνω στις αδίστακτες μονάδες και τις εξουδετέρωσε μία προς μία. Οι Ρωμιοί —κατά το συνήθειό τους— δεν βοήθησαν ο ένας τον άλλο και έπεσαν θύματα της οργανωμένης αυτής προσπάθειας των σιωνιστών ...Τους περιόρισαν και τώρα είναι εξουδετερωμένοι ως προς το αρνητικό μέρος της δράσης τους ...Τώρα απέμειναν μόνον οι σιωνιστές ...και αυτοί "μαζεύονται" εύκολα.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Δημιουργός της θεωρίας του Υδροχόου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...